SZÍNES

Heti horoszkóp: Szerencsenapok, új kezdetek és inspiráló lehetőségek várnak!

Kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra a következő hét? Olvasd el heti horoszkópunkat és tudd meg, mely napok lesznek a legkedvezőbbek a szerencse, szerelem és munka terén!

Megosztom
Link másolása

Minden héten új lehetőségek és kihívások várnak ránk, amikor a bolygók és csillagok új pozícióba kerülnek az égbolton.

A 2024. május 14-től 20-ig tartó időszak különösen izgalmasnak ígérkezik minden csillagjegy számára, hiszen számos asztrológiai esemény határozza meg.

A bolygók mozgása nemcsak a hangulatunkat és döntéseinket befolyásolja, hanem a mindennapi élet számos aspektusát is érinti, legyen szó szerelmi életről, karrierről vagy baráti kapcsolatokról. Olvass tovább, hogy megtudd, mi vár rád ezen a héten a csillagok szerint, és hogyan használhatod ki a legjobban az adott energiákat.

Az alábbiakban minden egyes csillagjegy tanácsokat kap, hogy felkészülten és tudatosan navigálhasson a következő napok kihívásai és lehetőségei között.

Heti Horoszkóp 2024. május 14-20 - fedezd fel, mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Legszerencsésebb nap: május 15, szerda

Általános tendenciák: A hét eleje különleges energiát hoz számodra, hiszen Mars, a bolygód, az Oroszlán jegyébe lép, ami fokozza az energiádat és a versenyszellemet. Ez a tökéletes idő arra, hogy új projekteket kezdeményezz, és megmutasd vezetői képességeidet.

Pénzügyek és bőség: Május 16-án Jupiter belép a Bikába, ami hosszú távú anyagi stabilitást és bőséget ígér. Ez a tranzit remek lehetőségeket kínál számodra, hogy megerősítsd pénzügyi helyzetedet és új beruházásokba kezdj.

Szerelmi élet: Ebben az időszakban az őszinteség és a nyíltság kulcsfontosságú lesz. Törekedj a türelmes és figyelmes magatartásra a partnereddel, hogy elkerüld a félreértéseket.

Munka és karrier: Tele leszel energiával, amely extra motivációt ad a munkahelyeden. Ne habozz új projektekbe kezdeni és vállalni a vezetői szerepeket.

Barátságok és társasági élet: A hét folyamán új és váratlan találkozások várhatóak, amelyek felpezsdíthetik a baráti kapcsolataidat. Légy nyitott és barátságos, hiszen könnyedén szert tehetsz új barátokra.

Bika

Legszerencsésebb nap: május 15, szerda

Általános tendenciák: Amikor Jupiter, a bőség bolygója, a te jegyedbe lép május 16-án, hosszú távú anyagi biztonságot és prosperitást hoz számodra.

Pénzügyek és bőség: Ez az időszak ideális arra, hogy új pénzügyi lehetőségeket használj ki és megerősítsd személyes értékeidet.

Szerelmi élet: Vénusz, a szerelem bolygója, a Rák jegyében lesz, ami elősegíti a mély érzelmi kötődéseket. Fontos, hogy fenntartsd a családi és otthoni harmóniát.

Munka és karrier: A Jupiter által hozott stabilitás remek alapot nyújt hosszú távú terveid megvalósítására. Most van itt az ideje, hogy rendezd pénzügyeidet és befektess azokba a projektekbe, amelyek hosszú távon is megtérülnek.

Barátságok és társasági élet: A mély beszélgetések és közös időtöltés lesz most a fókuszban. Fordíts időt arra, hogy megoszd gondolataidat és érzéseidet a barátaiddal.

Ikrek

Legszerencsésebb nap: Május 16, csütörtök

Általános tendenciák: Merkúr, a kommunikáció bolygója, segítségedre lesz új kapcsolatok kialakításában és a meglévők erősítésében. Ez az időszak különösen kedvez a kommunikációnak és kapcsolatteremtésnek.

Szerelmi élet: Nyitottságod segíthet az új ismeretségek kialakításában és a társasági eseményeken való részvétellel a romantikus kapcsolatok elmélyítésében.

Munka és karrier: Aktív és szociális hét vár rád a munkahelyeden. A Merkúr energiái segítenek könnyedén kommunikálni és kapcsolatokat építeni. Használd ki ezt az időszakot az ötleteid és terveid megosztására.

Barátságok és társasági élet: A könnyedség és szórakozás lesznek a fő szempontok. Szervezz közös programokat, élvezd a barátaid társaságát és nyisd meg magadat az új ismeretségek felé.

Rák

Legszerencsésebb nap: Május 17, péntek

Általános tendenciák: A héten az érzelmek és az intuíció előtérbe kerülnek. A családi és otthoni kötelékek erősítése most különösen fontos lesz számodra. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy befelé fordulj és figyelj a belső hangodra.

Szerelmi élet: A Vénusz a Rákban tartózkodása alatt segít a romantikus kapcsolatok elmélyítésében. Légy türelmes és figyelmes a partnereddel, mert ez segíthet erősíteni a köztetek lévő köteléket.

Munka és karrier: Az érzelmi intuícióidra támaszkodva megtalálhatod a helyes útvonalat a munkahelyeden is. Ne félj használni a kreativitásodat a feladatok megoldásában, és tartsd szem előtt az inspiráló otthoni munkakörnyezet előnyeit.

Barátságok és társasági élet: A mély beszélgetések és az érzelmi támogatás főszerepet kapnak a baráti kapcsolataidban. Fordíts időt a barátaidra, hallgasd meg őket, mert ezek az érzelmi kötelékek most különösen fontosak lehetnek.

Oroszlán

Legszerencsésebb nap: Május 18, szombat

Általános tendenciák: A Mars az Oroszlánban növeli az önbizalmadat és energiádat, lehetőséget biztosítva arra, hogy reflektorfénybe kerülj. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy megmutasd a tehetségedet és vezetői képességeidet.

Szerelmi élet: A romantikus kapcsolatokban az őszinteség és nyíltság most különösen fontos lesz. Ne félj kifejezni az érzéseidet és vállalni a kezdeményezést a kapcsolatodban.

Munka és karrier: Készülj fel arra, hogy a munkahelyeden is reflektorfénybe kerülsz. A Mars növeli az önbizalmadat és motivációd, így most van itt az ideje, hogy új projektekbe kezdj és megmutasd vezetői képességeidet.

Barátságok és társasági élet: Légy a társaság lelke! Szervezz közös programokat, és élvezd a barátaid társaságát. Most könnyedén szert tehetsz új barátokra, amennyiben nyitott és barátságos vagy.

Szűz

Legszerencsésebb nap: Május 19, vasárnap

Általános tendenciák: A részletekre való figyelés és a precizitás ezen a héten különösen fontos számodra. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy rendszerezd a dolgaidat és átgondold a jövőbeli terveidet.

Szerelmi élet: A kommunikáció és az érzelmi támogatás most kiemelt jelentőséggel bír a kapcsolatodban. Légy türelmes és megértő a partnereddel, mert ez segíthet megerősíteni a köztetek lévő köteléket.

Munka és karrier: A precizitás és a részletekre való figyelem segítenek, hogy kiemelkedj a munkahelyeden. A hét második felében új lehetőségek és pozitív változások várhatóak, amelyek előmozdíthatják karrieredet.

Barátságok és társasági élet: A türelem és megértés lesznek kulcsfontosságúak a baráti kapcsolataidban. Fordíts időt arra, hogy meghallgasd és támogasd barátaidat, mert az együtt töltött idő most különösen értékes lehet.

Mérleg

Legszerencsésebb nap: Május 15, szerda

Általános tendenciák: A harmónia és kiegyensúlyozottság lesznek a héten a fókuszban. Az együttműködés és diplomácia segítenek a kihívások leküzdésében és az új lehetőségek kiaknázásában.

Szerelmi élet: A romantikus kapcsolatokban a kompromisszumkészség és nyíltság kiemelten fontosak lesznek. Légy rugalmas és kommunikatív, hogy harmonikus kapcsolatot építhess.

Munka és karrier: A héten a munkahelyi harmónia elősegítheti a produktivitást. Az együttműködés és a diplomácia segítenek problémák megoldásában és új projektek elindításában.

Barátságok és társasági élet:A baráti kapcsolatokban az egyensúly és a diplomáciai képességeid juthatnak előtérbe. Szervezz közös programokat, és élvezd a barátaid társaságát, melyek különösen értékesek lehetnek ezekben a napokban.

Skorpió

Legszerencsésebb nap: Május 16, csütörtök

Általános tendenciák: A Pallas aszteroida belépése a Skorpió jegyébe ösztönzést ad a mélyebb kapcsolatok kialakítására és a jövőbeli terveid átgondolására. Használj ki minden lehetőséget a tanulásra.

Szerelmi élet: Légy nyitott az új élményekre és emberekre. Az érzelmi kapcsolataid most különösen intenzívek lehetnek, így a mostani ideális időszak egy új kapcsolat kialakítására.

Munka és karrier: A Pallas aszteroida hatása segít új stratégiákat kidolgozni, és előrelépni a karrieredben. Használd ki ezt az időszakot arra is, hogy erősebb kollégális kapcsolatokat alakíts ki munkahelyeden.

Barátságok és társasági élet: Az érzelmi mélység és a bizalom lesznek a főszereplők. Szánj időt arra, hogy megoszd gondolataidat és érzéseidet a barátaiddal, mert az együtt töltött idő most különösen értékes lesz.

Nyilas

Legszerencsésebb nap: Május 15, szerda

Általános tendenciák: Az utolsó negyedhold az Oroszlánban friss inspirációkat hoz, és lehetőséget ad arra, hogy új projekteket indíts. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy kreatív ötleteidet megvalósítsd.

Szerelmi élet: Légy nyitott az új élményekre és emberekre. Az új kapcsolatok most különösen izgalmasak lehetnek, ezért merülj el a társasági életben, ismerkedj.

Munka és karrier: Az utolsó negyedhold inspiráló energiái új lehetőségeket hozhatnak a munkahelyeden is. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy új projekteket indíts vagy meglévő terveidet új alapokra helyezd és meggyőzd a főnököd.

Barátságok és társasági élet: A kalandvágy és a szórakozás kerül előtérbe. Szervezz közös programokat, és élvezd a barátaid társaságát. Az új ismeretségek most különösen izgalmasak lehetnek.

Bak

Legszerencsésebb nap: Május 15, szerda

Általános tendenciák: A Ceres aszteroida retrográd állomáshelye új utakat nyit meg a szakmai életedben. Használd ki ezt az időszakot a céljaid elérésére és új stratégiák kidolgozására.

Szerelmi élet: Az érzelmi kapcsolatokban a stabilitás és a biztonság most különösen fontos lesz. Légy türelmes és figyelmes a partnered iránt, hogy erősítsd a köteléket.

Munka és karrier: A Ceres aszteroida retrográd állása új lehetőségeket kínál a karriered előmozdítására. Használd ki ezt az időszakot a céljaid elérésére és új tervek kidolgozására.

Barátságok és társasági élet: A stabilitás és biztonság lesznek a főszereplők a baráti kapcsolataidban. Szánj időt arra, hogy meghallgasd és támogasd barátaidat, mert az együtt töltött idő most különösen értékes lehet számodra.

Vízöntő

Legszerencsésebb nap: Május 16, csütörtök

Általános tendenciák: Az Uránusz energiái újító ötleteket hoznak, amelyek segítenek a kreatív projektek megvalósításában. Légy most is nyitott az új lehetőségekre és innovatív megoldásokra.

Szerelmi élet: Új élmények és új emberek várnak, az új kapcsolatok most különösen izgalmasak lehetnek. Használd ki a társasági eseményeket arra, hogy új romantikus lehetőségeket fedezz fel.

Munka és karrier: Az Uránusz energiái újító ötleteket hoznak a munkahelyeden. Ez az időszak kiváló arra, hogy új projekteket indíts, vagy meglévő terveidet új alapokra helyezd.

Barátságok és társasági élet: A könnyedség és szórakozás kerül előtérbe a héten, és ezzel nincs is semmi baj. Szervezzetek közös programokat, és élvezd a barátaid társaságát. Az új ismeretségek most különösen izgalmasak lehetnek.

Halak

Legszerencsésebb nap: Május 17, péntek

Általános tendenciák: Az intuíciód és az érzelmi érzékenységed növekszik, ami segít a belső béke megteremtésében. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy befelé fordulj és hallgass a belső hangodra.

Szerelmi élet: Légy türelmes és megértő a partnereddel. A tiszta és jó szándékú kommunikáció, és az érzelmi támogatás most különösen fontosak lesznek.

Munka és karrier: Az intuíciód és az érzékenységed támogat most a munkahelyeden is. Használd ki ezt a hetet és összpontosíts az érzelmi intelligencián alapuló döntések meghozatalára.

Barátságok és társasági élet: Az érzelmi mélység és a támogatás kerül előtérbe a baráti kapcsolatokban. Szánj időt a barátaidra, és hallgasd meg őket. Az érzelmi támasz most különösen fontos lehet, és egy közös program vagy beszélgetés segíthet elmélyíteni a kapcsolatokat azokkal a barátaiddal is, akikkel ritkán találkozol.

A horoszkóp segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a következő hétből minden területen. Használd ki a csillagok által kínált energiákat, és tartsd szem előtt a szerencsés napokat a lehető legjobb döntések meghozatalához.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
A Rovatból
Videóban sírva sajnáltatta magát, milyen nehéz egyedülálló szülőként, de nem is ő neveli a gyerekeit
Csalásért vették őrizetbe, ezért a volt férjénél vannak a gyerekei.

Megosztom
Link másolása

Ne higgy el mindent, amit TikTok videókban látsz! Rengeteg marhaság kerül ki a közösségi oldalra a konteós agymenésektől a használhatatlan recepteken át a kamu családi videókig.

Erre újabb tanulságos példát szolgáltatott az élet.

Pár napja terjedni kezdett egy olyan videó, amin egy fiatal nő sírva tesz-vesz a konyhában, azzal, hogy ilyen egyedülálló anyaként, amikor ő maga készíti saját magának a születésnapi süteményt, azért, hogy a gyerekei boldogok legyenek, amikor felköszöntik.

Bár sokan írták le, hogy ők is egyedülálló szülők, és milyen áldozatokkal jár ez, néhányan gyanút fogtak, mert nem tartották hitelesnek a jelenetet. Volt, aki szerint furcsa, hogy Elizabeth csak azért videózza le magát sírás közben, hogy publikálja a felvételt és nézettséget szerezzen.

Más pedig azt érezte, hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel. A kételkedőknek lett igazuk - a jelek szerint.

@morethanelizabeth

Geeze im tired of hurting ♬ suono originale - sophia ★

A DailyMail azt írja, a fenti videóra reagált a nő volt férje is.

A férfi azt mondta, a gyerekeket ő neveli, és övé a teljes felügyeleti jog, vele vannak a gyerekek minden hétköznapon és hétvégén, a szünidőkben osztja meg Elizabeth-tel a gyerekekkel töltött időt. De a nő abból is alig tölt valamit a gyerekeivel, mert mindig jön-megy. A követői úgy dicsérik a nőt az erejéért (mint egyedülálló szülő), hogy Elizabeth igazából nem is főállású anya. A felügyleti jogot állítása szerint azért ő kapta meg, mert Elizabethet őrizetbe vették lopásért és csalásért - ezt a Hillsborough megyei seriff hivatala meg is erősítette.

Elizabeth viszontválaszában azzal vádolta meg a férjét, hogy bántalmazó kapcsolatban éltek, emiatt vált el tőle, és hogy a férje orvos, bármit megtehet, ő meg pénz és egyéb források híján volt, miután elváltak. Kitartott amellett, hogy a gyerekeivel van, ő rendezi a születésnapi zsúrjaikat stb.

A férj tagadja a bántalmazás vádját.

Igazságot ugyan nem tehetünk, kinek van igaza (azért a csalás, lopás vádja és az őrizetbe vétel gyanús jel), de a tanulságot levonhatjuk. Ez még mindig az, amit az elején is mondtunk: nem kell mindent elhinni, amit TikTokon lát az ember.

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása

SZÍNES
A Rovatból
Ennek a 3 csillagjegynek nem okoz gondot a partnerük telefonjában szaglászni
Vannak olyan csillagjegyek, amelyek sosem néznék meg a párjuk telefonját. Számukra a magánélet szent, a jelszavak pedig tiszteletben tartandók. És vannak mások.

Megosztom
Link másolása

A legtöbben, ha problémájuk van a kapcsolatban, leülnek és felnőtt módjára megbeszélik. Más csillagjegyek viszont simán elveszik a párjuk telefonját, elbújnak a fürdőszobában, és átböngészik az összes üzenetet. Ezek a csillagjegyek boldogan nyomoznak, főleg ha úgy hiszik, hogy a párjuk hazudik vagy megcsalja őket.

Ha valakinek a partnere gyanúsan viselkedik vagy titkolózik, bizonyos csillagjegyek kételkedni kezdenek a kapcsolat biztonságában, és inkább nyomoznak egy kicsit.

Aztán vannak azok a csillagjegyek, akik csak szórakozásból szeretik átböngészni a párjuk telefonját. Élvezettel görgetnek végig a böngészési előzményeken, hogy megtudják, mit olvasott a párjuk. Ők kíváncsiak és nem félnek átlépni egy határt a szórakozás kedvéért.

Íme, három csillagjegy, akiknél már meg sem lepődünk, ha ilyesmivel találkozunk:

Ikrek

Míg néhány csillagjegy megvárja, hogy a párjuk elaludjon vagy elmenjen zuhanyozni, addig az Ikrek nappal is simán kikapja a másik kezéből a telefont, és hangosan felolvassák az üzeneteket. Ha ez nem jön össze valamiért, akkor kitalálnak egy másik módot, hogy belenézhessenek a telódba.

Ez a gyors észjárású jegy esetleg úgy tesz, mintha az anyukájuknak kellene üzenetet küldenie, vagy azt mondja, hogy egy új alkalmazást töltene le neked, miközben valójában mohón böngészi az üzeneteidet.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, így különösen ravaszak, és tudják, hogyan szerezhetik meg az információt szokatlan módokon.

Az Ikrek kíváncsiságából is szeretik átnézni a párjuk telefonját. Számukra ez nem a bizalom hiányából fakad, hanem egyszerűen csak kíváncsiak. Emellett az Ikrek úgy gondolják, hogy ami az övék, az a párjuké is, így nem tartják nagy ügynek, ha megnézik, mi történik a párjuk telefonján.

Skorpió

A Skorpiók egy pillanatig sem haboznak, ha eszükbe jut átnézni a párjuk telefonját. Ez a jegy a Plútó és a Mars uralma alatt áll, ami az átalakulás és a harc bolygója. Ha úgy hiszik, hogy hazudnak nekik vagy játszanak velük, akkor maguk veszik kézbe az ügyet, és megszerzik a szükséges bizonyítékokat, hogy megnyerjék a vitát.

Mint vízjegy, a Skorpiók rendkívül lojálisak barátaikhoz, családjukhoz és párjukhoz, és ugyanezt várják el cserébe. Ha azt látják, hogy a párjuk rejtegeti a telefonját vagy mosolyog az üzeneteken, akkor nyíltan csak viccelődnek vele, de később nyomozni fognak.

Mélyen intuitív jegyként már előre tudják, mit fognak találni, de azért szeretnek megbizonyosodni róla. Amikor a Skorpiók úgy érzik, hogy eljött az idő, ellopják a telefont és átnézik az összes üzenetet.

Ha bizonyítékot találnak hazugságra vagy megcsalásra, az a kapcsolat végét jelenti. A Skorpiók számára a hűtlenség megbocsáthatatlan, és ha egyszer elárulták őket, nincs visszaút.

Bak

A Bakok nem viccelnek a szerelmi életükkel... vagy bármi mással. Mint földjegy, amelyet a komoly Szaturnusz képvisel,

fontosnak tartják a szabályokat, határokat és a hűséget, és nagyon vágynak arra, hogy a párjuk egy hosszú távú kapcsolatban ehhez tartsa magát. Saját magukkal kapcsolatban már kevésbé szigorúak.

Mivel a Bakok értékelik a biztonságot, gyakran gyanakszanak, hogy a párjuk rosszban sántikál. Nem riadnak vissza a nyomozástól – vagy ahogy ők nevezik, „vizsgálódástól” – főleg ha ettől jobban tudnak aludni éjszaka. Ha egy kis furcsaságot is észlelnek, vagy azt képzelik, hogy észleltek, bármit megtesznek, hogy kiderítsék az igazságot.

A Bakok előkapják a párjuk telefonját, amikor azok nem figyelnek, és betörnek, mint egy hacker, a fő rendszerbe. Gyorsan dolgoznak, átnézik a törölt képeket is, régi üzeneteket és internetes előzményeket, és addig nem állnak le, amíg biztosak nem lesznek benne, hogy mindent átvizsgáltak és minden alkalmazást megnyitottak. Ha valami gyanúsat találnak, akkor kérik a párjukat, hogy üljenek le és beszéljék meg a dolgot.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
HÍREK
Azahriah menedzsere: Megcsináltuk, bazmeg! - Tóth Gergő szerint egyáltalán nem volt biztos, hogy nem lesz bukás a Puskás
Tavaly még le akarták beszélni őket az arénakoncertről. A menedzser úgy érzi, végül megmutatták, hogy nekünk, magyaroknak sem kell szégyenkeznünk.

SZTÁRVILÁG
Álomesküvő! A dubaji tengerparton nősült meg Malek Miklós
Az ifjú párt Layne Redman, a Dubai TV ismert bemondója adta össze. Az esküvő részleteiről Malek elárulta, hogy a bevonuló zenét maga szerezte.

FELFEDEZŐ
A világ leghíresebb sziámi ikrei megválaszolták a kérdést, amin mindenki gondolkozott
A sokak által feltett kérdés az volt, hogy vállalhatnak-e gyereket. Egyikünk viszont most férjhez ment, kérdés hogy a másikuk is tud-e.

HÍREK
840 venezuelai van bejelentve egy 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben, akik szavazhatnak is – a Fidesz szerint az ellenzék csak a menekültek ellen uszít
Tízszer annyi ember van bejelentve, mint ahány férőhely van az intézményben. A Párbeszéd szerint az bőven befolyásolhatja a választás végeredményét is.


SZÍNES
Megvan Magyarország 21 legszebb nője - Közülük kerül ki Hacsi Boglárka utódja
Bemutatták a Miss Word Hungary verseny gyönyörű versenyzőit.

Megosztom
Link másolása

Kiderült, ki az a 21 lány, akik közül kikerül majd 2024-ben Magyarország Szépe a Miss World Hungary versenyen. A döntőt ezúttal is a köztévén lehet majd követni.

A versenyen induló minden jelöltről került ki egy-egy fotó és egy pár soros bemutatkozás a verseny hivatalos Instagram-oldalára,

de annyi azért elmondható, hogy többen bírnak versenytáncos múlttal, több lány is vonzódik az extrémsportokhoz, sokakat érdekel a marketing világa, és szeretnek idegen nyelveken tanulni.

A lányok itt láthatóak egy videón:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss World Hungary (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés

Jelenleg Hacsi Boglárka birtokolja a címet, aki márciusban szállt ringbe a világ legszebb nője címért, de sajnos nem jutott be a top 40-be.

Via: 24.hu


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

SZÍNES
Zavarba jöttek a topmodell jelöltek, amikor félmeztelen pasikkal kellett pózolniuk a fotókon
Úgy vihorásztak, a Next Top Model Hungary versenyzői, mint a tinilányok.

Megosztom
Link másolása

Újabb rafkós feladatot kaptak a Next Top Model Hungary versenyzői.

Amikor meglátták, mi az, úgy kezdtek el vihorászni, mint a tinilányok. Zavarba jöttek miatta.

"Amikor elhúzta Nóri a függönyt, és ott álltak a fiúk nem túl sok ruhában, akkor picit meglepődtem"

- mondta egyikük.

"Az első gondolatom az volt, hogy hm..."

- árulta el Jávor Lili.

A lányoknak félmeztelen férfiakkal kellett modellt állniuk. Íme, a videó:


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk