SZTÁR

Badár Sándor a magánéletéről vallott: „jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna.”

A magánélete szent, de most mégis olyat mondott, amire senki nem számított

Megosztom
Link másolása

Badár Sándor eddig titkolta magánéletét, de most Kadarkai Endrének olyasmiket árult el, ami még a tapasztalt műsorvezetőt is sokkolta. „Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni.

Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel.

Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem.”

A műsorvezető rátapintott a lényegre, amikor megkérdezte, hogyan működik egy kapcsolatban valaki, aki ennyire makacs és csak a saját feje után megy. Badár így reagált: „Velem sem könnyű, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud majd előre lépni, és ha állandó harc van, akkor miért kezdtük el?

Nincs értelme olyan dologba beleállni, amit nem akartam akkor, amikor elindítottam a sztorit. Ugyanez igaz más típusú emberi kapcsolatokra is, mert ha egy barátság csak veszekedéssel működik, akkor annak nincs értelme, egy kapcsolatnak meg pláne nincs értelme.

Mert az nagyon sok energiát vesz el, illetve rettenetesen sok anyagi vonzata is van, magyarul nincs benne öröm, és azt kár csinálni. Inkább lássuk be azt, hogy milyen hibáim vannak nekem, hogy kerültünk bele egy olyan típusú konfliktusba, ami nagyon mélyre vitt minket.”

Badár Sándor azt is elmondta, hogy semmi drámai vagy konkrét ok nem volt a válásuk mögött, egyszerűen csak így látták helyesnek. Mostani kapcsolatában viszont kifejezetten boldog és kiegyensúlyozott:

„Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt.

Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni.”


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Náray Tamás elképesztő sikere: a spanyol minisztérium megköszönte, hogy odaköltözött
Van, amikor menni kell. És előfordul, hogy ahol végül kikötsz, ott még örülnek is neked.

Megosztom
Link másolása

Náray Tamás különleges tehetségű divattervező volt itthon, de egyszer csak azt érezte, nem maradhat tovább. A 65 éves művész túl volt már azon a koron, amikor az emberek országot szoktak váltani. Ő szerencsére mégis megtette. Azt mondja, nagy volt benne a harag, muszáj volt lépnie. Hogy kijöjjön ebből az állapotból, évekig járt terápiára.

„Nagyon sokat köszönhetek nekik, mind a hármuknak – mondta a pszichológusairól a Heti jégbüfében. Azóta sikert sikerre halmoz íróként és festőként egyaránt. – A teljesítmény fontos volt, a siker nagyon kellett hozzá.

De az is kellett, hogy máshol legyen a fókusz, és egy másik dimenzió ki tudjon előttem nyílni, ahonnan tudom magamat a saját életemben és helyzetemben objektívebben látni.

Ez kellett hozzá.”

Amióta Spanyolországban él, teljesen megváltozott az élete. A festményei itthoni galériákban is keresettek, a regényeit elkapkodják. De ami a legmeglepőbb, új hazájában hatalmas megbecsülésnek örvend:

„Az alicantei kiállításon ott volt a kulturális minisztériumnak a képviselője, és egy nagyon erős mondatot mondott.

Azt mondta, hogy a kulturális bizottság köszönetét is jött kifejezni, és köszönik, hogy Spanyolországot választottam, hogy itt telepedtem le. És hogy a Spanyol Királyság színes művészeti életét gazdagítom a továbbiakban”


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Lubickol a szerelemben Berki Mazsi és a párja – Egy kép többet mond ezer szónál
Örömteli pillanatot örökítettek meg közös fotójukon.

Megosztom
Link másolása

Nem véletlenül mondják, hogy egy kép többet mond ezer szónál.

Ugyanez jutott eszünkbe, amikor megláttuk Berki Mazsi legutóbbi fotóját.

Nem egyszerűen egy örömteli pillanatot osztott meg a követőivel, hanem csak úgy lubickol a szerelemben a párjával, Kajári Zoltánnal.

A pár májusban abból az alkalomból nyilatkozott, hogy részt vesznek a Nyerő Párosban.

Kiderült, hogy korábban már ismerték egymást, és miután mindketten egyedülállók lettek, egy közös, barátokkal szervezett nyaraláson kerültek közelebb egymáshoz.

Peller Mariannak pedig elárulta Berki Mazsi, hogy az az érzése, a sors küldte neki Zoltánt. "Nagyon érdekes, hogy az ember fél, én is arra gondoltam, lehet-e, szabad-e, nem nagyon korai-e. De úgy éreztem, hogy ezt a sorstól valamiért kaptuk. Nem csak én, hanem a kislányommal együtt. És nem akartam eltolni ezt, mert úgy éreztem, hogy ennek most valamiért itt van az életünkben a helye. És ha az az élet, akkor azt gondolom, hogy el kell fogadnunk."

A fotót ERRE A LINKRE KATTINTVA találjátok.

Forrás: Instagram

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Tóth Gabi könnyek között vallott a válásáról: férje mellett egy közeli családtagot is elveszített
Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett a TV2 új műsorában.
K.O., Fotó: TV2 - sassy.hu
2024. június 18.


Megosztom
Link másolása

2023 augusztusában sokkolta követőit Krausz Gábor Instagramján, ahol megosztotta a hírt, miszerint 6 év után elválnak Tóth Gabival. Nem sokkal később kiderült, hogy Gabi összejött az őt kísérő Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével, akivel azóta is együtt vannak.

Krausz Gáborral való válásukat végül tavaly decemberben véglegesítették.

A TV2-n debütál hamarosan a Titkok Ramónával című podcast műsor, melynek első vendége Tóth Gabi volt, aki könnyek között osztott meg pár fájdalmas részletet a válásukról.

„Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, ő a gyerekem apja”

- mesélte, majd azt is elárulta, hogy a válás miatt egy nagyon közeli családtagját is elveszítette.

A műsor előzetese itt látható:

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Megható családi fotókkal köszöntötte apák napján a beteg Bruce Willist volt felesége, Demi Moore
Nehéz könnyek nélkül végignézni a nosztalgikus fotókat.

Megosztom
Link másolása

Bruce Willis két éve, 2022-ben vonult vissza a filmezéstől gyógyíthatatlan betegsége miatt, de most ismét a középpontba került egykori felesége, Demi Moore révén. Moore szívszorító fotókkal üzent a színésznek apák napja alkalmából.

Az ikonikus pár házassága ugyan 2000-ben véget ért, de Moore azóta is rendre kifejezi a szeretetét és háláját a közös múltért és a gyermekekért. Nemrég a színész születésnapján is hasonlóan érzelmes fotókat osztott meg.

„Boldog apák napját a kedvenc lányos apukánknak!”

– írta Moore a legutóbbi fotókhoz. A poszttal nosztalgikus hangulatot varázsolt Demi Moore, emlékeztetve mindenkit Willis számos legendás filmszerepére is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés


Megosztom
Link másolása