SZTÁR

„35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom...” - Visszavonulását tervezi Miklósa Erika

Az opera-énekesnőnek annyira megtetszett a Voice-os mentorálás, hogy most már ebben látja a jövőjét.

Megosztom
Link másolása

Miklósa Erika tavaly már mentorként vett részt az RTL tehetségkutatójában, a The Voice-ban. Ez annyira jól sikerült neki, hogy végül az ő versenyzője nyerte meg a fődíjat, sőt, Erika az itt nyújtott teljesítményéért hazavihette a Televíziós Újságírók Díjátadóján a legjobb zsűrinek járó elismerést is.

Erika ráadásul nagyon élvezte a feladattal járó kihívást, ezért további tervei vannak a tanítással kapcsolatban.

„Egy új szakasz kezdődött az életemben tavaly, a tanítás és a mentorálás felé kacsintottam, de kacsingatok tulajdonképpen már évek óta. Most pedig már kirajzolódni látszik, hogy ez az életutam.

Ha lehet ilyet mondani, az ember egészségesen akar majd egyszer elbúcsúzni a színpadtól, és ez egy nagyon jó jövőkép lehet. Illetve jelen már. A tapasztalatátadás” - mondta el az opera-énekesnő a Borsnak.

„Azt gondolom, hogy fontos, hogy az ember szolgálatára legyen a jövő generációjának. A fiataloké a jövő. És ebben oroszlánrésze van azoknak, nekünk, akik nagyon sok tapasztalatot szereztek. Úgy gondolom, hogy nagyon nagy szükség van ma ránk. Szerintem a fiatalok el vannak bizonytalanodva, kell nekik az útmutatás, az irányba helyezés. Én abszolút ennek a szolgálatában vagyok és leszek” - tette hozzá és szavaiból egyértelműen érezhető az irány.

„Nem búcsúzkodom, de szerintem, ha egészségesen gondolkodik valaki, akkor nem hiszi azt, hogy ő örökké a színpadon fog létezni. Én szeretnék úgy megmaradni a színpadon emlékként, akire jó volt ránézni, akit jó volt hallgatni. És hát... 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom.

Az a vágyam, vagyis úgy látom magam a jövőben, hogy fiatalokkal vagyok körülvéve, dolgozunk, ütjük a vasat... És nagyon tetszik ez a kép!” - vallotta be őszintén Erika.

Via: Blikk


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
6 éves lett Lajos herceg, friss portréját ismét Katalin fotózta
Nagy kérdés volt, hogy Katalin tartja-e a hagyományt, és idén is ő készíti-e el a herceg portréfotóját.

Megosztom
Link másolása

Eddig minden évben Katalin hercegné készítette el a Lajos herceg születésnapi fotóját, ezért aztán most nagy kérdés volt, hogy a rákkal folytatott küzdelem közepette vajon idén is tartja-e majd a hagyományt a hercegné.

Szerencsére Katalin nem okozott csalódást, és délben kikerült Katalin és Vilmos hivatalos Instagram oldalára a legfrissebb Lajos herceget ábrázoló portré.

A leírásból pedig egyértelműen kiderül, hogy bizony ő is készítette a képet.

Lajosnak két testvére van, György és Sarolta, és jelenleg negyedik a trónöröklési sorban.

Via: NLC


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
Több mint 100 ezer követőt vesztett Kim Kardashian a Taylor Swift által kiadott, beszólós dal óta
Úgy látszik, a Swiftik összefogtak és sajátos módon állnak bosszút a valóságshow-sztáron.
K.O. - sassy.hu
2024. április 23.


Megosztom
Link másolása

Ahogy azt mi is megírtuk, pénteken meglepetésszerűen jelent meg Taylor Swift új albuma, amihez hajnal 2-kor még 15 dalt publikált.

Köztük a thanK you aIMee című dalt is, ami szinte egyértelműen Kim Kardashianra utal, hiszen a kiemelt betűkből konkrétan kiolvasható a valóságshow-sztár neve.

És mint kiderült, ez nem marad hatástalan, ugyanis míg múlt hónapban Kimnek 364,3 millió követője volt, addig ez hétfőre 363 millióra csökkent. Úgy tűnik, a Swiftik úgy torolják meg a Taylort ért sérelmeket, ahogy tudják, ez esetben kikövetéssel.

A 43 éves Kardashian egyelőre nem kommentálta az esetet. Egyébként múlt héten még éppen a klasszikus családi nyaralásukat élvezte, ahonnan számtalan - köztük egy vicces fotót is - megosztott az üzletasszonnyá avanzsált valósághow-sztár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Forrás: Page Six


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Catherine Zeta-Jones lánya édesanyja kiköpött mása: a színésznő ruhájában ünnepelte 21. születésnapját Carys
A színésznő 25 évvel ezelőtt viselte a ruhát egy díjátadón, most fiatal nővé cseperedett lánya tündökölt benne.

Megosztom
Link másolása

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lányát. Carys nem rég lett 21 éves, amit fergeteges partival ünnepelt.

Hogy a nagy napot még különlegesebbé tegye, édesanyja egyik ikonikus ruháját öltötte magára, melyet a színésznő 25 évvel ezelőtt viselt.

„A legtökéletesebb 21., amit csak kívánhattam.”

- írta Carys az Instagram posztban, amiben beszámolt a születésnapi buliról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CZD (@carys.douglas) által megosztott bejegyzés

A meseszép csipkével és gyöngyökkel díszített darabot Zeta-Jones 1999-ben viselte az MTV Movie Awardson.

A büszke anyuka is kommentelt a szülinapi képválogatáshoz:

„Megérdemled, édesem”

-írta az 54 éves színésznő.

Carys mellett a sztárpár egy fiú gyermeket is nevel, a 23 éves Dylant.

A lány láthatóan nagyon jó viszonyt ápol szüleivel, akikkel sokszor jelenik meg közösen is a vörös szőnyegen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CZD (@carys.douglas) által megosztott bejegyzés

Elmondása szerint számára ők a legnagyobb inspiráció, igazi példaképek.

Forrás: Daily Mail


Megosztom
Link másolása


SZTÁR
Őszintén vallott nyitott kapcsolatáról a Járai házaspár: szerintük a monogámia beteges elképzelés
Járai Kíra szerint a többi embert az frusztrálja, hogy ők mernek úgy élni, ahogy akarnak.

Megosztom
Link másolása

Bár a Járai házaspár számára ez a legtermészetesebb dolog a világon, sokan mégsem tudják elfogadni, mikor kiderül, hogy ők nyitott házasságban élnek.

Most a Viasat3 Ki vele! című műsorában nyilatkoztak arról, hogy tudnak fenntartani egy nyitott kapcsolatot, milyen előítéletekbe botlanak nap, mint nap és, hogy ennek vajon mi az oka.

„Az emberek többsége retteg attól, hogy kiderül, hogy ő a másik számára nem elég. Mi fölvállaljuk azt, hogy szexuális szabadságban élünk a kapcsolatunkon belül. Lelkileg egyáltalán nem, mert nekem ő a tüdőm, a májam... tehát egy létfontosságú szervem.

Amit csupa nagy betűvel szeretnék mondani, hogy mindenkinek ilyen szerelmet kívánok, mint amilyen nekem a Kíra. Függetlenül attól, hogy voltak átsírt éjszakáink és nehéz pillanataink akkor, amikor ezek a kalandok mélyebbre mentek egyikünknek-másikunknak, de soha, egyetlen pillanatra nem fordult meg a fejünkben, hogy nem együtt szeretnénk megöregedni!”

- mesélte Járai Máté, aki korábban bevallotta, egyszer előfordult, hogy másba is szerelmes lett.

Ennek ellenére kapcsolatuk jól működik és végtelenül boldogok együtt. Úgy látják, hogy sajnos a társadalom még mindig nem képes elfogadni, ha valami a normától eltér. Így ők is gyakran kapják meg a kérdést:

„Miért házasodtak össze, ha úgyis félrelépnek?”

Kíra számára elképzelhetetlen lenne egy olyan kapcsolat, ahol valamelyikük nem élheti meg a teljes szabadságát és az örök hűség esküje korlátozza őket.

„Az embereket frusztrálja az, hogy ha valaki viszont mer úgy élni, ahogy lehet, hogy ők is szeretnének, de nem merik megtenni.”

- nyilatkozta a feleség, aki azt is elmondta, még olyan személy is kritizálta a kapcsolatukat, akiről tudja, hogy háta mögött megcsalja párját.

A Járai házaspár szerint sokkal tisztább, ha nyitottan megbeszélhetik vágyaikat és megélhetik szabadságukat. Viszont azt is tudják, hogy ezzel a nem hétköznapi nézettel könnyen céltáblává válnak a gyűlölködők számára.