Connect with us

Megszületett Lilu második gyermeke

CELEBRITY

Megszületett Lilu második gyermeke

A műsorvezetőnő kis családja egy kisfiúval bővült.


Lilu novemberben adta a nagyvilág tudtára az örömhírt, miszerint ő és operatőr kedvese, Árva László ismét gyermekáldás elé néznek.

A 42 évesen is kirobbanó formában lévő műsorvezető több számtalan pocakos fotóval meglepte követőit, melyeken csak úgy sugárzott róla a boldogság és a tv képernyőn is sokáig szorgos kismamaként láthattuk.

Piacozunk…én begyűjtöm a szokásos virágokat.., sajtot, kolbászt, ami már nagyjából hazaúton elfogy😂😂

7,155 Likes, 28 Comments – Lilu🌴 (@lilugram) on Instagram: “Piacozunk…én begyűjtöm a szokásos virágokat.., sajtot, kolbászt, ami már nagyjából hazaúton…”

Április 16-án azonban elérkezett a nagy nap, a tízéves Dávid kisöcsit kapott, aminek egyébként mindenki nagyon örült.

Nem tudom elmondani, amit érzek… ezt a boldogságot… de rajta vagyok, és meg fogom próbálni, hátha… Isten hozott, Félix…”

– írta a meghatott anyuka az Instagram-oldalán.

“Nyilván mindegy volt, fiam lesz vagy lányom, elképzeltem mindkettőt. Láttam a lányom, amint a táskáim valamelyikével megy az első randijára, de közben a lelkem mélyén fiús anyuka vagyok… Imádom, hogy ennyi tesztoszteron vesz körül, várom, hogy kimondhassam: fiaim!”

– vallotta Dávid születésénél a Blikk hasábjain Lilu, úgyhogy egészen biztosan óriási az öröm, amiért már kettő lurkó büszke édesanyja lehet.

Nem tudom elmondani, amit érzek…ezt a boldogságot….de rajta vagyok, és meg fogom próbálni, hátha ….Isten hozott Félix…💙

7,185 Likes, 200 Comments – Lilu🌴 (@lilugram) on Instagram: “Nem tudom elmondani, amit érzek…ezt a boldogságot….de rajta vagyok, és meg fogom próbálni,…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel