SZTÁR

„Hiszek abban, hogy a szeretet mindent legyőz” - Aaron Taylor-Johnson 24 évvel idősebb felesége a köztük lévő korkülönbségről

Aaron hamisnak bizonyult 007-es castingjával ismét középpontba került a pár, főleg a köztük lévő korkülönbség.

Megosztom
Link másolása

Sam Taylor-Johnson, A szürke ötven árnyalata rendezője keményen dolgozott a hírnévért, de mostanában nem rendezői képességeivel hívta fel magára a figyelmet. A vezetékneve ismerősen csenghet, hiszen ő a szívdöglesztő Aaron Taylor-Johnson 24 évvel idősebb felesége.

Az 57 éves Sam és a 33 éves Aaron 2012-ben házasodtak össze, három évvel azután, hogy a John Lennon - A fiatal évek című film forgatásán találkoztak volna.

Sam volt a rendező, Aaron pedig főszerepet játszott, és John Lenon bőrébe bújt, többek között Thomas Brodie-Sangster mellett, aki Paul McCartney szerepében díszelgett. A pár sok kritikát kapott éppen ennek a filmnek a forgatásával kapcsolatban, hiszen a korkülönbség itt még szembetűnőbb volt.

Különböző források szerint a Aaron 19, a Sam pedig 42 éves volt, amikor a 2009-ben bemutatott filmet forgatták, ám néhány jelenlévő szerint Aaron mindössze 18 éves volt akkoriban.

Úgy tűnik ez azonban csak a rajongókat zavarja, ugyanis a pár azóta is boldog házasságban él, sőt két lányuk is született, a 13 éves Wylda és a 12 éves Romy. Samnek van még két lánya a korábbi kapcsolatából is, 26 éves Angelica és 17 éves Jessie.

Egy friss interjúban Samet arról kérdezték, hogy szokott-e kellemetlenséget okozni számukra az köztük lévő korkülönbség, különösen különböző érdeklődési köröket és kulturális vonatkozásokat illetően.

„Valójában soha nem jelentett problémát. Csak most merült fel, mert megkérdeztél. Az emberek, akik nem ismernek bennünket, kívülről nézve talán furcsállják, de úgy gondolom, hogy az emberek mindig is foglalkoztak és foglalkozni fognak ezzel”

- válaszolta Sam.

„Annak hogy egy kicsit szokatlanok vagyunk, az része ennek az egésznek, de szerintem 14 év után már nem kéne számítania”

- tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sam Taylor-Johnson (@samtaylorjohnson) által megosztott bejegyzés

Az interjúban Sam azt is elmondta, hogy soha nem voltak kétségei afelől, hogy belevesse magát a kapcsolatba, annak ellenére, hogy évekkel fiatalabb férfiról van szó.

„Ha valaha is cinikussá váltam volna, az nem működött volna. Ha bármilyen kétségeim lettek volna, az sem működött volna. Inkább ösztönösen cselekszem. Mindig teljes erővel vetem bele magam az életbe. Csak belevágok a dolgokba, és átélem az élményt, legyen az jó, vagy rossz” - magyarázta Sam.

„És nagyon hiszek abban, hogy a szeretet mindent legyőz”

- zárta válaszát a rendező.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sam Taylor-Johnson (@samtaylorjohnson) által megosztott bejegyzés

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Cindy Crawford legújabb fotóin rá sem lehet ismerni a modellre
22 éves korából posztolt képeket, ahol rövid, már-már fiús hajjal fotózták. Természetesen ez is csodásan állt a szupermodellnek.

Megosztom
Link másolása

Cindy Crawford a '90-es évek egyik legnépszerűbb topmodellje volt, aki a mai napig elképesztő formában van.

A minap azonban érdekes fotókat osztott meg az Instagramján, amelyeket még 1984-ben lőtt róla Barry Elz.

A modell akkor még csak 22 éves volt, és ami talán a legmeglepőbb a képeken, az az, hogy igen rövid, már-már fiús frizurája volt akkor Crawfordnak.

Természetesen a modellnek a rövid haj is csodásan állt, de beszéljenek helyettünk a képek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés

„Visszatekintés a rövid hajas napokra” - írta a képekhez a modell. A kommentszekciót persze ellepték a csodálkozó hozzászólások, mert nem sokan emlékeznek arra, hogy Cindy Crawford valaha is viselt ilyen rövid hajat.

Via: Femina


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Megható: a színpadról hívta fel egy jó barátja Tompos Kátyát, hogy hallja, mennyien szeretik
Mivel a színésznő kórházban fekszik, nem tudott részt venni a neki szervezett jótékonysági eseményen.
K.O. - sassy.hu
2024. május 29.


Megosztom
Link másolása

Pár hete sokkolta az országot a hír, miszerint egy nagyon ritka típusú rákbetegséggel küzd Tompos Kátya. A színésznőnek olyan kezelésre van szüksége, ami Magyarországon nem elérhető, emiatt is fedte fel betegségét a nyilvánosság előtt.

A kezelés finanszírozására gyűjtést szerveztek, aminek keretében május 25-én rendezték meg a Szeretünk Kátya címet viselő jótékonysági gálát a Szegedi Nemzeti Színházban. Az esemény teljes bevételét Tompos Kátya orvosi kezelésére fordítják.

Mivel a színésznő jelenleg kórházban fekszik, nem tudott személyesen részt venni az alkalmon, egy jó barátja Hrutkai Róbert azonban felhívta a helyszínről telefonon, hogy Kátya hallhassa, mennyien törődnek vele.

„Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki”

- nyilatkozta Hrutka a Metropolnak, aki azt is elárulta, hogy jól sikerült a gyűjtés. És bár pontos összeget nem mondott, állítása szerint az összegyűlt összeg mindenképp reményt ad.

„Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért.”

Korábban a zenész így nyilatkozott a színésznő állapotáról: „Olvas, nem mozoghat annyit, ha valahova elmegy, akkor nagyon elfárad. Úgyhogy erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt.”

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A legnagyobb titokban ment férjhez Tápai Szabina szépséges húga, Andrea
Gyönyörű ruhában, csipkés fátyolban mondta ki az igent.

Megosztom
Link másolása

A legnagyobb titokban tartotta meg az esküvőjét Tápai Andrea, Tápai Szabina húga.

A házasságkötés a Pilisben történt.

Tápai Andi Instagramra feltöltött fényképei alapján gyönyörű, hosszú, fehér ruhát viselt és csipkés fátylat.

Vőlegényével, Imrével a hit kapcsolja össze, ugyanabba a keresztény közösségbe jártak, miután Andi megtért, és ott ismerkedtek meg. Már a kapcsolatuk elején érezték, komoly az, ami köztük van.

Palikék Világa by Manna csatornán az Ilyen az élet egyik márciusi adásában Tápai Szabina és Tápai Andi volt a vendég. Boldogan számoltak be az életükben történt változásokról. Andi azt mesélte, nyugalom és kiegyensúlyozottság van az életében.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy eljegyezték, és Andrea elárulta, a jegyesével megállapodtak abban, hogy a házasságkötésig várnak a szexuális együttléttel, a Szentírás szellemében.

Bár korábban vadóc és bulizós volt, ma már igyekszik a Biblia tanításai szerint élni.

Az esküvői fotókat erre a linkre kattintva láthatod.

"Csodálatos volt, egyszerűen gyönyörű! Az összes szerettünk jelen volt, az pedig pozitív értelemben véve félelmetes, hogy az addigi verőfényes napsütésből a szertartás végi fogadalomtételnél elkezdett dörögni az ég, szélvihar söpört át közöttünk, majd a környéken elkezdett szakadni az eső, csak felettünk nem, mintha az Atya közölni akarta volna: Itt vagyok! Ezután pedig újra kiderült az ég, és az egész nap tökéletesre sikerült"

- mondta Tápai Andrea a Borsnak.

Forrás: Bors

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Péterfy Bori ezúttal Pálmai Annát csókolta meg a színpadon - videóval!
Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő csókokat osztogat a koncertjén.

Megosztom
Link másolása

Már-már hagyománynak számít, hogy Péterfy Bori random választ valakit a közönség soraiból, akinek lenyom egy csókot, de volt már olyan is, hogy egy teljes első sort csókolt végig, férfiakat és nőket egyaránt.

Ezúttal Péterfy Bori a a Csinibaba Táncdalfesztiválon lépett fel, ahol egy dal erejéig csatlakozott hozzá a gyönyörű színésznő, Pálmai Anna is.

Közösen előadott daluk óriási sikert aratott, Bori pedig a dal végeztével ezúttal nem a közönségből választott valakit, hanem Anna ajkára nyomott egy forró csókot.

A dalt és a csókot is vastaps kísérte.

Az esetről természetesen videó is készült, amit Anna meg is osztott Instagram-oldalán, szúrta ki a Ripost.

A videó alatti kommentszekciót persze elárasztották a hozzászólások.

„Anna mindig gyönyörű volt, de most pff Borit meg bárcsak én is lesmárolhatnám, a világ egyik legszexibb nője. A férjem is megértené” - írta valaki.

Via: Index


Megosztom
Link másolása