SZTÁR

Ernyey Bélát csúnyán átverték, nagyon nehéz helyzetbe került az idős művész

Senki nem védett, ha az új típusú csalásokról van szó...

Megosztom
Link másolása

A közkedvelt művész tegnap ünnepelte 82. születésnapját, de nem tudott felhőtlenül örülni, hiszen árnyékot vetett erre a szép napra, hogy kiderült: csalás áldozata lett.

Nem is akármilyen csalásé, épp ott támadták meg a bűnözők, ahol a legjobban fáj neki.

Köztudott, hogy boldog házasságban él feleségével, Balaton Dórával, akiért szó szerint rajong a művész. Ehhez képest a nevében mások nők sokaságának kezdtek online udvarolni, még csak arra sem figyelve, hogy a művész stílusában tegyék ezt.

Tegezve árasztottak el boldog-boldogtalant ismerkedős szövegekkel, mindezt Ernyey Béla nevében.

Amikor mindez kiderült, az nagyon megviselte a művészt, és gondolhatjuk, hogy szép feleségének sem lehetett egyszerű a dolog feldolgozása.

Mindenesetre most ezt a szöveget tette ki Ernyey Béla a rajongóinak, magyarázatként, segítségkérésként, információként egyaránt:

„Kedves Mindenki…! Idén a világ egy távoli, nyugodt, de kulinárisan mégis kiemelkedő pontján éljük meg a közelgő születésnapomat. Gondoltuk legalábbis eddig… De az élet gyakran átírja az ember által tervezett forgatókönyveket. Történt ugyanis pár nappal ezelőtt, hogy valaki feltörte az oldalamat, és furcsa üzenetekkel kezdte bombázni női követőim egy részét.

Miután a Facebook nem kínál fel nekem lehetőséget a védekezésre, kérem Önöket, hogy jelentsék az esetet minden lehető fórumon.

Köszönöm a segítségüket…


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Magyar nevet is adott a gyerekének az amerikai sorozatszínész, kiakadtak a baba nevén a kommentelők
„Mi a szar ez? Miért teszed ezt a gyerekeddel?” – kérdezgetik Instagramon.

Megosztom
Link másolása

Követ dobott az állóvízbe Darren Criss, a Glee és a Hollywood című sorozatok sztárja.

Pedig csupán annyi történt, hogy Instagramon egy posztban közzétette, hogy megszületett a második gyermeke, egy kisfiú, és odaírta, hogy hívják az újszülöttet.

A baba a Brother László nevet kapta. Igen, Brother és László a két keresztneve.

A döntést nem indokolta. Na, a poszt alatt elszabadultak az indulatok, nem kímélték a kommentelők.

"Mi a szar ez a név?"

- kérdezte egyikük.

Ráadásul elborult az agyuk amiatt, hogy a kisfiú első keresztneve a Brother, ami azt jelenti, fiútestvér. (Bátyja vagy öccse valakinek.)

"Darren, imádlak, de most arra ítélted a gyerekedet, hogy élete végéig csúfolják" "Miért teszed ezt a gyerekeddel?"

- írták a rajongói.

Azt nem sokan kérdezték, hogy miért döntött így. Sokan gratuláltak neki, de még többen fröcsögnek a szokatlan névválasztás miatt.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁR
Young G erős kijelentése: „Baromira nem ajánlom, hogy menhelyről vigyél haza kutyát a kisgyereknek”
Hároméves kislányuk mellé vettek egy fajtiszta kutyust, ami miatt kaptak hideget-meleget.
K.O., Fotó: RTL - sassy.hu
2024. június 13.


Megosztom
Link másolása

Az RTL Reggeli stúdiójában vendégeskedett Young G és felesége, Mészáros Norina, akik többek között arról meséltek, hogy nemrég vásároltak egy fajtiszta kiskutyát.

Ennek kapcsán kaptak bőven kritikákat, hiszen az összes menhely tele van mentett négylábúakkal, akik alig várják, hogy újra gazdira találhassanak.

Ennek kapcsán azonban Young G elér erős dolgot válaszolt, amiben elárulta, hogy nem érti a kritikákat:

„Én megmondom őszintén, nem tudom, ki ajánlja, lehet, sokan így vannak vele… Én baromira nem ajánlom, hogy menhelyről vigyél haza kutyát a kisgyereknek. Ha nekünk kettőnknek lett volna, nyilván onnan hozzuk. Féltettem volna Rebekát, még csak 3 éves, hogy olyan kutyát, ami erőszak által került oda…

Sokkal több odafigyelést igényel. Nekünk ez egyszerűbb volt. Ő se egyszerű eset, de sokkal egyszerűbb, mintha menhelyről hoztuk volna” - fejtette ki véleményét.

A teljes interjút itt lehet megnézni:

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Tudtad? Brad Pitt a Keleti pályudvarnál éjszakázott, miután kidobta a szerelme
Pedig miatta jött Magyarországra. A menyasszonya nem bánt vele kesztyűs kézzel.

Megosztom
Link másolása

Brad Pitt többször is járt Magyarországon.

A legemlékezetesebb az volt, amikor 2000-ben Robert Redforddal együtt Budapesten forgatták a Kémjátszma című film több jelenetét.

Azután több mint egy évtizeddel később a saját médiacégének a filmje, a Z világháború készült Budapesten. Ebből egyébként 2011-ben a forgatás megkezdése előtt volt is kalamajka, mivel jelenetekhez ideszállított fegyvereket a Terrorelhárítási Központ lefoglalta.

Azt azonban kevesen tudják, hogy 1987-ben is járt Magyarországon, a szerelem hozta ide. Első menyasszonya, Jill Schoelen amerikai színésznő után jött Budapestre, ám a szerelme szakított Brad Pitt-tel.

A történet folytatása nem volt jobb.

"Szállás híján szegény Brad Pitt a Keleti pályaudvar előtt töltötte az éjszakát, és amikor útnak indult, hogy meglátogassa pár barátját Jugoszláviában, letessékelték a vonatról, mert nem voltak rendben a papírjai"

- írja a Glamour.

Sajnos a színész magánélete most sem kevésbé viharos. Rettentően csúnyán zajlott a válásuk Angelina Jolie-val, még most is derülnek ki piszkos részletek, például az, hogy milyen módszerrel próbálta meg elérni a volt felesége, hogy jó kapcsolata legyen a gyerekeikkel.

Forrás: Glamour

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
Semmi sem bizonyítja jobban Meghan Markle nárcisztikus személyiségét, mint hogy magasról tesz a férje rákbeteg családtagjaira
Podcastben elemezték Harry herceg feleségének viselkedését. Egy szakértő szerint rengeteget árt a királyi családnak.

Megosztom
Link másolása

Érdekes podcast elemezte Harry herceg és Meghan Markle viselkedését, illetve azt, hogy miként viszonyulnak a brit királyi család tagjaihoz.

Ebben sorra vették az elmúlt hónapok eseményeit.

A jelek szerint Meghan Markle-t saját magán és a rá irányuló reflektorfényen kívül semmi más nem érdekli, magasról tesz a férje családjára, és arra, hogy nekik most támogatásra lenne szükségük - ez volt az üzenetértéke a beszélgetés egyik fonalának.

A beszélgetés során kiemelték ugyanis,

hogy nem volt a legszerencsésebb pont akkor elindítani Meghan Markle brandjét, amikor a férje családja igen komoly egészségügyi problémákkal küzd. Konkrétan három családtag is érintett daganatos betegségben: Harry édesapja, Károly, Harry sógornője, Katalin (akivel egyébként jó volt a kapcsolata) és Fergie, vagyis Sarah Ferguson, Harry nagybátyjának a volt felesége.

A másik, amit megjegyeztek, az, hogy Harry nemigen beszélt egy fontos eseményről.

A brit királyi család számára igen fontos volt a normandiai partraszállás 80. évfordulója. Érthetetlen, miért nem adott ki Harry és Meghan közleményt ez alkalomból - hiszen korábban az uralkodói család többi tagjához hasonlóan ők is megszólaltak a jeles események idején.

Nem is csoda, hogy nem hívták meg őket a király hivatalos születésnapi eseményére, a Trooping the Colour-re.

Egy hozzászóló azt írta, azt se felejtsük el, hogy az Oprah Winfrey-nek akkor adott interjút Harry és Meghan, amikor Harry nagyapja, Fülöp herceg már nagyon beteg volt. Egy hónappal később meg is halt. Harry és Meghan abban az interjúban kezdte el szapulni a brit királyi családot.

Azon is sokan felháborodtak, hogy Harry ugyanolyan személyi biztonsági feltételeket követel magának - természetesen az Egyesült Királyság költségén -, mintha ő lenne a trónörökös. Ráadásul hivatalosan már nem is lakik Angliában.

Sally Bedell Smith írónő nemrég megjelent könyvében Meghan Markle-t Wallis Simpsonhoz hasonlította. Ahhoz a nőhöz, aki miatt annak idején VIII. Edward király, II. Erzsébet nagybátyja lemondott a trónról és elhagyta Angliát. A hasonlat azt sugallja, hogy Meghan Markle is domináns típus, akárcsak Wallis Simpson, Harry pedig egy gyenge személyiség, akit befolyásolhat.

Michael Cole szakértő azonban úgy véli, hogy ez az összehasonlítás nem állja meg a helyét, két nő viselkedése és szándékai közötti különbségek miatt.

Wallis Simpson, annak ellenére, hogy ő váltotta ki a botrányt és miatt kellett lemondania az uralkodónak a trónról, tisztelettudóan viselkedett a királyi családdal szemben. Meghan Markle viszont elég erős kijelentéseket tett különböző interjúkban. A szakértő úgy véli, hogy Meghan Markle tettei és kijelentései sokkal többet ártottak a királyi család hírnevének.

Forrás: Kinsey Schofield Unfiltered


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk