SZÍNES

Szerelmi horoszkóp a május 11-12-i hétvégére minden csillagjegy számára

A szerelem hihetetlen meglepetéseket tartogat.

Megosztom
Link másolása

Hétvége van, és itt az ideje megünnepelni ezt egy szerelmi és kapcsolati horoszkóppal. A Hold a Rák édes jegyében áll majd, ami kellemes energiákat hoz hozzánk. Nézzük meg, mi vár ránk ezen a hétvégén!

Szerelmi horoszkóp május 11-12-ére:

Kos

A szerelem belülről fakad. A Rák jegyében álló Hold idején arra törekedj, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek segítenek a komfortzónádban maradni, ne pedig kilépni belőle. Ami a szerelmet és kapcsolatokat illeti, válaszd biztonságot és stabilitást. Próbáld elkerülni azokat a kockázatokat, amiket később megbánhatnál.

Bika

Vannak dolgok, amelyeket jobb átgondolni, mielőtt kimondanánk. A Rák jegyében álló Hold alatt gondosan mérlegeld, mit szeretnél megosztani egy társaddal vagy egy új ismerőssel, akivel randizni szeretnél. Tisztázd magadban a kapcsolatod céljait. Beszéld meg egy baráttal vagy megbízható tanácsadóval. Légy nyitott a véleményekre, de tudd, mit akarsz.

Ikrek

Fejleszd önmagad. Egy szakítás feldolgozása időbe telik, de szakember segítségével meggyorsítható. Ha kapcsolatban élsz, egy párkapcsolati tanácsadóval való beszélgetés csodálatos módja lehet az egészséged és boldogságod javításának a szerelemben.

Rák

Tegyél valami különlegeset magadért. Az ilyesmi nagyszerű eszköz lehet a bizalom és az önbizalom építéséhez egy kapcsolatban. Ha biztos vagy önmagadban, mások cselekedetei nem fognak kibillenteni. A Rák jegyében álló Hold alatt az önvizsgálat kiváló tevékenységek. Olvashatsz könyveket, vagy tölthetsz egy kis időt a jövődön való elmélkedéssel, elképzelheted, hol szeretnél tartani pár év múlva.

Oroszlán

A múlt olykor érzékeny lehet, de szomorú emlékek is keveredhetnek a képbe. Amire szükséged van, az az, hogy lásd: vannak jó és rossz idők, de mind segítenek jobb emberré és társsá válni. Régi szövegesek üzenetek és beszélgetések átnézése, amiket a barátaiddal és partnereddel folytattál, segíthet olyan mintákat felfedezni, amiken dolgoznod lehet. Készíts egy listát, és fogadd meg, hogy dolgozol önmagad fejlesztésén.

 

Szűz

Minden nap a barátságépítésre való. A Rák jegyében álló Hold idején a lakóhelyedhez legközelebbi barátságokra koncentrálj. Jó dolog online barátokkal rendelkezni és lájkokat kapni, amelyek a szimpátia jelei, de még jobb valódi élményeket megosztani másokkal a valós életben. Próbálj kapcsolatokat kialakítani az interneten kívül, a valós világban. Legyenek igazi emlékeid.

Mérleg

A munkád spirituális céllal és gyakorlati elemekkel bírhat. Ne engedd, hogy a munkahelyi flört olyan irányba menjen el a hét végén, amit a partnered elől el kell rejtened. Még ha most kezdtél is randizni, gondold végig, hogy mit érezne a másik, ha ott látná, amiket írtok egymásnak. Igyekezz a legjobb énedet megvalósítani, hogy később ne kelljen aggódnod az esetleges következmények miatt.

Skorpió

Engedd, hogy más is a reflektorfénybe kerüljön. Sok témában jártas vagy már, de lehet, hogy a partnered szeretné megosztani veled, mennyit tanult egy adott dologról. Még ha jól is ismered azt a témát, jó hallgatónak lenni csodálatosan kedves dolog. Másoknak megszólalási lehetőséget biztosítani nagyszerű módja a szereteted kifejezésének.

Nyilas

Kérdezni kell. Valakinek lehet, hogy szüksége van segítségre egy bizonyos területen, de túl büszke ahhoz, hogy ezt elmondja. Ajánld fel a segítségedet, de ha teheted, mutasd meg, hogy szívesen lennél ott vele. Egy kis bátorítás párosulva a nagylelkű természeteddel jó párost alkothat.

Bak

A kapcsolatok kihívást jelenthetnek, de a hétvégén talán azt tapasztalod, hogy a dolgok gyorsan haladnak előre. Engedd le magad, és nézd meg, hogyan bátorítja ez a partneredet is, hogy ő is ugyanezt tegye. Nagyszerű hétvége ez az ígéretek tételére, a kapcsolat megerősítésére. Az is lehet, hogy valakivel online találkozol és szerelembe esel.

Vízöntő

Jó dolgok várnak azokra, akik türelmesek. Szombaton ne ugorj bele egy kapcsolatba sem, amibe inkább lassan szeretnél belemenni. Teszteld a kommunikációtok és személyes interakcióitok egészségét, nézd meg, hogy mindketten ugyanazon az oldalon álltok-e. Legyen kedved sok kérdést feltenni, és vidd el a másikat valami olyan tevékenységet végezni, amiket mindketten élveztek, vagy amely kompromisszumot igényel.

Halak

Nem kell drágának lennie annak, ami megmutatja a romantikus oldaladat. Sétálhattok a parkban, és élvezhetitek együtt a napnyugtát. Vehetsz virágokat egy utcai árustól vagy a piacról. Ha egyedülálló vagy, ne hagyd, hogy a kapcsolati státuszod meghatározza, hogyan éled meg a romantikus szerelmet. Legyél romantikus önmagaddal is. Ez jókedvre deríthet.

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Videóban sírva sajnáltatta magát, milyen nehéz egyedülálló szülőként, de nem is ő neveli a gyerekeit
Csalásért vették őrizetbe, ezért a volt férjénél vannak a gyerekei.

Megosztom
Link másolása

Ne higgy el mindent, amit TikTok videókban látsz! Rengeteg marhaság kerül ki a közösségi oldalra a konteós agymenésektől a használhatatlan recepteken át a kamu családi videókig.

Erre újabb tanulságos példát szolgáltatott az élet.

Pár napja terjedni kezdett egy olyan videó, amin egy fiatal nő sírva tesz-vesz a konyhában, azzal, hogy ilyen egyedülálló anyaként, amikor ő maga készíti saját magának a születésnapi süteményt, azért, hogy a gyerekei boldogok legyenek, amikor felköszöntik.

Bár sokan írták le, hogy ők is egyedülálló szülők, és milyen áldozatokkal jár ez, néhányan gyanút fogtak, mert nem tartották hitelesnek a jelenetet. Volt, aki szerint furcsa, hogy Elizabeth csak azért videózza le magát sírás közben, hogy publikálja a felvételt és nézettséget szerezzen.

Más pedig azt érezte, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel. A kételkedőknek lett igazuk - a jelek szerint.

@morethanelizabeth

Geeze im tired of hurting ♬ suono originale - sophia ★

A DailyMail azt írja, a fenti videóra reagált a nő volt férje is.

A férfi azt mondta, a gyerekeket ő neveli, és övé a teljes felügyeleti jog, vele vannak a gyerekek minden hétköznapon és hétvégén, a szünidőkben osztja meg Elizabeth-tel a gyerekekkel töltött időt. De a nő abból is alig tölt valamit a gyerekeivel, mert mindig jön-megy. A követői úgy dicsérik a nőt az erejéért (mint egyedülálló szülő), hogy Elizabeth igazából nem is főállású anya. A felügyleti jogot állítása szerint azért ő kapta meg, mert Elizabethet őrizetbe vették lopásért és csalásért - ezt a Hillsborough megyei seriff hivatala meg is erősítette.

Elizabeth viszontválaszában azzal vádolta meg a férjét, hogy bántalmazó kapcsolatban éltek, emiatt vált el tőle, és hogy a férje orvos, bármit megtehet, ő meg pénz és egyéb források híján volt, miután elváltak. Kitartott amellett, hogy a gyerekeivel van, ő rendezi a születésnapi zsúrjaikat stb.

A férj tagadja a bántalmazás vádját.

Igazságot ugyan nem tehetünk, kinek van igaza (azért a csalás, lopás vádja és az őrizetbe vétel gyanús jel), de a tanulságot levonhatjuk. Ez még mindig az, amit az elején is mondtunk: nem kell mindent elhinni, amit TikTokon lát az ember.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZÍNES
A Rovatból
Ennek a 3 csillagjegynek nem okoz gondot a partnerük telefonjában szaglászni
Vannak olyan csillagjegyek, amelyek sosem néznék meg a párjuk telefonját. Számukra a magánélet szent, a jelszavak pedig tiszteletben tartandók. És vannak mások.

Megosztom
Link másolása

A legtöbben, ha problémájuk van a kapcsolatban, leülnek és felnőtt módjára megbeszélik. Más csillagjegyek viszont simán elveszik a párjuk telefonját, elbújnak a fürdőszobában, és átböngészik az összes üzenetet. Ezek a csillagjegyek boldogan nyomoznak, főleg ha úgy hiszik, hogy a párjuk hazudik vagy megcsalja őket.

Ha valakinek a partnere gyanúsan viselkedik vagy titkolózik, bizonyos csillagjegyek kételkedni kezdenek a kapcsolat biztonságában, és inkább nyomoznak egy kicsit.

Aztán vannak azok a csillagjegyek, akik csak szórakozásból szeretik átböngészni a párjuk telefonját. Élvezettel görgetnek végig a böngészési előzményeken, hogy megtudják, mit olvasott a párjuk. Ők kíváncsiak és nem félnek átlépni egy határt a szórakozás kedvéért.

Íme, három csillagjegy, akiknél már meg sem lepődünk, ha ilyesmivel találkozunk:

Ikrek

Míg néhány csillagjegy megvárja, hogy a párjuk elaludjon vagy elmenjen zuhanyozni, addig az Ikrek nappal is simán kikapja a másik kezéből a telefont, és hangosan felolvassák az üzeneteket. Ha ez nem jön össze valamiért, akkor kitalálnak egy másik módot, hogy belenézhessenek a telódba.

Ez a gyors észjárású jegy esetleg úgy tesz, mintha az anyukájuknak kellene üzenetet küldenie, vagy azt mondja, hogy egy új alkalmazást töltene le neked, miközben valójában mohón böngészi az üzeneteidet.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így különösen ravaszak, és tudják, hogyan szerezhetik meg az információt szokatlan módokon.

Az Ikrek kíváncsiságából is szeretik átnézni a párjuk telefonját. Számukra ez nem a bizalom hiányából fakad, hanem egyszerűen csak kíváncsiak. Emellett az Ikrek úgy gondolják, hogy ami az övék, az a párjuké is, így nem tartják nagy ügynek, ha megnézik, mi történik a párjuk telefonján.

Skorpió

A Skorpiók egy pillanatig sem haboznak, ha eszükbe jut átnézni a párjuk telefonját. Ez a jegy a Plútó és a Mars uralma alatt áll, ami az átalakulás és a harc bolygója. Ha úgy hiszik, hogy hazudnak nekik vagy játszanak velük, akkor maguk veszik kézbe az ügyet, és megszerzik a szükséges bizonyítékokat, hogy megnyerjék a vitát.

Mint vízjegy, a Skorpiók rendkívül lojálisak barátaikhoz, családjukhoz és párjukhoz, és ugyanezt várják el cserébe. Ha azt látják, hogy a párjuk rejtegeti a telefonját vagy mosolyog az üzeneteken, akkor nyíltan csak viccelődnek vele, de később nyomozni fognak.

