Connect with us

“Ő és én. Egy nap mindennek értelme lesz” – Shane Tusup és Szabó Zsófi hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat

CELEBRITY

“Ő és én. Egy nap mindennek értelme lesz” – Shane Tusup és Szabó Zsófi hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat

Eleinte nem volt minden zökkenőmentes, az úszóedzőnek ugyanis még volt lezáratlan szívügye.


Szabó Zsófi és Shane Tusup most először álltak ki a nyilvánosság elé, hogy felvállalják kapcsolatukat. Nehéz volt az indulás, de mára zökkenőmentes lett köztük minden.

A két híresség kapcsolatáról a Blikk írt először. Az úszóedző egy egész éjszakát eltöltött a válófélben lévő műsorvezetőnél, majd egy nyilvános helyen is lefotózták őket, utána döntöttek úgy, kiállnak a nyilvánosság elé. A Best Magazinnak beszéltek érzéseikről.

„Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat.”

– mondta a lapnak Zsófi.

Már hónapok óta együtt vannak. A közös címlapfotó mellé Shane ezt írta az Instagramján: “Ő és én. Egy nap mindennek értelme lesz, és rájössz, hogy minden okkal történt.”

Arról is szó esett, miért most álltak ki a nyilvánosság elé. „Nagyon nehéz és zavaró, hogy mindenhova fotósok követnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy kiállunk, megmutatjuk magunkat, és most először először beszélünk a szerelmünkről. Annak reményében, hogy ezután hétköznapibb párként élhetünk.” – mondta a műsorvezető.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel