SZTÁR

Károly sírva hagyta el a Clarence házat, miután találkozott Harryvel

Azt mondják, érzelmesnek látszik a képeken. De ezek könnyek.

Megosztom
Link másolása

Harry angliai villámlátogatása nem két fillérbe került, de úgy tűnik, a jó marketing minden pénzt megért számára. Egy első osztályú jegy, ha egyik pillanatról a másikra kell utazni, sosem olcsó, most a szekértők úgy saccolják, hogy körülbelül 30 000 dollárba (11 millió Ft) kerülhetett, és ehhez még hozzáadhatjuk a repülőtér nagyon VIP részlegének díját, ahol a herceg megpihent, az 3025 fontba kerül (kb. 1.4 millió Ft). Ráadásul a herceg kéretlenül érkezett, és eléggé feldúlta nagybeteg apját, akinek csak pihenésre lett volna szüksége, nem egy ilyen találkozásra.

Harry ugyanis a várva várt nagy kibékülés helyett fél órát töltött az apjával, ez az idő még arra sem elég, hogy rendesen megölelje.

Hiszen személyesen 2022 szeptembere óta nem találkoztak, nem csoda, ha mindez az idős uralkodót mélyen megérintette. A fotókon a 75 éves Károly meglehetősen érzelmesnek tűnt a találkozó után, amikor Kamilla királynővel az oldalán elhajtottak londoni otthonukból, a Clarence House-ból.

Ha konkrétak akarunk lenni, a király kisírt szemmel ült autóba.

Hogy miről beszélt egymással ilyen kutyafuttában apa és fia, azt nem tudni, a találkozó részleteit titokban tartják. Mondjuk valószínűleg nagyon megválogatta a szavait az uralkodó, hogy ha legközelebb Harrynak muníció kell egy új „dokumentum” filmhez vagy „életrajzi” könyvhöz, ne tudjon semmit ellene fordítani a szavaiból.

A herceget hazafelé indulva a repülőtéren széles mosollyal az arcán fotózták, úgy látszik, őt nem rázta meg különösebben, hogy családja milyen komoly egészségügyi válságban van.

Ugyanígy ragyogott a boldogságtól Meghan is, amikor őt látták autózni tegnap.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
A Rovatból
Megható fotó: Szinetár Dóra elbűvölő kisfia így játszik együtt a nagymamájával
A kis Benji nagyon szerencsés, hogy Hámori Ildikó a nagymamája, aki sok időt tud vele tölteni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2024. február 23.


Megosztom
Link másolása

Szinetár Dóra elbűvölően aranyos képeket osztott meg Instagram oldalán. A fotómontázson édesanyja, Hámori Ildikó látható, ahogy éppen unokájával, a kis Benjivel játszik.

“…amikor az ember Bors nénivel lakik egy házban, és élőben hallgathatja a “piros bab, futó bab”-ot…”

-írta a képhez a színésznő, amit az Instagram oldalán tudsz megnézni.

Hámori Ildikó, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, egy éve debütált új szerepében, a Kolibri Színházban. A nagysikerű Bors néni című előadás főszerepét Molnár Piroska színésznőtől vette át

Úgy tűnik a művésznőnek karrierje mellett a családjára is jut ideje. Ezt az is megkönnyíti, hogy nagyon közel laknak egymáshoz. Szinetár Dóra és hozzátartozói egy háromlakásos családi társasházon osztoznak, így a nagymama szinte bármikor át tud ugrani, hogy unokáival legyen.

Az édesanya pedig nem is lehetne ettől boldogabb. A képeken is átsugárzik az a szeretet és összhang, ami családjukban uralkodik.

Forrás: Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Napi cuki: Nagy Ervin összebújós képet posztolt ikerlányaival
Feleségével, Borbély Alexandrával és kislányaikkal Torinóba utaztak. Úgy tűnik, nagyon élvezik a várost.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2024. február 24.


Megosztom
Link másolása

Elbűvölő apa-lánya fotót tett közzé Instagram-oldalán Nagy Ervin. Ikerlányai, Elza és Franciska még álmos arccal bújnak oda édesapjukhoz a reggeli ébredés után.

„Torinói reggelek”

- írta a kép alá a színész.

A boldog pillanatot felesége, a szintén színész, Borbély Alexandra is megörökítette egy családi szelfivel.

Instagram-posztjaik alapján úgy tűnik, nagyon tetszik nekik a város és élvezik a kiruccanást. Bár nem kimondottan nyaralni mentek.

A Katona József Színház tagjaival együtt utaztak ki az észak-olasz városba, ahol színpadra is álltak.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lányai októberben lesznek két évesek, de úgy tűnik, jól alkalmazkodnak a szülők pörgős életéhez.

Szüleik alkalmanként közzétesznek képeket az ikrekről, így mi is nyomon követhetjük, hogy nőnek fel a kicsik.

Forrás: Glamour


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Árpa Attila megtalálta a Nagy Ő-t? A színész elárulta, hogy már nem szingli, ráadásul szakmabeli párt talált
Elmondása szerint most sok munkája van, így nehezen jut idő a kapcsolatokra. Így nagy könnyebbség, hogy párja is a szakmában van.

Megosztom
Link másolása

A Nagy Ő-re rátalált a szerelem? Árpa Attila a TV2 A Nagy Ő című műsorában is kereste a szerelmet, most azonban úgy tűnik, máshonnan talált rá a boldogság.

Egy interjúban kérdezték jelenlegi munkáiról, elfoglaltságairól, amiből tisztán látszik, hogy a színész-rendező most nagyon el van havazva.

A színész hamarosan egy magyar nagyjátékfilmben tűnik majd fel Dobó Kata, Mohai Tamás, Thuróczy Szabolcs és Jordán Tamás mellett. Emellett az RTL-en Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben is látható lesz, ám ezúttal nem bokszolóként.

Illetve azt is elárulta, hogy ezen kívül még megannyi projekten dolgozik:

„Közeleg a Tortúra jubileumi, századik adása, amit már hét éve töretlenül játszunk Balázs Andival, emellett pedig tévésorozatot fejlesztek, több forgatásra készülök most tavasszal, és nyáron, amerikai és magyar sorozatban is látható leszek színészként. Március 10-én a Tina Turner emlékkoncerten még énekelni is fogok.”

A színész a sok munka mellett családjára is próbál időt fordítani, amennyire csak teheti.

“A lányom kollégista, vele hétvégente találkozom, illetve tervezünk egy külföldi utat. Amikor időt tudok szakítani, akkor azt a családomra fordítom.”

Az édesapa szerint szerencsés helyzetben van, hiszen lánya a kamaszkor azon szakaszát éli, amikor élvezi, hogy szüleitől távol, szabadabban élhet. Persze, amikor idejük engedi, szeretnek együtt lenni, illetve napi szinten tartják a kapcsolatot.

A sok munka mellett a színésznek, elmondása szerint, szinte nincs is magánélete. A szerelemnek azonban nem lehet határokat szabni, így nyilván a sztár is a legváratlanabb pillanatban találta meg új kedvesét.

„Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

– vallott szűkszavúan párkapcsolatáról.

Az viszont nem titok, hogy az 52 éves színész még nyitott lenne gyerekvállalásra. Továbbra sem veti el az ötletet, új kapcsolatában azonban még nem esett erről szó.

Lánya, Amira lassan nagykorú lesz, így nála is aktuális a potenciális szerelem témája. A fiatalos apuka így nyilatkozott kapcsolatukról és apai félelmeiről:

„Ellenem nem tud lázadni, mert mindent meg tud velem beszélni, mindenre nyitott vagyok. Kifejezetten kíváncsi vagyok arra, ki tudja őt megfogni lelkileg. Nyilván az apai fél szem rajta lesz, de nem tiltok semmit.”

A sztár eddig is egészen nyíltan beszélt magánéletéről a nyilvánosság előtt, így reméljük, hamarosan számunkra is kiderül, ki az a szerencsés, aki elnyerte a szívét.

Forrás: SzeretlekMagyarország


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Videó: JLo meglepte ikergyermekeit 16. születésnapjukon, együtt utaztak Japánba
A gyerekek elmondásuk szerint még sosem voltak ennyire izgatottak. A videón is látszik, mennyire élvezték az utazást.

Megosztom
Link másolása

Isten éltesse Jennifer Lopez ikreit. Max és Emme 16. születésnapjukat ünnepelték, édesanyjuk pedig egy felejthetetlen utazással lepte meg őket.

A kalandról az 54 éves énekes-, színésznő pénteken egy édes videót is megosztott az Instagramon. A videómontázs azzal kezdődött, hogy Lopez a kamera mögött azt mondta:

"Soha nem láttam még Maxet ilyen izgatottnak", amire Emme hozzátette: "Soha nem láttam még magamat ilyen izgatottnak".

A videóbevágásokban látható Max, Emme és egy barátja, valamint a többi nyaralótársuk kimonóban, mozsárral és mozsártörővel. Lopez pedig egy virágos, mentaszínű kimonóban, rózsaszínű övvel és türkizkék kiegészítővel a hajában.

Az ikrek születésnapi kirándulásán egy múzeumlátogatás is szerepelt, ahol Maxet egy nagy fehér gömbökkel teli teremben látták csodálkozni, míg Emme egy csillogó, kivilágított falakkal rendelkező szobát vett szemügyre, mielőtt az egy sötét helyszínné változott volna, ahol virágok lebegnek.

"BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT AZ ÉN KÓKUSZAIMNAK, szeretlek titeket"

- írta Lopez a videó végén a becéző sorokat.

Forrás: People


Megosztom
Link másolása