SZTÁR

Balogh Edina új otthonából mutatott meg részleteket - válása után új életet kezd gyerekeivel

10 év házasság után tavaly ősszel döntöttek a válás mellett. Azóta Edina már újra szerelemes: Szabó Simon oldalán találta meg a boldogságot.

Megosztom
Link másolása

Balogh Edina tavaly ősszel jelentette be, hogy 10 év házasság után külön válnak útjaik férjével, Som Krisztiánnal. A gyerekek miatt azonban még egy darabig egy fedél alatt maradtak, most azonban Edina elárulta, hogy már egy új otthonban élnek a gyerekekkel.

„Új korszak elé nézünk a gyerekekkel, elfoglaltuk új otthonunkat, izgatottan vártuk már.”

- írta bejegyzésében, amit ITT lehet megnézni.

Balogh Edina időközben bevallotta, hogy valóban egy párt alkotnak Szabó Simonnal, és bár nagyon jól megvannak együtt, közös gyermeket már nem terveznek.

„Persze, ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni”

- mondta akkor a színésznő.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Nicole Kidman nagyon fura dolgokat árult el Tom Cruise-zal kötött házasságáról
Nicole Kidman ritkán nyilatkozik exférjéről, Tom Cruise-ról, de most kivételt tett.

Megosztom
Link másolása

Az 57 éves Oscar-díjas színésznő a Los Angeles Times-nak beszélt a Tommal közös 1999-es filmjéről, a Tágra zárt szemek 25. évfordulója kapcsán. A mozit Stanley Kubrick írta és rendezte.

Kidmant megkérdezték, hogy szerinte Kubrick vajon az ő és Tom Cruise házasságát használta-e fel a karaktereik kapcsolatának kidolgozásához.

„Azt hiszem, valóban merített belőle - mondta Kidman. - Voltak részletek, amelyek érdekelték őt. Sokat kérdezett.

De erős érzéke volt ahhoz, hogy milyen történetet akar elmesélni. Emlékszem, azt mondta: 'A háromszögek nehezek. Óvatosan kell lépkedni, ha szerelmi háromszög van a dologban.' Mert az egyik ember úgy érezheti, hogy összefogtak ellene. De ő tudatában volt ennek, és tudta, hogyan kezeljen minket.”

A „Tágra zárt szemek” egy orvosról (Cruise) szól, aki beszivárog egy titkos szexuális szektába, miután megtudja, hogy felesége (Kidman) fontolgatta, hogy viszonyt kezd.

Kidman felidézte, hogy a film forgatása két évig tartott, ezalatt ő és Cruise egy lakókocsiban éltek, és sok időt töltöttek Kubrickkal (aki abban az évben halt meg, amikor a filmet bemutatták), valamint Sydney Pollackkal.

„A végére már megtanultunk tésztát készíteni, mert Sydney nagyszerű szakács volt - mondta. - Stanley gyakran jött hozzánk a lakókocsiba, együtt ettünk. A kis konyhánkban Sydney elképesztő articsókás tésztát készített Parmigiano-Reggianóval, fantasztikus olívaolajjal és sült csirkével.”

„Volt egy otthonunk 10 percre, de mi a lakókocsiban éltünk - magyarázta Kidman. - Tommal megosztottuk, mert Stanley azt mondta: 'Nem kaptok mindketten lakókocsit. Nem engedhetjük meg magunknak.'

Tomnak kisebb területe volt, mert ő sokat mászkált. És videójátékokat játszott.”

Kidman és Cruise kilenc évvel a „Tágra zárt szemek” megjelenése előtt házasodtak össze. Két gyereket fogadtak örökbe, Bellát és Connort. A pár 11 év házasság után 2001-ben vált el.

Az LA Times interjúban Kidman elmondta, hogy a lánya, akinek Keith Urban az apja, látta a „Tágra zárt szemek” egy részét a 49. AFI Life Achievement Award Gálán.

„Azt mondta: 'Anya, ez jó volt.' Azt mondta: 'Ez tényleg nagyon jó volt',” emlékezett vissza Kidman 16 éves lánya, Sunday reakciójára, amikor meglátta azt a jelenetet, ahol az anyja be van állva.

„És én is megnéztem azt a jelenetet, és azt gondoltam: 'Wow. Ez tényleg jó volt.' És én soha nem szoktam ezt mondani” - tette hozzá az interjúban. Kidman ritkán beszél Cruise-ról vagy a közös projektjeikről.

Dave Karger 2024-es 50 Oscar Nights című könyvében Kidman felidézte, hogyan „küzdött” 2003-ban, amikor megnyerte az Oscar-díjat Az órák című filmben nyújtott alakításáért, miután véglegesítették a válását Cruise-tól.

„Küzdöttem a magánéletemben, miközben a szakmai életem nagyon jól ment - mondta. - Ez így szokott lenni, igaz?”

Kidman elmondta, hogy elment a Vanity Fair Oscar after-partira, de „teljesen ki voltam borulva, sírós, remegtem, és nem élveztem.” Egyedül tért vissza a szállodába, és azt mondta magának, hogy újra meg kell találnia a szerelmet.

Két évvel később találkozott Urbannal egy G'Day USA rendezvényen. Azonnal megvolt közöttük a szikra, és 2006-ban összeházasodtak. Cruise pedig 2006-ban Katie Holmes-szal kötött házasságot. Lányuk, Suri Cruise ugyanabban az évben született.

Hat év házasság után Holmes 2012 júniusában beadta a válókeresetet. A válást hamarosan ki is mondták.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Katie Holmes zúzódásokkal és nagyon csúnya monoklival a szeme alatt hagyta el a lakását
A rajongók komolyan aggódni kezdtek a sérülés miatt.

Megosztom
Link másolása

A 45 éves Katie Holmest smink nélkül, bal szeme alatt sötét zúzódással, arca jobb oldalán pedig látható duzzanattal látták. A sérülés oka nem ismert.

A sztár kék pólót és sapkát viselt, nedves volt a haja, amikor kilépett az utcára. Lánya, a 18 éves Suri Cruise nemsokára a pennsylvaniai Pittsburghben található Carnegie Mellon Egyetemre megy.

A rajongók komolyan aggódni kezdtek a sérülés miatt, és volt, aki megpróbált érthető magyarázatot is adni rá. Egyikük így kommentelt:

„Filmsztárként vagy hírességként, bármennyire is nehéz, ha nem akarja, hogy lássák, ne menjen ki, amíg a sérülés el nem tűnik, vagy kozmetikumokkal el nem lehet fedni. Bármi legyen is az ok, mielőbbi gyógyulást kívánunk.”

Egy másik már valamiféle magyarázattal is szolgált:

„Alsó szemhéj-plasztikája lehetett, nekem is volt, és ugyanúgy néztem ki. Nincs baja.”

Egy harmadik kifejezetten örült annak, amit látott:

„Tetszik, hogy nem törődik azzal, hogy ki tudja meg. Nagyon nyugodt és laza.”

A képeket itt lehet megnézni.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
„Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?” - élete legkínosabb randijáról vallott Tóth Andi
Későn vette észre, hogy baj van, és minden csak egyre rosszabb lett.

Megosztom
Link másolása

Tóth Andinak van egy gasztro sorozata a YouTube-on, abban mesélte el, hogyan zajlott élete legkínosabb randija.

Mentségére felhozta, hogy még fiatal volt akkor - nem mintha most már nem lenne az:

„Ez egy modell gyerek volt, én meg fiatal voltam. Elhívott a srác sétálni, mondom, de jó, sétálunk, végre! Alapból nem volt a típusom, nem szeretem a szőke srácokat, és neki hosszú szőke haja volt, úgy nézett ki, mint Tarzan.

Én nem vagyok ez a mindenképp te fizess, mert én ennek pont az ellentétje vagyok, én ki tudom fizetni magamnak, köszönöm szépen.

De egyébként ha randizunk, akkor nyilván jólesik egy nőnek, ha azt mondják, hogy fizetnek ők. Na már most: sétáltunk, én pedig éheske voltam, mondta, hogy itt egy Meki. Jó, bementem és kértem egy adag sült krumplit. Éreztem, hogy nem szeretne fizetni...”

A történet itt még nem volt túlzottan kínos, de rutinos randizók már tudják, hogy ezek a jelek arról mesélnek: ideje lenne lelépni. Andi még maradt, biztos szép volt az idő. A srác eztán megette a krumplija jó részét. A továbbiak így zajlottak:

„Amúgy sem volt meg a kémia, úgyhogy nem sajnáltam, de egyszer csak odasétált egy csaj kiabálva. Én meg azt sem tudtam, kihez beszél. Üvöltött, magyarázott a csávónak, hogy ő azt hitte, vidéken van.

A csávó hót vörösen áll, én meg nézek rá, hogy ismeri-e. Egy szót nem bírt kimondani. Mondom: a barátnőd? Azt válaszolta, hogy nem, a csaj meg teljesen ordítva: »Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?«”

Ez volt az a pont, amikor az énekes felfogta, mekkora gáz az egész, és otthagyta a párost.

Neked volt már kínos randid? Mit tettél volna Andi helyében?


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Robin Williamst félrediagnosztizálták, ennek is köze lehetett korai halálához - állítják többen
A csodálatos színészről csak a halála után derült ki, hogy nem az a baja, amivel kezelték.

Megosztom
Link másolása

A legendás színész és komikus Robin Williams fia arról beszélt, hogy apja Parkinson-kórral kapcsolatos téves diagnózisára csak a halála után derült fény.

Robin Williamsnél két évvel a halála előtt tévesen diagnosztizálták a Parkinson-kórt - egy olyan agyi rendellenességet, amely akaratlan vagy kontrollálhatatlan mozgást, például remegést, merevséget, egyensúly- és koordinációs nehézségeket okoz. Pont mint Michael J. Fox esetében.

A világszerte elismert színész 10 éve, 63 éves korában tragikus módon öngyilkos lett.

Tegnap lett volna a 73. születésnapja, fia, Zak pedig egy megható posztot tett közzé:

„Apa, a 73. születésnapodon emlékezem rád mindazért a reményért és örömért, amit a világnak adtál.

Nem telik el úgy hét, hogy valaki ne osztaná meg velem, hogyan segítetted át őket egy sötét vagy nehéz időszakon.

Annyira hálás vagyok és büszke vagyok, hogy a fiad lehetek. Örökké szeretlek.”

Amikor Robin Williams meghalt, a boncolás során kiderült, hogy nem diagnosztizált Lewy-testes demenciában (LBD) szenvedett, amely a tüneteit okozta.

A Mayo Clinic szerint az LBD az Alzheimer-kór után a második leggyakoribb demenciatípus: „Az agy idegsejtjeiben Lewy-testeknek nevezett fehérje lerakódások alakulnak ki. A fehérje lerakódások a gondolkodásban, a memóriában és a mozgásban részt vevő agyi területeket érintik”.

Jelenleg nincs ismert gyógymód vagy kezelés az agresszív idegrendszeri betegség lassítására.

Fia is beszélt a neurológiai betegségről és apja téves diagnózisáról, azt állítva, hogy ez „nagyon kényelmetlenül” és „frusztráltan” érintette Robin Williamset a halála előtti utolsó éveiben.

„Amin keresztülment, az nem egyezett egy az egyben a Parkinsonos betegek tapasztalatával. Szóval, azt hiszem, nagyon nehéz volt számára. Volt egy probléma, ami frusztrálta őt, voltak más problémák azzal kapcsolatban, ahogyan érezte magát, és neurológiai szempontból sem volt rendben. Nagyon rosszul érezte magát” - folytatta, hozzátéve, hogy

a helytelen orvosi tájékoztatás és a gyógyszeres kezelés »súlyosbíthatta a helyzetet«.

Ezek nagyon megviselik az elmét és a testet. A diagnózis más volt, mint a betegség, szóval szedett valamit, de csak a gyógyszer mellékhatásait tapasztalta”.

A továbbiakban arról beszélt, hogy a betegség és a téves diagnózis hogyan akadályozta meg apját a munkában, ami hatással volt a lelki egészségére.

„Nem tudtam segíteni. Nem tehettem semmit, csak frusztráltnak éreztem magam miatta.”

Az ismerősök szerint a színész elszigetelődött, még akkor is, ha a családja körülötte volt. Ez fokozhatta a depresszióját, ami aztán a végzetes lépéshez vezethetett.


Megosztom
Link másolása