LOVE

37 évvel idősebb a nő a férjénél – Hogyan jött össze a 60 éves Cheryl az akkor 23 éves Qurannal?

És kamu a kapcsolatuk vagy valódi?
Sassy - sassy.hu
2023. március 09.


Megosztom
Link másolása

Nagy korkülönbség a párkapcsolatban - ez olyan téma, ami elképesztően megosztó tud lenni.

Különösen akkor, ha a korkülönbség több évtized, ráadásul a nő az idősebb.

Nincsen ez másként a 25 éves Quran McCain és felesége, a 62 éves Cheryl McGregor esetében sem.

Mint arról a Szeretlek Magyarország korábban beszámolt, a nő azzal turnézta végig a külföldi bulvársajtót, hogy közös gyereket szeretnének, annak ellenére, hogy Cheryl ennyi idős, és hogy már van hét gyereke, sőt, 17 unokája is.

A nő 2012-ben ismerkedett meg az akkor 15 éves fiúval, azután évekig nem találkoztak. 2020-ban találkoztak újra, és 2021-ben kezdtek randizni, és még abban az évben össze is házasodtak.

A 37 év korkülönbség miatt követőik egy része többször is megkérdőjelezte kapcsolatuk hitelességét.

A fiatal férfi akkor vált híressé, amikor közzétett egy videót TikTokon, amelyben bemutatta a szerelmét, Cherylt. A posztja szélsebesen terjedni kezdett, Qurant pedig egyre többen kezdték követni a közösségi oldalon.

Miután összeházasodtak, több mint hárommillió követőre tettek szert TikTokon, de elárulták, hogy sok negatív kommentet kapnak a közösségi médiában.

@kingqurannewpage

Every storm passes trust just pray ♬ original sound - Jsbdhsj

A The Morning Show című amerikai műsorban a fiatal férfi azt nyilatkozta, hogy

ők csak élik tovább az életünket, boldogok egymással, szeretnének családot alapítani, ez minden.

A The Sun szerint a pár kapcsolata nem kamu, és tényleg szeretnének gyereket.

Már próbálkoztak béranyák segítségével, de eddig nem jött össze a baba, most újabb béranyát keresnek, de az örökbefogadáson is gondolkodnak.

Forrás: The Sun

Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


LOVE
Hét házaspár vallott a szexről 25 év házasság után
Mindenki másképp csinálja. Néhányan ragaszkodnak ahhoz, hogy a hálószobájuk olyan forró legyen, mint a tűzhely, mások szerint ez egy folyamatos lejtmenet.
Fotó: Pixabay - sassy.hu
2023. november 18.


Megosztom
Link másolása

Mindenféle mítoszokat hallunk a házasság utáni szexről. Néhányan ragaszkodnak ahhoz, hogy a hálószobájuk olyan forró legyen, mint a tűzhely, mások szerint ez egy folyamatos lejtmenet. De mi a valóság?

1. Hetente egyszer vagy kétszer

"32 éve vagyok házas, és hetente egyszer, néha kétszer vagyunk intim helyzetben."

2. Hormonális változások kihívásai

"A menopauza és a hormonkezelés hatására a szexuális életünk megváltozott, és sajnos idővel a gyakorisága csökkent."

3. Hetente kétszer (átlagban)

"Közeledve a 25. házassági évfordulónkhoz átlagosan hetente kétszer szexelünk. Vannak azonban olyan időszakok, ahogy öregszem, amikor egyszerűen nincs kedvem hozzá."

4. Elfelejtett szex

"Emlékeztetne valaki arra, hogy pontosan mi is az a szex? Olyan régen volt már, hogy nem emlékszem."

5. Előjáték fontossága

"Gyerekek nélkül vagyunk, így bármikor szexelhetünk, amikor csak akarunk. Annyira jól ismerjük egymást, hogy soha nem kell aggódnunk egy nevetőgörcs miatt, vagy bármi más miatt, ami 20 évvel ezelőtt zavarba hozhatott volna minket."

6. Spontaneitás fenntartása

"Az élet rendkívül elfoglalt lehet, és egy hét is eltelhet úgy, hogy egyikünk sem kezdeményez. Aztán egyszer csak már benne is vagyunk. Ez a lényeg, a spontaneitás."

7. Szexmentesség és válás

"A válás közepén vagyok. Majdnem 25 évig tartott a kapcsolatunk. A 10 év és a harmadik gyerek után a dolgok ritkáról, nem létezőre változtak és beadtuk a válókeresetet."

Míg minden pár más és egyedi módon éli meg a hosszú távú házasságuk szexuális aspektusait, ezek a vallomások rávilágítanak arra, hogy az évek során hogyan változhat meg a szexuális élet dinamikája.

Forrás: Your Tango


Megosztom
Link másolása

LOVE
Vigyázat, 18 év feletti tartalom! Ezek az intim pózok égetik el a legtöbb kalóriát
Akad olyan, amelyikkel csak akkor kísérletezz, ha akrobatikus ügyességgbel rendelkezel.
Sassy - sassy.hu
2023. november 15.


Megosztom
Link másolása

Nem titok, hogy a hálószobában a partnereddel jelentős mennyiségű kalóriát égethetsz el.

De gondoltál már arra, hogy melyik pozitúra ér fel egy kis testedzéssel? Íme, a The Sun listája!

1. Akrobatikus póz profiknak

Ha profinak tartod magad a hálószobában, jó az egyensúlyérzéked, és akrobatikus hogy kísérleteznél a "vajköpülő pózzal", amit erre a linkre kattintva láthatsz. Fél óra alatt egy nő körülbelül 179 kalóriát égethet el, egy férfi még többet.

2. A térdelő talicska

A térdelő talicska, a kutyapóz egyfajta álló változata, 149 kalóriát éget el a nőknél és 167-et a férfiaknál.

3. A guggoló pozíció

Ha a nő van felül, guggoló pozícióban, akkor 188 kalóriát égethet el. Sőt, ha a ritmus gyorsabb, még többet, akár 224-et is.

A fordított ülő pozíció (amikor a nő a férfinak háttal ül) 137 kalóriát éget el a nőknél és 48-at a férfiaknál.

Te 137 kalóriát fogsz leadni, míg a pasid csak 48-at éget el.

4. Álló pozíció

Elég jó állóképességet és erős lábizmokat igényel a férfiak és a nők részéről is ez a pozitúra, de egy férfia csaknem 200, egy nő 145 kalóriát égethet el vele. A férfiaknál a karizom is fontos, hogy tartani tudja a nőt.

5. Fordított cowgirl

Több mint 130 kalóriát éget el ez a pozitúra, ami az ülő pozíció egyik formája. Ez viszonylag könnyen kivitelezhető.

6. Lótusz

Amikor a nő az ülő helyzetű férfi ölébe ül, 139, illetve 148 kalóriát éget el. Egyik előnye, hogy nagyon intim, hiszem közben átölelheti egymást a pár. egyik legintimebb pózként is ismert.

7. A 69

Mindkét féltől egy kis erőfeszítéseket követel. Ebben a pózban a nők körülbelül 111, a férfiak pedig 78 kalóriát égetnek el.

8. Kanál póz

A pár oldalra fekszik, a férfi szorosan a nőhöz simul, és hátulról hatol be. Egy nő 100 kalóriát éget el, egy férfi 110-et. Állítólag hasizomgyakorlatnak is jó.


Megosztom
Link másolása


LOVE
Esküvőjük előtt még lefeküdtek egy barátnőjükkel, de aztán nagyon balul sült el a dolog
A hat éve együtt levő pár már a házasságra készült, azonban a nagy nap előtt a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy kipróbálják egy titkos fantáziájukat.

Megosztom
Link másolása

Egy párnak az édeshármas volt a titkos fantáziája, amit még szerettek volna a házasság előtt kipróbálni, de aztán nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan azt elképzelték - írta meg a 24.hu.

Life Uncut című podcastben olvasátk fel ezt a nem mindennapi történetet egy névtelenséget kérő hallgatójuktól.

A hat éve együtt levő pár már a házasságra készült, azonban a nagy nap előtt a nő kezdeményezésére megegyeztek abban, hogy kipróbálják egy titkos fantáziájukat. Felkérték az egyik barátnőjüket, hogy csatlakozzon hozzájuk egy alkalom erejéig az ágyban.

A nő ebbe bele is egyezett, az egyéjszakás kaland előtt mindent átbeszéltek, hogy mielőtt eljutnak odáig, mindenki azt kapja, amire számít. A légyott előtt azonban túl sok alkoholt fogyasztottak, ezért kicsit homályosan emlékeztek csak rá, hogy mi is történt.

A harmadiknak felkért barátnő nem sokkal később felhívta a nőt egy döbbenetes hírrel: állapotos és az ő vőlegénye az apa.

A nő azonnal felhívta a vőlegényét, aki szerint kilyukadhatott az óvszer, de ezt nem tudta biztosra mondani, mert túl részeg volt a szex alatt.

A műsorből ráadásul az is kiderült, hogy a barátnő úgy döntött, hogy megtartja a babát, amitől a mennyasszony teljesen kiborult.

"Fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Hogyan dolgozzam ezt fel? Akartunk mi is gyereket vállalni a vőlegényemmel, de rosszul vagyok tőle, hogy egy másik nőtől lesz gyereke. Hogyan magyarázzuk el ezt a családtagoknak és a barátoknak?"

- tette fel a kérdést a nő levele végén.

(24.hu, szmo.hu)


Megosztom
Link másolása


LOVE
A hagyományos párkapcsolatoknak leáldozott?
A Bumble szerint egy új, izgalmas forradalom veszi kezdetét, amely a modern társadalom igényeire válaszol.
Fotó: Pixabay - sassy.hu
2023. november 21.


Megosztom
Link másolása

Évezredek során gyökeret vert az az elképzelés, hogy a női boldogság útja egy férfi megismerésén, a házasságon és gyerekszülésen át vezet, ezt azonban lassan újra kell gondolni. A nők egyre inkább szembesülnek a hagyományos párkapcsolati élet végével, és a Bumble társkereső app előrejelzése alapján új irányba terelik életüket.

A 2024-es trendeket bemutató kutatás szerint lassan minden harmadik nő érzi úgy, hogy nem akar megfelelni a hagyományos kapcsolati idővonalaknak.

A nők 31 százaléka felhagyott a társadalmi elvárások teljesítésével és inkább a megfelelő partner megtalálására koncentrál.

Ez nem azt jelenti, hogy a romantika kiveszett, inkább azt, hogy a nők a saját útjukat választják, és elutasítják az elavult normákat. Lucille McCart, a Bumble kommunikációs igazgatója szerint

ez egy izgalmas forradalom, amely megszabadítja az embereket a hagyományos nemi szerepek és elvárások korlátaitól.

Az adatok továbbá azt mutatják, hogy a szinglik körében egyre fontosabbá válik az érzelmi intimitás a fizikai kapcsolatokkal szemben. A szinglik 32 százaléka hangsúlyozza az érzelmi kötődés fontosságát a randizás során, míg minden harmadik nő számára a fizikai intimitás is kulcsfontosságú a boldog kapcsolathoz.

Egy másik érdekes megfigyelés szerint a férfiak is változnak a társkeresés során.

A férfiak negyede sebezhetőbb és nyitottabb hozzáállással keres partnert, és ez jó hatással van a mentális egészségükre.

A tradicionális macsó sztereotípiák felbomlanak, és a férfiak is egyre inkább értékelik az érzelmi intelligenciát és a sebezhetőséget a kapcsolataikban.

Az új társkereső trendek között kiemelkedik a Val-Core társkeresés, amely azt jelenti, hogy az emberek nyíltan beszélnek olyan témákról, mint a politika, a patriarchátus, az éghajlatváltozás vagy a társadalmi igazságtalanságok, már az első randevún.

A társkereső alkalmazás által feltárt új trendek azt sugallják, hogy a kapcsolatok és a társkeresés új úton haladnak, ahol az egyéni preferenciák és az érzelmi kötődés kerül előtérbe, és a hagyományos elvárásokat háttérbe szorítják.

Forrás: New York Post


Megosztom
Link másolása