Connect with us

Ez van Justin Bieber horoszkópjában – egy profi asztrológus elemezte ki

CELEBRITY

Ez van Justin Bieber horoszkópjában – egy profi asztrológus elemezte ki

Selena vagy Hailey? Újabb slágerek vagy idegösszeomlás? Mindent megtudtunk.


Az amerikai Seventeen magazin David Palmer sztár-asztrológussal elemeztette ki Justin Bieber horoszkópját. A szakember több világsztár sorsát is vizsgálta már a csillagok állása alapján, és a mostanában elég zavaros életű és lelkivilágú Bieber személyiségéről és várható jövőjéről is meglepő dolgokat mondott.

#1 Milyen srác ő?

Justin jegye a Halak, ami nagyon érzékeny jegy. Jellemző rá, hogy érzelmileg különösen gyorsan “kapcsolódik”, tehát nem áll tőle távol a szerelem első látásra, és a viharos románcok. Ez megmagyarázza elképesztő gyorsaságú házasságát Hailey Baldwinnal mindössze néhány hónappal azután, hogy újra randizni kezdtek.
Bieber aszcendense viszont egy jóval titokzatosabb és erőteljesebb jegy, a Skorpió. Az asztrológus szerint a Skorpióknak mindig van egy rejtett, sötét oldala, ami Justin esetében már többször napvilágra került az idegösszeomlásai, lelki megbillenései formájában. A Skorpiók emellett nagy átváltozóművészek is: szeretik változtatni a megjelenésüket, a frizurájukat, az öltözködési stílusukat. Nem csoda, hogy a cuki “szomszéd srác” – imidzset számtalan egyéb alakváltás után a tetkós rocker váltotta fel.

Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I’m going through will resonate with you guys. Been struggling a lot. Just feeling super disconnected and weird.. I always bounce back so I’m not worried just wanted to reach out and ask for your guys to pray for me. God is faithful and ur prayers really work thanks .. the most human season I’ve ever been in facing my stuff head on..

4.9m Likes, 108.8k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “Just wanted to keep you guys updated a little bit hopefully what I’m going through will resonate…”

#2 Selena vagy Hailey?

Hailey Nyilas, Selena, a Nagy Ex pedig Rák. Az asztrológus szerint Hailey egy nagyon pozitív, inspiráló, támogató személyiség, egyszersmind nagy túlélő is, vagyis könnyen túllép dolgokon, és a társát is erre ösztönzi. Önbizalommal teli jegy, tehát Justinnak meg kell egy kicsit dolgoznia érte, hiába ő a Nagy Justin Bieber.

Selena viszont Rákként az egyik legérzékenyebb, legvisszahúzódóbb személyiség a világon. Sértődékeny, irritatív, ha megbántva érzi magát, azonnal visszahúzódik a páncélja mögé, a hangulata változékony, sőt, szélsőséges. Ha összehasonlítjuk a két lányt, Hailey sokkal jobb hatással van a labilis Bieberre. Kiegyensúlyozza őt, míg Selenával inkább csak együtt depiznének.

❤️

7.4m Likes, 129.9k Comments – Justin Bieber (@justinbieber) on Instagram: “❤️”

#3 Mit hoz a jövő?

2020-ban az asztrológus szerint a Neptunusz és a Vénusz együttállása komoly párkapcsolati döntésekre fogja sarkallni Justint. Valószínűleg ez lesz a fordulópont Hailey-vel folytatott kapcsolatában, ami a csillagjós szerint inkább rosszul fog elsülni, vagyis a két szerelmes külön utakon folytatja.

Három év múlva, tehát 2022-ben pedig Justin karrierjében várható nagy változás. David Palmer szerint az útkeresés, amelynek jeleit Biebernél már most is felfedezhetjük, akkor nyugvópontra jut. Rátalál a valódi helyére a világban – ez jelentheti azt is, hogy végleg felhagy a zenéléssel- , és valami olyasmit fog csinálni, ami segíti az embereket, hatással lesz rájuk. Látva Justin egyre erősebb vallásosságát, az asztrológus szerint az sem kizárt, hogy prédikátor vagy motivációs tréner lesz belőle.

Seventeen

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel