LOVE

Magánnyomozó árulta el, a hűtlenkedők milyen durva trükköket vetnek be, hogy eltitkolják a kicsapongásaikat

Bár gyakran a férfiakat gyanúsítjuk megcsalással, sok esetben a nők sem ártatlanok, de a tapasztalat azt mutatja, ők jobban titkolják.

Megosztom
Link másolása

Az angol magánnyomozó sok mindent látott már munkája során. 15 éve van a pályán, ezalatt pedig 5000 megcsalásnak volt szemtanúja.

Londoni irodájában a The Sunnak adott exkluzív nyilatkozatot:

„Már semmi sem lep meg. Vannak, akik egyszerre akár három viszonnyal is képesek zsonglőrködni.”

Elmondása szerint havonta nagyjából 25-30 megkeresés érkezik hozzájuk az aggódó partnerektől. Megdöbbentő adat, hogy a férfiak 60 százaléka, a nők 45 százaléka a házasságuk egy pontján megcsalja a szeretőjét.

Az afférok titokban tartására használt módszerek pedig egészen megdöbbentőek. Az Illicitencounters.com házas társkereső honlap kutatásai alapján a vizsgált alanyok 38%-a hazudott már egy családi halálesetről, hogy elrejtse a hűtlenségét.

Összegyűjtöttek 5 olyan elképesztő esetet, amivel a csalfa partner próbálkozott, hogy elrejtse hűtlenségét:

1. Helymeghatározás:

"Egyszer volt egy célpontunk, aki a helyi golfpályán parkolt le, a telefonját egy műanyag zacskóba tette, és diszkréten elhelyezte egy közeli bokorban. Ez lehetővé tette számára, hogy egy közeli szállodában találkozzon a másik személlyel anélkül, hogy a felesége akár gyanút fogott volna. A mobil helymeghatározó szolgáltatásait továbbra is bekapcsolva tartotta, ezért úgy látszott, hogy a napot a golfpályán töltötte."

2. Magánrepülő:

"Néhány évvel ezelőtt egy feleség fordult hozzám, aki gazdag férjét hűtlenséggel gyanúsította, mivel az hetente néhány napra eltűnt "üzleti útra". A férjnek volt egy kis repülőgépe, és pilótaengedéllyel is rendelkezett. Kiderült, hogy egyszerre három különböző nővel folytatott viszonyt, mindhárman a közeli szigeteken szétszórva éltek, így éveken keresztül tudott válogatni a nők között."

3. Kutyasétáltatás:

"Egy férfit kérdőre vontak, hogy mennyit telefonozik, ezért elment, és egy kiskutyával lepte meg a párját. Ez tökéletes ürügyet adott neki arra, hogy minden este "kutyát sétáltasson", amikor valójában a szerelmével szextingelt."

4. Önkénteskedés:

"Egy nő azt állította a partnerének, hogy jótékonysági munkát végez önkéntesként. Még azt is kitalálta, hogy Nepálba utazik, hogy segítsen az embereknek újjáépíteni az otthonukat a földrengés után, a valóságban azonban nyaralni ment, és titkos találkozókat tervezett egy másik férfival."

5. Uber:

"Volt egy munkás, aki azt mondta a párjának, hogy plusz munkát vállal, hogy egy kis extra pénzt keressen. Azt állította, az Ubernek fog dolgozni, azaz gyakorlatilag taxizik. Még egy Toyota Priust is vett erre a célra. Ez azt jelentette, hogy szó szerint akkor mehetett el a szeretőjével, amikor csak akart."

A szakértő szerint egyébként a "női megérzés" szinte mindig helyes. Megállapította, hogy az ügyfelek mintegy 85 százalékának, akik úgy érzik, hogy a férjük vagy házastársuk megcsalja őket, valóban igazuk van.

Azt tapasztalta, hogy a férfiak általában ösztönösen cselekszenek, míg a nők igyekeznek érzelmileg jobban kötődni, és több erőfeszítést tesznek a hűtlenség megtervezésére és a nyomok eltüntetésére.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Egy Z generációs csaj padlót fogott a 35 éves pasi üzenetétől, amit az első randi után kapott
Fellángolt a vita az interneten, hogy igaza van-e. Lehet, hogy itt a vége a nagy korkülönbségű kapcsolatoknak?

Megosztom
Link másolása

„Béna sms-ező, vagy csak elmúlt 35 éves?”

Elizabeth Castaldi, egy népszerű amerikai influenszer komoly vitát váltott ki az SMS-ezésben tapasztalható generációs szakadékról, amikor a randizás kertül szóba.

A fiatal nő nemrég egy 35 éves férfival randevúzott, és értetlenül állt a pasi másnap küldött sms-e előtt.

„Szia, jól éreztem magam tegnap este. Legyen szép napod” - írta a férfi.

Aztán a Z generációhoz méltóan Castaldi fogta a privát üzenetet, képernyőfotót készített belőle, és feltette az internetre, ahol azóta több mint 500 000 megtekintést ért el.

A képaláírást is hozzátette:

„A korombeliekkel kéne randiznom. De nem akarok.”

Castaldi zavara az sms miatt megosztotta a kommentszekciót. Néhányan úgy gondolták, hogy a nőnek igaza volt, és a férfi úgy írt, mint egy milleniál, míg mások szerint igazságtalan volt, és a kapott üzenet nem volt furcsa.

„Össze vagyok zavarodva, hogy lehet ez rossz?” - kérdezte valaki.

Castaldi azt válaszolta, hogy nem a formális sms-étől borult ki, de az ősrégi stílusú SMS-szöveg miatt nem tudta eldönteni, hogy a férfi akarja-e újra látni őt.

„Tisztázzuk, nem vagyok hülye. Csak nem tudom értelmezni, és nagyon-nagyon szeretnék egy második randit” - írta.

Valaki más válaszolt, és azt mondta, az a baj a 35 éves pasi szövegével, hogy túl steril.

„Hiányzik belőle a lelkesedés, a sürgetés vagy az intimitás. Ezt írhatta volna valakinek a munkahelyén egy munkahelyi rendezvényről” - magyarázta.

Egy férfi válaszolt, és azt mondta, hogy az üzenet elemzése éretlen.

„Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy itt ülünk és kritizáljuk ezt az egyszerű, mégis kedves szöveget. Inkább felkiáltójeleket és emojikat szeretnél? Mintha felnőttek lennétek”

- érvelt. Sokan támogatták a formális sms-stílusát.

„Ha úgy sms-ezik, mint az apám, az zöld zászló” - állította az egyikük.

„Fogadok, hogy órákba telt, mire ezt kitalálta” - viccelődött a másik.

Más férfiak kommentben kértek tanácsot, hogyan írjanak jobb sms-t a randevú után. Szerinted mit akart mondani a pasi?


Megosztom
Link másolása

LOVE
Belezúgott a tinilány a nála 42 évvel idősebb kajafutárba, nem érdekli, hogy a férfi már 60 éves
A 18 éves lány elmesélte, hogyan ismerkedtek meg és miért jók az idős férfiak.

Megosztom
Link másolása

Nem mindennapi szerelmi történetről számolt be egy angol bulvárlap.

A szereplői közt ugyanis 42 év a korkülönbség.

A 18 éves lány, Nikeisha Lightfoot 2022-ben találkozott először párjával, a most 60 éves Dimitrios Fotisszal. Rendszeresen kebabot rendelt, és a férfi vitte házhoz az ételt, mivel akkoriban futárként dolgozott.

Azt mondja a lány,

az első pillanattól fogva megvolt köztük az összhang, már az első találkozás alkalmával is beszélgettek.

Nikeisha a rendeléskor mindig meghagyta hogy hívja fel a férfi, ha ott van a ház előtt, ő kiment érte, és amikor máshol összefutottak, köszöntek egymásnak.

Egy este, amikor a közeli boltba ment, Nikeisha észrevette, hogy Dimitrios éppen vár egy fuvarra. Nem érezte jól magát, pocsékul nézett ki, a férfi pedig megkérdezte hogy van, azt ajánlotta, igyon citromos teát.

Amikor hazaért, sms-ezni kezdtek, aztán átmentek WhatsAppra, és a kapcsolatuk lassan elmélyült.

Bár az emberek nem mindig reagálják le pozitívan, hogy a fiúja 42 évvel idősebb nála, a lány szerint szerelmük az idő múlásával csak erősödött. Úgy gondolja, a szerelemben nincsenek határok, és azt vallja, hogy az idősebb férfiak tapasztaltabbak. Bármit is jelentsen ez.

A pár időnként vicces TikTok videókat tesz közzé, és a követőik imádják őket.

@nikeishalouise 5 days and we are done.. nobody deserves it more than my boyfriend ♥️ lots of pain but worth it all. Thank god lets hope for no more pain and an easy life #hollywoodsmile #whitestsmile ♬ original sound - Keisha Louise

Forrás: Daily Mail

Megosztom
Link másolása


LOVE
A 3 hónapos randi-szabály tényleg működik, tudod, hogy miért nem tart tovább sok kapcsolat?
A jó dolgok hármasával jönnek - és mennek.

Megosztom
Link másolása

Ha több ígéretes kapcsolat kudarcos végén találtad magad 90 napnyi pörgős románc után, nem vagy egyedül - és a szakértők szerint itt a megfelelő magyarázat arra, hogy miért szoktak a dolgok oly sokak számára ilyenkor véget érni.

Az úgynevezett „három hónapos szabály” átkáról a közösségi médiában heves viták folynak. A profik szerint a „mézeshetek fázisának” is nevezett jelenség mögött a józan ész áll.

„Három hónap pont megfelelő mennyiségű idő arra, hogy nagyjából körvonalazódjon, ki is az illető - magyarázta a Bustle-nek Angelika Koch, a Taimi párkapcsolati és szakítási szakértője. -

Ennyi idő alatt egy normális embernél kiderül, hogy olyan valaki-e, aki csak szórakozik, vagy valóban komoly kapcsolatot akar.”

Sok pár már eleget lát ennyi idő alatt ahhoz, hogy tudják, merre tartanak a dolgok - és néhányuk számára ez a történet vége.

„A kapcsolatok eleje gyakran szórakoztató és izgalmas - mondta a The Knotnak Vienna Pharaon házasság- és családterapeuta. - De csak idő kérdése, hogy az emberek valódi arca és furcsaságai kiderüljenek.”

Miután a lila köd felszáll, ha reálisan látod a kapcsolatot és azt, hogy mennyire illetek össze, az segíthet a későbbi csalódástól megmenekülni.

A három hónap a kutatások szerint az az átlagos idő, amely alatt a férfiak és a nők beleszeretnek egymásba.

A férfiak többnyire 69 nappal a kapcsolat kezdete után fontolgatják, hogy szerelmet valljanak, míg a nők csak 77 nap után gondolnak erre - derült ki egy megjelent tanulmányból.

És közben okan megtartják maguknak az érzéseiket - legalábbis egy ideig.

A férfiak 107 napot várnak, hogy kimondják: „Szeretlek”, míg a nők simán vissza tudják tartani a vallomást 122 napig.

És ez már jóval túl van a kritikus három hónapon.


Megosztom
Link másolása


LOVE
Lánykérés a TV2 műsorában: teljesen ledöbbent a játékos a Zsákbamacskában
A TV2 népszerű műsorában egy ponton váratlan fordulatot vett a műsor, a résztvevők egyike elővett egy gyűrűt a nagy kérdéssel.

Megosztom
Link másolása

A Zsákbamacska legutóbbi adása egy darabig ugyanúgy zajlott, ahogy a többi, majd az egyik nyeremény kihirdetése után történt a nem mindennapi esemény.

A nézők szerencsésnek érezhették magukat, mert egy lánykérésnek lehettek szemtanúi.

A Szuli és Dennis nevű pár épp kétmillió forintot zsebelt be egy feladattal a Blikk szerint, aminek nagyon örültek, Dennis már azt is tudta, milyen alapba kerül majd a pénz, és ez nem sokáig maradt a titka.

Előkerült ugyanis egy gyűrű.

A lány még akár egy következő feladatot is bevállalt volna e "könnyű" nyeremény után, kérdezte is, van-e még valami. Erre kontrázott rá kedvese, hogy ez csak rajta múlik.

A kezdeti értetlenkedés után a lány rájött, miért mondja ezt a párja, mert az már elő is kapta a háta mögül a jegygyűrűt. Ugyanebben a pillanatban Szuli el is sírta magát, amivel nem könnyítette meg kedvese dolgát.

"Készültem beszéddel, de így nehéz lesz elmondanom, hogy te sírsz" - vetette oda viccelődve Dennis, de aztán csak elmondta azt a beszédet.

"Tudom, hogy te vagy nekem az egyetlen, igaz, nagy szerelmem, és tudom azt is, hogy te vagy a legaranyosabb, te vagy tényleg a mindenem, te vagy a legvidámabb ember, akit ismerek, és

nem tudnám mással elképzelni az életemet, csak veled, ezért most féltérdre ereszkedek, és felteszem a kérdést, hozzám jössz-e feleségül."

Elolvad a szív ettől a pár gondolattól, Szuli sem vélekedett másképp, igen volt a válasza, pontosabban az, hogy "hát persze."


Megosztom
Link másolása