Ezzel a mindennapos dologgal SOHA ne kerülj kapcsolatba egy étteremben vagy bárban!
Nem szokatlan dolog, ha az ember betér egy elegáns bárba, és az italát feldíszítik, vagy ha egy étteremben valami elég puccosnak tűnő köretet kap a tányérjára.
Egy egészségügyi szakértő azonban elmondja, hogy miért ne fogadjunk el soha egy dolgot a csapostól, amikor megkapjuk az italunkat, pedig valószínűleg mindannyian százszor megtettük már.
Vicky Derosa szerint, aki a TikTok-on osztotta meg tanácsait, mindig kerülni kell a gyümölcsöket.
Odáig ment, hogy azt mondta, „soha nem nyúlna hozzá” citromhoz, amit bárban adtak, és úgy tűnik, ennek jó oka van.
@vicky.derosa Please NEVER touch this at a restaurant! ❤️ #toxins #holistichealth #eatclean #healthprofessionals #healthcoach #disease #germs ♬ original sound - Vicky Derosa
A 410 ezer követőjéhez szólva így fogalmazott: „Egészségügyi szakemberként és olyan emberként, aki több mint 40 éve tanulmányozza a témát, van egy dolog, amihez soha nem nyúlok hozzá egy étteremben.
Tovább magyarázva a dolgot, azt mondta: „A citrusfélék az egyik legpiszkosabb gyümölcsök. Annyi méreganyag van rajtuk!
Még azt is állította, hogy az éttermek hazudhatnak nekünk, amikor azt mondják, hogy a citromjuk „bio”.
A szakértő azt mondta: „Hány étterem vesz egyébként tényleg bio citromot? Nagyon együttérző vagyok, és nagyon kedves... de fogom ezt bevenni”.
A felhasználók a hozzászólásukban teljesen egyetértettek.
Az egyikük azt állította, hogy
Egy másik még azt is elmondta, hogy azért került kórházba, mert szalmonellát kapott, miután egy étteremben evett, és azt állította, hogy az első kérdés, amit a járványügyi központ feltett neki, az volt, hogy „tettek-e citromot [az] italába egy étteremben”.
Szóval itt ez a jó meleg, meg a hosszú hétvége, és ha megkívánod az éjszakai városban a koktélt, ne fogd vissza magad. De a bárpultnál dolgozóknak szólhatsz, hogy ők nyugodtan vegyenek vissza a citrusokból.
Jó hűsölést!