Mélyen intuitív jegyként már előre tudják, mit fognak találni, de azért szeretnek megbizonyosodni róla. Amikor a Skorpiók úgy érzik, hogy eljött az idő, ellopják a telefont és átnézik az összes üzenetet.

Ha bizonyítékot találnak hazugságra vagy megcsalásra, az a kapcsolat végét jelenti. A Skorpiók számára a hűtlenség megbocsáthatatlan, és ha egyszer elárulták őket, nincs visszaút.

Bak

A Bakok nem viccelnek a szerelmi életükkel... vagy bármi mással. Mint földjegy, amelyet a komoly Szaturnusz képvisel,

fontosnak tartják a szabályokat, határokat és a hűséget, és nagyon vágynak arra, hogy a párjuk egy hosszú távú kapcsolatban ehhez tartsa magát. Saját magukkal kapcsolatban már kevésbé szigorúak.

Mivel a Bakok értékelik a biztonságot, gyakran gyanakszanak, hogy a párjuk rosszban sántikál. Nem riadnak vissza a nyomozástól – vagy ahogy ők nevezik, „vizsgálódástól” – főleg ha ettől jobban tudnak aludni éjszaka. Ha egy kis furcsaságot is észlelnek, vagy azt képzelik, hogy észleltek, bármit megtesznek, hogy kiderítsék az igazságot.

A Bakok előkapják a párjuk telefonját, amikor azok nem figyelnek, és betörnek, mint egy hacker, a fő rendszerbe. Gyorsan dolgoznak, átnézik a törölt képeket is, régi üzeneteket és internetes előzményeket, és addig nem állnak le, amíg biztosak nem lesznek benne, hogy mindent átvizsgáltak és minden alkalmazást megnyitottak. Ha valami gyanúsat találnak, akkor kérik a párjukat, hogy üljenek le és beszéljék meg a dolgot.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
/div>
Ajánljuk

SZÍNES
Zavarba jöttek a topmodell jelöltek, amikor félmeztelen pasikkal kellett pózolniuk a fotókon
Úgy vihorásztak, a Next Top Model Hungary versenyzői, mint a tinilányok.

Megosztom
Link másolása

Újabb rafkós feladatot kaptak a Next Top Model Hungary versenyzői.

Amikor meglátták, mi az, úgy kezdtek el vihorászni, mint a tinilányok. Zavarba jöttek miatta.

"Amikor elhúzta Nóri a függönyt, és ott álltak a fiúk nem túl sok ruhában, akkor picit meglepődtem"

- mondta egyikük.

"Az első gondolatom az volt, hogy hm..."

- árulta el Jávor Lili.

A lányoknak félmeztelen férfiakkal kellett modellt állniuk. Íme, a videó:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZÍNES
Megvan Magyarország 21 legszebb nője - Közülük kerül ki Hacsi Boglárka utódja
Bemutatták a Miss Word Hungary verseny gyönyörű versenyzőit.

Megosztom
Link másolása

Kiderült, ki az a 21 lány, akik közül kikerül majd 2024-ben Magyarország Szépe a Miss World Hungary versenyen. A döntőt ezúttal is a köztévén lehet majd követni.

A versenyen induló minden jelöltről került ki egy-egy fotó és egy pár soros bemutatkozás a verseny hivatalos Instagram-oldalára,

de annyi azért elmondható, hogy többen bírnak versenytáncos múlttal, több lány is vonzódik az extrémsportokhoz, sokakat érdekel a marketing világa, és szeretnek idegen nyelveken tanulni.

A lányok itt láthatóak egy videón:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss World Hungary (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés

Jelenleg Hacsi Boglárka birtokolja a címet, aki márciusban szállt ringbe a világ legszebb nője címért, de sajnos nem jutott be a top 40-be.

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk