LOVE
A Rovatból

„Soha nem járok kollégával” – Margot Robbie titkos szabálya, ha randizásról van szó

Ha randizásról van szó, mindenkinek megvan a maga íratlan szabálya, némelyek egy egész listát írnak, mások megelégednek egyetlen eggyel is. Ahogy Margot Robbie tette.

Megosztom
Link másolása

Bár Margot Robbie színésznő most Tom Ackerley producer felesége (képünkön is látszik, mennyire odavannak egymásért), szingliként volt egy nagyon szigorú szabálya, amitől nem volt hajlandó eltérni.

Ahogy minden híresség esetében, az emberek az ő magánéletének fordulatait is kiemelten követték. Többször is kapcsolatba hozták Leonardo DiCaprióval vagy épp Alexander Skarsgårddal, mikor kivel játszott éppen egy moziban. Most azt állítja, ezek csak pletykák voltak

„Amikor híres vagy, és a rajongók ilyen intenzíven érdeklődnek a szerelmi életed iránt, az durván befolyásolja a randizási szabályaidat. Úgyhogy én azt a döntést hoztam, hogy soha nem járok kollégával.

Nem azért, mintha utálnám a színészeket, nem ez a helyzet. Ha egyikőtök híres, már az elég nagy teher egy kapcsolatban. Ha mindketten azok vagytok, az dupla akkora teher. Ritkán működik és én ezt el akartam kerülni.”

A módszer bevált, mert az évek során a színésznőnek sikerült megtartania magának a magánéletét.

Robbie azt is hozzátette, hogy ő egyébként „hivatalosan is lekerült a placcról”.

2016-ban egy csendes szertartás keretében összekötötte az életét Tom Ackerley-vel, aki olyan filmek producere volt, mint az Ígéretes fiatal nő.

Érdekessége a kapcsolatuknak, hogy 2014-ben lakótársak voltak Londonban, és nagyon jó barátok lettek. Robbie így mesélte erről:

„Olyan sokáig voltunk barátok. Mindig is szerelmes voltam belé, de azt gondoltam: Ó, ő sosem fog viszontszeretni. Ne tedd tönkre ezt a barátságot, Margot. Ne légy hülye, és ne mondd meg neki, hogy tetszik neked”.

Sokáig megpróbálták titokban tartani a kapcsolatukat, mert eleinte nem vették túl komolyan.

„Én voltam a legeltökéltebb szingli csaj a világon - idézte tőle a Ladbible. - A kapcsolatok gondolatától is hánynom kellett. Csakhogy ez a dolog elindult, és Tom bekúszott a gondolataim közé. És amikor végül megtörtént, úgy voltam vele, hogy mennyire természetes már, hogy együtt vagyunk. Olyan sok értelme van, mint eddig még soha semminek az életemben".


Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


LOVE
„48 éves vagyok, és a 29 éves férfiak a legjobb szeretők – elmondom, miért”
A nő a nála idősebb exét már unta, a nála fiatalabb párjával viszont teljes volt az összhang.
Sassy - sassy.hu
2023. március 15.


Megosztom
Link másolása

Az életkor nem számít - egyre többször halljuk ezt.

Madonnának egészen biztosan sokat jelent a fenti megállapítás, hiszen nemrég mutatta meg új, 35 évvel fiatalabb pasiját. Bizarr fotót osztott meg magáról, és a 29 éves bokszoló Josh Popperről, aki a 64 éves énekesnő mellett annak korábbi, hasonló korú fiúját váltotta le.

És nem Madonna az egyetlen híresség, aki a sokkal fiatalabb férfiakat részesíti előnyben. Jennifer Coolidge színésznő, vagyis "Stifler mamája" is mesélt már a szexkalandjairól, és arról, hogy a fiatalabb férfiakat szereti. egy fiatalabbal való szexuális együttlétre utalva "a legjobbnak nevezte, akivel valaha is voltam".

A 76 éves Cher pedig néhány hónapja a 37 éves Alexander Edwards-szal randizik.

Ez felvet egy fontos kérdést: a fiatalabb férfiak mindenben eleget tesznek az elvárásoknak? Minden téren megfelelőek egy náluk évtizedekkel idősebb nő számára?

A The Sun nevű brit bulvármagazinnak pár nő elmondta, mi ezzel a helyzet, és hogyan gondolkodik a korkülönbségről.

„48 éves vagyok, és a 29 éves férfiak a legjobb szeretők - nagyszerűek, remek az állóképességük és mindig új dolgokat próbálnak ki”

- mondta egyikük, Donna Lambert.

Szerinte a 29 éves férfiak a legjobbak az ágyban. Azt is elmondta, hogy amikor 43 éves volt, egy 17 évig tartó kapcsolat után összejött egy 29 éves férfival, és 4 évig voltak együtt. A nála néhány évvel idősebb exével azért szakítottak, mert elmondása szerint már unalmas volt a kapcsolat. A nála 14 évvel fiatalabb párja udvarolt neki, figyelmes volt, virágot vett, a kapcsolatuk nagyon jó volt. A férfi szüleivel is találkozott, akik kedvesek voltak vele, a baráti köre pedig befogadta Deant, és megszerették.

„Dean mellett egyáltalán nem éreztem a köztünk lévő korkülönbséget. Érzelmileg és szexuálisan egy szinten voltunk, egyenrangú partnerkapcsolat volt.”

Azt is elmondta, hogy soha nem érezte magát öregnek a férfi mellett, sőt. Az ágyban pedig jól érezték magukat együtt, ott ő volt, aki tanítani tudta a férfit.

Egyetlen dologban nem értettek egyet: a férfi gyereket akart, ő pedig már nem. Végül barátsággal váltak el egymástól.

Fotó: YouTube printscreen


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
LOVE
Titkolta a párkapcsolatát Erdélyi Mónika – elárulta, miért
„Nem célom egyedül maradni” – mondja a műsorvezető, aki elmondása szerint remekül boldogul egyedülálló anyaként.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Erdélyi Mónika a Meglepetés magazinnak adott interjút, amiben beszélt arról, hogy mostanában egyedül neveli kisebbik gyermekét, a 15 éves Mollit, és a házimunkák mellett már jut ideje arra is, hogy újabb területeken próbálja ki magát.

Az ismert tévés elmondta, hogy a YouTube-csatornáját is együtt csinálják a lányával, szeretnek világot járni, legutóbb Londonban és az Egyesült Államban jártak.

A műsorvezető beszélt arról is, hogy a magánéletének nagy részét próbálja elrejteni a nyilvánosság elől.

A legutóbbi kapcsolatát is inkább eltitkolta. Azért nem hozta nyilvánosságra, hogy kivel járt, mert félt a korábban tapasztalt kritikáktól.

„Most sokat vagyok Mollival, de tudom, hogy hamarosan eljön az a korszak, amikor ő a barátnőivel szeretne több időt tölteni. Nem célom egyedül maradni” – tette hozzá.

Forrás: Blikk


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

LOVE
11 dolog, amit a pasik nem mondanak el a nőnek, akit szeretnek – és amiről azt kívánják, bárcsak már tudnád
A férfiak működése és gondolkodásmódja jelentősen eltér a nőkétől, de segítünk, hogy kicsit alaposabban megismerd őket!

Megosztom
Link másolása

Az egyik legmélyebb emberi szükségletünk, hogy egy másik ember ismerjen és szeressen minket. Amikor egy férfi úgy érzi, hogy ismered és megérted, akkor szeretve érzi magát - és végső soron ez az, amire a férfiak vágynak a kapcsolatukban.

A párok azonban gyakran feltételezik, hogy már mindent tudnak egymásról. Különösen a nők. Pedig sokszor rengeteg minden marad kimondatlanul és beszélgetések nélkül a kapcsolat állóvízbe kerül vagy ami rosszabb, a végéhez ér.

Tényleg meglepő, mennyi mindent nem tudnak a férfiak és a nők egymásról, mert soha nem kérdezték meg őket egymástól. Ami még inkább meglepő, az az, hogy mennyire kíváncsiak tudunk lenni, ha egyszer elkezdünk kérdezősködni.

De még azután is, hogy kezdeményezően mélyreható kérdéseket teszünk fel, amelyek segítségével többet tudhatunk barátunk vagy férjünk igényeiről, mégis vannak olyan dolgok, amelyeket a legtöbb férfi egyszerűen nem ismer be - függetlenül attól, hogy mennyire nyitott, szerelmes vagy érzi magát biztonságban.

Íme 11 dolog, amit a pasik nem mondanak el a nőnek, akit szeretnek - és amit bárcsak már tudnál:

1. Ők is érzékenyek.

A férfiak sokkal érzékenyebbek, mint amennyire mutatják.

2. Ugyanúgy szeretik a bókokat, mint te.

A férfiak különösen szeretik, ha megdicsérik a külsejüket.

3. Büszkék arra, hogy képesek gondoskodni rólad.

A férfiak azzal mutatják ki a szeretetüket, hogy elmennek dolgozni és gondoskodnak a családjukról.

4. Ki akarják elégíteni a szexuális igényeidet.

A férfiak mélyen törődnek azzal, hogy a partnerük szexuálisan elégedett legyen.

5. Nem szeretik, ha más férfiakhoz hasonlítják őket.

A férfiak nem szeretik, ha a partnerük összehasonlítja őket más nők férjeivel, különösen anyagi viszonylatban.

6. Élvezik az „ismeretlenséget” a kapcsolatokban.

A férfiak szeretik, ha a partnerük fenntart egy kis titokzatosságot, spontaneitást és kiszámíthatatlanságot.

7. Sebezhetőnek lenni nehéz.

A férfiak azt szeretnék, ha a nők megértenék, hogy a sebezhetőség nehéz számukra. Ebben a társadalomban a férfiakat sztoicizmusra, keménységre és versenyképességre kondicionálják. A megnyílás nagy kihívást jelent.

8. Másképp látják a világot, mint te.

A férfiak hierarchikus struktúrákban látják a világot.

9. Irányításra vannak kódolva.

A férfiak herkulesi erőfeszítéseket tesznek, hogy alkalmazkodjanak egalitárius társadalmunkhoz. Számukra nagy feladat, hogy kevésbé legyenek dominánsak.

10. Valódi küzdelmeket vívnak.

A férfiak azt szeretnék, ha a nők megértenék, hogy a fiúk élete nem könnyű. Az átmenet rítusai eltérnek a nők tapasztalataitól, és kockázatvállalással, versengéssel, fizikai agresszió kezelésével, csúcsra pörgetéssel, stb. járnak. A neveltetésük és a kulturális normák alakították őket.

11. Az agyuk másképp működik, mint a nőké.

A férfiak általában inkább szekvenciálisan és lineárisan gondolkodnak és cselekszenek, ami miatt kevésbé képesek a multitaskingra (egyszerre több mindent csinálni).

Forrás: YourTango

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

LOVE
Menyasszonyi ruhában ment az exe esküvőjére – az ara kiborult
Ez ráadásul az a ruha volt, amiben a vőlegényhez akart hozzámenni. Tény, hogy a menyasszony kérése volt, hogy mindenki a legszebb ruhájában jöjjön, de erre azért nem számított. Jogos a felháborodása? Az internet megosztott a kérdésben.

Megosztom
Link másolása

A Redditen osztotta meg egy nő a történetét, ami megosztotta a kommentelőket is – írja a YourTango.

A nő álma ugyanis az volt, hogy minél inkább egy bálhoz hasonlítsa az esküvője, ezért azt kérte a meghívottaktól, hogy a lehető legcsinosabb ruhájukat vegyék fel – akár a saját egykori menyasszonyi ruhájukat. A vendégek között volt a férje exe, akit "Kate-ként" említ. Kata és a férfi még nagyon fiatalon jártak, és csak pár hónapig voltak jegyesek. Kate ráadásul már férjhez is ment azóta.

A menyasszony megdöbbenésére viszont

Kate nem azt a menyasszonyi ruhát vette fel, amiben férjhez ment, hanem azt, amit az első, meg nem valósult esküvőjére csináltatott.

Igaz, az jobban megfelelt az elvárásnak, jóval csinosabb volt, de ettől függetlenül a vőlegény is szóvá tette Kate-nek a dolgot. Kate annyit felelt, hogy ennél szebb ruhája nincsen, úgyhogy nincs joga az újdonsült feleségnek felháborodni.

A menyasszony a Redditen tette fel a kérdést, hogy jogos-e a felháborodása, tényleg Kate-nek kellett volna legalább előzetesen az áldását kérnie a dologra.

Volt, aki szerint ez aljas lépés volt Kate részéről.

„Biztosan azt akarta megmutatni a vőlegénynek, hogy miről marad le. Szerintem a férfinak inkább hálásnak kellene lennie azért, amiért végül nem őt vette el”

– írta az egyik kommentelő.

„Szerintem ez visszafelé sült el, mert mindenki, aki felismerte a ruhát, azt hiszi, elment az esze” – írta egy másik.

Mások viszont Kate férjével szimpatizáltak.

„Sajnálom Kate férjét. Ott ültek egymás mellett, a nő pedig egy olyan menyasszonyi ruhát viselt, amiben az exéhez akart hozzámenni. Ráadásul azt is kijelentette, hogy nincs ennél szebb ruhája”

– áll az egyik hozzászólásban.

Volt olyan is, aki szerint Kate nem tett semmi rosszat, csak az elvárásoknak megfelelően öltözött. Ugyanakkor arra is felhívták a figyelmet, hogy bármit is viselt, mégsem ő volt a menyasszony.

„Kate ott ült, abban a menyasszonyi ruhában, amiben a Te férjedhez kellett volna mennie, de mégis Téged vett el. Ha valaki itt lúzer, akkor az szerintem nem Te voltál”

– nyugtatta meg a kérdezőt az egyik kommentelő.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk