LOVE

7 titok, amit a férfiak elmondanak a barátaiknak, de neked nem

Van pár dolog, amiről a férfiak inkább csak a barátaikkal beszélnek.

Megosztom
Link másolása

Igen, a legtöbbször a férfiak azt mondják a nőknek, amit szerintük hallani akarnak, mert lássuk be: a csajok döntik el, hogy este lesz-e egy kis összebújás. Ha arra kéred őket, legyenek őszinték, sokszor azt gondolják, hogy ez csapda. Hiszen mikor őszintén elárulják, miket gondolnak, a nőknek bizony gyakran nem tetszik az eredmény.

Íme tehát hét titok, amit a férfiak elmondanak a barátaiknak, de nem mondanak el neked

1. Igen, gyakran a szexről van szó

A férfiak szeretik a szexet, és nem mellesleg szeretik a változatosságot. A férfiak olyan nőket szeretnek, akik élvezik a szexet, élvezik a változatosságot, és aktív partnerek. Ha ez esetleg nem adatik meg, legalább beszélnek róla, az is több, mint a semmi.

2. Több romantika, kevesebb hajcsárkodás

Ha ölelkezni akarsz, ne kezdj el veszekedni azon, hogy felhajtva hagyta a vécéülőkét, vagy nem viszi ki a szemetet.

3. Gyakran szenvedélyesen szereti azokat a dolgokat, amiket te utálsz

Általában, amikor a férfiak azt mondják, hogy nem szeretik a képregényeket, az akciófilmeket, a motorokat, a South Parkot, a sportot, a lőfegyvereket, a Simpson családot és az ESPN-t, akkor van rá esély, hogy hazudnak.

4. Nem szórakoztatja ugyanaz, mint téged

Ha veled nézi meg a Bridget Jones-t, örülhetsz, közben valószínűleg belül a tegnapi meccset analizálja.

5. Hideg a keze, a lába, a feneke és más testrészei

A férfiak nem a személyes fűtőberendezéseid. Melegítsd őket, vagy tartsd meg magadnak.

6. Ha beszélgetni akarsz vele, biztosan baj van

Ha azt mondod, hogy beszélgetni akarsz, azzal gyakran azt jelzed, hogy fel akarsz hozni valamit, ami zavar.

7. Utál randizni, mert hazudnia kell

A hazudozás nem szórakoztató. Alig várják, hogy összeházasodjanak, és végre igazán elmondhassák, mit éreznek Bridget Jones iránt. Hacsak nem egy bunkó, egy férfi legboldogabb napja az, amikor már nem kell hazudnia vagy elferdítenie az igazságot, hogy lenyűgözzön egy nőt.

Forrás: YourTango


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Hét házaspár vallott a szexről 25 év házasság után
Mindenki másképp csinálja. Néhányan ragaszkodnak ahhoz, hogy a hálószobájuk olyan forró legyen, mint a tűzhely, mások szerint ez egy folyamatos lejtmenet.
Fotó: Pixabay - sassy.hu
2023. november 18.


Megosztom
Link másolása

Mindenféle mítoszokat hallunk a házasság utáni szexről. Néhányan ragaszkodnak ahhoz, hogy a hálószobájuk olyan forró legyen, mint a tűzhely, mások szerint ez egy folyamatos lejtmenet. De mi a valóság?

1. Hetente egyszer vagy kétszer

"32 éve vagyok házas, és hetente egyszer, néha kétszer vagyunk intim helyzetben."

2. Hormonális változások kihívásai

"A menopauza és a hormonkezelés hatására a szexuális életünk megváltozott, és sajnos idővel a gyakorisága csökkent."

3. Hetente kétszer (átlagban)

"Közeledve a 25. házassági évfordulónkhoz átlagosan hetente kétszer szexelünk. Vannak azonban olyan időszakok, ahogy öregszem, amikor egyszerűen nincs kedvem hozzá."

4. Elfelejtett szex

"Emlékeztetne valaki arra, hogy pontosan mi is az a szex? Olyan régen volt már, hogy nem emlékszem."

5. Előjáték fontossága

"Gyerekek nélkül vagyunk, így bármikor szexelhetünk, amikor csak akarunk. Annyira jól ismerjük egymást, hogy soha nem kell aggódnunk egy nevetőgörcs miatt, vagy bármi más miatt, ami 20 évvel ezelőtt zavarba hozhatott volna minket."

6. Spontaneitás fenntartása

"Az élet rendkívül elfoglalt lehet, és egy hét is eltelhet úgy, hogy egyikünk sem kezdeményez. Aztán egyszer csak már benne is vagyunk. Ez a lényeg, a spontaneitás."

7. Szexmentesség és válás

"A válás közepén vagyok. Majdnem 25 évig tartott a kapcsolatunk. A 10 év és a harmadik gyerek után a dolgok ritkáról, nem létezőre változtak és beadtuk a válókeresetet."

Míg minden pár más és egyedi módon éli meg a hosszú távú házasságuk szexuális aspektusait, ezek a vallomások rávilágítanak arra, hogy az évek során hogyan változhat meg a szexuális élet dinamikája.

Forrás: Your Tango


Megosztom
Link másolása

LOVE
Esküvőjük előtt még lefeküdtek egy barátnőjükkel, de aztán nagyon balul sült el a dolog
A hat éve együtt levő pár már a házasságra készült, azonban a nagy nap előtt a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy kipróbálják egy titkos fantáziájukat.

Megosztom
Link másolása

Egy párnak az édeshármas volt a titkos fantáziája, amit még szerettek volna a házasság előtt kipróbálni, de aztán nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan azt elképzelték - írta meg a 24.hu.

Life Uncut című podcastben olvasátk fel ezt a nem mindennapi történetet egy névtelenséget kérő hallgatójuktól.

A hat éve együtt levő pár már a házasságra készült, azonban a nagy nap előtt a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy kipróbálják egy titkos fantáziájukat. Felkérték az egyik barátnőjüket, hogy csatlakozzon hozzájuk egy alkalom erejéig az ágyban.

A nő ebbe bele is egyezett, az egyéjszakás kaland előtt mindent átbeszéltek, hogy mielőtt eljutnak odáig, mindenki azt kapja, amire számít. A légyott előtt azonban túl sok alkoholt fogyasztottak, ezért kicsit homályosan emlékeztek csak rá, hogy mi is történt.

A harmadiknak felkért barátnő nem sokkal később felhívta a nőt egy döbbenetes hírrel: állapotos és az ő vőlegénye az apa.

A nő azonnal felhívta a vőlegényét, aki szerint kilyukadhatott az óvszer, de ezt nem tudta biztosra mondani, mert túl részeg volt a szex alatt.

A műsorből ráadásul az is kiderült, hogy a barátnő úgy döntött, hogy megtartja a babát, amitől a mennyasszony teljesen kiborult.

"Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Hogyan dolgozzam ezt fel? Akartunk mi is gyereket vállalni a vőlegényemmel, de rosszul vagyok tőle, hogy egy másik nőtől lesz gyereke. Hogyan magyarázzuk el ezt a családtagoknak és a barátoknak?"

- tette fel a kérdést a nő levele végén.

(24.hu, szmo.hu)


Megosztom
Link másolása


LOVE
A hagyományos párkapcsolatoknak leáldozott?
A Bumble szerint egy új, izgalmas forradalom veszi kezdetét, amely a modern társadalom igényeire válaszol.
Fotó: Pixabay - sassy.hu
2023. november 21.


Megosztom
Link másolása

Évezredek során gyökeret vert az az elképzelés, hogy a női boldogság útja egy férfi megismerésén, a házasságon és gyerekszülésen át vezet, ezt azonban lassan újra kell gondolni. A nők egyre inkább szembesülnek a hagyományos párkapcsolati élet végével, és a Bumble társkereső app előrejelzése alapján új irányba terelik életüket.

A 2024-es trendeket bemutató kutatás szerint lassan minden harmadik nő érzi úgy, hogy nem akar megfelelni a hagyományos kapcsolati idővonalaknak.

A nők 31 százaléka felhagyott a társadalmi elvárások teljesítésével és inkább a megfelelő partner megtalálására koncentrál.

Ez nem azt jelenti, hogy a romantika kiveszett, inkább azt, hogy a nők a saját útjukat választják, és elutasítják az elavult normákat. Lucille McCart, a Bumble kommunikációs igazgatója szerint

ez egy izgalmas forradalom, amely megszabadítja az embereket a hagyományos nemi szerepek és elvárások korlátaitól.

Az adatok továbbá azt mutatják, hogy a szinglik körében egyre fontosabbá válik az érzelmi intimitás a fizikai kapcsolatokkal szemben. A szinglik 32 százaléka hangsúlyozza az érzelmi kötődés fontosságát a randizás során, míg minden harmadik nő számára a fizikai intimitás is kulcsfontosságú a boldog kapcsolathoz.

Egy másik érdekes megfigyelés szerint a férfiak is változnak a társkeresés során.

A férfiak negyede sebezhetőbb és nyitottabb hozzáállással keres partnert, és ez jó hatással van a mentális egészségükre.

A tradicionális macsó sztereotípiák felbomlanak, és a férfiak is egyre inkább értékelik az érzelmi intelligenciát és a sebezhetőséget a kapcsolataikban.

Az új társkereső trendek között kiemelkedik a Val-Core társkeresés, amely azt jelenti, hogy az emberek nyíltan beszélnek olyan témákról, mint a politika, a patriarchátus, az éghajlatváltozás vagy a társadalmi igazságtalanságok, már az első randevún.

A társkereső alkalmazás által feltárt új trendek azt sugallják, hogy a kapcsolatok és a társkeresés új úton haladnak, ahol az egyéni preferenciák és az érzelmi kötődés kerül előtérbe, és a hagyományos elvárásokat háttérbe szorítják.

Forrás: New York Post


Megosztom
Link másolása


LOVE
„Most tudtam meg, hogy a 45 éves fiam egy tinédzserrel jár. Mi a teendő?”
Ez azért nem semmi korkülönbség!

Megosztom
Link másolása

Az utóbbi időben érdekes helyzetbe került egy anyuka, mikor 45 éves fia hazahozta új barátnőjét, hogy bemutassa. A 69 éves nő, aki a Redditen tette fel a kérdését, leírta, hogy idősebb fia, Sam, aki New Yorkban él, komoly kapcsolatban van egy fiatalabb hölggyel, és ezen információ hallatán elgondolkodott.

Vajon aggódnia kell-e, amiért 45 éves fia egy 19 éves nővel randizik?

Amikor Sam és párja odaértek, a lány váratlan meglepetést okozott az anyuka számára. Sokkal fiatalabbnak tűnt, mint amire számítottak:

„Olyan szép és érett volt, de határozottan nagyon fiatal.”

Az anya megkérdezte Samtől, hogy hány éves a lány, és megtudta, hogy hamarosan 20 lesz. A nő aggódik a kapcsolat miatt, és kérdéseivel a Reddit népéhez fordult:

„Lehetséges, hogy ez a kapcsolat egészséges? Hangot adhatok az aggályaimnak, vagy ez nem tartozik rám?”

A válaszok vegyesek, de sokan osztoznak az anya fenntartásaiban a korkülönbség miatt. Bár vannak olyan vélemények is, hogy mindketten felnőttek, és beleegyezésükkel azt csinálnak, amit akarnak.

A többség azonban figyelmeztet arra, hogy a 26 év korkülönbség igen jelentős, pláne ebben a korban.

Néhány kommentelő, aki hasonló helyzetben volt, elmondta tapasztalatait, különösen az esetleges kihívásokat és helyzeteket.

Forrás: Daily Mail


Megosztom
Link másolása