SZTÁR

Harry herceg és Meghan Markle végeztek a királyi családdal ezután a fotó után

A fénykép a palota tróntermében készült.

Megosztom
Link másolása

Nem találták tökéletesnek a képet. Harry herceg és Meghan Markle ezért úgy döntöttek, hogy megsértődnek, miután a Buckingham-palota nyilvánosságra hozott egy bizonyos képet.

Andrew Morton királyi életrajzíró szerint Harry és Meghan meglepődött, amikor egy 2020-as fotót nyilvánosságra hozott a palota. A képen II. Erzsébet és örökösei szerepelnek, egy képen négy uralkodó, mégha közülük három csak várományosa volt akkor a trónnak. Erzsébet mellett ott állt Károly, Vilmos és György herceg is.

Ez volt az a bizonyos kép

Meghan ezt látva úgy érezte, hogy az egész királyi család összeesküdött ellenük. Ahogy Harry is elhitte, a bizonyítékok mindenütt ott voltak körülöttük. A ki nem mondott állítás egyértelművé tette szerintük, hogy a monarchia jövője biztosított, Meghannal és Harryvel vagy nélkülük.

Két nappal a kép nyilvánosságra kerülése után után Harry és Meghan elmondták, hogy nem kívánnak többé a királyi család tagjai maradni.

„Hosszú hónapokig tartó mérlegelés és belső megbeszélések után úgy döntöttünk, hogy idén átmenetet hajtunk végre, hogy elkezdjünk egy progresszív új szerepet kialakítani ezen az intézményen belül. Szándékunkban áll visszalépni a királyi család rangidős tagjaiként, és azon dolgozunk, hogy anyagilag függetlenek legyünk, miközben továbbra is teljes mértékben támogatjuk Őfelségét, a királynőt. Az Önök bátorításának köszönhetően, különösen az elmúlt néhány évben, úgy érezzük, hogy készen állunk erre a kiigazításra” - állt a 2020. január 8-án kiadott közleményükben.

„Most azt tervezzük, hogy az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között egyensúlyozunk, továbbra is tiszteletben tartva a királynő, a Nemzetközösség és a család iránti kötelességünket. Ez a földrajzi egyensúly lehetővé teszi számunkra, hogy fiunkat úgy neveljük fel, hogy értékeljük a királyi hagyományt, amelybe beleszületett, miközben a családunknak teret biztosítunk arra, hogy a következő fejezetre összpontosíthassunk, beleértve az új jótékonysági szervezetünk elindítását" - folytatták.

Az Egyesült Királyság elhagyására vonatkozó döntésük nyíltabbá tette a viszályt Harry és Vilmos között - nem is beszélve Harry önéletrajzi könyvének és a páros Netflix doku-sorozatának megjelenéséről.

A dokuban Harry azt állította, hogy Vilmos kiabált vele amiatt a döntése miatt, hogy kiszáll a családból.

„Félelmetes volt, hogy a bátyám kiabált velem, az apám pedig olyan dolgokat mondott, amelyek egyszerűen nem voltak igazak, a nagymamám pedig csendben ült ott és tűrte az egészet” - mondta.

Mindez egy kép miatt, amin négy uralkodó volt együtt látható.

Hasonló szép fotó az örökösökről már 2016-ban is készült, és semmi baja nem volt vele a kisebbik királyfinak.

De az igaz, hogy akkor még Meghan nem volt képben. Lehet, hogy a hercegnének csak ezután a fotó után esett le, hogy belőle sosem lesz királynő?


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Hoppá? Kulcsár Edina megint terhes?
A gyanús képek láttán követői egyből elkezdtek találgatni.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Gyakran hangos a média a Kulcsár Edina körüli botrányoktól. Nem is csoda, hiszen a szépségkirálynő elég nyíltan éli életét közönsége felé, családját is sokszor megmutatja.

A botrányokat kedvelők azonban pont ezért árgus szemekkel figyelik Edina minden mozdulatát és egyből elindulnak a találgatások, ha valami gyanús történik körülötte.

Legutóbb egy edzés közbeni poszt kapcsán kapták fel fejüket követői. A celeb egy szűkszabású edzőnadrágot visel, amiben kissé kigömbölyödik pocakja.

A rajongóknak nem is kellett több, egyből elindult a találgatás a Redditen.

Nem mindenki ért azonban egyet a pletykákkal, sokan kiálltak Edina mellett, miszerint G.w.M.-mel közös lánya, Amara alig pár hónapja született meg, így teljesen normális a szépségkirálynő testalkata.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy”

-írta egy együttérző kommentelő.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Mi történhetett? Molnár Gusztáv bekerült a kórházba
Sokan aggódtak a színészért, aki hosszú időt töltött el elvonókúrán, és még most sem tekinti magát teljesen gyógyultnak.
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Molnár Gusztáv nemrég kórházba került, sokan aggódtak a színészért. Molnár Gusztáv korábban

nyilatkozta, hogy nem tartja még magát teljesen gyógyultnak, hiába töltött el közel egy évet a komlói elvonón.

A Blikk megkérdezte, miért volt kórházban, Molnár Gusztáv ezt válaszolta:

– Jól vagyok, csak egy korcsolyabaleset történt, beütöttem a fejem és enyhe agyrázkódásom lett, ami miatt kórházba kellett mennem kivizsgálásra a biztonság kedvéért

– mondta.

Kitért arra is, hol tart az alkoholról való leszokásban:

– Folyamatosan küzdök a démonjaimmal, hol erősebb a késztetés, hol pedig kevésbé, de erre számítottam is. Dolgozom, most éppen Budapesten vagyok, de hamarosan indulok vissza Kecskemétre, mert egy rendezvényen kértek fel beszélni. Mellette a december 27-i saját estemre is készülök, szorgalmasan írom a szövegeket – tette hozzá a színész.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Fotó: Tóth Gabi és kislánya szülinapot ünnepeltek
Elárasztották a kommentszekciót a rajongók gratulációi.
Földesi Zsóka - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Tóth Gabi énekesnő legújabb Instagram posztjában köszönte meg a sok jókívánságot, amit Krausz Gáborral közös kislányának küldtek születésnapja alkalmából.

„Boldog szombat” -írta a közös képekhez.

Valóban elég boldognak tűnnek, hiszen Gabinak és a kis Hannarózának is nagy mosoly ül az arcán a képeken.

Pár nappal ezelőtt még nagyon aggódtak a követők a kislányért, hiszen Gabi a december 3-i posztjában olyan képeket töltött fel, amin többek közt kórházban is láthatóak.

A komment szekciót egyből elárasztották az együttérző kommentek.

Most azonban Gabi új posztjában mindenkit arról tájékoztatott, hogy a kis Hannika jól van. A képeket itt, az énekesnő Instagram oldalán tudod megnézni.

Forrás: Blikk Rúzs


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Selena Gomez kígyóbőr mintás miniszoknyában jelent meg barátnői körében
Többek közt Taylor Swift és Cara Delevigne is vele volt
Sassy - sassy.hu
2023. december 10.


Megosztom
Link másolása

Ismét bulizni mentek a csajok. Péntek este New York utcáira kilépve kapták le Selena Gomezt barátnői társaságában.

Taylor Swift, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy és Zoë Kravitz is vele voltak. A fotókat a People magazin oldalán láthatod.

A 31 éves énekesnő dögös szerelésben jelent meg. Kígyóbőr mintás miniszoknyát és hozzáillő kabátot viselt, ezt fekete felsővel és térdcsizmával párosította.

Frizurája, amit nem rég egy aranyszőke árnyalattal dobott fel, laza hullámokban hullott a vállára.

Ez volt Selena első megjelenése, mióta látszólagosan bevallotta, hogy együtt vannak Benny Blanco producerrel.

Selena és Benny pár évre visszamenőleg már ismerik egymást, többször dolgoztak már együtt. Az énekesnő legújabb száma, a "Single Soon" is közös munkájuk gyümölcse.

Bár a korábbi Disney sztár azt nyilatkozta, hogy a producer az ő „abszolút mindene”, sok rajongó nincs elragadtatva az új kapcsolattól.

Főleg mivel Benny és az énekesnő exe, Justin Bieber jó barátok.

Az azonban a képekből is jól látszik, hogy bármi történjen is Selenaval, barátnői mindig ott vannak mellette.


Megosztom
Link másolása