CELEBRITY

  Michelle Obama kitálalt: ezt élte át, mikor elvetélt

  Fontos, hogy tudd: nem vagy egyedül!
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 11.


  Megosztom
  Link másolása

  Nincs nagyobb fájdalom annál egy édesanya életében, mint ha elveszti a gyermekét - akkor is, ha még meg sem született. A statisztikák szerint minden negyedik nő elvetél, mégis keveset beszélünk a problémáról. Michelle Obama frissen megjelent könyvében, a Becomingban ezt a tabut is ledönti.

  Az egykori first lady Robin Robertsnek adott interjújában elárulta, hogy 20 évvel ezelőtti ő is elveszített egy kisbabát.

  "Elveszett és magányos voltam, úgy éreztem, elbuktam. Akkor még nem tudtam, milyen gyakori dolog a vetélés, hiszen nem beszéltünk róla" - fejtette ki Michelle - "Mindannyian a saját fájdalmukban ülünk, úgy érezzük, összetörtünk. Éppen ezért lenne nagyon fontos, hogy beszéljünk a fiatal anyákkal a témáról, hiszen a vetélés sajnos gyakori."

  Obamának később két gyermeke is született lombikprogram segítségével, és ennek kapcsán azt is fontosnak tartja, hogy odafigyeljünk a biológiai óránk jelzéseire. A könyvében remélhetőleg még több részletet elmesél majd szüléseiről.


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  CELEBRITY
  Tibi atya csúnyán nekiment Schobert Norbinak: „csak addig vagy közszereplő, amíg a gyerekeid fehérneműs s..gét tárod tömegek elé”
  „Amint kritika ér, amint a púder mögött feltárnánk a fekélyes valóságot, máris magánember vagy, aki a privát életére hivatkozva perelheti be sikeresen a kritikust” - írta Facebookon.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar blogger, Tibi atya keményen nekiment Schobert Norbinak.

  Egy Facebook posztban fogalmazta meg kritikáját.

  Az előzményekhez hozzátartozik, hogy valaki nyilvánosságra hozta: Schobert Norbert lánya, Lara megbukott az érettségin. A fitneszguru ezután azt nyilatkozta, hogy ez magántitok.

  Az RTL Klub Reggeliben nemrég arról is beszélt: az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia 18 éves lányát, Schobert Larát. A fiatal mögött nehéz év áll: meghalt a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakítást is át kellett élnie, így Schobert Norbi szerint ennyi trauma után csoda, hogy lánya idáig eljutott.

  "Valaki magántitoksértést követett el. Azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?"

  - mondta Schobert Norbert.

  Tibi atya reagált erre egy Facebook-posztban.

  Azt írta Schobert Norbert nyilatkozatára utalva, hogy úgy gondolja, hogy "Magyarországon csak addig közszereplő valaki, amíg a gyerekei fehérneműs s..gét tárja tömegek elé", de „amint kritika ér, amint a púder mögött feltárnánk a fekélyes valóságot, máris magánember vagy, aki a privát életére hivatkozva perelheti be sikeresen a kritikust.”

  Tibi atya a kemény hangú posztot ezzel folytatta:

  "Sajnálattal közlöm, hogy a lányod, Schobert Lara közszereplő. Jóval 18 éves kora előtt lett az, amiben neked tevőleges szereped volt. Ha a tangás s..ge tömegek számára elérhető testképi etalon, akkor bizony joga van ugyanannak a tömegnek ahhoz is hozzáférni, hogy milyen áron.

  Schobert Lara kizökkentő erejű szembesítés korunk degeneráltságával: az internet mégsem a kultúrát juttatta el minden háztartásba, hanem a celebek perverzióját. Mi más is lehetne ennek jobb szimbóluma, mint hogy a lányod, Lara, ma annyira sem tud megélni a fejéből, hogy az értelmi fogyatékosságra optimalizált érettségit letegye, a seggéből viszont olyan életszínvonalon, ami a legtöbb diplomásnak is elérhetetlen?

  Csak egyvalamit nem értek, Norbi: a lányod bukásához szerinted senkinek semmi köze, de azt máris megosztod, hogy Larának milyen traumákon kellett átmennie, amik miatt megbukott. A traumákhoz és az érzelmi zsarolásodhoz van közünk? A lányod s..géhez van?

  Szerintem k.vára nincs.

  De ha beletoljátok a pofánkba mindkettőt, akkor a bukása éppen úgy tartozik a a teljes képhez, mint a tengerparton pucsítás, a nagymama halála és minden egyéb, amit kiteregetsz. És ha már okok: nem, nem a traumák miatt nem lett meg az érettségi, hanem azért, mert egy olyan életre nevelted, ahol teljesen mindegy, hogy van-e érettségije. A s..g a fontos, nem a fej."

  A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  CELEBRITY
  Palvin Barbi a világ legtrükkösebb, teljesen átlátszó szettjében jelent meg párjával Brad Pitt filmpremierjén
  Barbi egyre merészebb, Dylan Sprouse mellett teljesen kivirult.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A világ egyik leghíresebb, magyar szupermodellje, Palvin Barbi sokáig egyedül volt, mielőtt találkozott az igazival. Az idő őt igazolta. Öt évvel ezelőtt, amikor rátalált a szerelem a sármos, amerikai színész, Dylan Sprouse személyében, még senki nem volt biztos benne, hogy kapcsolatuk meddig fog tartani.

  Ám a két fiatal szerelmesebb, mint valaha, már együtt is élnek, és Barbi egyszer azt nyilatkozta, szívesen vágna bele a családalapításba kedvesével.

  A magabiztosság Barbin egyre láthatóbb, egyre merészebb húzásai vannak. Legutóbbi, közös fotósorozatukat maga Dylan posztolta. A gyönyörű pár egy Los Angeles-i filmpremieren jelent meg. A Bullet Train (A gyilkos járat) című Brad Pitt akciómozit nézték meg.

  Dylan egy kifogástalan, fekete öltönyben jelent meg, nyakkendő nélkül, Barbi viszont odacsapott rendesen: egy teljesen átlátszó, fejete "hálóból szőtt", combközépig kivágott ruhában vonult párja karján, amely alól egyértelműen kilátszott fekete bugyija és melltartója.

  Mindezt egy térdig érő, hófehér csizmával kombinálta. Nagyon rendhagyó, nagyon merész, de lássuk be, Barbinak ez is fantasztikusan áll.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Dylan Sprouse (@dylansprouse) által megosztott bejegyzés


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Mindenki megőrült? Szexszektát működtetett Izlandon Ezra Miller, és állítólag Jézus reinkarnációjának nevezte magát
  A Legendás állatok-filmek és DC szuperhős filmek sztárjáról névtelenül nyilatkozott pár barátja, akik szerint a színész kifordult önmagából.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Ezra Millert néhány éve még csak egy hóbortos és bolondos feltörekvő fiatal filmsztárnak tartották.

  Az elmúlt hónapokban azonban kiderült, hogy egyes források szerint nem egyszerűen különc, hanem olyasmiket művel, amikkel nemcsak magának, hanem másoknak is árt.

  A Business Insider nemrég egy hosszabb írást jelentetett meg Miller viselt dolgairól.

  A lapnak ugyanis sikerült szóra bírnia néhány ismerősét, de nőket is megszólaltatott, akik közül többen arról számoltak be, hogy az általuk látottak alapján a színész szexszektaként működtette izlandi szállását két évvel ezelőtt.

  Mint ismeretes, akkor került nyilvánosságra egy videó arról, hogy egy nőt fojtogatott. 2020-ban más ügyei is nyilvánosságot kaptak. Egy izlandi kocsmában fojtogatott és földre vitt egy másik vendéget, idén pedig olyan hír jelent meg vele kapcsolatban a Telex szerint, hogy "egy olyan házban lakik, ahol csecsemők mindenféle felügyelet nélkül éles lőszert szopogathatnak, miközben géppuskák között játszanak mérhetetlen mennyiségű kannabisz mellett." A lap szerint "Miller néha olyan, mintha filmes karrierje nem is lenne, csak önpusztító üzemmódja – miközben a jelek szerint rég elkészült a Flash című szuperhősfilm, a DC következő zászlóshajójának szánt blockbustere, amiben ő játssza a főszerepet. De hogy vajon látni fogjuk-e bármikor, az legalább akkora kérdés, mint hogy egészen pontosan miben van Miller, és hogyan jutott el idáig."

  A Business Insidernek nyilatkozó barátok névtelenséget kértek, mert tartanak Ezra Miller bosszújától. Ugyanakkor aggódnak a színész mentális állapota miatt, mivel úgy vélik, hogy az teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal, és már nem az az ember, akit egykor megismertek.

  "Azt hiszem, Ezrát elvakította a hírneve, a gazdagsága és a szépsége" - mondta egy nyilatkozó, aki régóta ismeri Millert a család barátjaként. "Nagyon nehéz közbeavatkozni akkor, amikor valakinek olyan anyagi források állnak a rendelkezésére, mint neki. Amikor híres vagy, az emberek nem szívesen mondanak neked nemet."

  Ezra Miller 2020-ban Izlandon a Legendás Állatok 3. részét forgatta, amikor a munkálatok szüneteltek a koronavírus miatt. Több hetet töltött a szigetországban, ahol egy Airbnb-lakásban szállt meg.

  A szállást a beszámolók szerint „szentélynek” nevezte el, spirituális szeánszokat tartott, amelyek alkalmával magát időnként Jézus Krisztus reinkarnációjának nevezte, és azt állította, természetfeletti képességei vannak.

  A történtekről 14, a szeánszokon részt vevő ember nyilatkozott.

  Elmondásuk szerint a legtöbbjük szexuális kapcsolatba került a színésszel, aki szinte hipnotizálta őket. Csak később jöttek rá, hogy nem voltak biztonságban. Többük Miller hírneve miatt nem mert ellenállni, hozzátették azonban, hogy bár a színész néha igencsak megnyerő tud lenni, nem ritkán hirtelen tomboló őrültté változott.

  Egy nő azt mesélte, hogy senkinek nem volt szabad ellenkeznie a színésszel. Egy másik nő pedig elmondta, hogy hat napot töltött a színésszel. Az egész izgalmas kalandnak indult, de ma már élete legmegrázóbb élményeként gondol vissza rá:

  "Az egyik pillanatban a szemembe nézett, majd azt mondta, szeret, és nagyon kedvesen viselkedett. A következőben pedig rám förmedt, hogy kib...ott undorító vagyok."

  Az Ezra Miller főszereplésével leforgatott Flash-filmet elvileg jövő nyáron mutatják be, de a Warner már jelezte, hogy ezt követően nem kívánják tovább foglalkoztatni a színészt. A Business Insidernek nyilatkozó, a stúdió belső ügyeire rálátó források szerint a Warnernél egyelőre nem tudják, mit kezdjenek a szuperhősfilmmel.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  CELEBRITY
  Molnár Guszti megalázta, terrorizálta, és más nőkkel szexchatelt Fazekas Vivien szerint, ezért válik el tőle
  „Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. ”
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Nemrég jelentett be Fazekas Vivien Instagramon, hogy Molnár Gusztival véget ért a házasságuk.

  Vivien akkor azt írta, hogy nem szeretné magyarázni a miérteket.

  A Blikknek és a Borsnak azonban most több részletet is elárult a kapcsolatukról és a válás okairól.

  Farkas Vivien a Blikknek azt mondta, próbált segíteni a férjének, aki egy ideig még egy elvonón is részt vett alkoholproblémái miatt, azonban onnan saját felelősségére távozott.

  Mint kiderült, az ott tartózkodása alatt arra kötelezte feleségét, hogy minden egyes nap beszéljenek, holott az elvonókon a telefon és más kapcsolattartásra alkalmas eszközök használata nem engedélyezett, mivel így nem szakadnak ki teljesen az életükből.

  Vivien szerint Guszti a telefonon keresztül is terrorizálta és támadta:

  "Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon"

  – mesélte Vivien a Borsnak.

  Molnár Guszti saját felelősségére kijött az elvonóról, mert azt nem találta elég jónak. Habár Vivien hitt benne, hogy Gusztinak sikerül meggyógyulnia, állítása szerint betelt a pohár.

  "Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni"

  mondta Vivien a Blikknek.

  "Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem. Nem tudom mit kellene még elviselnem, de ennél több megaláztatást nem tűrök el."

  Vivien továbbra is szeretné, ha Guszti meggyógyulna, azonban most elsősorban a kisfiára és önmagára szeretne koncentrálni.

  "Az elmúlt hetekben iszonyú sok dolog zúdult rám a múlttal kapcsolatban. Azon gondolkodom, hogy mit kellett volna másként vagy jobban csinálnom ahhoz, hogy ne találjam magam abban a helyzetben, amiben most vagyok"

  - nyilatkozta a Borsnak.

  "Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik."

  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk