Connect with us

Ki volt Ross legszörnyűbb barátnője? A Jóbarátok-fanok mind ugyanarra szavaznak

CULT

Ki volt Ross legszörnyűbb barátnője? A Jóbarátok-fanok mind ugyanarra szavaznak

Na, rá pont nem gondoltunk volna.


Ha visszagondolunk a Jóbarátok szerelmi drámáira, rögtön beláthatjuk, hogy aligha volt elfogadható barátnője kedvenc sorozatunk szereplőinek. Azonban van egy hölgy, akit kiemelten nem kedveltek a rajongók: a PopSugar felmérése szerint ő nem más, mint Ross egykori kiszemeltje, Julie.

Ha visszagondolunk, meglepő ez az információ, hiszen Julie valójában semmi rosszat nem tett, azt leszámítva, hogy megjelenésével későbbre tolta Ross és Rachel kapcsolatát.

A Julie-t játszó színésznő, Lauren Tom elárulta, hogy rengeteg kritikát kapott, és igencsak nagyokat kellett nyelnie ahhoz, hogy ne vegye magára azokat.

“Nem voltam rá felkészülve, hogy ekkora visszhangot kelt a karakterem közönség előtt, szó szerint kifütyülték a szerepemet! Persze próbáltam nem megsértődni ezen, hozzászoktam már. Próbáltam arra gondolni, hogy ez nem ellenem, hanem Rachelért szól” – fejtette ki Lauren.

Végül persze minden jóra fordult:Ross és Rachel a sorozat ikonikus párja lett, Tom pedig elárulta, hogy valójában ő is szívesen felcsípte volna Julie-t. Lehetséges, hogy úgy elégedettebbek lettek volna a rajongók?

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel