SZTÁR

Károly óriási összeggel akarja lefizetni Meghant, hogy váljon el Harrytől

Sajtóértesülések szerint a király szerint a fiát átverte és behálózta az amerikai színésznő, és bármit megadna Harry szabadulásáért. Elképesztő, mi mindent kapna Meghan, ha elsétálna.
Sassy - sassy.hu
2023. január 16.


Megosztom
Link másolása

Egyre több nemzetközi sajtóorgánum nevezi "önpusztításnak" és "utolsó koporsószögnek" Harry herceg január 10-én megjelent memoárját, a Tartalék című könyvét.

Tény, hogy amerikai kiadója szerint a könyv szépen teljesít, rekordokat döntött meg már az első napon, ám az eddigi kritikákat, tévékommentárokat, és persze a közösségi médiában kavart hullámokat látva úgy tűnik: Harry Pandora szelencéjét nyitotta ki a családjára rádobott körülbelül húszezer, jelképes kézigránáttal, és nagyon valószínű, hogy az egész visszaüt rá és feleségére.

Az első válaszcsapás már meg is érkezett: a Daily Mail a királyi családhoz közel álló forrásaira hivatkozva címlapon közölte, hogy a sussexi hercegi párt a királyi család nem akarja látni Károly király május 6-ai koronázásán.

A Globe magazin értesülése szerint azonban – amely azután futótűzként terjedt el a nemzetközi médiában – Károly apaként kifejezetten aggódik a fiáért. Harry ugyanis az interjúk során és a könyvben is számtalanszor zavarba ejtően nyilvánult meg, sokan megkérdőjelezik a mentális állapotát. Egyes kommentátorok szerint az idegösszeomlás szélén állhat, sőt az sem kizárt, hogy a könyvében is bevallott, évtizedes drogproblémái sem értek még véget.

A Globe egy magas rangú, udvari tisztségviselőre hivatkozva azt állítja: Károly kétségbeestett lépésre szánta el magát.

Amerikai és brit sztárügyvédeket bízott meg, hogy dolgozzanak ki egy "kőbe vésett" válási megállapodást, amellyel kiszabadíthatná fiát "manipulatív" felesége karmaiból, aki a király szerint megjátszott áldozati szereppel és érzelmi zsarolással totálisan behálózta Harryt.

Károly állítólag 50 millió dollárt (több, int 18 milliárd forint), emellett zsíros, havonta járó feleség- és gyerektartást, egy pazar, kaliforniai luxusvillát, és a pár brit otthonának, a windsori Frogmore Cottage-nak a kizárólagos használati jogát ajánlja fel Meghannak, ha elválik a fiától, és azonnal befejezi a királyi család elleni mocskolódást, amelyre Károly szerint a Harryvel kötött házasságát használja fel.

Az udvari informátor szerint egyelőre nem tudni, hogy beválik-e a terv, de ez valószínűleg kizárólag Meghanon múlik. Harry ugyanis annyira odavan Meghanért, szinte hipnotizáltan ragaszkodik a nőhöz, hogy soha nem hagyná el magától.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Már nem rejtegetik egymást: Harry Styles és Taylor Russel kézenfogva sétálgattak London utcáin
A két sztár románca augusztusban vált ismertté, amikor egy londoni színházbemutatón jelentek meg együtt.

Megosztom
Link másolása

Az énekes Harry Styles és a színésznő Taylor Russell között egy új és izgalmas románc bontakozik ki, amit mostanáig nem igazán tártak a nyilvánosság elé.

A két fiatal sztárt egy vasárnapi sétán kapták lencsevégre Észak-Londonban, és a fotók szerint boldogan sétáltak kézen fogva és kávézgatva.

Taylor egy élénk narancssárga steppelt kabátban pompázott, amit lazán viselt egy sötét farmerral és fekete tornacipővel. Barna fürtjeit alacsony kontyba fogta, és stílusosan egészítette ki megjelenését fekete táskával és sötét napszemüveggel.

Harry szintén egy laza megjelenést választott, fekete pufferdzsekiben, sötét nadrágban és fekete tornacipőben lépett ki. Egy szürke kapucnis pulóverrel, egy kék baseball sapkával és egy fekete keretes napszemüveggel egészített ki.

Harry Styles tavaly szakított Olivia Wilde-dal, míg Taylor Russellt korábban Timothée Chalamet-tel hozták kapcsolatba. Azóta Chalamet Kylie Jennerrel kezdett kapcsolatba, és a két sztárt legutóbb Párizsban kapták lencsevégre együtt.

Styles-t és Russelt sokan már most imádják együtt, és a rajongók kíváncsian várják, hova vezet ez az izgalmas kapcsolat.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Együtt tündökölt a vörös szőnyegen Epres Panni és Penélope Cruz
A pillanatot meg is örökítették. Epres Panni az Instagramján a kép alá csak ennyit írt: P&P.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 27.


Megosztom
Link másolása

A Lancôme gálaestjére érkeztek a ragyogóbbnál ragyogóbb sztárok. Az eseménynek a Louvre adott otthont Párizsban. Büszkén jelenthetjük, hogy a rengeteg sztár között ott tündökölt egy magyar szépség is, Epres Panni.

A nagy tömeg ellenére sikerült összefutnia Penélope Cruz Oscar-díjas színésznővel, ezt meg is örökítette és legnagyobb örömünkre megosztotta velünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Epres Panni (@eprespanni) által megosztott bejegyzés

A kép alá csak ennyit írt: P&P. Lehetséges, hogy komolyabb barátság van kialakulóban a két szépség között?

Annyi biztos, hogy Panni teljesen beleillett a párizsi csillogásba. Az eseményre hosszú fekete ruhát öltött, abban vonult végig a vörös szőnyegen.

A márka eseményére nem kisebb nevek látogattak el, mint Amanda Seyfried, Chiara Ferragni, He Cong, Emma Chamberlain, Aya Nakamura és Isabella Rossellini, Roberto Rossellini és Ingrid Bergman lánya. Közösen ünnepelték a nőiességet és az időtlen szépséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lancôme Official (@lancomeofficial) által megosztott bejegyzés

Forrás: Glamour


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Emrata kitálalt: tényleg szándékosan pózol a lesifotósoknak
Sokan támadták a modellt a nagyon megrendezett paparazzi fotók miatt, úgy tűnik igazuk volt.

Megosztom
Link másolása

Emily Ratajkowski az "High Low with EmRata" podcast keretein belül nemrégiben nyíltan beszélt arról, hogy a lesifotósok előtt néha "kamu pózokat" vesz fel. Ezért sok támadás érte a közösségi médián, most pedig elmondta erről az ő oldalát is.

Az 32 éves modell bevallotta, hogy amikor számtalan fotós veszi körbe, és például éppen a kutyáját sétáltatja, akkor igyekszik a legjobb formáját mutatni.

Emily kiemelte, hogy a nyilvánosság előtt álló személyként folyamatosan figyelik, és mikroszkóp alatt vizsgálják.

"Szeretném látni, hogy bárkit fotóznak annyit, mint engem, és megnézném, hogy minden egyes kib*szott képen tökéletesen néz ki"

- mondta.

Ratajkowski hozzátette, hogy függetlenül attól, hogy milyen megjelenést választ, mindig akadnak olyanok, akik kritizálják. Azonban úgy véli, hogy az összes kritika mögött a gyűlölködés húzódik meg, és hangsúlyozta, hogy az emberek állandóan ott keresik a hibákat, ahol csak tudják.

Az egykori Victoria's Secret modell azt is elmondta, hogy nem hagyja, hogy a vélemények befolyásolják boldogságát.

"Az élet rövid, és annyi minden van, amiért olyan sokáig dolgoztam"

- mondta a modell.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Kiderült Sophie Turner és Joe Jonas második gyermekének neve – Szomorú, hogy így kellett megtudnunk
Egyre jobban elfajul a sztárpár válása és gyerekeiket sem hagyják ki belőle. A peres papírokról tudtuk meg a kislány nevét.

Megosztom
Link másolása

Joe Jonas és Sophie Turner mindig is igyekezett gyermekeit távol tartani a nyilvánosságtól. Három éves lányuk, Willa után 2022 júliusában megszületett második gyermekük is. Négy év után azonban házasságuk hivatalosan is zátonyra futott. Jelenleg pedig úgy tűnik, mégsem lesz olyan barátságos a válás, mint azt kezdetben reméltük.

Újabb peres papírok kitöltése kapcsán tudtuk meg, hogy 1 éves kislányuk a Delphine nevet viseli.

És bár örülünk, hogy végre megtudhattuk a kicsi nevét, árnyékot vet a boldogságra a tény, hogy az újabb pereskedésre azért került sor, mert Sophie Turner haza szerette volna vinni lányait Angliába, ahonnan ő is származik, Joe Jonas viszont a hírek szerint nem működött együtt.

Végül úgy döntöttek, lelassítják a folyamatot. Szeptember 25-én aláírtak egy beleegyező nyilatkozatot, miszerint egyikőjük sem viheti ki lányaikat New York államból. Ez mindaddig így lesz, amíg nem sikerül a válás és a gyerekfelügyelet részleteiről megegyezniük.

A válópert szeptember 5-én a 34 éves zenész, Joe Jonas adta be, nem sokkal azok után, hogy a hírek szerint megtalálták álomotthonukat Oxfordban, a 27 éves színésznő, Sophie Turner szülőhazájában.

Bár úgy tűnik, nehéz válás elé néz, Sophie-t valószínűleg nem kell féltenünk. Több barátja is támogatja a nehéz helyzetben. Nem rég például Taylor Swifttel látták karöltve sétálgatni.

Forrás: PageSix


Megosztom
Link másolása