SZTÁR

Iggy Azalea és Cardi B az OnlyFans legjobban kereső hírességei, akik lehengerlő mennyiségű pénzt keresnek

De tényleg egészen elképesztő összegekről van szó. Mutatjuk a top öt hírességet!

Megosztom
Link másolása

Akármilyen meglepő, az OnlyFans felnőtt tartalmakat kínáló oldalát nem csak hazai hírességek használják (lásd: Molnár Anikó), hanem számos nemzetközi szinten is ismert sztárok.

Bella Thorne-tól és Cardi B-től kezdve Katie Price-on át a Sopranosból ismert Drea De Matteóig több száz híresség regisztrált az oldalra és keres elképesztő összegeket teste mutogatásával.

Most pedig kiderült, ki kereste a legtöbbet!

Kanye West exbarátnője, Amber Rose jelenleg az ötödik helyen áll, és eddig lenyűgöző 26 millió dollárt, azaz majdnem 9 milliárd forintot kaszált a platformon (ahol havi 5 dolláros előfizetési díjat kér), míg a korábbi Disney-sztár Thorne 32 millió dollárt, azaz olyan 11 milliárd forintot keresett. Mi mondtuk, hogy elképesztő összegekről van itt szó, és még hol van a sor eleje?

A harmadik helyen Blac Chyna áll, aki miután havi 19,99 dollárt (kicsit több mint 6800 forintot) kér a tartalmainak megtekintéséért. Ezzel mintegy 35 millió dollárt keresett, ami olyan 12 milliárd forintnak felel meg, de sajnos időközben, márciusban deaktiválta fiókját.

A harmadik és a második helyezett között aztán elég nagy ugrás van, mivel a rapper Cardi B hozzá képest még további 10 millió dollárral nagyobb összeget, azaz 45 millió dollárt keresett, ami cirka 15 milliárd forint.

És még mindig nem ő a legdurvább,

Cardi B-t ugyanis megelőzte az ausztrál rapper, Iggy Azalea, aki ezzel az első helyet is megszerezte magának. Így nem is olyan meglepő, hogy már két éve nem adott ki új zenét.

A dögös előadó eddig 48 millió dollárt, azaz 16,5 milliárd forintot keresett az OnlyFans oldalán, és mindezt kevesebb mint egy év alatt tette, hiszen csak januárban regisztrálta fiókját. Ezzel szemben például Cardi B már 2020 óta aktív tagja az oldalnak.

A LELO jelentése szerint az OnlyFans gazdagsági listájának élén még olyan hírességek állnak, mint Tyga, Chris Brown és Austin Mahone.

Iggy (valódi nevén Amethyst Amelia Kelly) annak idején, amikor az év elején csatlakozott az OnlyFanshez, azt mondta, hogy nem is gondolta volna, hogy ennyire kreatív lehet rajta.

„Bevallom, nem tudtam, hogy az OnlyFans egy olyan hely, ahol kreatív lehetek, így nem számítottam arra, hogy az eddigi legnagyobb projektemben fogok velük együttműködni!

Amint a felszíni fecsegésen túlláttam, hogy mit jelent az OnlyFans, rájöttem, hogy ez a tökéletes platform egy multimédiás koncepció elindításához.”

– mondta anno egy interjúban.

Iggy az OnlyFans-hoz való csatlakozásakor kezdte el a Hotter Than Hell című projektjét, ami az ígéretek szerint "kreatív, színes, nyelves móka és bocsánatkérés nélküli dögösség" lesz

A hírek szerint a sztár a jövő hónapban fejezi be a projektet, amikor megjelenik a külön megvásárolható majd az őt ábrázól dögös fotókat tartalmazó könyve.

Forrás: Unilad


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
G.w.M és Kulcsár Edina talpig Gucciban nyaralnak
Luxus nyaraláshoz luxus szerkó, nem túl visszafogott.
Sassy - sassy.hu
2024. február 25.


Megosztom
Link másolása

G.w.M és Kulcsár Edina, romantikus útra indultak, hogy kikapcsolódjanak egy pálmafákkal borított paradicsomi helyszínen.

A sztárpár nem csupán az idilli tájat élvezte, hanem még Gucci szerelésben is feszítettek.

Mint kiderült a rapper szereti meglepni Edinát ajándékokkal, és mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több időt töltsenek együtt kislányuk születése után. A luxusautóval való meglepetéstől kezdve egészen a drága helyszínen eltöltött Valentin-napi ünneplésig terjednek az emlékezetes pillanataik.

Az egészségi problémák és kórházi kezelések után a páros úgy döntött, hogy kis pihenésre van szükségük, és elhagyják az országot.

G.w.M egy rövid ideig elérhető Instagram-történetében megosztott egy videót, ahol a kék tenger és a pálmafák a háttérben pompáztak. Később egy hajón élvezték a lenyűgöző környezetet, és természetesen a pihenést.

Forrás: Blikk


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Botrány Londonban: Görög Zita Airbnb-lakását bekamerázták!
Mindenki rémálma vált valóra a modell nyaralásán.
Sassy - sassy.hu
2024. február 25.


Megosztom
Link másolása

Londoni tartózkodása során Görög Zitát, a népszerű modell-anyukát, kellemetlen meglepetés érte, amikor észrevette, hogy a bérelt Airbnb apartmanban kamerák figyelték minden lépését. Az ATV #Bochkor műsorában Zita elmesélte, hogy a szállásadója titokban bekamerázta az apartmant, és csak a távozásukkor derült ez ki számára.

A kényelmetlen helyzetet az is fokozta, hogy a szállásadó készpénzben kért tőlük foglalót, amit a helyszínen és spontán módon kellett rendezniük.

A modell-anyuka engedett a kérésnek, hiszen a helyzet nem volt egyértelműen rossz jel, és nem akarta elbukni a foglalást.

“Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet, hogy el fogom bukni”

- mondta Zita.

Az igazi meglepetés azonban a távozás napján érte Zitát, amikor a szállásadó közölte, hogy menjenek le a cuccaikkal, és akkor odaadja a készpénzt. Ezen a ponton Görög Zita megkérdezte, hogyan tudja a szállásadó, hogy nem történt semmi probléma a lakásban.

Itt már a beszélgetőpartnereknek is egyértelmű volt mi történt:

“Kamera volt! Ah!”

- képedt el Németh Kristóf.

Zita elmondta, hogy az ilyen esetek miatt soha többé nem fog szállást foglalni az Airbnb platformon.

Forrás: naphire.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Napi cuki: Nagy Ervin összebújós képet posztolt ikerlányaival
Feleségével, Borbély Alexandrával és kislányaikkal Torinóba utaztak. Úgy tűnik, nagyon élvezik a várost.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2024. február 24.


Megosztom
Link másolása

Elbűvölő apa-lánya fotót tett közzé Instagram-oldalán Nagy Ervin. Ikerlányai, Elza és Franciska még álmos arccal bújnak oda édesapjukhoz a reggeli ébredés után.

„Torinói reggelek”

- írta a kép alá a színész.

A boldog pillanatot felesége, a szintén színész, Borbély Alexandra is megörökítette egy családi szelfivel.

Instagram-posztjaik alapján úgy tűnik, nagyon tetszik nekik a város és élvezik a kiruccanást. Bár nem kimondottan nyaralni mentek.

A Katona József Színház tagjaival együtt utaztak ki az észak-olasz városba, ahol színpadra is álltak.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra lányai októberben lesznek két évesek, de úgy tűnik, jól alkalmazkodnak a szülők pörgős életéhez.

Szüleik alkalmanként közzétesznek képeket az ikrekről, így mi is nyomon követhetjük, hogy nőnek fel a kicsik.

Forrás: Glamour


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Árpa Attila megtalálta a Nagy Ő-t? A színész elárulta, hogy már nem szingli, ráadásul szakmabeli párt talált
Elmondása szerint most sok munkája van, így nehezen jut idő a kapcsolatokra. Így nagy könnyebbség, hogy párja is a szakmában van.

Megosztom
Link másolása

A Nagy Ő-re rátalált a szerelem? Árpa Attila a TV2 A Nagy Ő című műsorában is kereste a szerelmet, most azonban úgy tűnik, máshonnan talált rá a boldogság.

Egy interjúban kérdezték jelenlegi munkáiról, elfoglaltságairól, amiből tisztán látszik, hogy a színész-rendező most nagyon el van havazva.

A színész hamarosan egy magyar nagyjátékfilmben tűnik majd fel Dobó Kata, Mohai Tamás, Thuróczy Szabolcs és Jordán Tamás mellett. Emellett az RTL-en Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality-ben is látható lesz, ám ezúttal nem bokszolóként.

Illetve azt is elárulta, hogy ezen kívül még megannyi projekten dolgozik:

„Közeleg a Tortúra jubileumi, századik adása, amit már hét éve töretlenül játszunk Balázs Andival, emellett pedig tévésorozatot fejlesztek, több forgatásra készülök most tavasszal, és nyáron, amerikai és magyar sorozatban is látható leszek színészként. Március 10-én a Tina Turner emlékkoncerten még énekelni is fogok.”

A színész a sok munka mellett családjára is próbál időt fordítani, amennyire csak teheti.

“A lányom kollégista, vele hétvégente találkozom, illetve tervezünk egy külföldi utat. Amikor időt tudok szakítani, akkor azt a családomra fordítom.”

Az édesapa szerint szerencsés helyzetben van, hiszen lánya a kamaszkor azon szakaszát éli, amikor élvezi, hogy szüleitől távol, szabadabban élhet. Persze, amikor idejük engedi, szeretnek együtt lenni, illetve napi szinten tartják a kapcsolatot.

A sok munka mellett a színésznek, elmondása szerint, szinte nincs is magánélete. A szerelemnek azonban nem lehet határokat szabni, így nyilván a sztár is a legváratlanabb pillanatban találta meg új kedvesét.

„Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

– vallott szűkszavúan párkapcsolatáról.

Az viszont nem titok, hogy az 52 éves színész még nyitott lenne gyerekvállalásra. Továbbra sem veti el az ötletet, új kapcsolatában azonban még nem esett erről szó.

Lánya, Amira lassan nagykorú lesz, így nála is aktuális a potenciális szerelem témája. A fiatalos apuka így nyilatkozott kapcsolatukról és apai félelmeiről:

„Ellenem nem tud lázadni, mert mindent meg tud velem beszélni, mindenre nyitott vagyok. Kifejezetten kíváncsi vagyok arra, ki tudja őt megfogni lelkileg. Nyilván az apai fél szem rajta lesz, de nem tiltok semmit.”

A sztár eddig is egészen nyíltan beszélt magánéletéről a nyilvánosság előtt, így reméljük, hamarosan számunkra is kiderül, ki az a szerencsés, aki elnyerte a szívét.

Forrás: SzeretlekMagyarország


Megosztom
Link másolása