Connect with us

Házasodik a sztárvilág: Kovács Kokó István, Jude Law és Sophie Turner fejét is bekötötték

CELEBRITY

Házasodik a sztárvilág: Kovács Kokó István, Jude Law és Sophie Turner fejét is bekötötték

Úgy látszik, a tavasz valóban a szerelem évszaka: valódi esküvő-hullám indult útjára a hírességek között is.


A mai nap egyértelműen a titkos és hirtelen jött sztáresküvők napja.

#1 Kovács Kokó István & Garami Katalin

A világbajnok magyar ökölvívó május 1-én titokban elvette feleségül harmadik kisfia édesanyját, Garami Katalint. Kokó előző feleségével 22 boldog évet töltött együtt, ám 2016-ban szétváltak útjaik. Katalin kezét 8 hónapnyi együttélés után, egy Ironman-megméretettés során kérte meg, 2018 februárjában pedig megszületett közös gyermekük, Zalán.

A szűk körű ceremóniáról több meghívott híresség is posztolt, a Story magazin szerint a család és a barátok mellett főként sportolótársak vettek részt az esküvőn.

#2 Jude Law &  Phillipa Coan

A sámos színész szintén nem most állt először az oltár elé. Sadie Frosttal hat évig voltak házasok, ám 2003-ban elváltak. Az ötgyermekes apuka három porontya az angol színésznőtől származik, majd még kettő érkezett újabb kapcsolatokból. Az sincs kizárva, hogy lesz még több is, hiszen Phillipa Coannal, akivel három éve alkotnap egy párt, április 30-án megesküdtek. A The Sun információi szerint a londoni városházán, szűk körben mondták ki az igent.

Джуд Лоу женился!💕 Избранницей одного из самых обворожительных мужчин на планете стала психолог Филиппа Коэн. Скромная гражданская церемония состоялась в Лондоне в кругу самых близких родственников и друзей. Больше фото со свадьбы ищите на сайте ELLE.UA или в сторис👆. 📸@redcarpetmood #judelaw #wedding #elleukraine

1,592 Likes, 11 Comments – ELLE Ukraine (@elle_ukraine) on Instagram: “Джуд Лоу женился!💕 Избранницей одного из самых обворожительных мужчин на планете стала психолог…”

#Sophie Turner & Joe Jonas

Nem mehetünk el a Trónok harca Sansája és a Jonas Brothers sztárja titkos, Las Vegas-i esküvője mellett sem. A The People értesülései szerint pár órával a fiúbanda Billboard Music Awards gálán tartott koncertje után – melyen Sophie mellett a két másik Jonas-felesége, Priyanka Chopra és Danielle Jonas is részt vettek – a két fiatal is egybekötötte életét egy Las Vegas-i kápolnában. A ceremóniát egy Elvis-hasonmás vezette, de még mielőtt bárki kétségbe vonná a nász érvényességét, a magazin szerint korábban házassági kérelmet nyújtottak be, így teljesen érvényes a dolog.

Sophie és Joe immár 2016 óta alkotnak egy párt, eljegyzésükre 2017 októberében került sor.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel