Connect with us

Ezt a 10 dolgot biztosan mondja egy pasi, ha tényleg szerelmes beléd

Fotó: Pexels

LOVE

Ezt a 10 dolgot biztosan mondja egy pasi, ha tényleg szerelmes beléd

És a “szeretlek” csak a legutolsó. Van előtte kilenc fontosabb, figyelj.


Az igazi szerelem sokszor nem a túlfűtött vallomásoktól meg az örökös “szeretlek”-ezéstől az, ami. Az egyik legfontosabb ismertetőjele, hogy a párod vigyáz rád, aggódik érted, sokszor fontosabbak számára a te igényeid, mint a sajátjai. Így az igazi szerelmi vallomások néha nagyon egyszerű mondatok – amelyek mögött mégis sok érzelem van.

#1 “Vigyázz magadra”

Ha a szerelmed tényleg odavan érted, nagyon fontos neki, hogy mindig biztonságban tudjon. Akkor is, ha csak egy barátnős-kávézós csevegésre ugrasz el a városba, önkéntelenül is kimondja ezt a két szót, mert nem teljesen nyugodt, ha nem vagy a közelében, ha nem tudja, hogy minden oké veled.

#2 “Segíthetek?”

A világ legegyszerűbb varázsszava. Akár arról van szó, hogy felcipelje a bevásárlószatyrot az emeletre – vagy elmenjen helyetted bevásárolni, miért ne? -, vagy hogy lelkileg támogasson, ha valami bánt, a segítség felajánlása az igazi szerelem egyik legfontosabb megnyilvánulása.

#3 “Jó lenne, ha itt lennél”

A legnagyszerűbb kalandok, bulik, élmények is elszürkülnek a pasid számára, ha te nem vagy vele. Ha minden klassz dolgot, ami történik vele, szeretne veled is megosztani, és őszintén bánkódik, ha ez valami miatt nem lehetséges, biztos, hogy teljesen beléd van zúgva.

#4 “Itt vagyok, ha szükséged van rám”

Van az úgy, hogy néha egyedüllétre vágysz. Lehet, hogy olyan típus vagy, aki az igazán nehéz megpróbáltatásokat egyedül szokta végigcsinálni, és nehezen enged közel ilyenkor bárkit is. Ha a párod ezt megérti, de érezteti veled, hogy ilyenkor is számíthatsz rá, és csak szólnod kell, máris jön, akkor tényleg fontos vagy neki.

#5 “Hiányzol”

Érdekes, ezt a pasik könnyebben kimondják, mint a “szeretlek”-et. Pedig körülbelül ugyanazt jelenti, csak kicsit szemérmesebben, férfiasabban.

#6 “Mindent szeretnék tudni rólad”

Oké, ez a mondat ijesztően is hangozhat, de tényleg csak annyit jelent, hogy valóban érdekled őt, és minden kicsi részletet tudni szeretne. A gyerekkorodról, a családodról, a hobbijaidról, bármiről, amit szeretsz és fontos neked.

#7 “Gondolok rád”

Kicsit olyan, mint a “hiányzol”. Egyfajta visszafogott, pasis szerelmi vallomás. De nagyon jót jelent.

#8 “Sokat jelentesz nekem”

Na, ezt ritkán mondják, és nyugodtan elolvadhatsz tőle. Ha egy férfi ilyesmit mond, az többnyire nem üres bók. Üres bóknak ott van ezer más, kevésbé “veszélyes” verzió.

#9 “A jövőben…”

Vagy a jövő nyáron, jövő karácsonykor stb. stb. A lényeg, hogy minden, ami azt bizonyítja, hogy veled tervezi a jövőjét, a komoly érzelem jele.

#10 “Szeretlek”

Természetesen mondják ezt is, ha szerelmesek. És olyan jó hallani….de a lényeg, hogy nem CSAK ezt mondják. Egy férfi tényleg megválogatja a szavait, ha érzelmekről van szó, és számtalan egyéb módon is kimutatja a szerelmét. És a szerelmi szótára is nagyon sokszínű. Ezért figyelj, amit mond, és örülj, ha a fentiek közül bármelyiket is hallod.

ThePowerofSilence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel