SZTÁR

Gyász: Meghalt a Dallas legendás sztárja, 77 éves volt!

Előzőleg három stroke-ot már túlélt, megtört szívvel búcsúznak tőle a szereplőtársai.
Fehér Adél - sassy.hu
2024. július 10.


Megosztom
Link másolása

A Dora Mae-t alakító Pat Colbert 77 éves korában, három agyvérzés után hunyt el. A színésznő még 1983-ban tűnt fel a Dallas hetedik szériájában.

Karaktere, Dora az Olajbárók Klubjának vezetője volt, és egészen az 1991-es utolsó évadig szerepelt a sorozatban.

Több mint 65 epizódban láthatta a magyar közönség is, köztük a 14. és egyben utolsó évadban.

A Dallasban játszott szerepét követően 1991-ben a Sisters in és a True Colors epizódjaiban tűnt fel. Első színészi fellépése az Eischiled című sorozatban volt 1979-ben, ahol egy modellt alakított.

Halála megrázta a sorozat szereplőit, Többen is közös képpel emlékeztek a színésznőre.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Hazaküldték, mert teherbe esett? Nem lehet máshogy értelmezni a döntést
Szex, dráma, várandósság: elcsúsztak az etikai határok a Való Világban.

Megosztom
Link másolása

Vasárnap robbant a hír: VV Reni terhes. A játék hevében szinte végig intim kapcsolatban állt VV Gerivel, és a vérvizsgálat is megerősítette az örömhírt.

Ennek ellenére Reni úgy döntött, saját felelősségére folytatja a játékot. De hiába a bátorság, a nézők döntése alapján végül mégis búcsúznia kellett a villától,

miközben a nyereményalap 5 millió forinttal gyarapodott.

A terhesség hírének bejelentése után egy nappal jött az újabb fordulat: kiválasztást tartottak, ahol a játékosok többsége a várandós Renit jelölte párbajra. De most nem a villalakók kezében volt a döntés: a nézőknek kellett határozniuk a 22 éves lány sorsáról.

Az ítélet szerdán megszületett: Reni azonnali hatállyal elhagyta a villát.

„Nagyon sajnálom, nagyon szomorú vagyok. Geri, majd kint találkozunk. Beáldoztak engem a többiek” – mondta VV Reni, amikor megtudta, hogy mennie kell - szúrta ki a Blikk.

Szerinted is azért rakták ki, mert terhes? És Geri mit fog csinálni bent nélküle? Hogy fogja folytatni a versenyt?

Megannyi kérdés, de csak egy biztos: nem a legjobb képet festi a világról ez a döntés. Miközben mindenütt arról beszélnek a férfiak, hogy a nők legfőbb feladata és célja az anyaság, nem csak a Való Világban, de gyakran a való világban sem bánnak méltányosan a nőkkel azért, mert teherbe esnek, vagy mert esetleg teherbe eshetnek. Most sem lehet máshogy értelmezni a nézők döntését.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Tökéletes ürügyet talált Harry herceg arra, hogy visszatérhessen Angliába
A hercegnek eddig csak villámlátogatásai voltak, most valami változóban van.

Megosztom
Link másolása

Harry herceg ezen a héten megtalálta a tökéletes ürügyet arra, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba. Miután úgy döntött, hogy kilép a királyi családból, évekig csak rövid látogatásokat tett szülőhazájában, és jól értesültek már azt rebesgették, komoly depresszióba esett emiatt.

A héten jelentették be, hogy a 2027-es Invictus Játékoknak ezúttal Anglia, pontosabban Birmingham ad otthont,

miután a bizottság, talán nem véletlenül, ezt a közép-angliai várost választotta az eddig legesélyesebbnek számító amerikai főváros, Washington helyett.

Kinsey Schofield kommentátor szerint a lépés nagyszerű lehetőséget kínál a honvágytól szenvedő sussexi hercegnek, hogy sok-sok időt töltsön az Egyesült Királyságban - és esetleg itt felejtett és többszörösen is elárult családjával lehessen.

A Sky News Australia-nak nyilatkozva így fogalmazott:

„Legyünk őszinték, honvágya van. Szerintem minden okot, minden ürügyet megtalál, hogy visszatérhessen Angliába. Nyílt titok, hogy az apja nem fogadja minden telefonhívását, talán ez lesz a tökéletes ürügy arra, hogy sokkal több időt töltsön otthon.”


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Elképesztően sikerült Jennifer Lopez 55. szülinapi partija - ezt kapta ajándékba Ben Afflecktől
Válnak vagy nem, azért a születésnap csak születésnap, pláne egy ilyen majdnem-kerek.

Megosztom
Link másolása

Jennifer Lopez nem adta alább, az idei, 55. születésnapi partijának a témája a Bridgerton család volt, jelmezestől, hangulatostól, zenéstől, ahogy kell.

Mondjuk egy filmiparban dolgozónak (és csapatának) nem lehetett nagy meló megszervezni a körítést, a zenészeket, a jelmezeket, a berendezést, a végén olyan pöpec lett minden, amilyennek egy kosztümös filmnek lennie kell.

De ez nem mozi volt, hanem a valóság:

Millió részből álló Insta-sztorijában Jennifer Lopez végig dokumentálta a nagy napot, hogy MINDENKI láthassa (tudod te is, hogy kire gondolt), mennyire boldog is ő valójában. Ott van a reggeli ébredéses rész tortával és kidíszített lakással, a százával érkező jókívánságok kivonata, a bulira készülődés, a fodrász, a jelmez (na az tényleg nagyon szép), a hintós megérkezés, majd maga a buli.

Rendes kis kamarazenekar, csodás tánc a XIX. századból, és még csodásabb hölgyek és urak, nyilván hosszú cikket tudna róla írni nyájas olvasóinak Lady Whistledown.

Kár, hogy ő nem volt ott.

És hogy ki nem volt még ott? Hát Ben Affleck. Hogy meghívták-e, arról nem szól a fáma, de arról igen, mit adott ajándékul e neves napon: semmit. És ez, az ő helyzetükben már lehet, hogy a „legtöbb, ami adható”.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Horgas Eszter őszintén beszélt az életkoráról: „Egyszer felriadtam éjszaka, mert azt álmodtam, hogy ötvenéves vagyok”
Persze ez nem most volt. De azt is elárulta, hány éves valójában.

Megosztom
Link másolása

Vannak nők, akik könnyedén veszik az éveket, különösen, ha meg sem látszik rajtuk a valódi koruk. Vannak, akik akkor is beparáznak tőle, ha nyugodtan letagadhatnának 10-15 évet. Horgas Eszter fuvolaművész eddig sejtelmes homályban hagyta rajongóit a korával kapcsolatban.

Ránézésre negyvenes - gondolhatták sokan, és aki nem kezdett el azon pörögni, hogy hány éve látszik már ránézésre negyvenesnek, az ezzel meg is nyugodhatott.

Azonban a művésznő most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és felvállalja, amit eddig nem.

„Idén a füredi születésnapi koncertem úgy fog kezdődni, hogy miután köszöntöm a nézőket, azzal folytatom, hogy ’1965. július 19-én Nina Simone, az egyik kedvenc amerikai énekesnőm európai turnéra indult, azon a napon, amikor megszülettem.’ Tehát ki merem mondani, hogy mikor születtem. Ez korábban – akár még tavaly is – elképzelhetetlen lett volna. (…) Nagyon rossz volt kimondani. Amikor negyvenéves lettem, zokogtam, és Kunderától a Lét elviselhetetlen könnyűsége című könyvet olvastam. Amikor ötvenéves voltam, Hárs Viktor kollégám és barátom a színpadra fölrajzolt egy nagy ötvenest. Neki nem mondtam, de magamban egy kicsit duzzogtam, hogy ezt mégis hogy tehette velem… Hiába a legjobb szándék, akkoriban ezt bizony így éltem meg.

Amikor a huszonöt éves pályafennállásomra a gyerekeim készítettek nekem egy meglepetésvideót, konkrétan pánikrohamot kaptam. Rendkívül nehezen barátkoztam meg a korommal, nekem az idő nagy kihívás”

- mesélte Eszter a születésnapjára készült Fidelio interjúban.

Arról is beszélt, hogy tudja, mások könnyebben el tudják fogadni az évek múlását, de neki nagyon nehezen ment:

„Emlékszem, egyszer felriadtam éjszaka, mert azt álmodtam, hogy ötvenéves vagyok. Kivert a víz. Majd megnyugtattam magam, hogy dehogyis, hisz harminchat éves vagyok, milyen hülye egy álom ez! Most meg ötvenkilenc leszek, érted?”

Te hogy állsz a saját koroddal? Elfogadod, tagadod vagy sürgeted az idő múlását?


Megosztom
Link másolása