SZTÁR

Jennifer Lopez feszülten rázta le a riportert, amikor az Ben Affleckről kérdezte: „Te ezt jobban tudod”

A feszült reakció sajnos néha többet árul el a szavaknál.

Megosztom
Link másolása

Mivel egy világ örült, amikor a régi szerelmesek idősebb korukra lehiggadva összekötötték az életüket, most kevesen drukkolnak annak, hogy ez a karácsonyi romantikus filmekbe illő mese véget érjen.

Hogy valóban véget ér-e, azt nem tudni, de hogy rázós heteken vannak túl Jennifer és Ben Affleck, az biztos.

Először a közös képek hiánya, aztán a lakáskeresés, különköltözés, jegygyűrűk le- majd felvétele, most pedig ez a feszült válasz egy egyszerű kérdésre: mind megannyi aggodalomra okot adó jel.

Mindenesetre Jennifer Lopez továbbra is a munkára koncentrál.

Az 54 éves színésznő/producer május 22-én, szerdán Mexikóvárosban népszerűsítette új Netflix-filmjét, az Atlas-t, amikor egy riporter félbeszakította, hogy szakmai helyett személyes kérdést tegyen fel.

„Igaz, hogy váltok Ben Affleckkel? Ezek a pletykák?” - vetette közbe váratlanul az ismeretlen riporter a döbbent sajtóval teli teremben. „Mi az igazság? Para le press le Mexicana [a mexikói sajtónak], mi az igazság?”

Lopez munkatársa, Simu Liu azonnal közbeszólt. „Oké, ezt nem fogjuk megválaszolni. Köszönjük szépen srácok, nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük” - tette hozzá.

Lopez ezután lehajolt, és egyenesen a riporterre nézett, majd így válaszolt: „Te ezt jobban tudod.”

Lopez a sajtótájékoztatót azzal zárta, hogy spanyolul szólt a sajtóhoz:

„Köszönöm. Senki nem kérdezett tőlem semmit spanyolul, de oké.”

- Miközben ez nem volt igaz, hiszen a merész kérdést bedobó újságíró épp spanyolul (is) kérdezett. De JLo ezt elengedte a füle mellett. Dobott egy puszit és mosolygott, a jelenlévők természetesen vele nevettek.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Károly ezzel a megható és gyengéd gesztussal fejezte ki szeretetét a menye, Katalin hercegné iránt
Sokan kiszúrták a jelenetet a Buckingham palota erkélyén.

Megosztom
Link másolása

Sokan meglepődtek azok közül, akik figyelemmel kísérték a brit uralkodó hivatalos születésnapi eseményét, a Trooping the Colourt.

Nem csak azért, mert mint kiderült, mégis megjelent az ünnepségen a nagybeteg Katalin hercegné, aki jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll.

Hanem azért is, mert a király, III. Károly ismét jelét adta annak, hogy szeretettel viseltetik a menye iránt, és támogatja őt.

Először akkor nyilvánult meg védelme és támogatása, amikor annak úgy intézték, hogy aznap jelnetetett meg hivatalos közleményt arról, hogy rákbeteg, amikor Katalin műtétjéről kiadták a hivatalos közleményt. PR szakemberek szerint Károly Király ezzel elérte, hogy a figyelem egy részét elterelje a hercegnéről. Legutóbb pedig új zászlót ajándékozott az Ír Gárdának, aminek Katalin a feje.

Sokan kiszúrták, hogy az ünnepségen Katalint most a jobbjára, maga mellé állította Károly a Buckingham palota erkélyén, mintha ezzel is azt jelezné, mellette áll, támogatja, fontos a számára.

A hercegné egyébként csak úgy ragyogott a boldogságtól az első hivatalos megjelenésén, ez a róla készült fotókon is látszik.

Íme, a videó az ünnepségről.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Katalin csak úgy ragyogott a boldogságtól a gyermekei mellett az első nyilvános szereplésén
Imádják az emberek, rengetegen drukkolnak neki és sokezren voltak kíváncsiak rá a király ünnepségén.

Megosztom
Link másolása

A nap híre volt a világsajtóban Katalin visszatérése: még június 14-én tette közzé, hogy mégis részt vesz a Trooping the Colour eseményen. (Korábban arról is szó volt, hogy talán csak 2025-ben lép újra a nyilvánosság elé.)

Az esemény a mindenkori uralkodó hagyományos, katonai pompával megünnepelt születésnapi rendezvénye. A III. Károly tiszteletére rendezett ceremóniát az eső és a kedvezőtlen időjárásjelentés ellenére sokezren várták az utcákon.

Pár órával azután, hogy Katalin hercegnét lefotózták egy autóban - amit "FRISS: Itt az első fotó Katalin hercegnéről, akit hatalmas tömeg várt a londoni ünnepségen!" című cikkünkben mutattunk meg - a walesi hercegné a a Buckingham Palota erkélyén állt.

Gyönyörű és elegáns volt, mint mindig. Fehér-fekete összeállítást viselt, hozzáillő kalappal.

A kocsizásról készült fotón is látszik, milyen boldog volt, milyen örömmel vett részt az eseményen.

A britek szinte egyöntetűen mellett állnak, Katalin Instagram-bejegyzése szerint - amiben őszintén írt a kezeléséről és az állapotáról - rengeteg támogató üzenetet kap az emberektől. "Ez tényleg nagyon sokat jelentett Vilmos számára és nekem is, és mindkettőnket átsegített a nehezebb időszakokon."


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Minden szem Katalinra szegeződött, pedig Lajos herceg ezúttal is igencsak szórakoztató volt
Nem ez volt a legizgalmasabb esemény Lajos herceg számára, és ezt nem is rejtette véka alá.

Megosztom
Link másolása

Június 15-én tartották a britek egyik nagy nemzeti eseményét: egy óriási parádét Károly király tiszteletére. A palota hetekkel ezelőtt hivatalos közleményben tájékoztatta a népet arról, hogy Katalin hercegné biztosan nem vesz részt a menet főpróbáján, ami aláapján arra lehetett következtetni, hogy magát a felvonulást is kihagyja, azonban

mindenki legnagyobb meglepetésére, a rákbetegséggel diagnosztizált és éppen kemoterápiás kezelésen áteső Kate Middleton mégis csak részt vett az eseményen.

Vele tartott férje, Vilmos herceg és három gyermekük, György, Sarolta és Lajos herceg is, akik a parádé után a Buckingham-palota erkélyéről integettek a tömegnek.

Lajos herceg már korábban is felhívta magára a figyelmet szórakoztató grimaszaival, és ez ezúttal sem történt másképp, a kis hercegnek ezúttal is az arcára volt írva, mennyire „élvezi” a műsort.

A róla készült felvételt itt lehet megnézni:

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak” - Curtis barátnője elárulta, mikor jöhet a baba
Elmondása szerint ráérnek még, nem sietnek sehova, egyelőre élvezik a gyerekmentes életüket.

Megosztom
Link másolása

Már 4 éve van együtt Curtis és barátnője, Barna Judit. Nemrég közös házat vettek, így jogosan merülhet fel a kérdés körülöttük, hogy vajon mikor jön a közös baba?

„Még nem tervezünk azonban egyikkel sem. Mivel az időm nagy részét a sport teszi ki, Atinak pedig a zenélés, egyáltalán nincs napirenden a gyerekvállalás témája. Ráérünk még, nem sietünk sehova, szeretnénk még kiélvezni azokat a lehetőségeket, amik most vannak az életünkben.

Én még jó ideig folytatnám a kosárlabdát, és ebben Attila is partner. Csak azért, mert elmúltam már harmincéves,

nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak. Fogadjuk el, hogy megváltozott a világ, már nem tizennyolc évesen szülnek a nők, mint az édesanyám vagy a nagymamám korában”

- mondta el Judit a témára reagálva.

A sportoló azt is elmondta, hogy még mindig megpróbálják páran elcsábítani Curtis mellől, de ők már csak nevetnek ezeken.

„Előfordult, hogy írt nekem egy férfi, hogy hagyjam el Attilát, jöjjek össze vele, mert jobb életet, biztosabb jövőt tud nekem nyújtani. Mert jobban illenék hozzá”

- mesélte Judit. „Ezeken mindig jókat nevetünk Atival. Ha viszont bántó vagy sértő megjegyzést kapok, akkor az illetőt azonnal letiltom az oldalamról. Akik figyelemmel kísérnek, azok ne árasszák el negatív kommentekkel a bejegyzéseimet és ne mondják meg nekem, hogy mit és hogyan csináljak, ne kritizálják a külsőmet. Én így élem az életem, nem szólok bele másokéba és ugyanezt várom el mindenkitől. Kosárlabdázó vagyok, nekem az a munkám, abból kapom a fizetésem, nem pedig az Instagram-posztokból.” - mondta el a Sorry magazinnak.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása