SZTÁR

A Wednesday-sztár Jenna Ortega összebalhézott a stábbal. Hogy lesz így folytatás?

A 20 éves Jenna Ortega azt nyilatkozta egy podcastban, hogy a Netflix-sorozat forgatása alatt át kellett írnia a saját szövegét, mert úgy érezte, hogy a karakterével kapcsolatban semminek sincs értelme.

Megosztom
Link másolása

Ezt a nyilatkozatot több neves producer és író is meghallotta, néhányuk reakciójából pedig hatalmas vihar kerekedett. Úgy vélik, Ortega viselkedése nem volt profi, és nem kellett volna nyilvánosan kritizálnia a csapatot. Egy másik hollywoodi producer egyenesen mérgezőnek nevezte Jenna Ortega színésznőt.

„Nem hiszem, hogy valaha is ennyire a sarkamra kellett állnom egy forgatáson, mint a 'Wednesday'-nél - mondta a lány Dax Shepardnak, a kérdéses podcastban.

Majd az Addams Family spin-off 20 éves sztárja hosszasan fejtegette, hogy mennyire elégedetlen volt az írók munkájával, azt állítva, hogy saját magának kellett kijavítania a történet ívét.

Steven DeKnight filmrendező és tévés producer a Twitteren reagált Ortega szavaira.

Szerinte nem volt rendben, ahogy Ortega az alkotás folyamatáról beszélt, és hogy „nyilvánosan fikázta” az írókat és a producereket.

„A sorozatok természetéből adódóan nem lehet mindig tudni, hogy hova tart a történet, és miért van szükség néhány mondatra a szövegben ahhoz, hogy az egésznek a végén értelme legyen. Fiatal még, szóval talán nem érti ezt (pedig kellene).”

„Azt is jó lenne végiggondolnia - folytatta a producer -, hogyan érezné magát, ha a showrunnerek egy interjúban arról panaszkodnának, hogy milyen nehéz volt vele dolgozni, mert nem volt hajlandó eljátszani amit kértek tőle.

Az ilyen kijelentések mérgezőek. Szeretem a munkáját, de az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen emberekkel foglalkozzunk a szakmában.”

És ez eddig a legijesztőbb mondat, ami Ortegával és a sorozat jövőjével kapcsolatban elhangzott.

De mit is nyilatkozott abban a bizonyos beszélgetésben a színésznő?

Ortega azt mondta Shepardnak: „Amikor leszerződtem a sorozathoz, nem volt meg az összes forgatókönyv. Azt hittem, hogy sokkal komorabb hangulatú lesz a sztori. Nem volt az... Nem tudtam, hogy milyen a hangnem, vagy hogy milyen lesz a zenéje.” Állítólag a történet sem tetszett neki. „Egy szerelmi háromszögbe tettek? Ennek semmi értelme nem volt.”

„Voltak olyan pillanatok a forgatáson, amikor elkezdtem megváltoztatni a szövegemet” - mondta már-már büszkén. Mindezt úgy tette, hogy senkit sem figyelmeztetett előre. Az improvizációja nyilván meglepte a stábot. Utána le kellett ülnie az írókkal, mert nem értették, mi is történhetett.

„És nekem oda kellett mennem a megbeszélésre és meg kellett magyaráznom, hogy miért nem tudtam bizonyos dolgokat megcsinálni.”

Egyébként azt mondta, azért változtatta meg a forgatókönyvet, mert aggódott, hogy az unalmas, és nem fog tetszeni a közönségnek. Különösen azt szerette volna, ha Wednesday szerethetőbbé és kevésbé gonosszá válik:

„Amikor kicsi vagy, és nagyon morbid, sértő dolgokat mondasz, az vicces. De aztán tinédzser leszel, és ugyanez már gáz, és ezt te is tudod.”

Ortega korábban már kritizálta a sorozat stábját, októberben például azt nyilatkozta, hogy Tim Burton rendező nem akarta, hogy bármilyen arckifejezés vagy érzelem látszódjon az arcán és ez ellen ő küzdött.

„Sok ilyen csata volt, mert úgy éreztem, hogy nem bíznak bennem. Teljesen elvesztem és összezavarodtam. Az első hónap után egyszerűen legyőzöttnek éreztem magam.”

A 20 éves színésznő azt a döntést is kritizálta, hogy más-más rendező dolgozott az epizódokon, ahogy a Netflix esetében előfordul, a nagysikerű Stranger Things sorozatba például így került be Antal Nimród is két rész erejéig.

Ortega ebben a felállásban sem érezte jól magát: „Még soha nem volt ennyi szakács a konyhában - állította a rendezőkkel kapcsolatban. - Ettől teljesen összezavarodtam.”

Hogy mi lesz ezután a sorozattal, és később a lány karrierjével, nem tudni. Mindenesetre nem sok jót lehet kiolvasni a twitter üzenetekből.

A Daily Mail nyomán


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Polyák Lilla fia egyre sikeresebb Kanadában, felfedezték nem mindennapi tehetségét
Kevesen gondolták, hogy épp a fiuk, Bulcsú fog ilyen sikereket elérni.

Megosztom
Link másolása

Gömöri András Máté és Polyák Lilla külföldre költözése sokakat meglepett, de a jelek szerint jó döntést hoztak, lassan mind a hárman megtalálják a számításukat Kanadában. A felnőttek esetében ezen nem is csodálkozik senki, de velük tartott Bulcsú is, aki még csak 17 éves.

Mégis ő az, aki már azzal büszkélkedhet, hogy felfedezték őt a távoli országban.

Így beszél róla büszke édesanyja a Tényekben:

„Abszolút folyamatosan 80 százalék fölött teljesít, amiért itt már oklevelet is adnak, nagyon szépen veszi az akadályokat.

Jazz-zongorával kezdett el foglalkozni, és ezzel is akar továbbtanulni. Most már négy zenekarban játszik, amiből kettő iskolai, kettő azon kívüli.

Elkezdték őt megtalálni, felfedezni, és szerintem ezt rettenetesen élvezi, néha túl is hajtja magát”.

A riportból az is kiderül, hogy a színészképzésre járó Gömöri András Máté már forgatott néhány alkalommal, az énekesnő pedig alapított egy menő zenekart.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Nem szégyenlősködött Suri Cruise: fotón a tinirománc New York szívében!
Egy buli után kapták lencsevégre New Yorkban a 18 éves Suri Cruise-t, amint megcsókolta barátját, Toby Cohent.

Megosztom
Link másolása

Nem szégyenlősködött Suri Cruise szerdán a Central Parkban, amikor Toby Cohent nyilvánosan megcsókolta. Katie Holmes és Tom Cruise lánya kezdeményezett, ezt a bensőséges pillanatot kapta el egy lesifotós.

Cohen örült a gesztusnak, és vissza is csókolta a lányt,

miközben a derekát fogta. Később pedig megfogta a lány kezét, amikor már andalogtak.

A Daily Mail szerint a Suri mutatóujján lévő gyűrű egy „ígéretgyűrű" lehetett,

ami azt fejezi ki a másik irányába, hogy a viselője csak vele randizik.

A jóképű tinédzser Suri kísérője volt a LaGuardia középiskolai bálon, amelyre a hét elején került sor az Ascent Lounge-ban Manhattan belvárosában.

Cohen egy kezdő énekes és dalszerző, aki ősszel a tekintélyes bostoni Berklee College of Music-ra készül. Suri - aki táncot tanult - Pittsburgh-be menne.

A Central Parkban úgy tűnt, hogy hihetetlenül közel állnak egymáshoz, és a kapcsolat nem újkeletű.

Erre utalt a Daily Mail szerint az is, hogy miközben folyamatosan beszélgettek, végig egymás szemébe néztek.

Ez volt az első alkalom, hogy Surit egy barátjával látták.

A tinit általában az anyjával, Katie-vel fotózzák. Katy Holmes nem gyakran viszi magával Surit a vörös szőnyeges rendezvényekre az egészséges magánélet jegyében, ezért inkább csak New York utcáin lehet kettejüket látni. Az apjával, Tom Cruise-zal alig tartja a kapcsolatot.

A fotókat a szerelmesekről a Daily Mail oldalán lehet megtekinteni.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ma 42 éves: önfeledten, gyerekeivel ugrálós fotón se láttad még Vilmos herceget - idáig!
Negyvenkettedik születésnapját ünnepli Vilmos herceg, és ha azt hiszed, hogy egy karót nyelt, pezsgőspoharat mutató fotóval ünnepel Instán, hát tévedsz.

Megosztom
Link másolása

Vilmos herceg a közösségi médiában egy szokatlanul cuki családi fotót tett közzé, amit (állítólag) felesége, Kate Middleton készített.

A boldog családapa, aki nem mellesleg herceg, gróf és báró is, gyermekei kezét fogva ugrik a levegőbe önfeledten.

Egy tengerparti napon készült a bűbájos kép, amelyen a gyerekek, Sarolta, György és Lajos is szerepelnek. A norfolki strandon ugranak a magasba, kézen fogva. Mindenkin boldog mosoly - még Vilmos arcán is.

„Boldog születésnapot Papa, mindannyian nagyon szeretünk! Cx”

- írta alá a Prince and Princess of Wales Instagram fiók friss fotóját Katalin hercegné.

Maga Károly király sem maradt ki a metaverzumi szülinapi jókívánságokból. A királyi család Instagram Storyjában osztott meg szívhez szóló köszöntést.

„Nagyon boldog születésnapot kívánunk a walesi hercegnek”

– tett közzé ezzel a szöveggel egy fekete-fehér fotót, amint kezében fogja a még gyermek herceget. Ez a 24 órán át elérhető fotó is kiakasztja a cukiságfaktort.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Hiába gyönyörű, Hunyadi Donatellát ezek miatt bántják a kommentelők
A kedves fiatal lány felsorolta, mik azok a dolgok rajta, amik miatt a legtöbb negatív kommentet kapja.

Megosztom
Link másolása

Sokszor a szinte hibátlan emberekbe is beleszállnak a rosszindulatú kommenthuszárok, akik talán sosem néznek tükörbe, hiszen ha megtennék, biztosan megértőbbek lennének mások létező, vagy képzelt szépséghibáival kapcsolatban.

Hunyadi Donatella nagyon szép ifjú hölgy, hibátlan alakkal, szép hajjal, csinos arccal, alig elképzelhető, hogy még benne is találnak kivetnivalót egyesek.

„Felkerült egy interjú, amit rengetegen megnéztek, és minél többen megnézik, annál több negatív komment jön. Nem értettem, miért írnak ilyeneket: távol állnak a szemei egymástól, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra”

- mesélte a ZWord című podcast-ben kicsit összeszorult torokkal.

Később így folytatta:

„Volt, amikor kicsit meginogtam, és majdnem elmentem egy depressziós irányba. Hála Istennek, annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem.”


Megosztom
Link másolása