SZTÁR

„35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom...” - Visszavonulását tervezi Miklósa Erika

Az opera-énekesnőnek annyira megtetszett a Voice-os mentorálás, hogy most már ebben látja a jövőjét.

Megosztom
Link másolása

Miklósa Erika tavaly már mentorként vett részt az RTL tehetségkutatójában, a The Voice-ban. Ez annyira jól sikerült neki, hogy végül az ő versenyzője nyerte meg a fődíjat, sőt, Erika az itt nyújtott teljesítményéért hazavihette a Televíziós Újságírók Díjátadóján a legjobb zsűrinek járó elismerést is.

Erika ráadásul nagyon élvezte a feladattal járó kihívást, ezért további tervei vannak a tanítással kapcsolatban.

„Egy új szakasz kezdődött az életemben tavaly, a tanítás és a mentorálás felé kacsintottam, de kacsingatok tulajdonképpen már évek óta. Most pedig már kirajzolódni látszik, hogy ez az életutam.

Ha lehet ilyet mondani, az ember egészségesen akar majd egyszer elbúcsúzni a színpadtól, és ez egy nagyon jó jövőkép lehet. Illetve jelen már. A tapasztalatátadás” - mondta el az opera-énekesnő a Borsnak.

„Azt gondolom, hogy fontos, hogy az ember szolgálatára legyen a jövő generációjának. A fiataloké a jövő. És ebben oroszlánrésze van azoknak, nekünk, akik nagyon sok tapasztalatot szereztek. Úgy gondolom, hogy nagyon nagy szükség van ma ránk. Szerintem a fiatalok el vannak bizonytalanodva, kell nekik az útmutatás, az irányba helyezés. Én abszolút ennek a szolgálatában vagyok és leszek” - tette hozzá és szavaiból egyértelműen érezhető az irány.

„Nem búcsúzkodom, de szerintem, ha egészségesen gondolkodik valaki, akkor nem hiszi azt, hogy ő örökké a színpadon fog létezni. Én szeretnék úgy megmaradni a színpadon emlékként, akire jó volt ránézni, akit jó volt hallgatni. És hát... 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom.

Az a vágyam, vagyis úgy látom magam a jövőben, hogy fiatalokkal vagyok körülvéve, dolgozunk, ütjük a vasat... És nagyon tetszik ez a kép!” - vallotta be őszintén Erika.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Kínos pillanat: Meghan Markle rászólt egy nőre, hogy ne pózoljon Harry herceg mellett egy fotózáson
A rém kellemetlen szituációról persze videó is született.

Megosztom
Link másolása

Hiába zajlik az egyik legnagyobb királyi dráma a király és Katalin hercegné rákbetegsége miatt az Egyesült Királyságban, Meghan Markle a tengerentúlon egyszerűen nem tanul, és képtelen őszintén kedvesen viselkedni.

Most például azért hördült fel az internet, mert éppen Wellingtonban mérkőzött meg Harry herceg póló csapata, az ezt követő fotózáson azonban Markle nem viselte jól, mikor egy nő férje mellé próbált állni.

Mivel a herceg csapata győzött, persze Meghan Markle adta át nekik a kupát. Természetesen célirányosan Harry-nek vitte és egy csókkal köszöntötte.

Ezt követően beállt a csapat közepébe, hogy lefotózhassák őket, majd mikor mások is csatlakozni próbáltak, Meghan átvette az irányítást.

Egy nő ugyanis Harry mellé próbált állni, amivel valóban kicsit kitakarta volna a herceget, így feltehetően Markle ezért is akarta átinvitálni a másik oldalra, de az egész inkább csak borzasztó kellemetlen helyzetet eredményezett.

Többen hallották, amint Markle azt kérdezi a nőtől, miközben kényszeredetten mosolyogva mutat maga mellé: „Nem akarsz idejönni?”

Mindeközben valaki más is mondta a hölgynek, hogy: „Gyere ide!” Így lassan leesett neki és elhelyezkedett a hercegné mellett.

Persze, erről rögtön megvolt az emberek véleménye:

„Bizonytalannak tűnik a férjével kapcsolatban. Ezért kapaszkodik folyamatosan belé, és minden nőnek, aki [mellé áll], azt mondja, hogy inkább ne.”

„Meghan irányító személyisége a világ szeme elé tárul. Annyira hiányzik belőle a kegyelem és a nagylelkűség. Beépítette magát Harry csapatának győzelmébe. Megalázó.” - fejtette ki más valaki.

A videót itt lehet megnézni:

@sam01513 Meghan Markle asks woman not to pose next to Prince Harry for Polo prizegiving photo - and lets royal fan stand next to her instead #meghanmarkle#royalfamily#princeharry #harry#polo#prizegiving#royal#woman#TheDuchess#Florida#fyp#viral ♬ original sound - SAM LIVERPOOL

Forrás: PageSix


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Majka szívszorító posztot tett közzé: „Nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam”
A zenész legfrissebb facebook bejegyzését mindenkinek látnia kell.

Megosztom
Link másolása

Megszoktuk, hogy Majoros Péter nem tesz lakatot a szájára, és azt is, hogy végtelenül őszinte. Nem egyszerűen megszoktuk, ezért szeretjük Majkát annyira.

Most egy olyan posztot osztott meg a facebook oldalán, melynek minden szava fontos, és egyike azon nagyon kevés őszinte állásfoglalásnak, mellyel a magyar szórakoztatóiparban találkozhatunk.

Ezt írta a zenész:

„Béke a világban!!

Ha fontos számodra a biztonságos jövő, a béke, és hogy befejeződjön szerte a világon a felesleges öldöklés, csak mutasd meg azoknak az embereknek, akik helyetted döntenek a saját érdekeik érvényesítése miatt.”

A továbbiakban így folytatta:

„Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete és fehér barátaim.

Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék.

A BÉKÉBEN ÉS A SZERETETBEN HISZEK!!!

Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában.

Hiszek magamban és hiszek benned!!

Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!!!

PEACE!!”


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Emlékeztek a megasztáros Pál Tamásra? Van egy 18 éves fia!
Az ő élete más irányba indult, mint a műsor nagy nyerteseié. Hol tart most? TikTok csatornájáról még ez is kiderül.

Megosztom
Link másolása

A elképesztően szép és tiszta hangú énekes a Megasztár után visszatért a színház világához, hogy csodálatos beszédhangját és színészi tehetségét ott kamatoztassa. Ha most meg is lepődsz, rengeteg szinkron kötődik a nevéhez. Többek közt Disney-hercegek, és a Szulejmán egyik szereplője is az ő hangján szólal meg. Ehhez tegyük hozzá, hogy egy szinte felnőtt fiú apukája is egyben.

„A fiam januárban lett 18 éves, és ezt meg is ünnepeltük egy négynapos londoni utazással

- mesélte a Story magazinnak Pál Tamás. - De ő az édesanyjával nőtt fel, én pedig kevés időt töltöttem vele. Így lazább a kapcsolatunk egy szokványos apa-fia viszonynál. Úgy alakult az életem, hogy a rengeteg munka miatt még anyám is alig lát. Tíz éve vagyok a Veres 1 Színháznál, ahol kilenc futó előadásban játszom, napközben szinkronizálok, és emellett

három éve a TikTok csatornámat is építem, ami szintén nagy siker: több mint 300 ezer követőm van.

Ezt a világot a mai napig tanulom, új lehetőségeket, új kihívásokat hoz. Hamarosan 43 éves leszek, és jó valami újjal kísérletezni. Nem vagyok az a típus, aki a babérjain ül.”

És ha már a TikTok csatornánál tartunk, Pál Tamás csatornája nagyon szórakoztató, egymás után szólaltatja meg a többi magyarhangot, még kérni is lehet tőle, hogy ha valakire különösképpen kíváncsi lennél. Ízelítőt mi is adunk belőle:

@tamaspal Három az egyben 😍 #baráthistván #színész #szinkron #magyarhang #páltamás #TomiTok ♬ eredeti hang - Pál Tamás


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
A Rovatból
Nem vitás: az első perctől fogva megvolt a kémia Matthew McConaughey és Kate Hudson között
A színész nemrég egy interjúban beszélt arról, hogyan találkozott először a színésznővel. Nem csoda, hogy első közös filmjük, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt akkora siker lett.
K.O. - sassy.hu
2024. április 14.


Megosztom
Link másolása

Bátran kimondhatjuk, hogy mindenki ismeri a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című, klasszikus romkomot. Még aki nem látta, az is hallott róla, vagy látott belőle részleteket. Aki pedig látta, az tönnyire imádta.

A filmben tökéletesen megmutatják, hány ponton is lehet elrontani egy éppen alakuló kapcsolatot, ráadásul mindezt Matthew McConaughey és Kate Hudson főszereplésével, akik között elképesztően működött a kémia.

A színész nemrég egy interjúban mesélt arról, hogyan találkoztak először Kate-tel és hogy milyen is volt együtt dolgozni a vicces és tehetséges színésznővel.

„Emlékszem, hogy a Paramount területén találkoztunk... és ezek a castingok, különösen a romantikus komédiák esetében, ahol látni akarják a kémiát a két főszereplő között. Látni akaakarják, hogy milyen a kapcsolatuk. Nem a forgatókönyvet olvassuk végig. Nem olvasunk fel sorokat.” - emlékszik vissza a színész.

„Rögtön jól éreztük magunkat együtt, és csak mondtuk. És egymás szavába vágtunk, és rengeteget nevettünk.

Volt egy kis adok-kapok, mintha »Ó, ez egy nehézsúlyú móka lehet!«. És azt hiszem, ezért kaptam meg a szerepet, és aztán ezért működött jól a dolog.” - mondta.

Ez pedig nem vitás, olyannyira nem, hogy később 2008-ban újra összeálltak egy film erejéig, és a Bolondok aranya című kevésbé nagysikerű kaland vígjátékban szerepeltek együtt.

Forrás: Just Jared


Megosztom
Link másolása