Connect with us

Komoly kihívásba ütközött Rácz Jenő és felesége a babavárásban

CELEBRITY

Komoly kihívásba ütközött Rácz Jenő és felesége a babavárásban

Szerencsére a rajongóikra számíthattak, kisegítették őket.


Rácz Jenő és kedvese, Dóri, a Konyhafőnök egyik évadában ismerkedtek meg, ahol a séf mentorálta a lányt. A műsor után hamar romantikus kapcsolat alakult ki köztük, a Nyerő párosban már együtt szerepeltek. Jenő és Dóri azóta össze is házasodtak, és amennyire a közösségi felületeik alapján meg tudjuk ítélni, felhőtlen boldogságban élik a mindennapjaikat.
November elején a nagy örömhírt is megosztották: kisbabát várnak.

Az élet azonban nem habostorta, így a babavárás sem. Dóriék máris egy hatalmas kihívással szembesültek: nekiálltak berendezni a babaszobát. Jenő pedig összeszerelni a babaágyat. Dóri erről így írt az Instagramján: “pedig csak most kezdett neki a bútor összeszerelésnek, úgyhogy hosszú estének nézünk elébe. Van valami praktikátok, amivel tartjátok a lelket a férfiakban ilyenkor?”

A kommentelők csak úgy zúdították a jótanácsokat, volt, aki egy üveg jó hideg sört javasolt az ifjú apajelöltnek, hogy nyugtassa az idegeit, a legviccesebb hosszászólás azonban kétségkívül ezt volt:

“Ha ezen nem válik el egy pár, (Nem így kell bazdmeg! Miért rángatod?? Összetöröd!!! Most jó! Összecsuklik! Ne tedd bele a gyereket, életveszély!!!! Ennyire nem vagy képes??!) akkor már nem lesz probléma.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel