SZTÁR

Beyoncé szerint változnia kell a zeneiparnak: nyitottabb és elfogadóbb hozzáállásra van szükség

Queen Bey szabad utat követel a fiatal, újító zenészeknek. Szerinte a zeneipar rákfenéje, ha begyöpösödve csak a klisék mentén állítanak elvárást a fiatal kollégák elé. A friss szemlélet, ami előre visz.

Megosztom
Link másolása

Az énekesnő az iHeartRadio Music Awards Innovációs Díját vette át, és minden előtte álló művészeti újítónak köszönetet mondott közben. Szerinte ők óriási áldozatot vállaltak azzal, hogy ismeretlen terepen alkottak, felfedeztek úgy, hogy közben nem minden esetben támogatta őket a szakma. Sőt, még címkéket is kaptak. Ők azok, akik miatt a következő generációk már dacolhattak ezekkel a címkékkel.

Persze aligha volt véletlen, hogy Beyoncé ezt fogalmazta meg, ahogy a díjátadón viselt szettje sem a legfelső ruha volt a gardróbban.

Az énekesnő ugyanis country és western stílusú ruhában jelent meg, fémveretes kalapban, rojtos bőrkabátban és monumentális smukkokban. Arra utalt megjelenésével és felszólalásával is, hogy bizony tőle is új stílust várhatunk a jövőben. A cowboy kalap egy ideje már stílusjegyévé vált az Instagram fotói alapján, tehát ez egy tudatosan épített brand következő állomása. 4 nappal ezelőtt pedig megjelent American Requem című száma, amelyben már country elemek is felfedezhetők, az egy hónapja megjelent Texas Hold'Em pedig már közhelyesen bővelkedik ezekben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

Név szerint említette az iparági úttörőket, akik nélkül elavulttá válna, mi több, össze is omlana a zeneipar. Az innováció azonban mindig ellenállással jár szerinte, ezért ezek az újítók kreativitásuk mellett mind erős emberek is.

Az egyik ember, aki Beyoncét inspirálta újítóként, Stevie Wonder volt, aki átadta neki a díjat. Miközben a nő dicsérte, Stewie is viszonozta mindezt.

Megköszönte az énekesnőnek, hogy a motiváló erejével jobb hellyé tette a világot.

Bey szerint az újítóknak a hitükre kell támaszkodni, és bízni abban, hogy Isten vezeti őket. Majd hozzátette:

„Azt remélem, az összes lemezkiadó, minden rádióállomás és minden díjátadó

előzetes elképzelések nélkül lesz nyitottabb a művészet élvezetéből fakadó örömre és a felszabadító erejére.”

Ezután alábbi innovátoroknak ajánlotta díját: Rosetta Tharpe nővér, Tracy Chapman, Linda Martell, Prince, Andre 3000, Tina Turner és Michael Jackson.

Az énekesnő új száma pedig lassan eléri a milliós nézettséget a Youtube-on; konkrét videoklip nélkül.

Forrás: TooFab


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történt John Travolta arcával? Mikor műtötték át lárvaarcú, gumibabaszerű pasivá?
Teljesen megváltozott a 70 éves színész külseje. Hová lett a sármos férfi?

Megosztom
Link másolása

Egyszerűen borzalmas az "örök fiatalság" trendje.

Borzalmas, hogy a közeg, a mindenhol tapasztalható ageism belehajszolja az embereket abba, hogy igyekezzenek nemhogy néhány, de akár 20-30 évvel fiatalabbnak látszani.

Borzalmas, hogy sokan hülyének nézik és semmibe veszik az időseket, és bárkit, akin látszik a tényleges életkora.

Rettenetes, hogy szégyellni kell a nevetőráncokat. Iszonyú, hogy egy bizonyos életkor után a nők gyakorlatilag láthatatlanná válnak, úgy tesznek, mintha nem is léteznének.

És az is szörnyű, hogy emiatt olyan plasztikai műtéteknek vetik alá magukat az emberek, ami teljesen megváltoztatja a külsejüket. (Courteney Cox azt nyilatkozta, már nagyon megbánta, hogy belevágott annak idején.)

Most, hogy a Ponyvaregény bemutatásának 30. évfordulóját ünnepelték, és a TCM Classic Film fesztiválon összeálltak néhány fotóra a film sztárja, megdöbbentett, hogy Harvey Keitelhez és Samuel L. Jacksonhoz képest hogyan néz ki John Travolta.

A szépészeti beavatkozásoknak és a festett arcszőrzetnek "köszönhetően" eltűnt a sármos idősödő férfi, és most egy lárvaarcú, negyvenesre műtött ismeretlen próbál a botox ellenére mosolyogni.

A nyaka és a keze egyébként elárulja, hogy valójában mennyi idős.

Vérzik a szívem az elveszett, nem is olyan régi világért, amikor az ember még nyugodtan megöregedhetett és nem kellett kényszeresen azt bizonygatnia, hogy milyen fiatal és makulátlan.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Itt vannak az első fotók Paris Hilton eddig soha nem látott kislányáról, Londonról!
Pár fotón a kisfia, Phoenix is látható, akit annyit bántottak a kommentelők a fejformája miatt.

Megosztom
Link másolása

Paris Hilton végre megmutatta a kislányát a rajongóinak.

Londonról ugyanis eddig még soha, sehol nem jelentek meg fotók.

A celeb influencert arról faggatták nemrég, hogy miért nem tesz közzé képeket a kislányáról, miért csak a fiát mutogatja a közösségi médiában.

Annak idején rengetgen bántották a kis Phoenix-t a hozzászólók a fejformája miatt.

Amikor ugyanis az első képeket publikálta a kisfiáról, a kommentelők azt írták neki, hogy túlságosan nagy a gyerek feje, valami baj van vele, és "nem normális". Paris Hiltont megdöbbentette a hozzászólók durvasága, azt mondta, megszakadt a szíve amiatt, hogy ilyen kegyetlenek tudnak lenni.

Most együtt is látható a két gyermek az egyik fotón.

A 43 éves hírességnek és férjének 2023 januárjában született meg a kisfia, 2023 novemberében pedig a kislánya.

Mindkét gyermeket béranya hordta ki és szülte meg.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Döbbenet! Így nézett ki Mikes Anna szinte még tinilányként, amikor a tévében szerepelt
Felbukkant egy felvétel, amin Krausz Gábor szerelmére rá sem lehet ismerni! Mutatjuk a videót.

Megosztom
Link másolása

Érdekes felvétel került elő Youtube-on Mikes Annáról, Krausz Gábor szerelméről.

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt.

Azért hívták be őket, mert mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

A műsorban a szupercuki és már akkor is komoly Mikes Anna egy titkot is elárult, amit eddig nem tudtunk róla:

az egész családja sportrajongó.

Azt is elmondta, hogy sokan nem ismerik még a versenytáncot, de azon dolgoznak, hogy minél többekhez eljusson.

A teljes felvételt itt láthatjátok:

Mikes Anna és Krausz Gábor néhány hónapja alkot egy párt. Azután jöttek össze, hogy mindketten szerepeltek a Dancing with the Starsban együtt szerepeltek.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
G.w.M szerint Kulcsár Edinának aranyélete van mellette, minden napja Valentin-nap
G.w.M azt is megmondta, mi kell a nőknek: „Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve”.
Sassy - sassy.hu
2024. április 20.


Megosztom
Link másolása

G.w.M megmondta, mi kell a nőknek.

Nemrég ugyanis a Ripostnak beszélt Kulcsár Edinával való kapcsolatáról, és arról, hogy milyen férfi ő ebben a kapcsolatban. A pár egyébként második közös gyermekét várja, Kulcsár Edina elmondta, hogyan tudta meg G.w.M, hogy újra kisbabájuk lesz.

A lap arról kérdezte a rappert, szerinte mennyire fontos, hogy egy házasságban minden nap elhangozzon a "szeretlek" szó. Varga Márk azt mondta:

"Nem azt tartom fontosnak, hogy minden nap elmondjam a feleségemnek. Szerintem sokkal fontosabb ennél, hogy a felek őszintén beszéljenek egymással. El kell mondani a jót és a rosszat is, hogy senkiben se legyenek kétségek. Ez véleményem szerint a hosszú kapcsolat titka".

Szerinte az is fontos, hogy a nő, nőnek érezze magát minden pillanatban. Azt is elárulta, hogy milyen férjnek tartja magát

"Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve. Hogy úgy fogalmazzak, Edinának nem egy évben egyszer van Valentin-napja, neki Valentin-élete van, évi 365 napon keresztül"

- mondta a rapper.

Kulcsár Edina hosszú és érzelmes posztban mondott hálát az újdonsült férjének a sok törődésért:

"A férjem szeretete és támogatása az, ami nap mint nap körbe ölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel. Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz!"

Forrás: Ripost

Megosztom
Link másolása