Connect with us

Gólyahír: várandós a plus size modellek királynője, Ashley Graham

CELEBRITY

Gólyahír: várandós a plus size modellek királynője, Ashley Graham

A kismama és férje házassági évfordulójukon jelentették be a nagy hírt.


A 31 éves modell nemrég még káprázatos fürdőruhás fotókat osztott meg Instagram oldalán, majd egy váratlan fordulattal lerántotta a hírt arról, hogy párjával, Justin Ervinnel gyermeket várnak.

A bejelentést egy igazán különleges dátumra, kilencedik házassági évfordulójukra időzítették.

“Ma van, hogy kilenc évvel ezelőtt összeházasodtam életem szerelmével. Ez volt a legjobb utazás a kedvenc emberemmel a világon! Annyira áldottak, hálásak és izgatottak vagyunk, hogy nézhetjük, ahogy növekszik a családunk! Boldog évfordulót, Justin Ervin. Az élet még ennél is jobb lesz”

– írja Ashley Graham, aki egyébként az oltár elé lépésig megőrizte ártatlanságát.

Nine years ago today, I married the love of my life. It has been the best journey with my favorite person in the world! Today, we are feeling so blessed, grateful and excited to celebrate with our GROWING FAMILY! Happy anniversary, @mrjustinervin ❤️ Life is about to get even better. 😘

null

Ashley egyébként saját elmondása szerint nem kedveli a “plus size” címkét, hiszen ahhoz az emberek olyan elképzeléseket csatolnak, minthogy valószínűleg nem étkezik egészségesen, nem sportol, nincs önbizalma – holott ezek közül egyik sem igaz.

Ő inkább “my size”-ként, vagyis “saját méreteként” szeret utalni nőies alakjára.

2016-ban ő volt az első 16-os ruhamérettel rendelkező modell, aki tündökölhetett a Sports Illustrated magazin fürdőruhás különszámának címlapján, ezzel pedig jelentős lábnyomot ejtett a body positivity mozgalmak ösvényén.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel