Connect with us

Ő Chris Evans legnagyobb szerelme

CELEBRITY

Ő Chris Evans legnagyobb szerelme

Szelfit is készített vele, nagyon cukik.


Négy évvel ezelőtt találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlanok. Az Amerika Kapitány, a Tőrbe ejtve és a Bosszúállók számos filmjének negyven éves sztárja vállaltan teljesen odavan boxer-keverék kutyájáért, Dodgerért, akivel legutóbb egy édes, közös szelfit is posztolt az Instagramra.
A világ egyik legsármosabb férfisztárja még mindig keresi az igazit – régebben Jessica Biellel is járt -, addig “élete szerelme” Dodger, akit 2017-ben, A tehetség című film forgatásakor fogadott örökbe.

A sztár és a kutya között olyan nagy a ragaszkodás, hogy Evans saját bevallása szerint kifejezetten azért regisztrált 2020 tavaszán az Instára, hogy a kutyája képeit feltehesse, annyi fotója van róla.

Posztolgatja is a közös, Dodger-Chris fotókat rendesen, már több, mint 13 millió követőjük van. A színész nem is titkolja rajongását. “Dodger még mindig olyan, mint egy nagy kölyök, tele van élettel, örömmel, játékossággal. Imádja a többit kutyát, a gyerekeket, egyszerűen lételeme a szeretet” – nyilatkozta kedvencéről.

People

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel