SZTÁR

Fodor Zsóka magába zuhanva reagált Várkonyi András vádaira: „Nagy gyomros volt ez nekem”

Most először szólalt meg a színésznő a héten kirobbant botrány kapcsán, miszerint Várkonyi András pénzt veszített amiatt, hogy ő nem jelent meg két, előre megbeszélt vidéki fellépésükön.
K.O. - sassy.hu
2024. február 20.


Megosztom
Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, ötven év után véget ért Várkonyi András és Fodor Zsóka barátsága. A színész elmondása alapján volt két lekötött, vidéki fellépésük, amiről a színésznő is tudott, azonban hiába küldtek érte sofőrt is, Zsóka nem jelent meg. Emiatt András nagyot csalódott a színésznőben, ráadásul több százezer forintot is vesztett.

Most a Blikknek sikerült elérnie Fodor Zsókát, aki könnyeivel küszködve nyilatkozott a lapnak.

„Nagy gyomros volt ez nekem. Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani”

- mondta el, hozzátéve, hogy az említett két előadásból ő csak egyre emlékszik, de akkor sem hívta fel őt kollégája.

„Miért ne mentem volna el, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek. Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna!” - mondta megtörve.

„Most kezd leülepedni. Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig.

Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni!” - zárta mondandóját.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Levetkőzött és ruha nélkül pózolt egy fotó kedvéért Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella
„Leesnek az állak” – írta neki egy rajongója Instagramon.

Megosztom
Link másolása

Fehérneműre vetkőzött Kiszel Tünde Lánya, a huszonéves Hunyadi Donatella. A rajongói pedig ámulatba estek a fotó láttán.

Pár hónapja egy podcast vendége volt, többek közt a Dancing with the Stars című műsorban szerzett élményeiről, a magánéletéről és a jövőbeli terveiről is mesélt. A beszélgetésben az a pletyka is szóba került, hogy Hunyadi Donatella a műsorbeli táncpartnerével, Bődi Dénessel alkot egy párt, de tisztázta, hogy a kapcsolatuk csak baráti.

A fotót erre a linkre kattintva láthatjátok.

Korábban, a Lakatos Leventének adott interjújában azt nyilatkozta Hunyadi Donatella, hogy bár sokan megismerték, hiszen az édesanyja magával vitte tévéműsorokba, de mint kiemelte, ez felszínes ismertség volt.

Azt is elmondta, hogy a tartalom nélküli magamutogatást nem szereti, számára ugyanis fontos az értékteremtés, és nem "csak egy celeb" akar lenni.

Nemrég azt is elárulta egy műsorban, hogy melyik csajozós trükköt nem tartja gáznak.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Most beleshetsz Falusi Mariann álomszerű, varázslatos kertjébe!
A mesebeli házikót zöld növények ölelik körül.

Megosztom
Link másolása

Szentendre varázslatos zugában, mint egy mesés házikóban él Falusi Mariann, akinek otthona épp olyan színpompás, mint ő maga. Az énekesnő nemcsak ruháiban és hajviseletében szereti a vibráló színeket és a harsányságot, hanem otthona kialakításában is ezt az irányt követi.

A mesés kertes házban, melyről a "Egy Kertész Kertje" YouTube-csatorna készített egy lenyűgöző beszámolót, egy igazi elvarázsolt oázis bontakozik ki.

Az udvar olyan, mintha egy mesebeli házikó épült volna meg a valóságban, melyet minden oldalról zöld növényzet ölel körül. Színpompás virágok, dísznövények, örökzöldek, fűszernövények és zöldségek burjánzanak mindenütt.

A kertész szerint ez az udvar ideális környezet a sokféle növényfajta számára, mivel van árnyékos, napos és félárnyékos része is.

Nemcsak a virágokban, hanem a kerti bútorokban is megjelennek az élénk színek. A teraszt szegélyező kerítés zöld, sárga és piros árnyalataiban játszik, míg a kültéri pad szivárvány színekben pompázik.

Ha kíváncsi vagy erre a csodálatos kertre, nézd meg a teljes videót, és gyönyörködj Falusi Mariann otthonában.

Forrás: Femina


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Megkérdőjelezed a szexualitásom” – Tóth Andi furcsán dicsérte Horváth Csenge külsejét
Horváth Csenge videóját még meg is osztotta Instagramon.

Megosztom
Link másolása

Vadító szerelésben jelent meg pár hete egy videóban Horváth Csenge, Fésűs Nelly lánya.

Tóth Andi pedig furcsa kommenttel fejezte ki bókjait.

"Megkérdőjelezted a szexualitásom"

- írta kommentjében.

A videót meg is osztotta egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban:

Mondjuk ez a szöveg sokkal eredetibb annál, mintha csak szimplán annyit írt volna, hogy "Hű, de jól nézel ki ebben a ruhában!"

Íme, a videó, amin a szexi ruhában vonult Horváth Csenge:

Forrás: Blikk

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Katie 2 méter magas lány, nem egyszerű az élete: „Gyerekkoromban próbáltam észrevétlen maradni”
Katie baja meggyűlt már a randizással, a ruhavásárlással és az ajtókkal is. Egy férfi azt mondta neki, azért nem mutatja be a barátainak, mert túl magas.

Megosztom
Link másolása

Katie

Katie Woolls, a 25 éves influencer London közelében él.

Magassága miatt számtalan kihívással néz szembe nap mint nap. Már iskolás korában is kitűnt a tömegből, és gyakran bámulták meg vagy hitték sokkal idősebbnek.

"Gyerekkoromban próbáltam inkább észrevétlen maradni"

- mondja Katie, visszaemlékezve társai gúnyos és kritikus megjegyzéseire. De most felnőttként, arra törekszik, hogy mások elfogadják őt olyannak, amilyen.

Az emberek gyakran bámulják, mutogatnak rá, és nevetnek rajta. Egy alkalommal egy nő még le is szidta a szupermarketben, mivel "rosszul viselkedik egy tinédzserhez képest", miközben akkoriban még csak nyolcéves volt.

A magassága miatt a randizás is különösen nehéz. A ruhavásárlás szinte lehetetlen küldetés, még a "magas" címkével ellátott részlegek termékei sem illeszkednek rá megfelelően.

Egy férfi például azt mondta neki, hogy nem tudja bemutatni barátainak, mert túl magas, és azok kigúnyolnák, találkozott olyanokkal is akik fetisizálták őt, így nagyon nem egyszerű számára a szerelem kérdés. Régebben gyakran hazudott a társkereső alkalmazásokon a magasságáról, mert rettegett az elutasítástól.

Forrás: Facebook


Megosztom
Link másolása