SZÍNES

A 108 éves nő szerint a hosszú élete titka az, hogy kutyái voltak, nem gyerekei

Az idős hölgynek nincsenek rokonai és egy otthonban él, az ápolói viszont nagy meglepetéssel készültek neki a születésnapjára.

Megosztom
Link másolása

Ada Daniel 2015 óta él a derbyshire-i Codnor Park gondozóotthonban, és amikor közeledett a különleges 108. születésnapja, az otthon felhívást tett közzé, amelyben közel 300 üdvözlőlapot gyűjtöttek neki. Az otthon dolgozói ezzel a több száz üdvözlőlappal lepték meg őt a meghitt születésnapi ünnepségen.

Kelly Goucher, az otthont működtető Ashmere tevékenység-koordinátora a LadBible cikkében elmondta:

„Adának nem sok családtagja maradt. Sosem voltak gyerekei, így unokái sincsenek, ezért szerettünk volna minél több üdvözlőlapot szerezni neki. Nagyon tetszik neki, hogy az emberek a kora miatt tudnak róla.”

Kelly úgy döntött, hogy a felhívást egy helyi Facebook-oldalon indítja el, és megdöbbentette, hogy milyen sokan akarták elküldeni jókívánságaikat.

„Másnap reggel 135 üzenetre ébredtem, amelyben az emberek üdvözlőlapokat akartak küldeni”

- mesélte.

Az idősek otthona hasonló felhívást indított Ada 105. születésnapja alkalmából, ami pont a Covid és az a miatti lezárások idejére esett, akkor több mint 200-at kapott.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kőgazdag Aleksandra szerint minél idősebb a férfi, annál jobb, ő akár 80 éves férfival is járna
„Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen” – mondta Aleksandra.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 18.


Megosztom
Link másolása

Még el sem indult a Kőgazdag fiatalok - Rich Kids Hungary című új reality a TV2-n, de a szereplők már most egymás után verik ki a biztosítékot a magyar internetezőknél.

Miután felkerültek különböző közösségi oldalakra a műsor bemutatkozó videói, beindult a szereplők szétcincálása.

Kőgazdag Kata például kijelentette, hogy egy 20 millió alatti autó számára olyan, mintha traktorban ülne. Ráadásul nem hiszik el neki, hogy fiatal, a hozzászólók szerint 40-es nő. A kommentelők tehát ízekre szedték.

Később Kőgazdag Szandi, vagyis Aleksandra borzolta a kedélyeket.

Azt mondta, hogy szilikonmániás, a szilikon olyan számára, mint az oxigén, bármit megcsináltatna magán, már túl van jó pár műtéten, többek közt a vagináját is plasztikáztatta. Kiderült, hogy csak az orrát már ötször műtötték, és az arcán a szeme az egyetlen, ami eredeti és a sajátja.

Alexandra most újabb erős kijelentéssel örvendeztette meg a hozzászólókat. Korábban a Nagy Ő és a Farm VIP játékosa volt, így rutinosnak számít a tévézésben. is Elárulta, hogy a szülei szerb és német származású üzletemberek, jelenleg külföldön élnek, onnan küldenek neki havonta pénzt.

"Hatéves voltam, amikor Magyarországra költöztünk, akkor tanultam meg magyarul. Imádok itt élni"

– mesélte Aleksandra. A 26 éves nő jelenleg kapcsolatban él. Azt is elmondta:

"Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár nyolcvanéves férfivel is szívesen együtt lennék."


Megosztom
Link másolása

SZÍNES
Egy csapos elárulja, milyen trükköt vet be, amikor a vendég erősebb italt kér
Ha valaha dolgoztál már bárban, akkor tudod, hogy az egyik leggyakoribb dolog, amit a vendégek kérnek: több alkohol a pénzükért.

Megosztom
Link másolása

Úgy tűnik, elég gyakori eset, hogy a vendégek erősebb italokat kérnek a csaposoktól - a koktélok készítéséhez használt szabványos mennyiségek ellenére.

Egy amerikai csapos, Ben Smith, aki a @benjispears becenévre hallgat, a TikTok-on osztotta meg 1,5 millió követőjével, hogy pontosan hogyan kezeli ezeket az általános problémát.

A videó azzal kezdődik, hogy egy másik csapost valaki a kamerán kívül tájékoztat:

„A vendégem azt mondta, hogy az epres margaritája nem elég erős. Több alkoholt akarnak bele... Nem, nem akarnak fizetni”

- magyarázta a felszolgáló. Ekkor Ben feltárta a vendéglátóipari titkok páncélszekrényét:

„Szóval tudod, mit kell tenni ebben a helyzetben?” - kezdte.

A másik egy extra adag savanyú szirupot tett az italba, amit Ben egyértelműen helyeselt, de a továbbiakban elmagyarázta az összes többi apróságot, amit hasonló helyzetben rutinszerűen megtesz még ezen felül.

„Először is kicserélném a poharat. A legtöbbször a vendég csak azt akarja, hogy igazat adjunk neki. Szóval kicseréljük a poharat, és ő azt fogja gondolni, hogy ez sokkal jobb.”

„Hadd hozzak még egy lime-ot - folytatja - Adunk neki két lime-ot, hogy igazán érezze, hogy szeretjük.”

Ben ezután bedob egy szép szívószálat, és voilá!

A rövid klip azóta vírusként terjed, már több mint ötmillió megtekintést ért el a platformon, 475.000 kedveléssel és több száz kommenttel azoktól, akik lelkesen osztották meg véleményüket a top tippre.

Sokan viccesnek találták a trükköt, az egyik TikTok-felhasználó pedig azt írta: „Ez konkrétan kevesebb alkoholt tartalmaz, amit kidobtál előzőleg!”.

Egy másik így kommentálta: „Lol rendelnek egy szuper édes koktélt, aztán panaszkodnak, hogy nem érzik a tequilát!”

„Soha nem fogok többé megbízni a csaposban” - árulta el egy újabb, még több nevető emojival.

Más csapos veteránok tovább mentek, és egy újabb, szívószálas trükk néven ismert hekket ajánlottak, ha válogatós vendégekről van szó.

Az egyikük elárulta: „Egyszerűen csak beleöntöm a piát a szívószáljába!”

„Tegyél egy picit a szívószálba - tette hozzá egy másik -, mindig beválik!”


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
A Rovatból
Megőrülnek a kommentelők az anya és lánya videójáért – első pillantásra te sem látod, melyikük az anyuka
Döbbenetes, hogy néz ki a többgyermekes nő, sokan azt hiszik a lányára, hogy ő az idősebb kettejük közül. Mutatjuk a videót!
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 15.


Megosztom
Link másolása

Mindig bóknak számít egy anyának, ha azt mondják, hogy fiatalabbnak néz ki a tényleges koránál.

Ám egy nyolcgyermekes édesanya, Heather esetében még érdekesebb a helyzet.

A nő rendre megdöbbenti az embereket, amikor együtt mutatkozik a 16 éves lányával, mivel sokan azt hiszik, hogy kettejük közül a lánya az idősebb.

A harmincas éveiben járó Heather rendszeresen posztol a közösségi médiában a családjáról különböző videókat. Ezek közül az egyik hatalmas sikert aratott egy videó különösen megragadta az emberek figyelmét.

A nyolcgyermekes nő az első gyermekét még tinédzserként szülte, második gyermeke születésekor 23, a harmadiknál 24 éves volt. 27 évesen hármas ikrei születtek, a hetedik gyermekét 28 évesen hozta világra, nyolcadik gyermekének pedig 30 évesen adott életet.

A TikTok-videón Heather és legidősebb lánya, a 16 éves Jordyn táncol - ebben a videóban árulták el a valódi életkorukat.

A kommentelők közt akadtak, akik azt hitték, hogy testvérek, sőt, egyesek szerint Heather még Jordynnál is fiatalabbnak látszik.

"Azt hittem, hogy az anyukád az ikertestvéred, nem úgy néz ki, mint egy 32 éves, hanem úgy, mint a korodbeliek"

- írta egyikük. Egy másik pedig azt írta:

"A lány idősebbnek néz ki, mint az anyukája".

@forevaheatha Updated dance/age video because Jordyn turned 16 recently and I just turned 32 😳🙈😊 #momanddaughter #adoptionjourney #blendedfamily ♬ original sound - Jazmin


Megosztom
Link másolása


SZÍNES
3+1 úticél Magyarországon, ahova ősszel a legérdemesebb ellátogatnod
Nem kérdés többé, hol töltsd a hétvégét, ha kikapcsolódásra vágysz. Olyan úti célokat ajánlunk, ahol a látvány már önmagában magával fog ragadni. Akkor is, ha programokra nem szeretnél költeni.
Sassy - sassy.hu
2023. szeptember 24.


Megosztom
Link másolása

Bár vége a nyárnak, ez még nem jelenti, hogy a kikapcsolódásról is le kell mondanunk. Ezeken a helyeken mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb programot. És bár az év bármely napján érdemes odalátogatni, egy kellemes napsütötte őszi napon talán még inkább ajánljuk őket.

1. Pécs

Ahogy visszatérnek az egyetemisták, úgy a városba is visszatér az élet és a fiatalos lendület. Az egyetemváros rengeteg szórakozási lehetőséget kínál. Javasoljuk, hogy menj ki a Széchenyi térre és bízd rá magad a város sodrására. Sétálgass a kis utcákban, nézz be az üzletekbe, igyál meg valamit egy hangulatos kávézóban. A kulturális programok kedvelői biztos, nem csalódnak majd, hiszen Pécs rengeteg koncerttel és színházi előadással várja az odalátogatókat. Ha aktívabb kikapcsolódásra vágysz, akkor kirándulj el a tévétoronyhoz.

Képzeld csak el, micsoda kilátás fogad majd a 197 méter magas toronyból.

A város kihagyhatatlan látványossága a Zsolnay Negyed. Igazi tündérmesében fogod érezni magad, mikor meglátod a lemenő őszi nap sugarait megcsillanni a kerámiával borított épületeken.

2. Szeged

Pécshez hasonlóan szintén déli fekvésű város, így tökéletes arra, hogy kiélvezzük a melengető napsugarakat az őszi hideg előtt. Itt sem maradhatnak el a kulturális programok, a Szegedi Nemzeti Színház előadásai mellett a Szegedi Jazz Napok is várja majd az érdeklődőket. Természetesen a kulináris élményekből sincs hiány, a Szögedi Paprikafesztivál a tájegység legfinomabb fogásaival vár mindenkit. Hogy a várost igazán megismerd a legjobb, amit tehetsz, ha a Dóm tér vagy a Dugonics tér környékén sétálgatsz. Ha pedig elfáradtál, pihenj meg a Szegedi Tudományegyetem előtti szökőkútnál. A helyiekkel beszélgetve megismerheted a "szögedies" nyelvjárást is. A naplementéhez pedig nem is találhatsz megfelelőbb helyet, mint a Tisza-parton sétálva. Előre figyelmeztetünk, hogy könnyű szerelembe esni a várossal és mindig visszahúz majd a szíved.

3. Veszprém

A királynék városánál nem is tudnánk szebb őszi úticélt elképzelni. A várnegyedben sétálva úgy érezheted, mintha egy pillanatra megállna az idő. A magasból letekintve pedig gyönyörű kilátás tárul eléd. Az őszi időben a mozgalmas városképet a sárguló levelek színesítik.

De ha azt hinnéd ezt nem lehet fokozni, akkor sétálj fel a Kálvária-dombra. Ülj le egy padra, hagyd, hogy átjárjon a hely nyugalma és körbevegyen a gyönyörű táj.

Viszont, ha valami pörgős programra vágynál inkább, akkor sem kell aggódnod. A város tele van zenével, novemberben itt is megrendezésre kerül a Jazz Fesztivál. Érdemes időben megvenni rá a jegyed, mert nagyon népszerű esemény.

+1 Bakonybél

Ha a városok zajától elvonulva, a természet közelségében töltenéd inkább a szabadidődet, akkor Bakonybélbe neked is el kell látogatnod! A Bakony-hegység szívében található falu az aktív kikapcsolódásra vágyóknak kedvez igazán. Zirc közelében, a Bakony legmagasabb csúcsai közti völgyben terül el. Bakancsot fel és irány a Kőris-hegy, ami a maga 709 méterével a legmagasabb. De ha ez még nem lenne elég, a hegytetőre érve ott a Vajda Péter kilátó, ahonnan szinte teljes körképet kaphatsz a környékről. Látható innen a Balaton, de tiszta időben még az osztrák hegycsúcsok is.

Magyarország tele van gyönyörű helyekkel, amiket ősszel sem érdemes kihagyni. Pipáld ki őket te is a bakancslistádról!


Megosztom
Link másolása