SZTÁR

Harry hercegék John Travoltával akarnak barátkozni, egyszer már sikerült is találkozniuk!

Harryék, akik egyre-másra vesznek össze régi barátaikkal, most a Ponyvaregény sztárjával alakítanának ki közelebbi kapcsolatot.

Megosztom
Link másolása

A 69 éves John Travolta lassan negyven éve, 1985-ben táncolt egyet a Fehér Ház gálavacsoráján Harry édesanyjával, Diana hercegnével. Travolta később azt mondta, hogy ez volt élete egyik csúcspontja.

A színész, aki köztudottan szcientológus, Harryvel és Meghannel egy olyan hotel éttermében társalgott, ahol az egyszerű saláta is 650.000 forintba kerül.

A társaság Harry memoárjának megjelenési partiján jött össze, még januárban. És arra a partira ki állította össze a vendéglistát? Na ugye.

Egy bennfentes azt is elárulta, hogy a 38 éves herceg és a 42 éves hercegné nagyon barátságos beszélgetést folytatott Travoltával azon az egyetlen eseményen, de „semmi több”.

A brit The Sun épp arról számolt be, hogy Meghan és Harry rendkívül jól kijöttek a Ponyvaregény sztárjával. Legalábbis ezt igyekszik elhitetni most mindenkivel a hercegi pár marketinges csapata. Feltűnő ugyanis, hogy ezt a hírt addig nem szellőztették meg, míg ki nem robbant a Beckham házaspárral való szakítás szomorú története.

A források ugyanakkor kitartanak amellett, hogy Harry és Meghan nem lettek és nem is lesznek szcientológusok.

A Travoltával való találkozás az egyik kevés olyan alkalom volt, amikor a hercegi pár kimerészkedett otthonról és átugrottak Los Angelesbe, annak ellenére, hogy már több mint három éve Kaliforniában élnek. Állítólag annyira féltik a saját biztonságukat, hogy testőrök ülnek a szomszédos asztalnál, amikor San Ysidróban esznek - ami egy luxus üdülőhely és farm, mindössze két mérföldre az otthonuktól.

Egy helyi lakos azt mondta:

„Mindenki furcsának tartja, hiszen San Ysidro a legexkluzívabb hely a környéken, és mégis, a szomszéd asztalnál ülnek a biztonságiak, és szemmel tartják Harryékat, amíg azok esznek.

Egy kaliforniai zenei nagyágyú - aki nem akarta, hogy az újság megnevezze - azt mesélte, hogy

megdöbbentette, amikor látta, hogy testőrök segítenek Harrynek még tankolni is. Azt mondta, „a fegyverek nem illenek az itteni hangulathoz.”

Hogy egy katonaviselt férfi kitől és mitől félhet ennyire még a kifejezetten biztonságosnak számító környéken is? Lehet, hogy a válasz a memoárban keresendő. Abban ugyanis arról beszélt, hogy hány embert ölt meg Afganisztánban. Márpedig a tálibok nem nagyon felejtenek.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Polyák Lilla fia egyre sikeresebb Kanadában, felfedezték nem mindennapi tehetségét
Kevesen gondolták, hogy épp a fiuk, Bulcsú fog ilyen sikereket elérni.

Megosztom
Link másolása

Gömöri András Máté és Polyák Lilla külföldre költözése sokakat meglepett, de a jelek szerint jó döntést hoztak, lassan mind a hárman megtalálják a számításukat Kanadában. A felnőttek esetében ezen nem is csodálkozik senki, de velük tartott Bulcsú is, aki még csak 17 éves.

Mégis ő az, aki már azzal büszkélkedhet, hogy felfedezték őt a távoli országban.

Így beszél róla büszke édesanyja a Tényekben:

„Abszolút folyamatosan 80 százalék fölött teljesít, amiért itt már oklevelet is adnak, nagyon szépen veszi az akadályokat.

Jazz-zongorával kezdett el foglalkozni, és ezzel is akar továbbtanulni. Most már négy zenekarban játszik, amiből kettő iskolai, kettő azon kívüli.

Elkezdték őt megtalálni, felfedezni, és szerintem ezt rettenetesen élvezi, néha túl is hajtja magát”.

A riportból az is kiderül, hogy a színészképzésre járó Gömöri András Máté már forgatott néhány alkalommal, az énekesnő pedig alapított egy menő zenekart.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Nem szégyenlősködött Suri Cruise: fotón a tinirománc New York szívében!
Egy buli után kapták lencsevégre New Yorkban a 18 éves Suri Cruise-t, amint megcsókolta barátját, Toby Cohent.

Megosztom
Link másolása

Nem szégyenlősködött Suri Cruise szerdán a Central Parkban, amikor Toby Cohent nyilvánosan megcsókolta. Katie Holmes és Tom Cruise lánya kezdeményezett, ezt a bensőséges pillanatot kapta el egy lesifotós.

Cohen örült a gesztusnak, és vissza is csókolta a lányt,

miközben a derekát fogta. Később pedig megfogta a lány kezét, amikor már andalogtak.

A Daily Mail szerint a Suri mutatóujján lévő gyűrű egy „ígéretgyűrű" lehetett,

ami azt fejezi ki a másik irányába, hogy a viselője csak vele randizik.

A jóképű tinédzser Suri kísérője volt a LaGuardia középiskolai bálon, amelyre a hét elején került sor az Ascent Lounge-ban Manhattan belvárosában.

Cohen egy kezdő énekes és dalszerző, aki ősszel a tekintélyes bostoni Berklee College of Music-ra készül. Suri - aki táncot tanult - Pittsburgh-be menne.

A Central Parkban úgy tűnt, hogy hihetetlenül közel állnak egymáshoz, és a kapcsolat nem újkeletű.

Erre utalt a Daily Mail szerint az is, hogy miközben folyamatosan beszélgettek, végig egymás szemébe néztek.

Ez volt az első alkalom, hogy Surit egy barátjával látták.

A tinit általában az anyjával, Katie-vel fotózzák. Katy Holmes nem gyakran viszi magával Surit a vörös szőnyeges rendezvényekre az egészséges magánélet jegyében, ezért inkább csak New York utcáin lehet kettejüket látni. Az apjával, Tom Cruise-zal alig tartja a kapcsolatot.

A fotókat a szerelmesekről a Daily Mail oldalán lehet megtekinteni.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ma 42 éves: önfeledten, gyerekeivel ugrálós fotón se láttad még Vilmos herceget - idáig!
Negyvenkettedik születésnapját ünnepli Vilmos herceg, és ha azt hiszed, hogy egy karót nyelt, pezsgőspoharat mutató fotóval ünnepel Instán, hát tévedsz.

Megosztom
Link másolása

Vilmos herceg a közösségi médiában egy szokatlanul cuki családi fotót tett közzé, amit (állítólag) felesége, Kate Middleton készített.

A boldog családapa, aki nem mellesleg herceg, gróf és báró is, gyermekei kezét fogva ugrik a levegőbe önfeledten.

Egy tengerparti napon készült a bűbájos kép, amelyen a gyerekek, Sarolta, György és Lajos is szerepelnek. A norfolki strandon ugranak a magasba, kézen fogva. Mindenkin boldog mosoly - még Vilmos arcán is.

„Boldog születésnapot Papa, mindannyian nagyon szeretünk! Cx”

- írta alá a Prince and Princess of Wales Instagram fiók friss fotóját Katalin hercegné.

Maga Károly király sem maradt ki a metaverzumi szülinapi jókívánságokból. A királyi család Instagram Storyjában osztott meg szívhez szóló köszöntést.

„Nagyon boldog születésnapot kívánunk a walesi hercegnek”

– tett közzé ezzel a szöveggel egy fekete-fehér fotót, amint kezében fogja a még gyermek herceget. Ez a 24 órán át elérhető fotó is kiakasztja a cukiságfaktort.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hiába gyönyörű, Hunyadi Donatellát ezek miatt bántják a kommentelők
A kedves fiatal lány felsorolta, mik azok a dolgok rajta, amik miatt a legtöbb negatív kommentet kapja.

Megosztom
Link másolása

Sokszor a szinte hibátlan emberekbe is beleszállnak a rosszindulatú kommenthuszárok, akik talán sosem néznek tükörbe, hiszen ha megtennék, biztosan megértőbbek lennének mások létező, vagy képzelt szépséghibáival kapcsolatban.

Hunyadi Donatella nagyon szép ifjú hölgy, hibátlan alakkal, szép hajjal, csinos arccal, alig elképzelhető, hogy még benne is találnak kivetnivalót egyesek.

„Felkerült egy interjú, amit rengetegen megnéztek, és minél többen megnézik, annál több negatív komment jön. Nem értettem, miért írnak ilyeneket: távol állnak a szemei egymástól, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra”

- mesélte a ZWord című podcast-ben kicsit összeszorult torokkal.

Később így folytatta:

„Volt, amikor kicsit meginogtam, és majdnem elmentem egy depressziós irányba. Hála Istennek, annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem.”


Megosztom
Link másolása