Connect with us

Így él ma Gombos Edina és családja Amerikában – most először fotózták őket

CELEBRITY

Így él ma Gombos Edina és családja Amerikában – most először fotózták őket

Ünnepi, családi képeket és sok-sok érdekességet is megosztanak velünk az életükről.


Gombos Edina és férje, Alberto hat évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy felszámolnak itthon mindent, és két gyerekükkel, az akkor még kisbaba Matteóval, és a hétéves Mirandával végleg kiköltöznek az Egyesült Államokba.

A napfényes Floridában, Miami mellett telepedtek le. Edina azóta egy nagyon sikeres YouTube csatornát is indított, ahol több mint 128 ezer követőjüknek számol be ottani életükről, az amerikai mindennapokról. Sőt, sokat utaznak is a gyerekekkel, ezért számos államot, fantasztikus nagy- és kisvárosokat, és persze természeti szépségeket is bemutattak már videóikban.

Az egykori tévés és rádiós műsorvezető és kubai származású férje, Alberto már az amerikai állampolgárságot is megszerezték. Videóikból árad a napfény, a nyugalom és a családi szeretet, ám az itthoni lapoknak eddig nem igen meséltek részletesen, fotókkal kiegészítve a kinti életükről.

Most viszont a Story magazin felkérésére másként döntöttek. Amint Edina írja a fotózásról készült videó alatt: “Az elmúlt hat évben csupán két-három újságnak adtunk interjút, de fotózás ezekhez nem tartozott. Most, az ünnep közeledtével úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk magunkat a Story Magazinban. Mesélünk a kinti életünkről és a karácsonyi készülődésünkről. A kisfiunk születésekor, 2015-ben szerepeltük utoljára magyar magazin címlapján úgy, hogy fotók is készültek rólunk. Hat és fél év kihagyás után most azt láthatjátok, ahogy újra fotós kamerája elé állunk, már egy egészen más környezetben, Sunny Isles Beach óceánpartján.”

ITT VAN AMERIKA!

Continue Reading
Ez is érdekelhet...

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel