SZTÁR

Apa-lánya botrány: Miley Cyrus végképp elfordult, az apjától, de az még próbálkozik - mi lesz ebből?

Áll a bál a családban, az összeveszés hátterében pedig részben az áll, hogy a 62 éves apja elvett egy 34 éves nőt.

Megosztom
Link másolása

Miley Cyrus Grammy-díja mögött több is van, mint elsőre látszik, hiszen az énekesnő köszönőbeszédéből kimaradt édesapja, Billy Ray Cyrus.

A Cyrus család háttérben húzódó drámájával egyre többen elkezdtek foglalkozni, és megpróbálnak fényt deríteni a konfliktusokra.

@jessweslie #greenscreen #mileycyrus #grammys #grammys2024 #fyp ♬ original sound - Jessica Weslie Arena

Természetesen a válás, majd az újraházasodás osztotta meg a család tagjait és okozott feszültséget.

A két szülő, Billy Ray és Tish annak idején elvált, majd új párkapcsolatban találtak meg boldogságot. A gyerekeik pedig beálltak vagy az egyik, vagy a másik oldalra.

Miley Cyrus édesanyja, Tish 2023 augusztusában ment hozzá Dominic Purcell-hez. Miley részt vett az esküvőn, valamint Brandi és Trace is, azonban két testvérük, Noah és Braison távol maradt.

2023 októberében a 62 éves Billy Ray egyéves eljegyzés után feleségül vette a 34 éves ausztrál énekesnőt, Firerose-t. Ők ketten először 2010-ben találkoztak, amikor Firerose meghallgatáson vett részt a "Hannah Montana" egyik szerepére.

Miley az édesanyjához kötődik jobban, hiszen rosszul érintette, hogy apja új párja alig 3 évvel idősebb nála, és kiskorukban dolgoztak is együtt.

Egy forrás szerint Miley "még mindig nem tette túl magát azon a tiszteletlenségen, amit szerinte Billy Ray mutatott Tish és a családjuk felé".

A szülők és gyerekek közötti kapcsolatok bonyolultak, és minden család más-más dinamikával rendelkezik. Az édesapa és lánya közötti kapcsolat kihűlésének sok oka lehet, mindenesetre Cyrusnak joga van dönteni arról, kivel tartja a kapcsolatot és ki mellé áll ilyen vitás helyzetekben.

@nataliethehero Replying to @brierisskayay The magical story of how Billy Ray Cyrus and Firerose met on the set of Hannah Montana. #hannahmontana #billyraycyrus #mileycyrus #tishcyrus #noahcyrus #celebs #ryanseacrest #celebritycouples #celebrity #popculture #disney #greenscreen ♬ original sound - n a t a l i e

A kapcsolat felfüggesztése lehetőséget adhat a gyerekeknek, hogy későbbi életszakaszukban újrakalibrálják a szülőkkel való kapcsolatukat. Az ilyen döntések tiszteletteljes megközelítést igényelnek mindkét fél részéről, és fontos, hogy minden család megtalálja a saját útját a problémák megoldása érdekében.

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Mi történt John Travolta arcával? Mikor műtötték át lárvaarcú, gumibabaszerű pasivá?
Teljesen megváltozott a 70 éves színész külseje. Hová lett a sármos férfi?

Megosztom
Link másolása

Egyszerűen borzalmas az "örök fiatalság" trendje.

Borzalmas, hogy a közeg, a mindenhol tapasztalható ageism belehajszolja az embereket abba, hogy igyekezzenek nemhogy néhány, de akár 20-30 évvel fiatalabbnak látszani.

Borzalmas, hogy sokan hülyének nézik és semmibe veszik az időseket, és bárkit, akin látszik a tényleges életkora.

Rettenetes, hogy szégyellni kell a nevetőráncokat. Iszonyú, hogy egy bizonyos életkor után a nők gyakorlatilag láthatatlanná válnak, úgy tesznek, mintha nem is léteznének.

És az is szörnyű, hogy emiatt olyan plasztikai műtéteknek vetik alá magukat az emberek, ami teljesen megváltoztatja a külsejüket. (Courteney Cox azt nyilatkozta, már nagyon megbánta, hogy belevágott annak idején.)

Most, hogy a Ponyvaregény bemutatásának 30. évfordulóját ünnepelték, és a TCM Classic Film fesztiválon összeálltak néhány fotóra a film sztárja, megdöbbentett, hogy Harvey Keitelhez és Samuel L. Jacksonhoz képest hogyan néz ki John Travolta.

A szépészeti beavatkozásoknak és a festett arcszőrzetnek "köszönhetően" eltűnt a sármos idősödő férfi, és most egy lárvaarcú, negyvenesre műtött ismeretlen próbál a botox ellenére mosolyogni.

A nyaka és a keze egyébként elárulja, hogy valójában mennyi idős.

Vérzik a szívem az elveszett, nem is olyan régi világért, amikor az ember még nyugodtan megöregedhetett és nem kellett kényszeresen azt bizonygatnia, hogy milyen fiatal és makulátlan.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Itt vannak az első fotók Paris Hilton eddig soha nem látott kislányáról, Londonról!
Pár fotón a kisfia, Phoenix is látható, akit annyit bántottak a kommentelők a fejformája miatt.

Megosztom
Link másolása

Paris Hilton végre megmutatta a kislányát a rajongóinak.

Londonról ugyanis eddig még soha, sehol nem jelentek meg fotók.

A celeb influencert arról faggatták nemrég, hogy miért nem tesz közzé képeket a kislányáról, miért csak a fiát mutogatja a közösségi médiában.

Annak idején rengetgen bántották a kis Phoenix-t a hozzászólók a fejformája miatt.

Amikor ugyanis az első képeket publikálta a kisfiáról, a kommentelők azt írták neki, hogy túlságosan nagy a gyerek feje, valami baj van vele, és "nem normális". Paris Hiltont megdöbbentette a hozzászólók durvasága, azt mondta, megszakadt a szíve amiatt, hogy ilyen kegyetlenek tudnak lenni.

Most együtt is látható a két gyermek az egyik fotón.

A 43 éves hírességnek és férjének 2023 januárjában született meg a kisfia, 2023 novemberében pedig a kislánya.

Mindkét gyermeket béranya hordta ki és szülte meg.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Döbbenet! Így nézett ki Mikes Anna szinte még tinilányként, amikor a tévében szerepelt
Felbukkant egy felvétel, amin Krausz Gábor szerelmére rá sem lehet ismerni! Mutatjuk a videót.

Megosztom
Link másolása

Érdekes felvétel került elő Youtube-on Mikes Annáról, Krausz Gábor szerelméről.

A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető vendége Hárai Balázs junior világbajnok vízilabdázó, Mikes Anna világbajnoki bronzérmes versenytáncos és Veres Richárd világbajnok kick-box versenyző volt.

Azért hívták be őket, mert mindhárman Junior Prima díjat szereztek.

A műsorban a szupercuki és már akkor is komoly Mikes Anna egy titkot is elárult, amit eddig nem tudtunk róla:

az egész családja sportrajongó.

Azt is elmondta, hogy sokan nem ismerik még a versenytáncot, de azon dolgoznak, hogy minél többekhez eljusson.

A teljes felvételt itt láthatjátok:

Mikes Anna és Krausz Gábor néhány hónapja alkot egy párt. Azután jöttek össze, hogy mindketten szerepeltek a Dancing with the Starsban együtt szerepeltek.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
G.w.M szerint Kulcsár Edinának aranyélete van mellette, minden napja Valentin-nap
G.w.M azt is megmondta, mi kell a nőknek: „Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve”.
Sassy - sassy.hu
2024. április 20.


Megosztom
Link másolása

G.w.M megmondta, mi kell a nőknek.

Nemrég ugyanis a Ripostnak beszélt Kulcsár Edinával való kapcsolatáról, és arról, hogy milyen férfi ő ebben a kapcsolatban. A pár egyébként második közös gyermekét várja, Kulcsár Edina elmondta, hogyan tudta meg G.w.M, hogy újra kisbabájuk lesz.

A lap arról kérdezte a rappert, szerinte mennyire fontos, hogy egy házasságban minden nap elhangozzon a "szeretlek" szó. Varga Márk azt mondta:

"Nem azt tartom fontosnak, hogy minden nap elmondjam a feleségemnek. Szerintem sokkal fontosabb ennél, hogy a felek őszintén beszéljenek egymással. El kell mondani a jót és a rosszat is, hogy senkiben se legyenek kétségek. Ez véleményem szerint a hosszú kapcsolat titka".

Szerinte az is fontos, hogy a nő, nőnek érezze magát minden pillanatban. Azt is elárulta, hogy milyen férjnek tartja magát

"Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha tejben-vajban van fürösztve. Hogy úgy fogalmazzak, Edinának nem egy évben egyszer van Valentin-napja, neki Valentin-élete van, évi 365 napon keresztül"

- mondta a rapper.

Kulcsár Edina hosszú és érzelmes posztban mondott hálát az újdonsült férjének a sok törődésért:

"A férjem szeretete és támogatása az, ami nap mint nap körbe ölel, mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel. Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam.. és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz!"

Forrás: Ripost

Megosztom
Link másolása