LOVE
A Rovatból

Rémálommá vált az álomrandi: kiderült, hogy nős a pasija, és még legalább 3 másik lányt szédít rajta kívül

A lánynak nem tűnt fel, hogy mindig csak hét elején találkoznak.
Sassy - sassy.hu
2023. február 02.


Megosztom
Link másolása

Nem mindennapi történetet osztott meg TikTok videóban egy kaliforniai nő.

Egy nős férfival randizott 6 hétig, anélkül, hogy tudta volna: a férfi házas ember.

Christina, aki a @christinainthevalley felhasználónéven tesz közzé videókat TikTokon, a következőket mesélte.

2022 nyarán a Bumble nevű társkereső alkalmazásban vette fel vele a kapcsolatot egy férfi, aki jó arcnak tűnt. Heti rendszerességgel találkoztak, és a fickó szórakoztató randikat szervezett, általában a hét elejére, hétfőre vagy keddre.

Christinának csak az tűnt fel, hogy bár a férfinek állítása szerint nem volt kutyája, mindig volt kutyaszőr a ruháján.

Elmondta a szüleinek, hogy találkozgat valakivel, és azt is, hogy nem észlelt gyanús jeleket a pasival kapcsolatban. Ám ekkor az anyja kezébe vette az ügyet, és úgy döntött, ő azért lecsekkolja a férfit.

Az édesanyja megtalálta a férfi esküvői weboldalát.

Christina a Washington Postnak azt mondta, amikor ezt megtudta, áthajította a telefonját a szobán. Aztán kinyitott egy üveg bort, és áthívta a barátait, hogy nézzék meg vele a The Other Woman (A csajok bosszúja) című filmet. Miközben a filmet nézték, feljegyezték a hasonlóságokat a filmbeli történet és az ő sztorija között, és utólag már látta a gyanús jeleket.

Christina is nyomozni kezdett, és megtalálta a randipartnere feleségét Instagramon. Üzent a nőnek, és elmondta a történteket - a nő pedig "nagyon megértő" volt. Miután a felesége további részletekre volt kíváncsi a randikról, szövetkeztek, és kiderítették, hogy a férfi még legalább három másik nőt szédít rajta kívül.

Itt még nincs vége a sztorinak.

Christina elmondta, hogy amikor szembesítette a férfit a hazugságaival, az megjátszotta a hülyét, és azt állította, hogy hamarosan válni fognak. A nő a feleségtől tudta, hogy ez nem igaz.

Végül Christina kilépett ebből a helyzetből és végül TikTok videókban mesélte el tanulságos történetét, és azt, hogy milyen jó fej volt a pasi felesége.

Persze néhány kommentelő őt hibáztatta a helyzetért, mert szerintük ki kellett volna szúrnia a figyelmeztető jeleket: például a kutyaszőrt, azt, hogy hétközben randiznak, és hogy a férfi egyszer sem hívta át magához Christinát.

@christinainthevalley

His wife was super cool tho ♬ Flowers - Miley Cyrus

Korábban már megírtuk, milyen jelek árulják el, hogy notórius hűtlenkedőbe botlottál, hogy mi számít megcsalásnak a párkapcsolati szakértő szerint, és melyik az a 7 öntudatlan jel, amellyel a férfiak „megüzenik”, hogy hamarosan meg fognak csalni.

Forrás: New York Post

Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


LOVE
A Rovatból
„48 éves vagyok, és a 29 éves férfiak a legjobb szeretők – elmondom, miért”
A nő a nála idősebb exét már unta, a nála fiatalabb párjával viszont teljes volt az összhang.
Sassy - sassy.hu
2023. március 15.


Megosztom
Link másolása

Az életkor nem számít - egyre többször halljuk ezt.

Madonnának egészen biztosan sokat jelent a fenti megállapítás, hiszen nemrég mutatta meg új, 35 évvel fiatalabb pasiját. Bizarr fotót osztott meg magáról, és a 29 éves bokszoló Josh Popperről, aki a 64 éves énekesnő mellett annak korábbi, hasonló korú fiúját váltotta le.

És nem Madonna az egyetlen híresség, aki a sokkal fiatalabb férfiakat részesíti előnyben. Jennifer Coolidge színésznő, vagyis "Stifler mamája" is mesélt már a szexkalandjairól, és arról, hogy a fiatalabb férfiakat szereti. egy fiatalabbal való szexuális együttlétre utalva "a legjobbnak nevezte, akivel valaha is voltam".

A 76 éves Cher pedig néhány hónapja a 37 éves Alexander Edwards-szal randizik.

Ez felvet egy fontos kérdést: a fiatalabb férfiak mindenben eleget tesznek az elvárásoknak? Minden téren megfelelőek egy náluk évtizedekkel idősebb nő számára?

A The Sun nevű brit bulvármagazinnak pár nő elmondta, mi ezzel a helyzet, és hogyan gondolkodik a korkülönbségről.

„48 éves vagyok, és a 29 éves férfiak a legjobb szeretők - nagyszerűek, remek az állóképességük és mindig új dolgokat próbálnak ki”

- mondta egyikük, Donna Lambert.

Szerinte a 29 éves férfiak a legjobbak az ágyban. Azt is elmondta, hogy amikor 43 éves volt, egy 17 évig tartó kapcsolat után összejött egy 29 éves férfival, és 4 évig voltak együtt. A nála néhány évvel idősebb exével azért szakítottak, mert elmondása szerint már unalmas volt a kapcsolat. A nála 14 évvel fiatalabb párja udvarolt neki, figyelmes volt, virágot vett, a kapcsolatuk nagyon jó volt. A férfi szüleivel is találkozott, akik kedvesek voltak vele, a baráti köre pedig befogadta Deant, és megszerették.

„Dean mellett egyáltalán nem éreztem a köztünk lévő korkülönbséget. Érzelmileg és szexuálisan egy szinten voltunk, egyenrangú partnerkapcsolat volt.”

Azt is elmondta, hogy soha nem érezte magát öregnek a férfi mellett, sőt. Az ágyban pedig jól érezték magukat együtt, ott ő volt, aki tanítani tudta a férfit.

Egyetlen dologban nem értettek egyet: a férfi gyereket akart, ő pedig már nem. Végül barátsággal váltak el egymástól.

Fotó: YouTube printscreen


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
LOVE
Titkolta a párkapcsolatát Erdélyi Mónika – elárulta, miért
„Nem célom egyedül maradni” – mondja a műsorvezető, aki elmondása szerint remekül boldogul egyedülálló anyaként.
Sassy - sassy.hu
2023. március 21.


Megosztom
Link másolása

Erdélyi Mónika a Meglepetés magazinnak adott interjút, amiben beszélt arról, hogy mostanában egyedül neveli kisebbik gyermekét, a 15 éves Mollit, és a házimunkák mellett már jut ideje arra is, hogy újabb területeken próbálja ki magát.

Az ismert tévés elmondta, hogy a YouTube-csatornáját is együtt csinálják a lányával, szeretnek világot járni, legutóbb Londonban és az Egyesült Államban jártak.

A műsorvezető beszélt arról is, hogy a magánéletének nagy részét próbálja elrejteni a nyilvánosság elől.

A legutóbbi kapcsolatát is inkább eltitkolta. Azért nem hozta nyilvánosságra, hogy kivel járt, mert félt a korábban tapasztalt kritikáktól.

„Most sokat vagyok Mollival, de tudom, hogy hamarosan eljön az a korszak, amikor ő a barátnőivel szeretne több időt tölteni. Nem célom egyedül maradni” – tette hozzá.

Forrás: Blikk


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

LOVE
Menyasszonyi ruhában ment az exe esküvőjére – az ara kiborult
Ez ráadásul az a ruha volt, amiben a vőlegényhez akart hozzámenni. Tény, hogy a menyasszony kérése volt, hogy mindenki a legszebb ruhájában jöjjön, de erre azért nem számított. Jogos a felháborodása? Az internet megosztott a kérdésben.

Megosztom
Link másolása

A Redditen osztotta meg egy nő a történetét, ami megosztotta a kommentelőket is – írja a YourTango.

A nő álma ugyanis az volt, hogy minél inkább egy bálhoz hasonlítsa az esküvője, ezért azt kérte a meghívottaktól, hogy a lehető legcsinosabb ruhájukat vegyék fel – akár a saját egykori menyasszonyi ruhájukat. A vendégek között volt a férje exe, akit "Kate-ként" említ. Kata és a férfi még nagyon fiatalon jártak, és csak pár hónapig voltak jegyesek. Kate ráadásul már férjhez is ment azóta.

A menyasszony megdöbbenésére viszont

Kate nem azt a menyasszonyi ruhát vette fel, amiben férjhez ment, hanem azt, amit az első, meg nem valósult esküvőjére csináltatott.

Igaz, az jobban megfelelt az elvárásnak, jóval csinosabb volt, de ettől függetlenül a vőlegény is szóvá tette Kate-nek a dolgot. Kate annyit felelt, hogy ennél szebb ruhája nincsen, úgyhogy nincs joga az újdonsült feleségnek felháborodni.

A menyasszony a Redditen tette fel a kérdést, hogy jogos-e a felháborodása, tényleg Kate-nek kellett volna legalább előzetesen az áldását kérnie a dologra.

Volt, aki szerint ez aljas lépés volt Kate részéről.

„Biztosan azt akarta megmutatni a vőlegénynek, hogy miről marad le. Szerintem a férfinak inkább hálásnak kellene lennie azért, amiért végül nem őt vette el”

– írta az egyik kommentelő.

„Szerintem ez visszafelé sült el, mert mindenki, aki felismerte a ruhát, azt hiszi, elment az esze” – írta egy másik.

Mások viszont Kate férjével szimpatizáltak.

„Sajnálom Kate férjét. Ott ültek egymás mellett, a nő pedig egy olyan menyasszonyi ruhát viselt, amiben az exéhez akart hozzámenni. Ráadásul azt is kijelentette, hogy nincs ennél szebb ruhája”

– áll az egyik hozzászólásban.

Volt olyan is, aki szerint Kate nem tett semmi rosszat, csak az elvárásoknak megfelelően öltözött. Ugyanakkor arra is felhívták a figyelmet, hogy bármit is viselt, mégsem ő volt a menyasszony.

„Kate ott ült, abban a menyasszonyi ruhában, amiben a Te férjedhez kellett volna mennie, de mégis Téged vett el. Ha valaki itt lúzer, akkor az szerintem nem Te voltál”

– nyugtatta meg a kérdezőt az egyik kommentelő.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

LOVE
Bruce Willis felesége megható videót posztolt a 14. házassági évfordulójuk alkalmából
A pár 2009-ben házasodott össze, tíz évvel később meg is újították a fogadalmaikat. Ráadásul mindkét alkalommal ugyanaz a producer adta össze őket.
Sassy - sassy.hu
2023. március 22.


Megosztom
Link másolása

Bruce Willis felesége, Emma Hemming a 14. házassági évfordulójuk alkalmából egy kedves videót osztott meg az Instagramon. A pár 2009-ben házasodott össze, tíz évvel később pedig ugyanott újították meg a fogadalmaikat.

A második szertartáson már a pár gyerekei, Mabel Ray és Evelyn Penn mellett Bruce Willis Demi Moore-ra közös lányai is jelen voltak - sőt, maga Moore is, a 68 éves színész exfelesége is, aki a videókat készítette. Ráadásul mindkét alkalommal Stephen Eads producer adta össze őket.

"Minden lehetőséget ragadj meg arra, hogy együtt legyél és közösen ünnepeljetek a családoddal és a barátaiddal. Ezek gyönyörű emlékcsomagok lesznek, amelyekre aztán egész életedben támaszkodhatsz. Mi pedig megőrizzek ezeket a pillanatokat azoknak, akik talán már nem képesek emlékezni rá"

- írta a montázshoz, utalva Willis betegségére, aki köztudottan demenciával küzd.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk