SZTÁR

Dallamtapadás – három nap alatt vált megaslágerré Miley Cyrus új száma!

A Pharellel közösen jegyzett Doctor (Work It Out) című szám óriási közönségkedvenc, pedig csak elsején jelent meg.

Megosztom
Link másolása

A Youtube-on többmilliós meghallgatásnál jár, ezzel a huszonharmadik legfelkapottabb szám lett Miley Cyrus és Pharrell Williams Doctor (Work It Out) című dala. Várhatóan a siker töretlen marad, és az év dallamtapadások tömkelegéért felelős meghatározó popszáma lesz.

A Billboard felmérésén a rajongók a vadonatúj dalok közül ezt választották kedvencnek március elején.

A közönség szavazatainak csaknem 59%-át szerezte meg a dal, maga mögé utasítva David Guettát, Cardi B-t vagy épp Charli XCX-t.

A szám történetéhez tartozik, hogy a 2012-ben első ízben kollaboráló páros már akkor megírta a Doctort, de nem a jelenlegi köntösben. Akkor nem is tartották érdemesnek a megjelenésre. Az énekesnő szerint 2024-ben, egy kis feljavítás után jött el ennek az ideje, hozzátéve:

„sokszor a jelenben nyernek értelmet a múlt dolgai.”

Miley szerint a jelenlegi szellemiségét abszolút visszatükrözi az örömmel, a tánccal és elengedéssel jellemezhető dal. Hogy mire gondolt pontosan, arról a videoklip tanúskodik.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Majka szívszorító posztot tett közzé: „Nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam”
A zenész legfrissebb facebook bejegyzését mindenkinek látnia kell.

Megosztom
Link másolása

Megszoktuk, hogy Majoros Péter nem tesz lakatot a szájára, és azt is, hogy végtelenül őszinte. Nem egyszerűen megszoktuk, ezért szeretjük Majkát annyira.

Most egy olyan posztot osztott meg a facebook oldalán, melynek minden szava fontos, és egyike azon nagyon kevés őszinte állásfoglalásnak, mellyel a magyar szórakoztatóiparban találkozhatunk.

Ezt írta a zenész:

„Béke a világban!!

Ha fontos számodra a biztonságos jövő, a béke, és hogy befejeződjön szerte a világon a felesleges öldöklés, csak mutasd meg azoknak az embereknek, akik helyetted döntenek a saját érdekeik érvényesítése miatt.”

A továbbiakban így folytatta:

„Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete és fehér barátaim.

Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék.

A BÉKÉBEN ÉS A SZERETETBEN HISZEK!!!

Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában.

Hiszek magamban és hiszek benned!!

Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!!!

PEACE!!”


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Emlékeztek a megasztáros Pál Tamásra? Van egy 18 éves fia!
Az ő élete más irányba indult, mint a műsor nagy nyerteseié. Hol tart most? TikTok csatornájáról még ez is kiderül.

Megosztom
Link másolása

A elképesztően szép és tiszta hangú énekes a Megasztár után visszatért a színház világához, hogy csodálatos beszédhangját és színészi tehetségét ott kamatoztassa. Ha most meg is lepődsz, rengeteg szinkron kötődik a nevéhez. Többek közt Disney-hercegek, és a Szulejmán egyik szereplője is az ő hangján szólal meg. Ehhez tegyük hozzá, hogy egy szinte felnőtt fiú apukája is egyben.

„A fiam januárban lett 18 éves, és ezt meg is ünnepeltük egy négynapos londoni utazással

- mesélte a Story magazinnak Pál Tamás. - De ő az édesanyjával nőtt fel, én pedig kevés időt töltöttem vele. Így lazább a kapcsolatunk egy szokványos apa-fia viszonynál. Úgy alakult az életem, hogy a rengeteg munka miatt még anyám is alig lát. Tíz éve vagyok a Veres 1 Színháznál, ahol kilenc futó előadásban játszom, napközben szinkronizálok, és emellett

három éve a TikTok csatornámat is építem, ami szintén nagy siker: több mint 300 ezer követőm van.

Ezt a világot a mai napig tanulom, új lehetőségeket, új kihívásokat hoz. Hamarosan 43 éves leszek, és jó valami újjal kísérletezni. Nem vagyok az a típus, aki a babérjain ül.”

És ha már a TikTok csatornánál tartunk, Pál Tamás csatornája nagyon szórakoztató, egymás után szólaltatja meg a többi magyarhangot, még kérni is lehet tőle, hogy ha valakire különösképpen kíváncsi lennél. Ízelítőt mi is adunk belőle:

@tamaspal Három az egyben 😍 #baráthistván #színész #szinkron #magyarhang #páltamás #TomiTok ♬ eredeti hang - Pál Tamás


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
Videóval! Elképesztő, micsoda nő lett Catherine Zeta-Jones lánya!
Nehéz megmondani, kire hasonlít jobban Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones lánya.

Megosztom
Link másolása

Catherine Zeta-Jones videót osztott meg magáról és Carysról, aki az évek során megdöbbentően komoly nővé cseperedett. A felvételeken mosolyogva közvetítették Joel Douglas és menyasszonya, Mascha esküvőjét.

A videón Carys és Zeta-Jones napfényben fürdik, Carys egy világos narancssárga, Zeta-Jones pedig egy rózsaszín ruhát visel.

„Gratulálok a sógoromnak, Joelnek és gyönyörű új sógornőmnek, Maschának”

- írta Zeta-Jones a poszthoz.

„A férjem, Michael celebrálta a szertartást... Igen, Michael segítségével legálisan is összeházasodhattak” - folytatta, és egy nevető emojit is hozzátett. „A legjobb családi esküvőnk volt Palm Springsben. Az én gyönyörű új unokahúgaim!!! A család a minden, a szerelem a legfőbb.”

A gyönyörű Carys Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kisebbik gyereke. Húszéves, és nemrég kezdett el részt venni különböző eseményeken a szüleivel együtt, mint például a tavalyi cannes-i filmfesztiválon, ahová elkísérte apját, amikor az megkapta a tiszteletbeli Arany Pálmát. Erre az alkalomra egy lenyűgöző fehér ruhát viselt hímzett részletekkel, haját pedig elegáns feltűzött frizurában hordta:

Douglasnek és Zeta-Jonesnak van egy közös fia is, akit Dylannek hívnak. Ő 23 éves. Mielőtt feleségül vette Zeta-Jonest, Douglasnek első gyermeke, a 45 éves Cameron első feleségétől, Diandra Lukertől született.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Vilmos herceg Katalin anyukájával kocsmázott - Caroline lett a trónörökös támasza
Pótanyának is nevezhetjük, és a kapcsolatuk egyre szorosabb.

Megosztom
Link másolása

Vilmos herceget Katalin édesanyjával, Carole Middletonnal látták egy kocsmában a hétvégén.

„Állítólag a hétvégén beugrott egy észak-norfolki kocsmába az anyósával, aki a walesi hercegi párral töltötte a húsvétot”

- írta Richard Eden, a Daily Mail rovatvezetője.

Bennfentesek azt mondták, hogy a páros kocsmai kiruccanása „nagyon visszafogott volt, nagy felhajtás nélkül, besétáltak a kocsmába”.

Az Eden szerint a 69 éves Carole és férje, a 74 éves Michael Middleton húsvét óta a lányukkal és a 41 éves Vilmossal vannak a norfolki Anmer Hall birtokon, miközben a 42 éves walesi hercegnő kemoterápiás kezelésen vesz részt.

Valószínűleg segítenek vigyázni a királyi család három gyerekére, a 10 éves György hercegre, a 8 éves Sarolta hercegnőre és az 5 éves Lajos hercegre, mivel Carole mindent megtesz, hogy lánya ne stresszeljen

- írja az Us Weekly.

Vilmosra óriási nyomás nehezedik, bennfentesek szerint Caroline, a multimilliomos üzletasszony második anyukaként viselkedik Vilmossal, és a káosz közepén a normalitás érzését próbálja biztosítani számára.

Korábban Caroline a Good Housekeepingnek adott interjújában azt mondta, hogy

még mindig fiatalnak érzi magát, és rohangálni akar a dombokon, fára mászni, és átbújni az alagúton a játszótéren.

Azt mondta: „Amíg csak tehetem, ezt fogom csinálni. Főzök velük, táncra perdülök, biciklizni megyünk.”

György herceg sok időt tölt a nagymamájával, Carole-lal.

Vilmos mindössze 15 éves volt, amikor édesanyja, Diana meghalt, mostanra Carole szinte az elvesztett édesanyjává tudott válni.

Vilmosnak, bonyolult családi háttere miatt alig van fogalma arról, milyen a normális család élete. Caroline elfogadta őt olyannak, amilyen.

Mellette biztonságban, kényelemben és védve érezi magát, és nem kell aggódnia amiatt, hogy mit mond, vagy hogy felelős a nő érzelmeiért.

A széthullott családok gyerekei, különösen, ha a szülői szakítás nehéz és fájdalmas volt, gyakran nem tudják, hogyan működik egy jó kapcsolat.

Vilmos a Middletonok révén tanulta meg, milyen a szerető és támogató família.


Megosztom
Link másolása