FONTOS

Felejtsd el az elavult szeretetnyelv-dumát, sokkal hatékonyabb, ha ismered a párod stressznyelvét

Az igazi mérgező emberek ebben úgyis profik, ideje tanulni tőlük, és jóra használni a tudást.

Megosztom
Link másolása

Mindannyian ismerjük a szeretetnyelveket - tudod, ahogyan az emberek szeretik és tudják fogadni meg kifejezni a szeretetüket egy kapcsolatban. Ez évtizedek óta uralja a randizás és a párkapcsolatok világát, segít megérteni a másik párkapcsolati igényeit.

Most azonban egy másik fontos nyelvet is meg kell tanulnunk: a stressznyelvet.

Chantal Donnelly wellness-szakértő által kitalált stressznyelv kifejezés arra utal, hogy hogyan reagálunk és hogyan fejezzük ki azt, amikor stresszesek vagyunk. Azt állítja, hogy ez a tudás a párkapcsolatokat megváltoztathatja, ezért kiderítettünk mindent, amit az új kifejezésről tudni lehet, és utánajártunk annak is, hogy mit jelenthet a kapcsolataink szempontjából, ha megtanuljuk a másik stressznyelvét.

Következzen minden, amit a stressznyelvekről tudni kell, a definíciótól kezdve az egyes nyelvek meghatározásán át egészen addig, hogy mit tegyünk, ha nem ugyanaz a párunké, mint a miénk.

A stressz hatása a kapcsolatokra

Mindannyian tudjuk, hogy a stressz durva rombolást végezhet a személyiségünkön és általános jólétünkön, így nem meglepő, hogy a kapcsolatainkra is elég rossz hatással van.

Nem számít, mennyire jól kezeled, a stressz kimerítő. Kimeríti azokat az energiáidat és erőforrásaidat, amelyeket egyébként a partnered és a kapcsolatod felé fordítanál,

felemészti a türelmedet, csökkenti a libidódat, összességében is ingerlékenyebbé és zárkózottabbá tesz. És amikor mindez megtörténik, hajlamosabbá válsz arra, hogy összevessz a pároddal, elidegenítsd magadtól, és a frusztrációdat okkal-ok nélkül rajta töltsd ki.

Akárhogy is nézed, a stressz katasztrófális hatással van a kapcsolatokra.

Nemcsak az intimitás megszűnéséhez és az érzelmi támogatás eltűnéséhez vezethet, hanem végső soron a kommunikáció megszakadásához is.

Mindezek a dolgok komoly szakadékot teremthetnek kettőtök között, ezért elég fontos megérteni, hogyan lehet kezelni a saját és a partnered stresszét. Ahogy a szeretet-nyelvek is különbözőek, a stressznyelvek is azok.

Íme az 5 stressznyelv, amelyek valamelyikében magadra és a párodra ismerhetsz:

A Megoldó

Ismered azokat az embereket, akik mindenre azonnal akcióba lendülnek? Na ők azok. Donnelly egy TikTok-videóban elmagyarázta, hogy az ilyen stressznyelvvel rendelkező emberek megpróbálják megoldani a helyzeteket, akár kérés nélkül is, akár akkor is, ha nem hívják őket, vagy nem is kellene azokat a helyzeteket megoldani.

@chantaldonnellypt“Stress languages” may be just as eye opening for our relationships as love languages. Becoming aware of your partner’s go-to stress response is invaluable. It can bring empathy, respect, and, deeper engagement. It is not that we want to fix or judge another’s stress language. The 5 stress languages as I see them are: The Fixer: These are the doers who go into immediate action. Whether in Tend or Befriend or Fight mode, it will be difficult for a Fixer to slow down - even when it is time to sleep. The Denier: This can look like a type of extreme optimist who is blind to reality, a stoic who shuns all emotions, or toxic positivity. The Numb-er: These folks use distractions, drugs, alcohol, T.V., or sex. Numbing can also look like long hours at the office; workaholism is a common numb-er strategy. The Exploder: This can look like catastrophizing (feeling that everything is a catastrophe), reactive rage, paranoia, searching for a blame target, or a strong urge to escape from the stressful environment. The Imploder: This is a typical freeze response and can look like self-blame, paralysis, helplessness, depression, ignoring or “ghosting” people, or the inability to make eye contact or express emotions. What is your stress language? Is it a blend of 2 languages? Do you express different languages during different aspects of your life (work vs. family vs. intimacy)? #fyp #bodyinsight #stressinformed #stressinsight #stresslanguage #settled #physicaltherapist #physicaltherapy♬ original sound - Chantal Donnelly,PT

Lehet, hogy a felszínen segítőkésznek és rátermettnek tűnnek, de buzgóságukkal sokszor többet ártanak, mint használnak. Lehet, hogy átlépik az egészséges határokat, ingerlékennyé vagy leuralóvá válnak, esetleg megpróbálják átnevelni a partnerüket. A Megoldó például ragaszkodhat ahhoz, hogy ő válassza ki a társa ruháit, amikor az stresszes, mert nem bízik benne, hogy az majd jól választ.

A Tagadó

Ez a stressznyelv pontosan az, aminek hallatszik. A Tagadók olyan emberek, akik mérgező pozitivitással reagálnak minden stresszes helyzetre, simán saját magukkal kapcsolatban is. Úgy döntenek, hogy a pohár mindig félig teli van, még akkor is, amikor komoly küzdelmeken mennek keresztül, és az érzéseikkel kellene törődniük.

Gyakran elfojtják és lekicsinylik a fájdalmas érzelmeket.

Az se ritka, hogy az ‘oda se neki’, a ‘katona dolog, majd elmúlik” mentalitással állnak mindenhez, és úgy tesznek, mintha a probléma nem is létezne.

A Zsibbasztó

Mindenki szeretne egyszer-egyszer elmenekülni a problémák elől, de a Zsibbasztók lényegében figyelemeltereléssel zsibbasztják el a stressz okozta érzelmeiket.

Mert ha nem gondolsz rá, akkor nem tud fájni vagy elhatalmasodni rajtad, ugye?

Sajnos ez tévedés. Donnelly szerint az ilyen stressznyelvvel rendelkező emberek hajlamosak az olyan megküzdési stratégiákra, mint az alkohol vagy más drogok használata, képernyő-függőség (például a telefon, a számítógép vagy a tévé), toxikus mennyiségű testedzés vagy akár a munkalkoholizmus.

A Robbanó

A Robbanók tökéletesen beazonosíthatók arról, hogy állandóan harcolj-vagy-menekülj állapotban vannak. Ők így kezelik a stresszt. Az agyuk azt mondja a testüknek, hogy közvetlen veszély fenyeget, és ennek megfelelően cselekszenek, amikor "felrobbannak" és te csak állsz értetlenül, hogy most akkor mi van? Donnelly elmagyarázta, hogy

az ilyen stressznyelvvel rendelkező emberek nagyon könnyen agresszívvá és dühössé válnak, és gyakran kritizálnak vagy hibáztatnak másokat,

még akár tárgyakat is, róluk szól a mondás, hogy még az élő fába is képesek belekötni. Az ilyen stressznyelvvel rendelkező személy gyakran reagál dühösen, hajlamos a paranoiára, a beszélgetés közepén nagy jelenetet rendez, esetleg elviharzik, vagy a partnerét hibáztatja a benne lévő stresszért.

Az Eltemető

A Robbanókkal szemben az Eltemetők elnyelik a stresszt. Donnelly szerint

úgy tekintenek a stresszre, mintha ők lennének annak kiváltó okai, és ez sok önkritikában és gyakori szégyenérzetben jelenik meg.

Például valaki, aki ilyen stressznyelvvel rendelkezik, gyakran beszél magáról lekicsinylően: „Soha semmit nem tudok jól csinálni", ”Olyan hülye vagyok" vagy „Mindig minden az én hibám”.

Miért jó neked, ha ismered a társad stressznyelvét?

A stresszre adott válaszunk biológiai eredetű, és egész életünkben védelmi mechanizmusként működik. Ez az oka annak, hogy egyesek elbújnak a csigaházukba, ha stresszesek, míg mások kitörnek, és bűnbaknak használják a partnerüket, megint mások munkával vagy bulival terelik el a figyelmüket, mérgező pozitivitással fedik el az érzéseiket, vagy állandóan keresik a megoldásokat. Mindannyian másképp reagálunk a stresszhatásokra és másképp kezeljük azokat.

Ha ismered partnered stressznyelvét, az segíthet abban, hogy jobban megértsétek egymást és jobban össze tudjatok kapcsolódni.

Tudjuk, hogy milyen nehéz lehet nem magadra venni a dolgokat, vagy nem védekezni, ha a partnered rajtad tölti ki a stresszt, ami felgyűlik benne, vagy mennyire fájdalmas az az időszak, amíg a stressz miatt távolságtartó.

De ha megérted, honnan ered a viselkedése, nem fogod hibásnak érezni magad. Képes leszel felismerni, mire van szüksége abban a pillanatban, legyen az bűnbak vagy több magában töltött idő vagy tér. Mindez növelni tudja a köztetek lévő empátiát, és erősebb köteléket hoz létre, amelyet a stressz nem lesz képes szétszakítani.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy a partnered most visszaélhet ezzel a tudással, vagy hogy neked mindent el kell tűrnöd mostantól kezdve, mondván hogy ő szegény így kezeli a stresszt

- ez egyáltalán nincs így. Inkább arra kell használni ezt a tudást, hogy felismerhesd a viselkedésében és ő is tiedben, majd észlelve a jeleket szóvá tudjátok tenni egymásnak, és közösen dolgozzatok rajta, így egyénileg és párként is fejlődhettek. Ha ezt meg tudjátok tenni, a kapcsolatotok sokkal jobb lesz.

 

Hogyan azonosíthatod a saját és a partnered stressznyelvét?

A jó hír az, hogy nincs szükséged hozzá doktori címre. Kezdd azzal, hogy odafigyelsz arra, hogyan reagál a másik nagy stressz idején; ebből megtudhatod, hogy eltereli-e a figyelmét, robbanékony lesz, elzárja az érzelmeit, akcióba lendül, vagy magát okolja mindenért. Figyelj oda a viselkedésére is, és ne félj kikérni a véleményét. Lehet, hogy rá tud mutatni olyan megküzdési mechanizmusokra vagy viselkedési formákra, amelyekre nem is gondoltál, vagy amelyeket nem vettél észre.

Miután azonosítottad, ülj le, és beszélgessetek nyíltan az egyes stressznyelvekről. Ne feledd, hogy

az emberek stressznyelve ugyanúgy keveredhet, ahogyan a szeretetnyelvek is; bizonyos helyzetek az egyik stresszreakciót hozhatják elő, míg más helyzetek egy másikat.

Mindezek mellett Donnelly azt mondja, hogy a stressznyelvek nem arra valók, hogy felcímkézzük vele egymást. Inkább kulcsként szolgálnak, hogy jobban megismerd a másikat. Érdemes közös erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy tudatosabbá váljatok a stresszre adott reakcióitokkal kapcsolatban. Ez segít mindkettőtöknek felismerni a figyelmeztető jeleket.

A stresszelő személynek azt, hogy mikor álljon le, lépjen egyet hátra, mielőtt ellepik őt az érzelmek, a társának pedig azt, hogyan kezelje mindezt és ne vegye magára a történéseket.

Mi a teendő, ha különböző a stressznyeletek?

Ha más a stressznyelved, mint a partnerednek, ne stresszelj :) de komolyan. Ez még nem ítéli halálra a kapcsolatotokat. Azonban egymás stressznyelvének megértése segíthet abban, hogy tudjátok, honnan jön a másik.

Ha különböző a stressznyelvetek, kezdjétek azzal, hogy nyíltan és őszintén megbeszélitek egymással. Nem mindig könnyű a másik helyébe képzelni magunkat, ezért járjátok körbe együtt, hogy mi zajlik le a testetekben és a fejetekben, amikor stressz ér benneteket, és mire van szükségetek a stressz leküzdéséhez. Ez jelentheti azt is, hogy van egy kis hely az elvonulásra, ahol levezetheted és megélheted az érzelmeidet, vagy hogy elmehettek együtt valahová, hogy megbeszéljétek a dolgokat.

A stressznyelvek ismerete elősegítheti az egészséges megküzdési mechanizmusok kialakítását, a javuló kommunikációt és az empátiát köztetek.

Lényegében ez a kulcsa annak, hogy párként kezelni tudjátok az élet hullámvölgyeit. És ez olyasvalami, amire mindenkinek szüksége van.

Mikor menekülj?

Hiába bizserget már egy érintése is, ha olyan valakivel vagy együtt, aki megfojt, aki miatt úgy érzed, hogy cenzúráznod kell magad, vagy aki miatt túlságosan át kell gondolnod a szavaidat és a tetteidet, az nem társ.

Még ha működik is köztetek a kémia, az a másik és a te cenzúrázott változatod között bizsereg; miért is akarnál egyáltalán egy ilyen kapcsolatban maradni?

Ha az együttélés azon múlik, hogy te mennyire ügyesen jársz tojáshéjon, akkor erre a személyre nem érdemes az idődet pazarolni.

A másik eset, hogy túl jól ismeri a stressznyelvedet, és ő nyomogatja a bekapcsoló-gombot rajtad - ideje menekülőre fogni. Vannak olyan bántalmazó kapcsolatok, ahol az egyik fél örömét leli abban, hogy a másikat kicsinálja.

Az ilyen társ sokkal előbb tudja, hogy mi a te stressznyelved, mint te, és előszeretettel él vissza ezzel a tudással.

Az Eltemetőkben erősíti az önhibáztatás vagy az értéktelenség érzését. A Megoldókat állandó nyomás alatt tartja a saját valós vagy kitalált problémái vázolásával. A Tagadók belebetegszenek egy ilyen kapcsolatba, a Zsibbasztók életenergiáit vég nélkül csapolja ez a partner. És ő maga gátlástalanul és bármikor robban, hiszen következmények nélkül megteheti.

El kell gondolkodni a szakításon akkor is, ha a kapcsolatotok nem épül a vitákból.

A párkapcsolati siker nem azon múlik, hogy van-e nézeteltérés köztetek, hanem azon, hogy hogyan heveritek ki a nézeteltéréseket.

Nem számít, ki a párod, mindketten hibázni fogtok, jönnek majd rossz napok, és előfordulnak majd viták. Figyelj arra, hogyan reagál a másik fél ezekre az alkalmakra.

Figyel rád, hatékonyan kommunikál, és soha nem követi el kétszer ugyanazt a hibát? Mindketten többet törődtök a kapcsolattal, mint azzal, hogy megnyerjétek a vitát? Vagy küszködtök a kommunikációval, a másik haragot tart, te pedig úgy érzed, hogy minden veszekedés a kapcsolat végét jelentheti? Ha a viták után nem áll helyre a kapcsolatotok, lehet, hogy csak erőltetitek az egészet.

Nem kell mindig ugyanazokkal az értékekkel, meggyőződésekkel és hozzáállással rendelkeznetek, de legalább meg kell értenetek, tisztelnetek és értékelnetek kell a másikban a másságot. Nem kell megváltoztatnod őt ahhoz, hogy szeresd. Ha már a témánál vagyunk,

ha azon kapod magad, hogy az érzelmeid hiányát az elfuserált frizurájára vagy a csúnya kabátjára fogod, tudd, hogy valószínűleg akkor sem fogod izgalmasabbak találni, ha új frizurát vágat vagy menő kabátot vesz fel.

A fizikai vonzalom arról szól, hogy a testetek hogyan kapcsolódik egymáshoz, neked pedig mágneses vonzerőt kell érezned, olyan vonzalmat, amely nem függ a külsőségektől.

Nem kell, hogy mindig ugyanazt gondoljátok a dolgokról, nem kell egyformán reagálnotok a stresszre, azonos értékeket vallani, egy meggyőződésen lenni, de az kell, hogy meg tudjátok érteni, tisztelni és értékelni egymást és egymásban a különbözőségeket.


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


FONTOS
A Rovatból
Egy anyuka jól helybenhagyta a kukkolót, aki filmezte őt a próbafülkében: „Nem oké, amit csináltál”
Egy ötgyerekes nő a saját kezébe vette a dolgokat, amikor rajtakapott egy kukkolót, aki mobiltelefont csúsztatott a próbafülke ajtaja alá.

Megosztom
Link másolása

Michelle Chandler elkapta a perverz kukkolót, és lenyomta a Lakewood bevásárlóközpont áruházának padlójára. A videón az látszik, ahogy az anyuka rátérdel az idegen férfire, aki kétségbeesetten próbál menekülni. Végül lefogja, miközben az üzlet munkatársai segítenek neki, és tartják, amíg a bevásárlóközpont biztonsági emberei meg nem érkeztek, és bilincsbe nem verték a kukkolót.

A csapat még egy övet is használt, hogy lefogja a beteges fickót, mondta. „Felelősségre kell vonni” - nyilatkozta Chandler, amikor a Fox 31-nek adott interjút, majd üzent is a férfinek:.

„Nem oké, amit csináltál.”

A rémisztő incidens akkor történt, amikor Chandler anyák napi ruhákat próbált, ezt a boldog pillanatot sikerült a perverz fickónak megkeseríteni. Először akkor érezte, hogy valami nincs rendben, amikor az öltözőben fura szag csapta meg az orrát.

„Vicces dolog, észrevettem, hogy valakinek a lába nagyon büdös - mondta Chandler. - Amikor le akartam venni ezt a nadrágot - tette hozzá, a rajta lévő farmerre mutatva. - Lehajoltam, odanéztem, és megláttam, hogy egy férfi cipője, és a telefonja pont felém néz”.

Chandler habozás nélkül akcióba lendült - azt mondta, nem mérlegelt és nem akarta megkockáztatni, hogy a perverz férfi megszökjön, és mással is megcsinálja ugyanezt.

„Megragadtam, a földre dobtam, a térdemet a hátába nyomtam, és lefogtam a fejét” - mondta.

Chandler elmondta, hogy a gyanúsított egy 19 éves férfi volt, de nem nevezte meg.

Az eset alig néhány héttel azután történt, hogy egy másik betegesen viselkedő férfit rajtakaptak, amint egy gyanútlan vásárló alá csúsztatta a telefonját, hogy a szoknyája alatt videót forgasson.

A 21 éves Thomas Elliott, aki egy helyi általános iskolában dolgozik, kétségbeesetten próbálta tagadni a tettét. Hiába.


Megosztom
Link másolása

FONTOS
A súlyos titok, amit a reklámokban nem árulnak el neked a gombás fertőzésekről
Ez a kellemetlen igazság.

Megosztom
Link másolása

Adatok is bizonyítják, hogy minden negyedik ember szenved rendszeresen visszatérő gombás megbetegedésben - írja a Webbeteg.

A portál azt írja, hogy a gombás fertőzésekről szóló, tüneti kezelést javasló reklámok hatására az emberek különféle krémektől és kenőcsöktől várják a gyors és tartós megoldást.

Ezek a külsőleges kezelések hatékonynak tűnnek, de krémek, kenőcsök használata után a tünetek gyakran visszatérnek, sőt, súlyosbodnak. És van egy fontos dolog, amit nem árulnak el neked a reklámokban.

Ez az, hogy a gombák nem csak látható helyeken vagy intim testrészeken szaporodhatnak el, és a krémek, kenőcsök nem elegek ellenük.

A gombák

a belső szervekben is elszaporodhatnak, és ha nem szüneted meg az okokat és nem kezelteted megfelelően a gombás fertőzést, hosszú távon súlyos betegségeket, szervi károsodásokat is okozhatnak: szív- és érrendszeri megbetegedést, májkárosodást, zsíranyagcsere zavarokat.

Eleve más betegségek tünete is lehet a fejbőrön vagy körmön megjelenő gombás fertőzés.

A háttérben például kezeletlen, lappangó cukorbetegség is állhat, ezen kívül az inzulinrezisztencia - a gombák számára ugyanis a cukor kiváló táplálék.

Gombás fertőzéshez vezethet az is, ha valaki gyakran szed antibiotikumot, de mellé nem fogyaszt a bélflóra védelmében élőflórás joghurtot, kefírt.

Étel-intolerancia is okozhat gombás fertőzést. Ha pedig lábon és intim tájon fordul elő, annak az oka sokszor a műszálas fehérnemű és zokni.

A legfontosabb, hogy gombás fertőzésnél vizsgáltasd ki az okokat!

Forrás: Házipatika, Webbeteg

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Álomesküvő! A dubaji tengerparton nősült meg Malek Miklós
Az ifjú párt Layne Redman, a Dubai TV ismert bemondója adta össze. Az esküvő részleteiről Malek elárulta, hogy a bevonuló zenét maga szerezte.

HÍREK
Brutális hőség, 52 fok van, nem ajánlják, hogy bárki az utcán sétáljon Pakisztánban
Az utcák el is néptelenedtek, iskolák zártak be. Közben egyre többen kerülnek hőguta miatt kórházba, a helyzetet áramszünetek is súlyosbítják.

SZTÁRVILÁG
Szűcs Nelli kíméletlenül bírálta Udvaros Dorottyát: Jobb, ha a titkok nem kerülnek ki!
Férjével, a szintén nemzetis Trill Zsolttal úgy gondolják, hogy azzal csak „a Nemzeti Színházat tapossák még lejjebb”. Udvaros bejelentése szerinte rossz fényt vetett a színházra.

SZTÁRVILÁG
Falusi Mariann 22 kilót fogyott a gyász alatt: „A halála óta hordom Györgyi nyakláncát”
Az énekesnő pokoli időszakon van túl. Tavaly nemcsak az édesanyját veszítette el, hanem a társát, Lang Györgyit is, akivel harminc éven át elválaszthatatlanok voltak.


FONTOS
A Rovatból
Egy TikToker elárulta: így tudhatod meg hogy ki az ismeretlen hívó - az internet segítsége nélkül
A tartalomkészítő lerántotta a leplet a titokról, rengetegen örülnek, hogy megtanulhatták a hacket.

Megosztom
Link másolása

Mindig jobb, ha egyszerűen hagyjuk csörögni a telefont és nem veszed fel, amikor ismeretlen telefonszámról hívnak, vagy ami még rosszabb, maga a készülék írja, hogy ismeretlen hívó keres.

De sajnos fennáll a lehetőség, hogy a kézbesítő az, aki a régóta várt csomagot hozza, vagy egy ismerősünk, aki esetleg új számot kapott.

Általában az internethez fordulnánk a dologgal kapcsolatban, de egy Google-kereséssel nem megyünk sokra.

Mi van akkor, ha pontosan tudni akarod, hogy ki az? Nos, úgy tűnik, van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy ezt kiderítsük.

A TikToker Liz Perez megosztotta újonnan szerzett tudását arról, hogyan lehet felvenni a harcot a bújkáló hívókkal vagy a potenciális hackerekkel szemben.

Perez elmondta: „Szóval íme egy life hack, amire sosem gondoltam, amíg a legjobb barátom nem mesélt róla. 

Ha valaki sms-t küld neked, vagy olyan számon hív, amit nem ismersz fel, csak másold ki és illeszd be a számot a Snapchat-re vagy a Venmo-ra, esetleg a WhatsApp-ra vagy a PayPal-re.

És minden egyes alkalommal megjelenik a vezetékneve vagy a keresztneve az illetőnek. Vagy az egyiket, vagy a másikat kell megadniuk, amikor regisztrálnak. Szóval ez egy kib@szott nagy változás.”

Az emberek elárasztották hozzászólásokkal, hogy megköszönjék Liznek, amiért beavatta őket a hackbe, ahogy az egyik felhasználó írta:

„Szó szerint 7 éve ülök egy szülinapi sms-en, és nem tudtam, hogy ki volt az, egészen mostanáig. köszönöm LOL.”.

Egy másik hozzátette: „A Snapchat-nél segít, ha elmented el a számot kontaktként.”

Valaki elárulta, hogy kipróbálta a hacket, de rájött, hogy a név valószínűleg hamis: „Most próbáltam ki ezt. Volt egy trükkös nevük. Mint a Jedi mester.”

Egy utolsó felhasználó pedig így reagált: „Az esetek 30 százalékában működik”

Egy próbát megér neked is, nem?


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

FONTOS
A Rovatból
Kegyetlen kutyatámadás! Így küzdött a modell, miután kiharaptak egy darabot az arcából
Az interneten kegyetlen megjegyzésekkel illették a modellt, többen „Grincsnek” nevezték, de őt ez nem érdekelte, sikerült megtartania a pozitív hozzáállását

Megosztom
Link másolása

Brooklinn Khoury történetét a Daily Star írta meg: a fiatal modell és profi gördeszkás egy súlyos kutyatámadás áldozata lett.

A modell arcát 2020 novemberében súlyos támadás érte: unokatestvére pitbullja annyira megsebesítette, hogy leszakadt a felső ajkának és az orrának egy része.

Az arcát végül hat műtét után sikerült helyrehozni, és ezek a beavatkozások összesen 400 ezer dollárba kerültek.

Az interneten kegyetlen megjegyzésekkel illették a modellt, többen „Grincsnek” nevezték, de őt ez nem érdekelte, sikerült megtartania a pozitív hozzáállását.

A modell a felépülésének történetét a közösségi médiában osztotta meg, több mint egymillió követőjét inspirálva ezzel a TikTokon.

(via rtl.hu)

Megosztom
Link másolása

Ajánljuk