SZTÁR
A Rovatból

A Vaják sztárja 40 évesen lesz apuka!

Negyven éves korában lesz első ízben édesapa Henry Cavill, a Vaják első megformálója, a legújabb Superman és a leendő Hegylakó. A szívtipró sztár és kedvese nagyon izgatottak.

Megosztom
Link másolása

Henry Cavill és kedvese hétfőn jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Három éve vannak együtt párjával, Natalie Viscusóval.

Cavill az Access Hollywoodnak nyilatkozott a nagy eseményről a „The Ministry of Ungentlemanly Warfare” premierjén.

Elmondta azt is, hogy párjával mindketten nagyon izgatottak.

A nagy geek hírében álló, női szíveket megdobogtató Cavillnak még nem született gyermeke, teljesen érthető a nagy izgalom. A bejelentést az után tette meg, hogy New York City-ben együtt érkeztek Natalieval, akinek testhez álló fekete ruhájában már látszódott a kis pocakja is.

Első ízben 2021-ben posztolt arról az Instán Cavill, hogy Natalie Viscusóval egy párt alkotnak. Ez után 2022-ben jelent meg együtt a pár a vörös szőnyegen az "Enola Holmes 2" premierjén.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Sokk: így néz ki Lindsay Lohan a szülés után bikiniben
Lindsay Lohat mindössze 10 hónapja adott életet gyermekének, most mégis nyaral, ráadásul megmutatta magát bikiniben. Ez igen már önmagában is.

Megosztom
Link másolása

Ütős bikinis fotót posztolt a 37 éves anyuka, aki legújabb Instagram fotóján mosolyog követőire. A színésznő szenzációs formában van,

alig 10 hónappal a szülés után már tökéletes beach body-ban feszít.

Lohan a görög tengerpartok egyikén, Mykonoson pihent színes fürdőruciban, onnan posztolt nyaralós fényképcsokrot. Párja vele tartott, és

vélhetően az anyja társaságát szorosan igénylő csecsemőjük sem maradt távol a családtól, bár róla fotókat nem közölt a sztár.

Rajongói jó pihenést kívánnak neki, a kommentfolyam pedig tele van az alakját méltató megjegyzésekkel.

Mindenki el van ájulva, mennyire szép és kiegyensúlyozott a színésznő.

Jó látni ezt, néhány éve még botrányaitól, sikertelen elvonókúráitól volt hangos a sajtó, és félő volt, hogy nincs visszaút a lejtőről. Mégis van.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Zimány Linda zaklatója ellen kiadták a nemzetközi elfogatóparancsot
„Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak” - nyilatkozta Zimány Linda, akit egy külföldön élő zaklatott és fenyegetett rendszeresen.

Megosztom
Link másolása

Zimány Linda szerint erőteljesen fel kell lépni a zaklatók ellen, mert nem állapot, ami már a világban folyik. Bárki bárkinek nekimehet, életveszélyesen megfenyegetheti, ahogy vele is tették.

Eddig és ne tovább, a sztár kiáll a zaklatás ellen, legyen szó átlagemberről vagy hírességről.

Zimány a Mokkában adott interjút annak kapcsán, hogy őt is érte már internetes zaklatás, nem is egyszer.

Ahogy a Blikk írja, szerinte egy közszereplőre akkor is kihat a mocskolódás, ha nem olvassa azt el, hiszen mások attól még látják.

Egyik zaklatója ellen egyébként, aki életveszélyesen megfenyegette, nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

Az illető külföldön tartózkodik. Fél évbe telt, mire ez a parancs érvénybe lépett, addig hajtották őt a hatóságok.

"Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak, ugyanis ma már bárkiről, bármikor lehet valótlan állításokat terjeszteni nap mint nap"

- mondta el a riportban. Szeretné azt is, ha lenne egy precedensértékű zaklatással kapcsolatos per Magyarországon.


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe Kourtney Kardashian
A híresség a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Megosztom
Link másolása

A Kardashian-klán ismert tagja, Kourtney Kardashian nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében válaszolt rajongói kérdésekre, melynek során egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a kisbabájáért.

Kardashian leírta, hogy párjával, Travis Barkerrel egy évig próbálkoztak, majd 5 sikertelen kísérlet után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A 24.hu szerint a modell azt is hozzátette, hogy ebben a nehéz időszakban rengeteget imádkozott, és próbált minél egészségesebben élni.

„Tudom, milyen nehéz úgy érezni, mintha nem próbálkoznál, de hinni kell Isten tervében imádkozni, ez nagy erővel bír. Minden jót!”

- írta Kourtney a válaszában.

Kardashian tehát a sokszoros sikertelen lombikprogramok után végül természetes úton sikerült teherbe esnie.

A legidősebb Kardashian-lány és a 48 éves Travis Barker közös gyermeke 2023 novemberében született meg.

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Cinthya Dictator szégyelli, de bevallotta: minden képén van utómunka
Cinthya szerint ez a jelenség a csordaszellem következménye. Ez egy olyan közeg, ahonnan senki nem akar negatív értelemben kilógni.
Fotó: RTL - sassy.hu
2024. május 28.


Megosztom
Link másolása

A Ki vele! stúdiójában vendégeskedett nemrég Cinthya Dictator, és D. Tóth Kriszta kérdéseire válaszolva elárulta, hogy ő is minden posztján utómunkát végez. A híresség bevallotta, hogy ez egy olyan dolog, amit szégyell, de mégsem tud elhagyni.

„Nem az a baj, hogy filtert használok, hanem hogy utómunka van a képeimen. Azért csinálom, mert észrevettem, hogy ha például a TikTokra kiraksz egy videót fogfehérítő filter nélkül, akkor nem az a menő, hogy természetes vagy, hanem az, hogy sárga a fogad. Borzalmas, bántó kommenteket kapok ilyenkor. Egyszer egy ilyen videóra írták, hogy undorító a fogam, igénytelen vagyok"

– mesélte a fotóművész.

Cinthya szerint ez a jelenség a csordaszellem következménye, ahol senki nem akar negatív értelemben kilógni. Hozzátette, hogy az arcára is szokott bőrsimító effektet tenni, de ezt sem viszi túlzásba. „15-25 százalék közötti értéket állítok be, mert az én önbizalmamat is nagyon megtépázta ez az egész social média. Borzasztó rosszul esik, hogy mindig az interneten én vagyok a legcsúnyább, és ezt nagyon sok kommentben visszakapom, hogy mennyire ocsmány vagyok” – osztotta meg a műsorban.

Ez a vallomás is rávilágít arra, hogy még a közismert személyiségek is küzdenek az online tér kihívásaival, és gyakran kénytelenek alkalmazkodni a túlzott elvárásokhoz.

(via 24.hu)

Megosztom
Link másolása