SZTÁR

A Wednesday-sztár Jenna Ortega összebalhézott a stábbal. Hogy lesz így folytatás?

A 20 éves Jenna Ortega azt nyilatkozta egy podcastban, hogy a Netflix-sorozat forgatása alatt át kellett írnia a saját szövegét, mert úgy érezte, hogy a karakterével kapcsolatban semminek sincs értelme.

Megosztom
Link másolása

Ezt a nyilatkozatot több neves producer és író is meghallotta, néhányuk reakciójából pedig hatalmas vihar kerekedett. Úgy vélik, Ortega viselkedése nem volt profi, és nem kellett volna nyilvánosan kritizálnia a csapatot. Egy másik hollywoodi producer egyenesen mérgezőnek nevezte Jenna Ortega színésznőt.

„Nem hiszem, hogy valaha is ennyire a sarkamra kellett állnom egy forgatáson, mint a 'Wednesday'-nél - mondta a lány Dax Shepardnak, a kérdéses podcastban.

Majd az Addams Family spin-off 20 éves sztárja hosszasan fejtegette, hogy mennyire elégedetlen volt az írók munkájával, azt állítva, hogy saját magának kellett kijavítania a történet ívét.

Steven DeKnight filmrendező és tévés producer a Twitteren reagált Ortega szavaira.

Szerinte nem volt rendben, ahogy Ortega az alkotás folyamatáról beszélt, és hogy „nyilvánosan fikázta” az írókat és a producereket.

„A sorozatok természetéből adódóan nem lehet mindig tudni, hogy hova tart a történet, és miért van szükség néhány mondatra a szövegben ahhoz, hogy az egésznek a végén értelme legyen. Fiatal még, szóval talán nem érti ezt (pedig kellene).”

„Azt is jó lenne végiggondolnia - folytatta a producer -, hogyan érezné magát, ha a showrunnerek egy interjúban arról panaszkodnának, hogy milyen nehéz volt vele dolgozni, mert nem volt hajlandó eljátszani amit kértek tőle.

Az ilyen kijelentések mérgezőek. Szeretem a munkáját, de az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen emberekkel foglalkozzunk a szakmában.”

És ez eddig a legijesztőbb mondat, ami Ortegával és a sorozat jövőjével kapcsolatban elhangzott.

De mit is nyilatkozott abban a bizonyos beszélgetésben a színésznő?

Ortega azt mondta Shepardnak: „Amikor leszerződtem a sorozathoz, nem volt meg az összes forgatókönyv. Azt hittem, hogy sokkal komorabb hangulatú lesz a sztori. Nem volt az... Nem tudtam, hogy milyen a hangnem, vagy hogy milyen lesz a zenéje.” Állítólag a történet sem tetszett neki. „Egy szerelmi háromszögbe tettek? Ennek semmi értelme nem volt.”

„Voltak olyan pillanatok a forgatáson, amikor elkezdtem megváltoztatni a szövegemet” - mondta már-már büszkén. Mindezt úgy tette, hogy senkit sem figyelmeztetett előre. Az improvizációja nyilván meglepte a stábot. Utána le kellett ülnie az írókkal, mert nem értették, mi is történhetett.

„És nekem oda kellett mennem a megbeszélésre és meg kellett magyaráznom, hogy miért nem tudtam bizonyos dolgokat megcsinálni.”

Egyébként azt mondta, azért változtatta meg a forgatókönyvet, mert aggódott, hogy az unalmas, és nem fog tetszeni a közönségnek. Különösen azt szerette volna, ha Wednesday szerethetőbbé és kevésbé gonosszá válik:

„Amikor kicsi vagy, és nagyon morbid, sértő dolgokat mondasz, az vicces. De aztán tinédzser leszel, és ugyanez már gáz, és ezt te is tudod.”

Ortega korábban már kritizálta a sorozat stábját, októberben például azt nyilatkozta, hogy Tim Burton rendező nem akarta, hogy bármilyen arckifejezés vagy érzelem látszódjon az arcán és ez ellen ő küzdött.

„Sok ilyen csata volt, mert úgy éreztem, hogy nem bíznak bennem. Teljesen elvesztem és összezavarodtam. Az első hónap után egyszerűen legyőzöttnek éreztem magam.”

A 20 éves színésznő azt a döntést is kritizálta, hogy más-más rendező dolgozott az epizódokon, ahogy a Netflix esetében előfordul, a nagysikerű Stranger Things sorozatba például így került be Antal Nimród is két rész erejéig.

Ortega ebben a felállásban sem érezte jól magát: „Még soha nem volt ennyi szakács a konyhában - állította a rendezőkkel kapcsolatban. - Ettől teljesen összezavarodtam.”

Hogy mi lesz ezután a sorozattal, és később a lány karrierjével, nem tudni. Mindenesetre nem sok jót lehet kiolvasni a twitter üzenetekből.

A Daily Mail nyomán


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Szívszorító: Tina Turner anélkül halt meg, hogy találkozott volna az unokáival
Az egész világ bálványozta, de úgy tűnik, a saját családjában nem volt sztár.

Megosztom
Link másolása

Tina Turnernek múlt heti halála előtt nem volt alkalma találkozni három unokájával és öt dédunokájával. A rocklegenda 83 évesen, svájci otthonában hunyt el, miután hosszú ideig magas vérnyomással és veseelégtelenséggel küzdött.

Az énekesnő halála sokként érte a közelebbi családját, mert sokan nem voltak tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a betegsége.

Úgy tűnik, nem voltak túl szoros kapcsolatban, a PageSix egyenesen úgy tudja, hogy Tina Turner soha nem találkozott az unokáival és dédunokáival.

Twanna Turner, aki az énekesnő volt férjének, Ike Turnernek a lánya a lapnak elmondta: „Egy ideje nem hallottunk felőle, olyan hirtelen történt minden. A családnak nagy szüksége van most egy gyógyulási időszakra.”

Lapozz Tina Turner családi viszonyaiért!Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Harrytől megtagadhatja a belépést bármelyik amerikai határőr, aki tud arról, hogy önéletrajzi könyvében a drogozásáról ír
Szakértők szerint a bevándorlási tisztek egyszerűen visszafordíthatnák őt a határról, hiába él az országban a családja. Köze lehet ehhez annak, hogy úgy döntöttek, befejezik a mocskolódó dokufilmek és könyvek készítését?
Sassy - sassy.hu
2023. június 01.


Megosztom
Link másolása

Harry a következő kiruccanása után nem biztos, hogy visszatérhet az Egyesült Államokba. Az amerikai kormány képviselője jövő kedden megjelenik a szövetségi bíróságon, hogy válaszoljon a herceg vízumkérelmével kapcsolatos kérdésekre, miután Harry önééletrajzi könyvében beismerte, hogy kokaint, füvet és varázsgombát fogyasztott.

A bevándorlási tiszt persze nem tudná megtagadni a beléptetést, ha a drogfogyasztást beismerte volna Harry a vízumkérelmébe. Csakhogy ha beírta, nem valószínű, hogy megkapta volna a vízumát.

Az ügy június 6-án 14.30-kor kerül a bíróság elé. Egy bevándorlási ügyvéd szerint a dolog akárhogy alakulhat. Fennáll a veszélye, hogy a per foltot ejt Harry bevándorlási aktáján, ami megnehezítheti a vízuma megújítását.

Ha kiderül, hogy a herceg hazudott a vízumkérelmében a kábítószer-fogyasztásáról, akkor azt a vízumot a törvény szerint vissza kellene vonni.

A Spare című könyvben Harry ugyanis elárulta, hogy 17 évesen fogyasztott először kokaint és később is még néhány csíkot felszívott. Azt is bevallotta, hogy cannabist szívott a Meghannal való első randevúja után. A herceg beszélt még az ayahuasca nevű pszichedelikus droggal szerzett élményéről, mondván, hogy egyfajta relaxációt, felszabadultságot, vigaszt, könnyedséget hozott, amit egy ideig sikerült megtartania.

Harry Dr. Máté Gábornak azt is elmondta: „A kokaintól semmit sem éreztem, inkább egy szociális dolog volt, és a valahova tartozás érzését adta… A marihuána más, az tényleg segített.”

Nem ismert, hogy Harry milyen vízummal rendelkezik, de feltehetőleg egy ideiglenes, nem bevándorló vízummal, amely öt évig érvényes.

Az amerikai törvények értelmében a kokainhasználat beismerése valószínűleg megakadályozza, hogy Harry valaha is zöldkártyát kapjon vagy amerikai állampolgár legyen.

Amy Winehouse-nak 2008-ban megtagadták az amerikai vízumot a drogfüggősége miatt, ezért kellett lemondania a Grammy-díjátadón való részvételt.

Kate Mossnak is gondjai voltak az amerikai vízummal, miután 2005-ben olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken fehér port szippantott.

Egy mai másik hír szerint Harry és Meghan abbahagyják a dokumentumfilmek készítését, az emlékiratok kiadását és a királyi családot ostorozó interjúkat, a kiszivárogtatott magyarázatok szerint „nincs már mit mondaniuk.”

Ez azért furcsa, mert nemrég még azt lebegtették, hogy a következő vádcunami még durvább lesz, mint az első hullám.

A drasztikus irányváltás alig egy héttel azután történt, hogy Harry és Meghan állítása szerint majdnem katasztrofális autós üldözésbe keveredtek paparazzókkal New York utcáin.

Ki tudja, mi áll a visszakozás hátterében.

De eléggé valószínű, hogy mindehhez köze van Harry jelenlegi bevándorlási státuszának is.

Úgy tűnik, mégis jobban szeret Amerikában élni, mint amennyire ártani szeretne a családjának.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ben Affleck és Jenifer Lopez végre közös házat vettek, 24 fürdőszoba van benne!
A párosról mostanában feszültségről árulkodó képek láttak napvilágot, de ha tudtuk volna, hogy épp a lakásvásárlás kacskaringós útvesztőjében bolyonganak, mindent értettünk volna

Megosztom
Link másolása

Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólag két éve küzdenek azzal, hogy megleljék álmaik házát. Igen, az esküvő csak tavaly volt. Mindegy. Most végre rátaláltak a tökéletes megoldásra, és hallva a részleteket, már világos, miért tartott ennyi ideig kivárni, míg ez a ház a piacra kerül:

a házban mozi, borozó, whiskey-szalon és egy spa is található, haj- és körömszalonnal, szaunával és masszázsszobával.

Sőt, van egy különálló, 5000 négyzetméteres sportlétesítmény is, amely magában foglal egy fedett pickleball pályát, box ringet és egy sportszobát. Ezen felül van egy 2 hálószobás őrház is – azt hiszem sokan megelégednénk ezzel a kis melléképülettel önmagában.

Összesen tehát vettek egy 12 hálószobás, 24 fürdőszobás és 15 kandallós ingatlant!

Ben és Jen mindössze 60.850.000 dollárt fizetett... természetesen nem hitelre vették, mint a Beckham házaspár, akik bevállaltak nevetséges havi 20 millió forintnak megfelelő törlesztést egy floridai kecóért,

Ben Affleck és Jenifer Lopez készpénzben fizettek.

És most jön a legváratlanabb része: az egész üzlet az első pillanattól az utolsóig összesen 1 hétig tartott. Igen, attól kezdve, hogy meglátták, addig, míg aláírták a papírokat.

Talán azért volt a nagy sietség, mert tudták, hogy hihetetlenül jó üzletet kötnek. Az ingatlant 2018-ban 135 000 000 dollárért adták el, idén 75 millió dollárért hirdették meg.

A birtok egy 5 hektáros dombon fekszik, a biztonság páratlan. Wallingford koronaékszerének tartják, és ez mond valamit.

Az ifjú házasok az elmúlt két évben többször hoztak rossz döntést, amikor több más ingatlanra jelentkeztek, de az aláírás előtt mindig visszaléptek.

Még nincs vége! Lapozz tovább a folytatásért!Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Shakira túl van Gerard Pique-n? A jelek erre mutatnak
Az énekes csupa mosoly volt, amikor wakeboardozás után lefotózták. Hamilton vagy Tom Cruise van a háttérben?

Megosztom
Link másolása

A 46 éves popsztárt egy kikötőben látták, boldogan és lazán sétált kék hosszúujjú ingében és fekete rövidnadrágjában.

Shakira egy hasonló kiruccanást már tett a hónap elején a Forma-1 szívtiprójával, Lewis Hamiltonnal.

Az énekes elfogadta az autóversenyző kinyújtott kezét is, aki felsegítette őt a hajójára, mielőtt elszáguldottak Shakira 20 millió dolláros vízparti villájából.

Nem sokkal korábban az énekesnő betért a miami Cipriani étterembe, ahol Hamilton a barátaival vacsorázott. Az esti felvételeken az látható, ahogy a Forma-1 rajongó Shakira köszön az pilótának, aki mosolyogva válaszol rá, és elkíséri az asztalához.

Csakhogy míg Shakira a Piquéval való szakítása óta egyedülálló, addig Hamiltont elvileg Juliana Nalu brazil modellel kavar. Vagy kavart.

A dél-amerikai énekesnő lassan épül fel a válásából, miután tavaly nyáron brutálisan szakított a 36 éves Gerard Piquével, aki állítólag megcsalta a feleannyi idős (24 éves) Clara Chia Martival.

Ennél jobban nem nagyon lehet egy feleséget megalázni, így érezhette Shakira.

A férfitől két fia született – a 10 éves Milan és a 8 éves Saha –, és az énekesnő a válás közepén egy hosszú, spanyol nyelvű Instagram-nyilatkozatot tett közzé, amelyben arra kérte a médiát, hogy tartsa tiszteletben a magánéletét, hogy a gyermekei nyugodtan élhessék az életüket a kamerák állandó figyelése nélkül.

Shakira Hamiltonhoz fűződő viszonya azután kapott nyilvánosságot, hogy a hónap elején a Miamiban megrendezett Forma-1-es nagydíjon lecsapott a facér énekesnőre Tom Cruise is.

A férfi kócos sörényével és fehér pólójával úgy nézett ki, mint egy magabiztos szívtipró, miközben a szupersztár énekesnőn lógott, aki egyébként szexi zöld felsőt viselt, amely kiemelte a dekoltázsát.

Egy bennfentes később elmondta, hogy Cruise rendkívül érdeklődik a kolumbiai szépség iránt, mivel szerinte megvan a kémia köztük.

„És nem magasabb nála” – tette hozzá az ismerős.

Lapozz tovább és kiderül, hogy reagált Shakira Tom Cruise közeledésére!Megosztom
Link másolása