SZTÁR

A beképzeltsége és hisztis természete miatt szakított Nagy Ervinnel Polyák Lilla

A színész bevallotta, hogy elviselhetetlenül viselkedett a főiskolai évek alatt, nem csoda, hogy lapátra tették.

Megosztom
Link másolása

Kevesen tudják, hogy Nagy Ervin és Polyák Lilla annak idején két évig járt. A Színművészeti Főiskolán ugyanis osztálytársak voltak.

A színésznő szakított végül Nagy Ervinnel, de nem csak azért, mert képbe került a későbbi férje, Homonnay Zsolt.

A kapcsolatról most a színész mesélt Peller Mariannának az Utazás a lelked körül című beszélgetős műsorban.

Nagy Ervin bevallotta, hogy a főiskolán mindent elképesztően komolyan vett, elviselhetetlen és beképzelt volt, magával szemben pedig maximalista, még saját magának is magasra tette a lécet, így néha hisztérikusnak tűnhetett. Ma már úgy látja, Polyák Lillának ebből lett elege.

A színésznő később elárulta:

nem arról volt szó, hogy nem szerette, hanem arról, hogy akkoriban nem lehetett Nagy Ervinnel együtt élni.

A színész utólag úgy látja, felnőtté válni, és közben néha hülyének lenni teljesen emberi dolog.

Egyébként akkoriban megviselte, hogy Polyák Lilla elhagyta. 2015-ben a Best magazinnak azt mondta, három évre volt szüksége, hogy összeszedje magát, és kilencre, hogy újból nyitott legyen a szíve egy új szerelemre. Polyák Lilla pedig 2018-ban a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában beszélt arról, hogy nagy szerelem volt az övék, de Nagy Ervinnel nem passzoltak össze.

"Szerintem megöltük volna egymást, ha együtt maradunk. Nagyon szélsőségesek vagyunk mind a ketten, ezt hoztuk ki mindketten a másikból, törtek a tányérok. Talán jobb, hogy így lett, hogy nem Ervin vett feleségül."

Polyák Lilla 2000-ben házasodott össze Homonnay Zsolttal, és 16 év házasság után váltak el. A színésznő 2018 óta a nála jóval fiatalabb Gömöri András Máté felesége, akivel a közelmúltban Kanadába költözött.

Nagy Ervin tíz évig volt Váczi Rozi párja, 2016-ban ők is elváltak, és azóta a színész Borbély Alexandrával alkot egy párt.

Nagy Ervin és Peller Marianna beszélgetése itt hallgatgató meg:

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Ha eddig csak hátulról láttad Hannarózát, Krausz Gábor nem rejtegeti tovább a kislánya arcát
Sokáig csak a kis buksiját mutatták hátulról. Most végre a kamerába mosolyog a gyönyörű kislány!

Megosztom
Link másolása

A tegnapi apák napja soha nem látott fotó-cunamit hozott, még az is büszkén mutatta meg a gyerekét, aki eddig inkább szemérmesen rejtegette a nyilvánosság elől. Így lehetett ezzel Krausz Gábor is, aki ezúttal

egy csodálatos képet posztolt az apaságról, a fotón Hannaróza látható rózsaszín mintás ruhácskában, amint édesapja ölében ül és szeretettel karolja át a biztonságot nyújtó apa nyakát.

Közben mind a ketten ragyogva mosolyognak a kamerába.

A képaláírás nem lett túlcifrázva, Krausz Gábor azt írta, amit érez:

„Apának lenni a világon a legjobb Boldog Apák napját ❤️”.

Hogy a kislány nyilvános szereplése nem volt ellenére Tóth Gabinak, az anyukának sem, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ő maga is írt a kép alá. Nem sokat, de épp eleget.

„Boldog apák napját” - írta a népszerű énekesnő.

Mivel Krausz Gábor nem engedélyezte a kép megosztását, ha te is látni szeretnéd a boldog apa-lánya párost, egy linkkel segítünk. A csodálatos fotót itt tudod megnézni.


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Rémülten állt az anyja mellett Angelina Jolie lánya a vörös szőnyegen, hiába próbálta mosollyal palástolni
A testbeszéde arról árulkodik, hogy riadt és nem érzi jól magát ebben a szituációban.

Megosztom
Link másolása

Régóta foglalkozom testbeszéddel, ezért akaratlanul is észreveszek olyasmit, ami sokaknak nem tűnik fel. Elrejtett érzelmeket, különféle reakciókat, a kapcsolat minőségét két ember között.

Természetesen nem mindig és mindent veszek észre, ez megterhelő is lenne, ám a legtöbbször beigazolódik az, amit érzékelek.

Legutóbb az a videó tűnt fel, amelyen Angelina Jolie látható a lányával. A felvételt Donatella Versace posztolta Instagramon.

A videó a 77. Tony Awards díjátadóján készült, amelyre Angelina Jolie és a Bard Pitt-tel közös 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt is hivatalos volt. Vivienne azért vehetett részt az eseményen, mert az édesanyja által rendezett The Outsiders című filmnek ő volt az egyik produceri asszisztense. (A musical 12 jelölést kapott a Broadway-produkciókban dolgozók elismerésére alapított Tony-díj-átadóra, és 4 díjat meg is szerzett.)

Nem tudtam nem észrevenni Donatella Versace videóján, hogy Vivienne rémülten fogta az édesanyja, Angelina Jolie kezét, láthatóan nem érezte jól magát a szituációban, bár megpróbálta mosollyal leplezni a riadtságát, nyugtalanságát.

Az, hogy ő is el akart-e menni a rendezvényre vagy az anyja propagálta, hogy ott legyen, nem tudni. Az viszont érződik, hogy a lány - akit egyébként nem minden nap látni nyilvános eseményeken - vagy nincsen még hozzászokva a nyilvánossághoz és a médiaérdeklődéshez, vagy nagyon zavarta valami.

A videót az alábbi Instagram posztban láthatjátok, lapozni kell hozzá:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Donatella Versace (@donatella_versace) által megosztott bejegyzés

A felvétel azért került ki Donatella Versace Instájára, mert ők tervezték Angelina Jolie ruháját.

Forrás: Instagram

Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Náray Tamás elképesztő sikere: a spanyol minisztérium megköszönte, hogy odaköltözött
Van, amikor menni kell. És előfordul, hogy ahol végül kikötsz, ott még örülnek is neked.

Megosztom
Link másolása

Náray Tamás különleges tehetségű divattervező volt itthon, de egyszer csak azt érezte, nem maradhat tovább. A 65 éves művész túl volt már azon a koron, amikor az emberek országot szoktak váltani. Ő szerencsére mégis megtette. Azt mondja, nagy volt benne a harag, muszáj volt lépnie. Hogy kijöjjön ebből az állapotból, évekig járt terápiára.

„Nagyon sokat köszönhetek nekik, mind a hármuknak – mondta a pszichológusairól a Heti jégbüfében. Azóta sikert sikerre halmoz íróként és festőként egyaránt. – A teljesítmény fontos volt, a siker nagyon kellett hozzá.

De az is kellett, hogy máshol legyen a fókusz, és egy másik dimenzió ki tudjon előttem nyílni, ahonnan tudom magamat a saját életemben és helyzetemben objektívebben látni.

Ez kellett hozzá.”

Amióta Spanyolországban él, teljesen megváltozott az élete. A festményei itthoni galériákban is keresettek, a regényeit elkapkodják. De ami a legmeglepőbb, új hazájában hatalmas megbecsülésnek örvend:

„Az alicantei kiállításon ott volt a kulturális minisztériumnak a képviselője, és egy nagyon erős mondatot mondott.

Azt mondta, hogy a kulturális bizottság köszönetét is jött kifejezni, és köszönik, hogy Spanyolországot választottam, hogy itt telepedtem le. És hogy a Spanyol Királyság színes művészeti életét gazdagítom a továbbiakban”


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Ez az igazi oka annak, hogy Vilmos és a gyerekek háttal álltak Katalin legújabb családi fotóján
A képet sokan elemezték tegnap óta, egy szakértő azonban elárulta a kép valódi üzenetét.

Megosztom
Link másolása

Katalin apák napi képét, amelyen Vilmos herceg és három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg látható, sokan elemezték tegnap óta, egy szakértő azonban felfedte a kép valódi üzenetét.

A Kensington-palota vasárnap egy új családi fotót tett közzé az X-en és az Instagramon,

amelyen a walesi herceg és a gyerekek a tengerre nézve, háttal a kamerának állnak. A palota azt is elárulta, hogy a képet Katalin a múlt hónapban készítette a norfolki tengerparton.

Ráadásul a kishercegek most először tettek közzé saját üzenetet a család közösségi média fiókjain.

Judi James azt mondta a Mirrornak:

„Háttal állva valójában kerülik a kamerával való kommunikációt. Ez egy intim és szeretetteljes pillanat, amit véletlenül kapott el a fotós, nem pedig egy beállított kép, amin a néző kedvéért pózolnak.”

Tehát a herceg és gyerekei valójában el akarták kerülni azt, hogy az arcukról bármilyen érzelmet le lehessen olvasni a jelenlegi helyzetben. Ne feledjük, a kép egy hónapja készült, akkor még kevésbé lehetett tudni, hogyan reagál a hercegné a kezelésekre.

Az, hogy a gyerekek az apukájukhoz bújnak, azt is mutatja, mekkora szükségük van a biztonságra ebben a válsághelyzetben, de azt is, hogy mindezt a biztonságot Vilmos képes megadni nekik.


Megosztom
Link másolása