Connect with us

Farkasházi Réka családtípusokat önt mesékbe majd dalokba

CELEBRITY

Farkasházi Réka családtípusokat önt mesékbe majd dalokba

A színésznő gyermekei a múzsák és a tesztbizottság is egyben.


Az örökifjú Farkasházi Réka igazi sokszínű energiabomba. Az Újszínház színésznője, a Tintanyúl frontasszonya – mellyel az őszi lemez mellett nyári gyermektábort is szerveznek -, illetve három csodás gyerkőc édesanyja.

41 éves, de körülbelül 20 évet letagadhatna. Ebben valószínűleg sokat segít férje, Sárközy Bence és porontyaik, Tamara, Rebeka, valamint Benjámin.

Réka 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben, így született meg a Tintanyúl. Októberre kitűzött Családi albumuk különlegessége pedig, hogy a színésznő most először írja egyedül a zenékhez tartozó meséket, melyek összhangban állnak majd a dalokkal és egy külön könyv formájában is testet öltenek.

“Folyamatosan agyalok a történeteken, de nem egyszerű három gyermek mellett a megírásuk. Minden mese egy-egy családtípuson belül fog játszódni, lesz benne nagycsaládos, csonka családos, illetve nagyszülős történet is”

– árulta el Réka a Blikk hasábjain, és azt is megosztotta, hogy a történetek sikerességét megítélú zsűrit saját gyermekei személyében találta meg.

Itt is nagy a meleg. Felhő egy szál se. Legalábbis az égen. Mert a viharfelhők, amik egy perc alatt tudnak fölénk tornyosulni ide is utánunk jöttek biztos, ami biztos. De szerencsére amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan távoznak is.🙏Mondjátok, hogy a feszkó mentes családi nyaralás csak a filmekben létezik!🤣😂🙈 Egy hosszabb pihenés felér egy családterápiával, aminek a végén, ha szerencsénk van elég erős lesz a csapat a következő időszak megpróbáltatásaihoz. Ami után majd jön egy újabb nyaralás kis feszkókkal, nagy élményekkel. Az élet egy körforgás, ugye. #acsaládalegnagyobbkincs #kiscsaládomnagycsaládom #hurrányaralunk

1,893 Likes, 26 Comments – Réka Farkasházi (@farkashazireka) on Instagram: “Itt is nagy a meleg. Felhő egy szál se. Legalábbis az égen. Mert a viharfelhők, amik egy perc alatt…”

“Természetesen merítettem a saját családunk életéből is, de színésznőként alapból szeretem megfigyelni az embereket, ami nagyon jól jött a karakterek kidolgozásához.”

Réka szerelemprojektjében pedig az olvasó is megtalálhatja majd a lelkéhez/családjához passzoló meséket, amikbe öröm lesz belefészkelődni.

“Olyan történetek lesznek, amelyekben mindenki magára ismer majd, szülő és gyermek is. Fontos, hogy olyan mesék legyenek, amelyek minden korosztályt szórakoztatnak, és ez persze igaz a dalokra is. Ebben segít a hangszerelés, a dalszövegek, amelyek egyáltalán nincsenek lebutítva, sőt azt szeretném, ha a szülő olvas fel a könyvből a gyerkőcnek, ő is élvezze a történeteket. Miközben természetesen szól a zene!”

Kis ízelítő Réka munkásságából:

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel