Connect with us

Nagyon egyedi – ilyen lesz Meghan és Harry bébijének gyerekszobája

CELEBRITY

Nagyon egyedi – ilyen lesz Meghan és Harry bébijének gyerekszobája

Áprilisban jön a hercegi utód, de Meghan már most olyan tudatosan tervezteti meg a babaszobát, hogy csak ámulunk.


Három millió font, azaz több, mint egymilliárd forint. Ennyiért újítják fel Meghan hercegné és férje, Harry új otthonát, a Frogmore udvarházat (lenti kép) Londontól mintegy negyven kilométerre, Windsorban.

A minden kényelemmel ellátott ház ékessége minden bizonnyal a babaszoba lesz. Áprilisban jön az új királyi bébi, és anyja már most egy olyan életre készíti fel, amelyhez a brit királyiak aligha szoktak hozzá. Leszerződtette Vicky Charles sztár-lakberendezőt a babaszoba megtervezésére.

A babaszoba kizárólag úgynevezett vegán falfestékkel – tehát tej vagy méhviasz, illetve bármilyen, állatkísérletek során kifejlesztett adalékanyag nélküli festék – engedi kifesteni a szobát. Meghan ugyanis nagy állatbarát és környezetvédő.

A festék, amit választott, eukaliptuszolaj alapú, ami állítólag segíti a baba kreativitását és fejlődését. Az is kiderült, hogy a szoba teljesen “nem-semleges” lesz, tehát se nem fiús, se nem lányos, a szürke és a fehér árnyalatai dominálják majd.

Meghan egyébként ettől a héttől már teljesen vegetáriánus diétát tart, és állítólag Harry herceget is rávette, hogy jelentősen fogja vissza a húsfogyasztását.

Daily Mail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel