SZTÁR

Csak nem a 25 évvel fiatalabb Harry Styles-szal kavar Jennifer Aniston?

Az egyik brit bulvárlapnak azt mondta a színésznő egyik ismerőse, hogy közelebb kerültek egymáshoz.
Sassy - sassy.hu
2023. február 20.


Megosztom
Link másolása

Újabb hollywodi pár nagy korkülönbséggel? Mi történik Jennifer Aniston és Harry Styles között? Ezt találgatják napok óta a külföldi lapok.

Nem sokkal azután, hogy a közvélemény kiborult azon, hogy a 48 éves Leonardo DiCaprio egy 19 éves lánnyal jár, és Ashton Kutcher elárulta, hogy élete legmegalázóbb élménye volt a Demi Moore-tól való válása, újabb furcsa történet borzolja a kedélyeket.

Az 54 éves Jennifer Aniston részt vett ugyanis a 29 éves Harry Styles koncertjén.

A Mirror azt írja, hogy Aniston a koncert után megkereste Stylest, és azóta már flörtölős üzenetek egész sorát váltották.

A lapnak állítólag Jennifer Aniston egyik ismerőse nyilatkozott, aki szerint magánbeszélgetésben már a színésznő következő barátjaként is felmerült Styles neve – az énekes pedig korábban elmondta Ellen DeGeneres showműsorában, hogy a színésznő volt a gyerekkori első plátói szerelme. (Ebben hasonlít Jason Momoára, az ő gyermekkori plátói szerelme a nála idősebb Lisa Bonet volt, akivel egyébként 16 évig volt együtt, 2022 januárjában jelentették be. hogy válnak.)

"Jen azzal poénkodott, hogy kivel jönne össze legközelebb, és szóba került Harry is. Mindent kipipált vele kapcsolatban: sikeres, intelligens, pörgős és menő. Jen úgy véli, bolond lenne, ha nem szórakozna kicsit. Harrynek remek a humora, papíron nagyon jól passzolnának egymáshoz."

Fotó: Youtube és Youtube printscreen.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
A sztárboxos összecsapás ringbírója: „Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót Jenőnél láttam”
Gábris Bulcsú vezette a két híresség közötti izgalmas mérkőzést.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

A Sztárbox mérkőzésvezetője, Gábris Bulcsú is elmondta, ő mit tapasztalt Istenes Bence és Rácz Jenő csatája közben. Az RTL.hu-nak elmondta, hogy mind a két versenyző feszülten lépett a ringbe, de ez egy ilyen mérkőzésen normális.

Felfokozott volt a hangulat, komoly küzdelem folyt. Szerinte Bence volt többször szabálytalan, de nem indokolta semmi, hogy a látottaknál többször bele kellett volna avatkozni.

„Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam.”

Egy alkalommal figyelmeztette a műsorvezetőt, hogy már az "Állj" után ütött a séfre.

Arról, hogy mi hangzott el a két férfi között, azt mondta:

„Nem hallottam, mert borzalmas hangzavar volt a nézőtéren. Azt láttam egyszer, hogy Jenő közel húzta Bence fejét és belesúghatta a fülébe, de azt nem lehetett hallani. Még az első menetben történt ez. Akkor mondtam, hogy hagyják abba és a bokszra figyeljenek.”

Valóban szól neki Istenes Bence, hogy ellenfele durva sértéseket kiabált neki, de ezzel nem tudott foglalkozni, mert nem tudta teljes bizonyossággal, hogy mi történt.

Arra, hogy milyen eredményre számított, azt mondta:

„Mi a ringben nem pontozunk. Egy ilyen felfokozott meccsen nem is tudunk a pontozásra figyelni, a ringbírónak ez nem feladata. Ezért az esélyekkel én nem is foglalkoztam se a meccs előtt, se közben”.

A bíró szerint szívesen részt venne egy visszavágóban, ha erre sor kerülne. Elmondása szerint a mérkőzés „végig élvezetes volt és nekem is 110 százalékot kellett nyújtanom, ott lenni fejben teljesen, én is felfokozott állapotba kerültem a ringben”.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Ezzel a bizar, pucérkodós videóval kíván mindenkinek jó reggelt Britney Spears
Hoppá... Megint megtette.

Megosztom
Link másolása

Britney Spears ismét egy extrém videóval jelentkezett, bár lassan már nem lehet ezt mondani a pucérkodásaira, annyiszor történik meg.

Ezúttal egy ágyban fetrengve látható szinte teljesen meztelenül, miközben viccesnek szánt arcokat vág, és néha furán ráközelít a szájára és a fogaira. Majd egyszer csak elváltoztatott hangon azt mondja: „Good Morning!” Azaz jó reggelt!

Az énekesnőn mindössze egy fekete nyaklánc van, kezeivel takarja melleit, illetve mögötte látszik kiskutyája is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney Separs nemrég adta ki memoárját A bennem élő nő címmel, ami azonnal az eladási toplisták élére ugrott, és megdöntött minden rekordot. Ebben kitér arra is, miért meztelenkedik annyit Instagramján:

„Tudom, hogy sokan nem értik, miért szeretek meztelenül vagy új ruhákban fotózkodni.”

- kezdte.

„De azt hiszem, ha már ezerszer lefotózták volna őket mások, bökdösték és pózoltak volna mások jóváhagyására, akkor megértenék, hogy nagy örömöt okoz nekem, ha úgy pózolok, ahogy szexinek érzem magam, és a saját képemet készítem, azt csinálok vele, amit akarok.”

Mindezt annak ellenére mondta, hogy állítólag két fiát, a 18 éves Preston és a 17 éves Jayden zavarban érzik magukat anyjuk szexinek szánt posztjai miatt és ez is hozzájárult ahhoz, hogy megszakadt köztük a kapcsolat. A tinédzserek éppen ezért inkább édesapjukkal, Kevin Federline-nal laknak.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Berki Mazsi nem titkolja tovább új kedvesét: új videójában egy forró csók is elcsattan köztük
Új posztjában összefoglalta a sztárboxos győzelemhez vezető útját, ebben látható párja, Zoltán is.
Sassy - sassy.hu
2023. november 29.


Megosztom
Link másolása

Berki Mazsi nagyon figyelt rá, hogy ne mutogassa a közösségi médiában új párját, Zoltán. Eddig, ha posztolt róla, akkor is csak félig-meddig vagy néhány másodperc erejéig lehetett látni a férfi arcát, és általában ezeket is Instasztoriba tette ki. Most azonban a Sztárbox kapcsán posztolt egy videót, amin jól láthatóan megcsókolja kedvesét – szúrta ki a Blikk.

A videó ITT látható.

„Még mindig nehezen találom a szavakat, hogy igazán mit is érzek legbelül... nem tudom még leírni Nektek! Tudom, sok interjút adtam a mérkőzés óta, de nagyon-nagyon nehéz egy ilyen eseménysorozatot megemészteni és feldolgozni, akár sikerként vagy kudarcként éljük meg azt.

A két legfontosabb szó, ami a szótáramban mindig elöl van, az a hála és köszönet! Nem lehetek elég hálás a Páromnak, az Edzőmnek, a Családomnak, a Barátaimnak, az Ismerőseimnek, Nektek és nem utolsó sorban a kislányomnak, Emmának. Köszönöm a Sztárboxnak, hogy részese lehetek ennek a műsornak, és általa kicsit megmutathatom más oldalamat is Nektek” – írta Mazsi.

„Soha nem fogom elfelejteni ezt az életszakaszt az életemben... megtanultam most azt, hogy ha egy álmot nem csak kitűzök, hanem teszek is érte, akkor bizony az a javamra válik, és még az is lehet, hogy az álom valóság lesz.

Brutális hónapok, hetek vannak mögöttem, érzelmi hullámvasutak tömkelege, de a java még hátravan. Nincs megállás, megyünk a végtelenbe és tovább!” – zárta sorait az influenszer.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Robert De Niro kiakadt: cenzúrázták a Gotham Awards-on elmondott beszédét
A telefonjáról így is előadta az eredeti beszédet.

Megosztom
Link másolása

Robert De Niro nem volt hajlandó hallgatni a 2023-as Gotham-díjátadón, annak ellenére sem, hogy beszédéből jelentős részeket engedélye nélkül kivágtak.

A 80 éves színész a Történelmi ikon és alkotói tiszteletdíj átadására érkezett, de azt állítja, hogy a Trump-ellenes megjegyzéseit kivágták a hivatalos beszédéből.

A színpadon elmondott előkészített szöveg helyett De Niro saját telefonjához fordult, hogy felolvassa a teljes beszédét.

Az kivágott részekben kifejezte aggodalmát a hazugságok és az alternatív tények terjedése miatt.

Beszédében érintette az oktatási rendszert, ahol a fiataloknak elferdített történelmet tanítanak, és a szórakoztatóipart, amely úgy szintén nem mentes a problémáktól.

"A hazugság csak egy újabb eszközzé vált a sarlatánok arzenáljában. A korábbi elnök négyéves hivatali ideje alatt több mint 30 000-szer hazudott nekünk, és a jelenlegi megtorló kampányával tartja a tempót"

- mondta De Niro.

A beszéd zárásaként De Niro nem kímélte az Apple-t és a Gotham Awardsot sem, és nyilvánosan is kérdőre vonta őket:

"Elmondom ezeket is, hogy köszönöm az Apple-nek, meg a Gothamnek, meg minden, bla-bla-bla-bla. De egyáltalán nincs kedvem megköszönni nekik azok után, amit tettek. Hogy merészelték ezt tenni, tulajdonképpen?"

- zárta szavait De Niro, nyomatékosítva elégedetlenségét.

Íme De Niro teljes beszéde:

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása