Connect with us

Puskás Petit megviselték az őt ért támadások – kritikusok céltáblájává vált

CELEBRITY

Puskás Petit megviselték az őt ért támadások – kritikusok céltáblájává vált

Puzsér Róbert páros lábbal szállt bele, Peti pedig Instagramon tett közzé erről egy elgondolkodtató posztot.


Bakáts Tibor és Puzsér Róbert szavai nem estek jól Puskás Petinek, de megköszönte, hogy sokan mégis kiálltak ellene.

Nemrég a Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor azt mondta a Partizánnak adott interjúban, hogy az évekkel ezelőtt a műsorban induló Puskás Petinek nem volt személyisége, és sajnálja, hogy egy ilyen televíziós figura lett belőle, akit egyebek között az X-Faktor mentoraként is látható volt.

Puskás erre a következő szavakkal reagált: “Bár meglepett kijelentésed, de azért az elmúlt tizenöt évben arra már rájöttem, hogy mi nem sok mindenben hasonlítunk egymásra. Én vegán vagyok , te pedig túlságosan szereted a szalámit”. Ezzel utalt Bakáts Tibor régi, szalámilopási ügyére.

Nem sokkal később Puzsér Róbert is beszállt a ringbe, többek közt ezzel reagált arra, hogy Puskás Peti visszavágott Bakáts Tibornak:

“Meggyőződésem, hogy Puskás Petiért sem érdemes felelősséget vállalnia – tudomásul kéne vennie, hogy egyesek annyira tartalmatlanul, s olyan elvtelenül óhajtják a nyilvánosságot és a sikert, hogy minden létezőn átrágják magukat, akár az Alienből szivárgó sav. Puskás Peti büszkén demonstrált üressége a kommersz behízelgés elemi erejével hatott a kereskedelmi mainstream plázasterilitású közegében, s az érvénytelenségi licitet diktáló bulvárszcénában senki nem akadt, aki ellen bírt volna állni neki. Úgy vélem tehát, hogy Bakács Tibor szerepe Puskás Peti karrierjében nagyon is korlátozott volt: ez a gátlástalanul nyomuló kölyök az évtizedek óta híguló kulturális térben egyszerűen sikerre volt ítélve, hisz tényleg nem volt körvonalazható karaktere, s máig nem utal semmilyen jel arra, hogy bármiféle személyiségkezdemény benne szárba szökött volna.”

Majka Kiállt Peti mellett, és Puzsérnak szóló válaszában azt kérdezte: “Neked mi is a munkád pontosan?”

Peti most az online csörtékre válaszolva tett közzé egy elgondolkodtató bejegyzést:

“Sokat gondolkoztam a napokban-hetekben, hogy vajon mit vétettem, hogy gy idősebb generáció megmondóembereinek célpontjává váltam,

de ami talán fontosabb: szeretném megköszönni azt a rengeteg kedves gesztust, amit kaptam személyesen vagy üzenetben a családomtól, a barátaimtól, a kollégáimtól és tőletek… hogy voltak, akik időt szántak arra, hogy nyilvánosan kifejezzék szeretetüket irántam, úgyhogy ezúton is köszönöm a feleségemnek, Alex és Majka barátomnak, régi cimboráimnak és ismeretlen ismerőseimnek, hogy úgy érezték, a betyárbecsületük azt kívánja, hogy helyettem is megszólaljanak, még ha egy online térben zajló konfliktusba is keverednek ezáltal.

Sok kéretlen feszültséget okozott ez számomra, de még több megható visszajelzést kaptam, amiért tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek!”

Fotó forrása: YouTube képernyőkép

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel