SZTÁR

3 csillagjegynek hihetetlenül szerencsés időszaka kezdődik április 19-én!

Szerencse, báj és édes siker a 2024-es Bika havának témája. Elvégre ezt az időszakot a Vénusz uralja!

Megosztom
Link másolása

2024-ben a Bika hava április 19-től, amikor a Nap belép a Bika jegyébe, május 20-ig tart, amikor a Nap az Ikrek jegyébe lép át.

Íme, az a három csillagjegy, akiknek hihetetlen szerencséjük lesz a 2024-es Bika havában:

Kos

Ha a Napjegyed, a Holdjegyed vagy a Vénusz jegyed Kos, akkor a 2024-es Bika hava teljesen fenomenális lesz számodra!

Ha Kos a Nap- vagy Holdjegyed, erőteljesebben fogod érezni ezt a jó szerencsét, különösen a karrieredben

és azokban a helyzetekben, ahol személyes tehetségedet a színpadon mutathatod meg. A Kos jegy szülöttei váratlanul új barátokra tesznek szert, akik támogatják őket a törekvéseikben (még akkor is, ha a kapcsolat csak rövid ideig tart).

A Kosban álló Vénusz megduplázza az önértékelésedet, és vagy megtalálod az igaz szerelmet, vagy elsétálsz a tiszteletlen szerelmi forgatókönyvek elől, így felszabadítod a kozmosz rejtett áldásait.

A Bika-havában a Kos személyiségének finomabb aspektusait is feltárulnak. Sokan felismerik majd a Kosok mélyebb erősségeit. A Kosoknak sürgősen ki kell használniuk ezt az időszakot arra, hogy fejlesszék a csapatmunkához szükséges képességeiket. Hiszen a legjobb vezetők mindig a legjobb csapatjátékosok. Hogyan másképp tudnának a csapat céljaihoz igazodni, és nem a személyes vágyaikra hallgatni?

Bika

Ha a Bika jegyében áll a Napod, a Vénuszod, a Marsod vagy a Jupitered, akkor rendkívül szerencsés leszel a 2024-es Bika havában! A Bika jegyű Vénusz és Mars kifejezetten a szerelemben és a kapcsolatépítésben fog szerencsét hozni, míg

a Bika jegyű Napnak lehetősége van arra, hogy az ingatlanpiacon nagyot kaszáljon, vagy egy kiváló ingatlant vásároljon, ha éppen erre vágyik.

Ha a Jupitered van a Bikában, a szerencséd ebben az időszakban kissé titokzatos lesz, és nem lesznek a külső jelei. A színfalak mögött azonban a dolgok a javadra fognak alakulni.

Csak ne feledd: Az Uránusz és a Jupiter most nagyon közel állnak egymáshoz, így a Bika érzékenységét előbb-utóbb megkérdőjelezik. Még az is előfordulhat, hogy egyik napról a másikra mémként sztárrá válhatsz a közösségi médiában! (A végeredmény így is jó lesz.)

Mivel ez a te évszakod, Bika, arra kérünk, hogy bízz az intuíciódban, és ne hagyd, hogy mások véleménye (vagy a társak nyomása) megváltoztassa a döntéseidet.

Végül bebizonyítod, hogy a rosszmájúaknak nincs igazuk. Tehát haladj előre nyugodtan. Te fogsz uralkodni mindenkin, akár tudják ezt most, akár nem!

Szűz

A 2024-es Bika hava elsöprő győzelmet hoz a Szüzek számára, de nem azonnal. Ha a Holdad vagy a Vénuszod a Szűz jegyében áll, akkor az akadályok még azelőtt elhárulnak az utadból, mielőtt problémássá válnának. Akinek Szűzben a Napja áll, az nem fog ennyi szerencsét megtapasztalni ebben az időszakban.

Azonban a Bika hava sokkal rejtettebb természetű áldásokat hoz neked, mint a Bikának és a Kosnak, ezért

koncentrálj a fontos dolgokra, és tartsd életben a szívedben a bizalmat és meggyőződést, hogy a dolgok jobbra fordulnak. Mindezek mellett abban is biztos lehetsz, hogy te nevetsz utoljára!

Néhány Szűznek olyan szerencséje is lehet, hogy a Bika havának vége felé a karma kiteljesedik, különösen, ha valaki már régóta ártani akart, vagy megpróbálta aláásni a hitelét, miközben tanárként vagy más fontos emberként hatalmat gyakorolt felette.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZTÁR
Péterfy Bori ezúttal Pálmai Annát csókolta meg a színpadon - videóval!
Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő csókokat osztogat a koncertjén.

Megosztom
Link másolása

Már-már hagyománynak számít, hogy Péterfy Bori random választ valakit a közönség soraiból, akinek lenyom egy csókot, de volt már olyan is, hogy egy teljes első sort csókolt végig, férfiakat és nőket egyaránt.

Ezúttal Péterfy Bori a a Csinibaba Táncdalfesztiválon lépett fel, ahol egy dal erejéig csatlakozott hozzá a gyönyörű színésznő, Pálmai Anna is.

Közösen előadott daluk óriási sikert aratott, Bori pedig a dal végeztével ezúttal nem a közönségből választott valakit, hanem Anna ajkára nyomott egy forró csókot.

A dalt és a csókot is vastaps kísérte.

Az esetről természetesen videó is készült, amit Anna meg is osztott Instagram-oldalán, szúrta ki a Ripost.

A videó alatti kommentszekciót persze elárasztották a hozzászólások.

„Anna mindig gyönyörű volt, de most pff Borit meg bárcsak én is lesmárolhatnám, a világ egyik legszexibb nője. A férjem is megértené” - írta valaki.

Via: Index


Megosztom
Link másolása

SZTÁR
A Rovatból
Megható: a színpadról hívta fel egy jó barátja Tompos Kátyát, hogy hallja, mennyien szeretik
Mivel a színésznő kórházban fekszik, nem tudott részt venni a neki szervezett jótékonysági eseményen.
K.O. - sassy.hu
2024. május 29.


Megosztom
Link másolása

Pár hete sokkolta az országot a hír, miszerint egy nagyon ritka típusú rákbetegséggel küzd Tompos Kátya. A színésznőnek olyan kezelésre van szüksége, ami Magyarországon nem elérhető, emiatt is fedte fel betegségét a nyilvánosság előtt.

A kezelés finanszírozására gyűjtést szerveztek, aminek keretében május 25-én rendezték meg a Szeretünk Kátya címet viselő jótékonysági gálát a Szegedi Nemzeti Színházban. Az esemény teljes bevételét Tompos Kátya orvosi kezelésére fordítják.

Mivel a színésznő jelenleg kórházban fekszik, nem tudott személyesen részt venni az alkalmon, egy jó barátja Hrutkai Róbert azonban felhívta a helyszínről telefonon, hogy Kátya hallhassa, mennyien törődnek vele.

„Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki”

- nyilatkozta Hrutka a Metropolnak, aki azt is elárulta, hogy jól sikerült a gyűjtés. És bár pontos összeget nem mondott, állítása szerint az összegyűlt összeg mindenképp reményt ad.

„Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért.”

Korábban a zenész így nyilatkozott a színésznő állapotáról: „Olvas, nem mozoghat annyit, ha valahova elmegy, akkor nagyon elfárad. Úgyhogy erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt.”

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Álomesküvő! A dubaji tengerparton nősült meg Malek Miklós
Az ifjú párt Layne Redman, a Dubai TV ismert bemondója adta össze. Az esküvő részleteiről Malek elárulta, hogy a bevonuló zenét maga szerezte.

HÍREK
Brutális hőség, 52 fok van, nem ajánlják, hogy bárki az utcán sétáljon Pakisztánban
Az utcák el is néptelenedtek, iskolák zártak be. Közben egyre többen kerülnek hőguta miatt kórházba, a helyzetet áramszünetek is súlyosbítják.

SZTÁRVILÁG
Szűcs Nelli kíméletlenül bírálta Udvaros Dorottyát: Jobb, ha a titkok nem kerülnek ki!
Férjével, a szintén nemzetis Trill Zsolttal úgy gondolják, hogy azzal csak „a Nemzeti Színházat tapossák még lejjebb”. Udvaros bejelentése szerinte rossz fényt vetett a színházra.

SZTÁRVILÁG
Falusi Mariann 22 kilót fogyott a gyász alatt: „A halála óta hordom Györgyi nyakláncát”
Az énekesnő pokoli időszakon van túl. Tavaly nemcsak az édesanyját veszítette el, hanem a társát, Lang Györgyit is, akivel harminc éven át elválaszthatatlanok voltak.


SZTÁR
Cindy Crawford legújabb fotóin rá sem lehet ismerni a modellre
22 éves korából posztolt képeket, ahol rövid, már-már fiús hajjal fotózták. Természetesen ez is csodásan állt a szupermodellnek.

Megosztom
Link másolása

Cindy Crawford a '90-es évek egyik legnépszerűbb topmodellje volt, aki a mai napig elképesztő formában van.

A minap azonban érdekes fotókat osztott meg az Instagramján, amelyeket még 1984-ben lőtt róla Barry Elz.

A modell akkor még csak 22 éves volt, és ami talán a legmeglepőbb a képeken, az az, hogy igen rövid, már-már fiús frizurája volt akkor Crawfordnak.

Természetesen a modellnek a rövid haj is csodásan állt, de beszéljenek helyettünk a képek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés

„Visszatekintés a rövid hajas napokra” - írta a képekhez a modell. A kommentszekciót persze ellepték a csodálkozó hozzászólások, mert nem sokan emlékeznek arra, hogy Cindy Crawford valaha is viselt ilyen rövid hajat.

Via: Femina


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZTÁR
A legnagyobb titokban ment férjhez Tápai Szabina szépséges húga, Andrea
Gyönyörű ruhában, csipkés fátyolban mondta ki az igent.

Megosztom
Link másolása

A legnagyobb titokban tartotta meg az esküvőjét Tápai Andrea, Tápai Szabina húga.

A házasságkötés a Pilisben történt.

Tápai Andi Instagramra feltöltött fényképei alapján gyönyörű, hosszú, fehér ruhát viselt és csipkés fátylat.

Vőlegényével, Imrével a hit kapcsolja össze, ugyanabba a keresztény közösségbe jártak, miután Andi megtért, és ott ismerkedtek meg. Már a kapcsolatuk elején érezték, komoly az, ami köztük van.

Palikék Világa by Manna csatornán az Ilyen az élet egyik márciusi adásában Tápai Szabina és Tápai Andi volt a vendég. Boldogan számoltak be az életükben történt változásokról. Andi azt mesélte, nyugalom és kiegyensúlyozottság van az életében.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy eljegyezték, és Andrea elárulta, a jegyesével megállapodtak abban, hogy a házasságkötésig várnak a szexuális együttléttel, a Szentírás szellemében.

Bár korábban vadóc és bulizós volt, ma már igyekszik a Biblia tanításai szerint élni.

Az esküvői fotókat erre a linkre kattintva láthatod.

"Csodálatos volt, egyszerűen gyönyörű! Az összes szerettünk jelen volt, az pedig pozitív értelemben véve félelmetes, hogy az addigi verőfényes napsütésből a szertartás végi fogadalomtételnél elkezdett dörögni az ég, szélvihar söpört át közöttünk, majd a környéken elkezdett szakadni az eső, csak felettünk nem, mintha az Atya közölni akarta volna: Itt vagyok! Ezután pedig újra kiderült az ég, és az egész nap tökéletesre sikerült"

- mondta Tápai Andrea a Borsnak.

Forrás: Bors

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk