SZTÁR

Horváth Éva Baliról: „Ahogy viselkednek például az idősekkel, az kifejezetten tetszik, több generáció él együtt, az idősekről gondoskodnak”

Elárulta azt is, mit nem tudott megszokni Balin, és mi volt furcsa neki.
Sassy - sassy.hu
2023. július 06.


Megosztom
Link másolása

Interjút adott Horváth Éva az ncl.hu-nak, ebben mesélt arról is, milyen az élet Balin, mi az, ami tetszett és mi az, ami nem tetszett neki.

A modell és műsorvezető másfél éve költözött ki a családjával. Imádja az ottani életét, de Magyarország is hiányzik neki. A fiainak persze már természetes, hogy kétféle kultúrát is ismernek.

Az interjúban Horváth Éva elmondta, hogy kint a jógatudását fejlesztette, és belekóstolt az astanga jógába is.

Az árakról a következőt mondta:

"Tévedés, hogy Bali olcsóbb hely. A koronavírus-járvány előtt sokkal kevesebből is megúsztad, ám a pandémia ezt is tönkretette. Persze, vannak termékek, amik olcsóbbak, mint idehaza, de nem állítanám, hogy egy filléres helyről beszélünk."

Azt is elárulta, hova nem megy szívesen:

"Egyes éttermekben 500 forintnak megfelelő összegért is megebédelhetsz, de oda nem vinném be a gyerekeimet. Ezek a fogások sajnos annyira csípősek, hogy nem adnám oda nekik. Az összes többi normális étterem ugyanolyan áron fut, mint itthon. A közértben is hasonló árakat látsz, mint Magyarországon, illetve a bérleti díjak az egekben vannak. A helyiek is tudják ezt. A benzin mondjuk olcsó, háromszáz forint literje"

Ami furcsa volt Horváth Éva számára, az a közlekedés: egyszer ült fel motorra, és sírva szállt le róla, mert akkora volt a forgalom és olyan ijesztő v olt, hogy nem figyelnek egymásra a közlekedők. Azt is meg kellett szoknia, hogy a nap hatkor felkel, aztán este hatkor le is megy minden nap. Érdekes volt számára a helyiek hozzáállása is:

"Balin kényelmesek az emberek, mindenre ráérnek, nem sietnek. Sokkal nyugodtabbak, mint mi vagyunk, ők nem izgulnak semmin."

Azt is mondta, mivel tud azonosulni:

"A béke, a nyugalom, a szeretet, a család számukra nagyon fontos. Nincs ellenségük, nem bántják egymást, csodás emberek. Ahogy viselkednek például az idősekkel, az kifejezetten tetszik: több generáció él együtt, az idősökről gondoskodnak, ahogy a gyerekek a szüleikről is"

A helyi családmodellt is érdekesnek tartja:

"A fiúk nem hagyják el a családi házat, csak a lányok, így ha fiú születik, egyszer családfenntartó válik belőle. Van kire támaszkodni. Ez a gondolkodásmód merőben eltér egy európai ember nézőpontjától. Ezért is nehéz hozzájuk beilleszkedni. Nekik a család az első, a munka és a pénz csak utána jöhet."


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása