SZTÁR

Cardi B és Offset kapcsolata zátonyra futott?

Balhéból mindig volt elég, már az Instagramon is kikövették egymást.

Megosztom
Link másolása

Cardi B és Offset, a híres rapper házaspár, úgy tűnik, nehéz időszakon megy keresztül, mivel kikövették egymást az Instagramon, miután Cardi két gyanús sztorit posztolt a felületre.

„Egyszerűen csak tudod, amikor túlnőttél egy kapcsolaton”

„Belefáradtam, hogy állandóan mások érzéseit védem… Mostmár magamat kell előre helyeznem”

- írta a rapper az Insta-történetekben.

Ugyanakkor Offset, a Migos 31 éves tagja, Al Pacino egyik karakterének idézetével reagált, és a Reels-videót meg is osztotta a saját profilján.

„Hé! B**meg ember! Ki tette össze ezt az egészet? Én! Kiben bízom? Magamban!”

- olvasható a videón.

A páros szóvivői egyelőre nem reagáltak a megkeresésekre, így a rajongók és a média is csak találgatja, mi történhetett a háttérben.

Cardi B hétvégén részt vett a Balenciaga 2024-es őszi bemutatóján Los Angelesben, de az eseményről Offset feltűnően hiányzott.

A páros már korábban is szerepelt a hírekben szakításuk apropóján, amikor kölcsönösen megcsalással vádolták egymást. A nyilvános vitát követően a páros újra összejött és együtt rakták össze a "Jealousy" című számot, melynek szövege és klipje is utalt a veszekedésükre.

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
A Kensington-palota végre reagált a pletykákra Katalin egészségével kapcsolatban
Egyre többen elégedetlenek a palota kommunikációjával, azt várják, hogy a trónörökös házaspár fejezze be a titkolózást, ne viselkedjen úgy, mint a filmsztárok.

Megosztom
Link másolása

A Kensington-palota kénytelen volt újabb nyilatkozatot tenni Katalin lábadozásával kapcsolatban, miután a hercegné állapota a napokban találgatások tárgyává vált.

Katalin szóvivője azt mondta:

„Kezdettől fogva nagyon egyértelmű volt, hogy a walesi hercegnő húsvét utánig nem lesz szolgálatban, és a Kensington-palota csak akkor ad frissítéseket, ha valami jelentős dologról van szó”.

Majd a szóvivő megismételte, hogy a 42 éves hercegnő jól van.

Miután Vilmos herceg kedden váratlanul lemondta a keresztapja tiszteletére tartott megemlékezést, Katalin állapotával kapcsolatos aggodalmak keltek szárnyra, az összeesküvés-elméletek hullámát szítva. A műtét utáni első közleményben, amelyet január 17-én, egy nappal a műtét után tettek közzé, a Kensington palota azt írta, hogy Katalin

„azt kívánja, hogy személyes orvosi információi bizalmasak maradjanak”.

A palota hozzátette, hogy

„csak akkor adnak friss információkat Őfelsége állapotáról, ha jelentős új információkkal szolgálnak.”

Megosztották a felépülésének várható menetrendjét is, beleértve a műtét utáni 10-14 napos kórházi tartózkodást (végül január 29-én, 13 nappal a beavatkozás után hagyta el a kórházat), a további, otthon töltött felépülési időszakot, és hogy húsvét utánig nem tér vissza a nyilvános feladatokhoz.

Ugyanakkor

Vilmos keddi személyes okokra hivatkozó távozása felhangosította azokat a hangokat is, amelyek azt feszegetik, hogy miért viselkedik úgy a hercegi pár, mint egy hollywoodi sztár,

miért titkolóznak, hol van a felelősségteljes viselkedés, amit Erzsébettől és Károlytól megszoktak már?

Egyesek egyenesen azt vetették Vilmos szemére, hogy a neve előtt található hercegi cím nem több előjogot, hanem több felelősséget jelent, és jó lenne, ha ezt tudomásul venné.

Ugyanakkor nem lehet elvitatni, hogy az emberek elképesztő módon aggódnak a hercegné egészsége miatt, ennek is tudható, hogy mindenki vár egy egész apró jó hírre, vagy bármi biztosra a hónapok óta tartó némaság helyett.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Hosszú Katinka cuki fotón mutatta meg a kis Kamilla első találkozását az uszodával
Az Iron Lady után jöhet az Iron Baby. Reméljük, a kis Kamilla is úgy szereti majd a vizet, mint az édesanyja.

Megosztom
Link másolása

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, tavaly nyáron adott életet első gyermekének, a kis Kamillának.

Katinka nem nagyon enged betekintést magánéletébe, azonban időről időre megmutatja követőinek, milyen gyorsan cseperedik a kicsi lány, amitől persze mindig kiakad a cukiságmérő.

Ezúttal azonban nagyon különleges képet osztott meg Instagramján, hiszen a kis Kamilla először találkozott Katinka egykori második otthonával, az uszodával.

„Kamília’s first practice” - írta a fotóhoz, magyarul Kamilla első edzése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés

A fotó már most felrobbantotta az internetet, és rengeteg lájkot kapott nagyon rövidke idő alatt.

Közben pedig záporoznak a kedves hozzászólások is, volt aki Katinka Iron Lady becenevére utalva azt írta: „Iron baby.” Mások annak szurkolnak, hogy a kis Kamilla is szeresse majd a vizet, de volt, aki csak annyit írt: „Utánpótlás projekt elindult.”

Via: Femina


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Leonardo DiCaprio „túl furcsa és öreg” - mondta egy modell, miután megcsókolta őt a színész egy klubban
A 22 éves Playboy modell azt is állítja, hogy a színésznek bizarr hálószobai szokásai vannak.

Megosztom
Link másolása

A 22 éves Hieke Konings azt állítja, hogy egy zártkörű éjszakai klubban csókolózott a 49 éves hollywoodi sztárral, de a dolog nagyon meglepte, szerinte Leo „túl furcsa és túl öreg”.

A Playboy holland kiadásának címlaplánya felidézte azt az éjszakát, amikor találkozott az Oscar-díjas színésszel. Hieke elmondta:

„Ez egy titkos klubban történt Los Angelesben, ahová csak meghívással lehet bejutni. Láttam, hogy ott ül a fekete kapucnis pulóverében és fekete sapkájában, és felvettük a szemkontaktust.

Elmesélte, hogy Leo menedzsere odavezette őt a sztár asztalához, mondván: „Leo beszélni akar veled”.

Hieke megragadta az alkalmat, hogy felhozza Leónak a témát, miszerint csak 25 év alatti modellekkel randizik, amire a Titanic sztárja elismerte, hogy ebben „bűnös”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

♥ HIEKE ♥ (@hieke_konings) által megosztott bejegyzés

A pár ezután csókolózott, de Hieke átlagosnak nevezte a csókot, mondván:

„Rendben volt, de határozottan nem a legjobb, amit valaha kaptam".

Ezután meghívták, hogy menjen haza a Titanic sztárjával, de elutasította az ajánlatot.

Hieke elmondta:

„Nagyon megdöbbent. Természetesen nem volt hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem eléggé, kedvesen reagált.”

De hozzátette: „Erre ő egy másik lányhoz fordult, és hazavitte”.

Hieke elmondta, hogy bár nem feküdt le Leóval, több haverja is volt, aki vele töltötte az éjszakát, és azt állította, hogy van néhány megkérdőjelezhető szokása a hálószobában.

„Az egyik barátnőm azt mondta, hogy szex közben a fülhallgatóját bent tartotta, mert nem akarta hallani a lányt. Egy másik pedig azt mondta, hogy még egy párnát is tett a fejére.”

A szőke szépség ezután azt mondta: „Nem, Leo túl furcsa és túl öreg”.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Összeomlik a sztárpár házassága? Geri Halliwell romokban van!
Ugyan tisztázták a szexuális visszaéléssel gyanusított Christian Hornert, ám a frissen kiszivárgott szexüzenetek miatt akár zátonyra is futhat házassága Geri Halliwellel a pár barátai szerint.

Megosztom
Link másolása

Az énekesnő és a Forma-1-es Red Bull csapatfőnök idilli házasságába még február elején rondított bele egy szexbotrány.

Hornert azzal vádolta meg a Red Bull egyik női alkalmazottja, hogy 2023-ban szexuális tartalmú üzeneteket váltott vele.

A nő feljelentése után a Red Bull belső vizsgálatot indított, amelyet február végén le is zártak - a csapat közleményben tudatta, hogy Horner a vizsgálat alapján nem követett el szexuális zaklatást.

Ezt követően Geri Halliwell megkönnyebbüléséről cikkezett a sajtó, ám nem telt el egy nap, és a Daily Mail-nek nyilatkozó közeli ismerősei szerint ismét kikészült.

A döntést követően ugyanis vírusszerűen terjed egy e-mail, amelyben állítólag kiszivárogtatták a férje és az őt vádló nő közti privát üzenetek.

Azért állítólag, mert többen megkérdőjelezik az információk hitelességét, és mesterséges intelligencia alapú csalást vélnek a dolog mögött.

Geri végig kitartott férje mellett, ám nagyon megviselték a történtek, és kijárt neki az ügy lezárásával járó fellélegzés. A nyilatkozó ismerősök szerint kilenc éve tartó házasságuk viszont ismét megingott a nyilvánosságra került üzenetek miatt, hiszen az énekesnő - nem véletlenül - rendkívül megalázottnak érzi magát.


Megosztom
Link másolása