Connect with us

Nyögés, lihegés, csúnya beszéd – mit szeretnek a legjobban hallani a pasik és a nők szex közben

Kép: Pixabay

LOVE

Nyögés, lihegés, csúnya beszéd – mit szeretnek a legjobban hallani a pasik és a nők szex közben

Szexológusok állították össze a listát, felmérések alapján. Ezek a hangok a legszexibbek.


Bizony, létezik egy lista arról, mit szeretnek a pasik és a nők hallani a leginkább szeretkezés közben. Nem mintha olyan könnyű lenne ezeket a hangokat befolyásolni, főleg, ha nagyon benne vagytok a témában, de azért érdekes tudni, kinek, milyen hang, mit jelent.

1. Nyögés

Az abszolút listavezető. A felmérések szerint a férfiak 90 százaléka totálisan, észvesztően szexinek találja, ha egy nő nyög szerelmeskedés közben. Nekik ez a legfontosabb jele annak, hogy a partnerük élvezi a szexet.

2. “Csúnya” beszéd

Vagyis szexuális töltetű, “illetlen” szavak suttogása. A pasik 76 százaléka szerint ez ultraszexi. A nők ennél visszafogottabbak, de ők is 73 százalékban azt mondták, élvezik szex közben az ilyesmit. Szóval – hajrá!

3. Lihegés

Érdekes, a pasiknál elég népszerű (60 %), a nőknél nem annyira (46 %). Akik nem szeretik, azok arra hivatkoztak, hogy ez a hang leginkább a horrorfilmek menekülő áldozataira emlékezteti őket.

4. Sikítás

Megosztó a dolog. A pasik fele szereti, a felének túl sok. A nőknek viszont csak 36 százaléka tartotta szexinek, ha a partnerük sikítozik szex közben. Mondjuk, nem csodáljuk.

5. Trágár szavak

Ez már korántsem olyan népszerű, mint a már említett enyhébb verzió. A nyílt trágárságot a férfiaknak csak 38 százaléka kedveli, ez a nőknél még kevesebb, 21 százalék.

6. Nyöszörgés

Nem tudjuk, ki csinálja egyáltalán, de nem nagyon jön be: a pasiknak mindössze 18 százaléka kedveli.

7. Csend

Hát…nem jön be. A férfiaknak mindössze 8 százaléka mondta, hogy ezt szereti, a nőknek is csak 13 százaléka. Általában azt mondják, ha a partnerük végig csendben van, az számukra kudarc. Mintha egyáltalán nem élvezné.

BUSTLE

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel