Connect with us

Így énekli Emilia Clarke és Emma Thompson a Last Christmas-t

CULT

Így énekli Emilia Clarke és Emma Thompson a Last Christmas-t

Hát így még nem hallottuk. 🙂


1984 decemberében, tehát csaknem három év tizede jött ki a Wham zenekar a popzenetörténelem egyik legsikeresebb karácsonyi dalával, a Last Christmas-szel. A dalt az azóta már elhunyt zenészlegenda, George Michael írta, méghozzá szülei házában, egykori gyerekszobájában, és ő is énekelte.
A későbbi, hivatalos videoklipet eddig több, mint 650 millióan látták a Youtube-on, de nincs olyan karácsonyi parti, családi ünnep, ahol ne hangozna el, így decemberben. A bevásárlóközpontokban, ajándékvásárokban pedig öt percenként felcsendül.

A dal varázslatát próbálta visszaadni két évvel ezelőtt, a világjárvány előtti utolsó szabad és felszabadult karácsonyon jó néhány sztár, a londoni Covent Garden karácsonyfája előtt. Az ünnepen, ahol a fenyő, és a szabadtéri, karácsonyi kivilágítás 30 ezer égőjét meggyújtották, 60 ezren vettek részt.

A tömeg pedig együtt énekelte a színpadon felvonuló művészekkel, többek között Emilia Clarke-kal, és Emma Thompson-nal az örökzöld slágert. Persze George Michael hangját senki sem tudta megközelíteni sem, de nem is ez volt a cél, hanem a hangulat. Az pedig igencsak jól sikerült.

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel