LOVE

  11 figyelmeztető jel, hogy a férfi nem szerelmes, csak kényelmi játékos

  Ha ezeket a jeleket tapasztalod, gondolkodj el, hogy beéred-e ennyivel.
  Sassy - sassy.hu
  2022. január 12.


  Megosztom
  Link másolása

  Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha vágysz a szerelemre - különösen, ha azt hiszed, hogy már meg is kaptad. Ugyanakkor a megérzéseid mindig kegyetlenül őszinték lesznek hozzád, és azt is megsúgják, ha valami nem működik. Az alábbi jelek útmutatóul szolgálhatnak:

  #1 Sosem nyílik meg igazán érzelmileg

  Ha olyan érzésed van, hogy a barátod nem nyílik meg neked teljesen, akkor sajnos ez a szomorú helyzet. Ilyenkor hallgass bátran a női megérzéseidre. Ha valakit nem igazán érdekel egy másik személy, akkor nem is fogja megerőltetni magát azért, hogy megmutassa a személyiségét, önmagát. Hiszen érzelmileg nem helyezi bele magát a kapcsolatba. Ezért aztán legbelül az sem érdekli, hogy benned milyen vélemény alakul ki róla.

  #2 Eddig is egyik kapcsolatból a másikba szökkent

  Ha szóba kerülnek a korábbi kapcsolataitok, észrevehetsz egy mintát az ő előéletében, ami arra utalhat, hogy a fő motivációja a szerelmi életében az volt, hogy sosem akart egyedül maradni. Szereti a figyelmet és az együttlét előnyeit, az is elképzelhető, hogy kapcsolatfüggő, ám elég valószínű, hogy nem a te személyed az első számú tényező az egyenletben. Mivel érzelmileg sosem köteleződik el igazán, maximum azért marad sokáig egy kapcsolatban, mivel kényelmes számára a szituáció.

  #3 Nyilvános helyeken nagyon tartózkodó

  Ha nem érez késztetést arra, hogy nyilvános helyeken is kimutassa a vonzalmát feléd - sőt, kifejezetten titkolja azt - az mindenképp negatív jelnek számít. Persze nem kell hatalmas csókcsatákat levágni a legforgalmasabb közösségi terekben, ám ha a kezedet sem hajlandó megfogni, és egy-egy szájrapuszit sem kíván meg, akkor teljes joggal merül fel benned néhány kétely.

  #4 Aktív kapcsolatot ápol az exeivel

  Bizony, ez is egy vörös zászló. Ha egyszer túlvan rajta, akkor miért érzi szükségét a folyamatos kommunikációnak? Persze vannak olyan esetek, amikor valaki tényleg baráti érzelmeket táplál egy-egy volt szerelme iránt, de ha titkolózik és feszülten viselkedik ezzel a témával kapcsolatban, akkor valami nem oké. Annyira nem lehet oda érted, hiszen ha őszintén szeretne, sosem hozna ilyen kellemetlen helyzetbe.

  #5 Néha úgy érzed, mintha idegen lenne

  Nincs rosszabb egy olyan kapcsolatnál, ahol folyamatosan egy gombócot érzel a torkodban. Vagy szorítást a gyomrodban. Ésnem jó értelemben. Valami nem működik. Nem is tudod igazán megmagyarázni, hogy miért, de gyakran előfordul, hogy ha kettesben vagytok, idegennek érzitek a másikat. Ez okkal történik, és nem egy pozitív jelzés.

  #6 Csak felszínesen ismer téged

  Szeretnéd azt hinni, hogy nagyon jól ismeritek egymást, és talán a legelején még meg is volt rá az esély, de legbelül érzed, hogy nincs így. Ha kikérdeznéd olyan információkról veled kapcsolatban, amiket normál esetben egy szerelmes tud a másikról, akkor csúnyán elbukna. Ismer téged, de nem a legbelső énedet - sosem ásott igazán a felszín alá.

  #7 Egyszerűen kisétál a vitákból

  A párok vitáznak, veszekednek, és ha ez nem túl gyakori, akkor rendben is van. De vele egyszerűen nem lehet vitázni. Lepergeti magáról az érveidet. Nem érdekli, mit érzel, mi bánt, nem szeretne megoldást találni. Ha beszélni akarsz veke, inkább elsétál, elfut.

  #8 Nem igazán törődik azzal, hogy merre tart a kapcsolatotok

  Ha te megpróbálsz a jövőtökről beszélni, ő nem fektet bele túl sok energiát. Olyan, mintha nem is igazán érdekelné. Tökéletesen meg van elégedve azzal, hogy a jelenre fordítja a figyelmét, ha pedig bármiféle terv szóba kerül, elkezd hezitálni, kitérni, vagy elbohóckodja az egész témát.

  #9  Sosem aggódik érted

  A párok tagjai számíthatnak egymásra. Ez nem egy elvárás, hanem természetes dolog. Ha pedig törődsz valakivel, akkor olykor aggódsz is érte. Rá ez nem jellemző. Olyan, mintha sosem helyezne téged az érzelmi fókuszába.

  #10 Több időt tölt a barátaival, mint veled

  A barátokkal eltöltött idő nagyon fontos egy egészséges kapcsolatban. Egy kis távolság csodákra képes. De ha ti alig találkoztok, mert ő mindig a haverokat választja, akkor valami baj van.

  #11 Nem ismered a családját

  Ha igazán lelkes azzal kapcsolatban, hogy veled lehet, akkor egy bizonyos idő után bizony be akar mutatni a családjának - vagy a számára családként funkcionáló embereknek. Ha ezt nem tartja szükségesnek, akkor valószínűleg nem tekinti elég komolynak a kapcsolatotokat.

  #12 Egyszerűen rossz a megérzésed vele kapcsolatban, nem vagy boldog

  Ha ezt a rossz érzést nem is tudod igazán megmagyarázni, a legjobb, ha a megérzéseidre hagyatkozol. Ha úgy érzed, hogy valami nem működik, akkor nem is működik. Ha megfogalmazódik benned, hogy igazán nem is érdekled őt, akkor többnyire így is van.

  Nehéz elfogadni az ilyen tényeket, különösen akkor, ha nagy reményekkel vágtál bele az adott kapcsolatba. De gondolj arra, hogy még mindig sokkal jobban jársz, ha időben kilépsz egy számodra végső soron megterhelő kapcsolatból. Hiszen ilyenkor gyakran több a szomorúság, mint a boldogság, ez pedig egyértelmű jel, hogy egy másik ember mellett van a helyed.

  Forrás: MysticalRaven

  Fotó: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LOVE
  Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a megcsalásra
  A párod asztrológiai jegye vajon szerepel a listán?
  Fotó: Stocksnap/Pixabay - sassy.hu
  2022. július 27.


  Megosztom
  Link másolása

  Mielőtt lelepleznénk, hogy melyik az a három csillagjegy, melynek szülöttei a leginkább hajlamosak a megcsalásra, szögezzünk le valamit: az alábbiak nem igazak mindenkire általánosságban. Kétségtelen azonban, hogy az asztrológia szerint vannak bizonyos tulajdonságok és jellemvonások, amelyek az egy csillagzat alatt születettekre szinte kivétel nélkül vonatkoznak. Veled is biztosan előfordult már, hogy amikor megismertél valakit, arra gondoltál: „hú, ő biztos, hogy Oroszlán” vagy „fogadjunk, hogy Szűz csillagjegyű”!

  Az egyes tulajdonságok pedig igenis előre jelezhetik, hogy valaki mennyire hajlamos megcsalni a párját. Nézzük, kikkel érdemes vigyázni!

  3. Szűz

  A Szüzeket nem is maga a megcsalás hajtja, inkább az, hogy folyamatosan keresik az új, izgalmas lehetőségeket – ha pedig jön valaki, aki érdekesebb, egy percig sem fognak habozni. Emellett ráadásul a hosszú távú kapcsolatokban sem igazán hisznek. Ők a harmadikok a listán, ugyanis náluk – ha ritkán is, de – előfordulhat, hogy végzetesen beleesnek valakibe, ilyenkor pedig kizárt, hogy megcsalják a szerelmüket. Hangsúlyozzuk: ez nem gyakran esik meg.

  2. Bika

  A Bika egy igen bonyolult csillagjegy. Őket nem kifejezetten a prédára való vadászat vagy az izgalom hajszolja bele a megcsalásba, inkább a bizonytalanság. Az, hogy általában fogalmuk sincs arról, hogy valóban szeretik-e a párjukat és mellette akarnak-e maradni. Az érzelmeik ráadásul elképesztően gyorsan változhatnak, ezért nem is tudnak sokáig kitartani egy valami – vagy valaki – mellett. Nos, amint megcsalják a párjukat és ez kiderül, valószínűleg már nem is kell ezen agonizálniuk...

  1. Ikrek

  Az Ikrek jegyűek a leginkább határozatlanok, legyen szó párválasztásról vagy az élet bármely más területéről. Lehet, hogy az egyik nap még azt gondolják, te vagy életük szerelme, aztán egy másik nap már közelebb éreznek magukhoz valaki mást. Egy Ikrek jegyű a leginkább hajlamos arra, hogy megcsaljon, ezért csak és kizárólag akkor menj bele velük egy kapcsolatba, ha meg vagy bizonyosodva az érzelmeik felől.

  Pinkvilla


  Megosztom
  Link másolása

  LOVE
  5 jel, hogy végre olyan kapcsolatban vagy, amit megérdemelsz
  Teszteld a párkapcsolatod!

  Megosztom
  Link másolása

  Minden egyes párkapcsolat rengeteg munkával jár és még annál is több érzelemmel. A szerelem és kötődés mellett jelen van ezekben a frusztráció, a nézeteltérések, sok-sok kompromisszum és persze számtalan nehézség. Bármennyire is tökéletes egy kapcsolat, ezek elkerülhetetlenül felbukkannak benne. Mégis: ha a nyugalom és a biztonság érzete felülmúlja az összes többit, akkor tudhatjuk, hogy jó helyen járunk.

  Akár tapasztalod a kapcsolatodban az alábbi öt jelet, akár nem, lesz mit átgondolnod...

  1. Nyílt kommunikáció

  Bármennyire is összeillik két ember, elengedhetetlen, hogy néha nézetkülönbségek legyenek közöttük – ezzel pedig nincs is semmi gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha a két fél nem tud megfelelően kommunikálni. Ha azt érzed, hogy bátran megnyílhatsz, ha valami gondod van, és a másik meg is hallgat, az egy igazán biztató jel. Persze neked is hasonlóképp kell hozzáállnod a kedvesedhez ahhoz, hogy működhessen!

  2. Megtartja a szavát

  Mindegy, hogy arról van szó, hogy elmosogat-e vacsi után vagy hogy elmegy-e veled a legjobb barátnőd szülinapjára: a lényeg, hogy szavahihető legyen. Ha valakivel hosszú távra szeretnél tervezni, egyszerűen elengedhetetlen, hogy tudj építeni arra, amit mond.

  via GIPHY

  3. Határok

  Már a kezdetektől jelezheti egy kapcsolat tartósságát az, hogy mennyire ismeritek fel és tisztelitek egymás határait. Ez különösen akkor kerül előtérbe, ha különböző emberek vagytok. Ha például te introvertált vagy, nem tartható állapot az, ha a másik akaratod ellenére, rendszeresen ki akar rángatni a komfortzónádból. De amennyiben a párod elfogadja, ha nemet mondasz és tiszteletben tartja azt, érdemes őt megtartani!

  4. Az én prioritásom a te prioritásod

  Szuper, ha tudod, hogy mit akarsz az élettől, ha szenvedélyesen szeretsz valamit és határozott meggyőződéseid vannak. Lehet, hogy imádod például a sportokat és megszállottan futsz. Lehet, hogy elkötelezett vagy egy politikai párt mellett és rendszeresen támogatod azt. Ha a kedvesed ezeket tiszteletben tartja – még akkor is, ha nem teljesen ért veled egyet –, az azt mutatja, hogy valóban összeilletek.

  5. Te vagy a lista élén

  Egy párkapcsolatban rengeteget kell dolgozni azért, hogy a mindennapok rutinja ellenére a kedvesed legyen az elsőszámú dolog az életedben – és hogy ez fordítva is igaz legyen. Amennyiben ez sikerül, a munka, a barátok, a család és az állandó teendők ellenére, akkor jó esélyetek van arra, hogy akár örökké együtt legyetek.


  Megosztom
  Link másolása


  LOVE
  Ha ebbe a 7 dologba nem fektet energiát a pasi, nem ő az igazi
  Lehet, hogy észre sem veszed, de ezek igenis árulkodó jelek.

  Megosztom
  Link másolása

  Lehet, hogy mindig arról áradozik, mennyire szeret. Lehet, hogy szeret veled időt együtt tölteni. Még az is lehet, hogy mindeközben nem néz rá más lányokra. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy mindent megtesz azért, hogy megtartson téged...

  A következőkben 7 olyan dolgot sorolunk fel, amelyet a pasik szívesen ellógnak – ezzel pedig bizonyítják, hogy nem mellettük kell lehorgonyozni.

  1. Randiszervezés

  Mindegy, hogy 1 vagy 5 éve vagytok együtt, akkor sem várhatja el, hogy minden egyes közös programot te találj ki. Igenis vegye a fáradtságot, és tervezgessen egy kicsit ő is!

  2. Takarékoskodás

  Folyton azt hallod tőle, hogy veled akarja leélni az életét, de annak jelét sem mutatja, hogy felkészülne erre? Ez egy nagy vörös zászló! Mondani ugyanis könnyű, de elkezdeni takarékoskodni – például egy esküvőre, egy közös lakásra vagy a gyerekvállalásra – azért jóval nehezebb. Ha nem képes ezért lemondani a bulizásról, nincs miről beszélgetnetek.

  3. Tájékoztatás

  Tényleg túl sok elvárni egy párkapcsolatban, hogy tudj arról, hogy a másik éppen hol, kivel van és mit csinál? Persze nem kell mindenről részletesen beszámolni, de egy „Beugrom a sarki helyre Dáviddal egy sörre” üzenet még annyira nem megterhelő. Ezzel ugyanis a bizalmat építitek!

  4. Hálószoba

  Ha egy férfi csak a saját örömét keresi az ágyban, akkor egyrészt van még mit tanulnia, másrészt pedig nem olyasvalaki, aki mellett ki kell kötnöd. És nemcsak azért, mert a szexuális kielégülés fontos, hanem azért is, mert ez arra utal, hogy nem törődik eléggé veled, a gondolatai csak maga – és a saját érdekei – körül forognak. Kell ez neked?

  5. Bevonás

  Amennyiben te komolyra tervezel valakivel, biztosan beavatod abba, hogy mi történik éppen a munkahelyeden, a barátaiddal, elmondod, hogy mi minden foglalkoztat téged. Emellett elhívod magaddal családi eseményekre, baráti koccintásokra – és ez így van rendben. Várd el ugyanezt tőle is!

  6. Kompromisszum

  Muszáj törekednie arra, hogy közösen találjatok valamilyen megoldást, ha valamiben nem értetek egyet. Az nem járja, hogy csak megvonja a vállát és rád hagyja az egészet – igenis beszélgetni kell, hogy kompromisszumokat tudjatok kötni, amelyek tartósak!

  7. Boldogság

  Aki tényleg szeret téged és szeretne tartósan az életed része lenni, az biztos, hogy mindent megtesz majd, hogy boldognak érezd magad – minden egyes nap.

  Thoughtcatalog


  Megosztom
  Link másolása


  LOVE
  „Más lett velem a feleségem az ágyban, ebből jöttem rá, hogy megcsal”
  A férfi szerint az asszony nem nézett a szemébe, és távolinak tűnt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 19.


  Megosztom
  Link másolása

  A 40 éves, brit férfi a The Sun párterapeutájához fordult elkeseredettségében.

  "A feleségem 38 éves. Most épp Cipruson töltünk egy hetet, egy barátunk esküvőjére jöttünk a gyerekekkel, és úgy döntöttünk, csinálunk belőle egy kicsit hosszabb, családi vakációt" - mesélni a férfi. "A nejemmel mindig nagyon jó volt a szexuális életünk, kifejezetten bevállalós és szenvedélyes volt, persze nem végletesen, de minden oké volt. Az utóbbi hónapokban viszont kezdett megváltozni a kapcsolatunk.

  Egy új startupnál kezdett dolgozni, egészségügyi dolgokat, étrendkiegészítőket árulnak. Sok a fiatal. A feleségem elkezdtett estékbe nyúlóan túlórázni, és a telefonjára is fura időkben jönnek üzenetek. De levédte kóddal, pedig előtte nem tette, igaz, nem is néztem bele. Most viszont már gyanakodtam. Szombat esténként mindig otthon volt velem meg a gyerekekkel, most viszont bulizni jár, állítólag a barátnőivel.

  Amikor eljöttünk Ciprusra, azt hittem, végre rendeződnek a dolgok, mert már egyre többet veszekedtünk. Aztán egy éjjel arra ébredtem, hogy a feleségem nincs az ágyban. Rámülten elindultam megkeresni, hát a szálloda medencéje mellett találtam meg, és a telefonja is vele volt. Azt mondta, csak egy kis friss levegőre vágyott.

  Amikor felmentünk a szobába, szeretkezni akartam vele. Húzódozott, pedig soha nem szokott. Azután belement, de egyáltalán nem olyan volt, mint máskor. Nem nézett a szemembe, nem volt kreatív, távolinak tűnt, úgy éreztem, alig várja, hogy túl legyünk rajta. Akkor hasított belém a felismerés: megcsal. Valaki másra vágyik, ezért lett más velem az ágyban."

  A férfi állítólag beszélt erről egy barátjával, aki azt mondta, lehet, hogy csak a gyerekszülés okozza ezt a feleségnél, de a férj szerint a kisebbik gyerek már négyéves, ez nem magyarázat. Biztos benne, hogy az asszony hűtlen, és most teljesen tanácstalan.

  A párkapcsolati szakértő a következőt válaszolta: "Egy szeretkezésből még ne vonjon le messzemenő következtetéseket. Azt mondja, a házasságuk nehéz időszakon megy keresztül, a felesége új munkája, az, hogy sokat eljár, a vitáik, a távolodás már tart egy ideje. Valószínűleg ön már régóta érzi ezt a bizonytalanságot, és most egy nem túl jól sikerült szexre vetíti rá az egész problémát.

  Üljön le a feleségével, és beszélje meg mindazt, ami aggasztja. Fejezze ki az aggodalmait, és azt a vágyát, hogy szeretne ismét közel kerülni hozzá, testileg is és lelkileg is. A válasza lehet, hgy megnyugtatja önt, és elindulhat egy visszarendeződés.

  De ha mégis lenne a képben valaki más, akkor is az a legjobb, ha őszintén megbeszélik, és esetleg egy párterápia segítségével igyekeznek megmenteni a házasságukat és a családjukat."

  Fotó: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk